2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun canım inşallah kan takviyesi iyi gelir sana toparlanirsin

Geçmiş olsun canım insalalh zamanında sağlıklı bir şekilde doğar bebeign bebenim bebeigmde kalp atışları çok hizlidi ama sorun değildi tansiyonum hep 12lwrde di bebegin kalp atışları 170 lerde di bende çok korktum ama şükür iyi sağlıklı insalalh sağ salim kavuşursun yavruna az kaldı

Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Gözünaydın sağlıkla büyüsün bebeğin

Lansinoh aldim ama dr mustela önermişti bulamadim aynilar zaten. Kalkani denemek icin ucuz birsey almistim ki ise yaradi mycey ebebekte.

Kanınız kaçtı kaça düştü Benimki de düşük pazartesi sezeryan var korkuyorum. 6.ayda 2 ünite takıldı yine düştü

Canım gözün aydın olsun çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın bebeğini hiç merak etme sen iyi ol o da iyi olacaktır inşallah

8.2 hemoglobin 23,5 hematokrit bayağı düşmüş yani
Çok geçmiş olsun benimde talesemi taşıyıcısı olmam nedeniyle kanım hep düşük, bende doğumda en çok bundan korkuyorum şuan 11.6 kanım ki genelde 12nin üstüne çıkmaz zaten.

Ben de talasemi tasiyicisiyim. Gecen hafta 9.4 çıktı ama ameliyatta iyice düşer sanirim. Takviye yapmadi şimdilik sonrasında yapar herhalde

Sağ ol canım, inşallah seninki gibi sağlıklı bir bebem olur. doktora gidip gelmekten bide her an bişey olacak gibi histen ben de eşimde yıprandık.
Benim de 170 den yukarı çıkıyor iniyor bi daha çıkıyor. Tansiyonum başta düşüktü sonraları böyle oldu. C.tesi bi daha gideceğim bakalım bu kez nolacak
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, bir yandan da artık riske girmek istemiyorum ama bana göre hareket edilmiyor, doktorum ne derse o.
İnan dün hissetmiş gibi eşime çantalar burada puset şurada diye evde tarif ettim. Evi temizledik, halıları yıkamaya verdim. Sanki eli kulağında gelecek gibi. Yine oyun yaptı bize bebeğimiz, heyecan yaşıyoruz her gittiğimizde. Rabbim sonumuzu iyi etsin, sağ salim gelsin inşallah artık.

Çok geçmiş olsun benimde o ara degerde kanım bakalım ne olacak sezeryanda da epey kan gider korkuyorum talesemi taşıyıcılığı falan var mi
Teşekkür ederim Hiç birşeyim yok benim de normalde gitti kan yani her türlü gidebiliyor gitmeyedebiliyor sezaryende gider diye düşünmeyin kanama olursa gidiyor çünkü olmayadabilir

Çok geçmiş olsun benimde talesemi taşıyıcısı olmam nedeniyle kanım hep düşük, bende doğumda en çok bundan korkuyorum şuan 11.6 kanım ki genelde 12nin üstüne çıkmaz zaten.
12.1 di benim az önce baktılar yine kan takılmadan önce son kez diye 7,9 olmuş çok kanamam oldu ya normalde düşmüyor bu kadar benim doğum biraz tuhaf oldu

Gecmis olsun cnm. Ins en kisa zamanda kan gelirde toparlarsin
Amin cnm. Benimki de 14 ekim. 39+0 oluyor. Ama ben daha erken gelcegini dusunuyorum neden bilmiuorum

Talesemi Taşıyıcılığına göre kanınız çok iyi sorun yaşamazsınız nasıl bu kadar iyi düşmedi benim hep 8 ve 9 arasında idi ne kullandınız.ben sanırım 8.5 değer ile sezeryanda gireceğim inşallah bayılmam.

Benim kanamalar yaşamam sebebiyle 8 e düşmüştü. Sonra 2 kez kan plazma tedavisi gördüm. Bu tedavi 600tl mal oldu. 2 tüp ayrıştırılmış kan verildi. Yaklaşık 4ay kadar önce. Birde demir damlası kullanıyorum ismi drop günde 3 kez 1mg şeklinde toplam 3mg sanırım. Özel bir damla 90tl tanesi ve 1 kutu damla 5 gün yetiyor maalesef ki. Sonuç olarak 8den 11.6 ya çıktı çok şükür

Ben de talasemi tasiyicisiyim. Gecen hafta 9.4 çıktı ama ameliyatta iyice düşer sanirim. Takviye yapmadi şimdilik sonrasında yapar herhalde
Bende Talasemi taşıyıcısıyım, nasıl bir test yaptırdınız? Bu zamana kadar kan testi verdim hep ancak doktorum hehrangi birley söylemedi.

Hâlâ beni sistemde taburcu etmiş gözükmedikleri için reçetemi de alamıyorum. Orda antibiyotik falanda vardı.

Bu gün aldım malzeme,yapacağım artık pansuman ya. Valla sinir oluyorum yarım yamalak iş yapıyorlar. Ağzından cımbızla laf alınıyor bazılarının. İyiki söyledin canım yoksa ben öyle kendi kendime acı çekecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…