2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Antibiyotiğe hemen başlamam lazımdı bazı eczaneler ilacı veriyor reçeteyi sonra götürüyorsun sorsanız eczaneye verirler belki

Benim pazartesi 36 ya girdiği gün doğdu kızım yanimdw şükür

Canım arkadaşlar görünce yazacaktır muhtemelen,
Burada 34 te doğup küveze girmeyen bebeklerimiz oldu.O yüzden hiç endişelenme canım ki girsede yine miniğinin daha sağlıklı ve biran önce kendisini toplaması için olur .İnşallah sıkıntısız bir şekilde kucağına alırsın canım

Sağ salim inşallah bir avazda

Reactions: The
Bende gittim canım bugün. Şancı çıkmadi ama baskı baya vardı. 1 cm açılma varmis sadece beklemedeyim her handa gelebilir dedi

Kızlar doktorlar bir belirti olmadıkça açıklığa bakmıyor dimi bazı yorumlardan bazı doktorların belirti olmadanda baktığı anlamını çıkardımda yanlış mı anladım diye soruyorum başıma gelmediği için soruyorum yanlış anlaşılmasın

Valla canım benim doktor her hafta bakıyo

Çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an.
Allah yardımcınız olsun doğmuştur bile belki bebeğiniz
Ayy birşey kalmamış sizin doğuma, şimdiden hayırlı olsun.
Çok iyiymiş acı eşiğiniz yüksek galiba böyle pozitif şeyler insanı yüreklendiriyor. Sağlıkla kucğınıza alın bebeğinizi inşallah.

InsAllah canım ya. Sırt agrım baya şiddetli başladı bakalım. Ne olcak buGün catiyada baktı. Benim oğlumda hasta şuan gelmesin istiyordum
Aaa doğum mu bekliyosun hayırlısıyla gelsin canım. Oğlunada rabbim şifa versin inşallah. Sen kendinin ve karnındaki bebeğinin sağlığına odaklan. Oğlunla eşinde ilgilenir. Başka kimse yok mu yakınınızda onlarda yardımcı olurdu

2.doğumum ilki normal olduğu için açıklığa hiç bakmadı dr 38+5 iz. 40 a kadar doğmazsa görüşelim dedi henüz bir belirti yok drum üniversite hastanesinde özel dr. İlki devletti. Onda da nst de sancı çıkana kadar bakmadılar 39+3 te alttan bakıldı akşamına nişan geldi ertesi gün oğlum doğdu..

Yok canım henüz başlamadi ağrılar yoklmaya başladı yavaştan. Annemler yakınımda ama benim oğlum kimseyi öyle istemiyo biraz anneci hasta olunca bide çocuklar daha değişken oluyo

Valla canım benimde belirti yoktu . Bugün alttan bidaha baktı catiyada bakmış. Eve geldim 2 saat sonra sirttim ağrımaya başladı

Kızlar nst böle çıktı doktor bişi demedi haftaya gel son kez bakalım 11 Ekim sezeryan dedi de sancı var gibi sanki düzensiz diye mi bişi demedi acaba??

Eklentiler

• IMG_20211001_135747.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 73
Çok teşekkür ederim hareket yapmaya çalışıyorum ama suyum çok fazla geliyor. İnşallah kötü birşey olmaz
Doğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Çok geçmiş olsun Nil. Doğumdan önce kan tahlili istemedi doktor herhalde ki kan takviyesi doğum sonrasına kaldı? Toparlayabildin mi kan takviyesi aldıktan sonra peki?
Aynennn öyle canım. Adam hiç sıkıntı çekmemiş, kara gün görmemis, evin kazandibisi, herkes bakmış ona. Prens gibi büyümüş resmen. Annemlerde şimdi yanımda ya ohhhhhh değme keyfine. Bazen diyorum annemler olmasa biz tartisirdik çok herhalde. Neyse neticede kalbini seviyorum, temiz kalpli, merhametli, aileme çok saygılı. Şükür diyelim ne kocalar var duyuyor insanda
Kanınız kaçtı kaça düştü Benimki de düşük pazartesi sezeryan var korkuyorum. 6.ayda 2 ünite takıldı yine düştü
Bende dünden beri kanla uğraşıyorum. Sinir 70 benim 35 yani doktorun dediğine göre 12 olması lazimken 8 mis benimde. Birde EOS beos falan gibi değerler var onlarda 0 çekmiş. Bugün hem dahiliye doktorum hemde kadın dogumcu doktorum acilen 2 ünite kan verilmesini uygun gördüler. Çok yoruldum cokkkk iki kere hastaneye gittim bugün, yarın sabah kan takviyesi var bakalım. İhmal etmeyin canım.
Saglikla gelsin inşallah
Teşekkür ederim Hiç birşeyim yok benim de normalde gitti kan yani her türlü gidebiliyor gitmeyedebiliyor sezaryende gider diye düşünmeyin kanama olursa gidiyor çünkü olmayadabilir
Yani kanama nasıl olmasın canım? Şimdi korkanlar oluyor yazılanlardan, o yüzden birşey demeyeyim. Benim doktorum kanın dahada düşecek dedi, dahiliyeci kalp krizi geçirirsin, çok kötü olursun dedi. İnsanlar trafik kazası geciripte neden kan kaybından ölüyorlar sence diyede altın vuruş yaptı. Kan olayı çok önemli kimse ihmal etmesin bence... Özellikle sezeryan olacaklar...
Çok sevindim canım hemen batikan pamuk sür sürekli. Hatta arkadaşıma eşi yapmış pansumanı her tuvaletten sonra falan ben o kadar yapmamıştım. İnşallah iyi gelir kıza sürede
Neden 11 Ekim'de 36 haftalık iken alıyorlar? Biraz erken değil mi?
Ayyyy hadi inşallah çok kolay bir doğum olacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Neslihan

Valla canım benimde belirti yoktu . Bugün alttan bidaha baktı catiyada bakmış. Eve geldim 2 saat sonra sirttim ağrımaya başladı
Hadi hayırlısı olsun canım, sancıları takip et bakalım Rabbim bir avazda doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…