- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Antibiyotiğe hemen başlamam lazımdı bazı eczaneler ilacı veriyor reçeteyi sonra götürüyorsun sorsanız eczaneye verirler belkiHâlâ beni sistemde taburcu etmiş gözükmedikleri için reçetemi de alamıyorum. Orda antibiyotik falanda vardı.
Bu gün aldım malzeme,yapacağım artık pansuman ya. Valla sinir oluyorum yarım yamalak iş yapıyorlar. Ağzından cımbızla laf alınıyor bazılarının. İyiki söyledin canım yoksa ben öyle kendi kendime acı çekecektim.
Benim pazartesi 36 ya girdiği gün doğdu kızım yanimdw şükürMerhaba anneler ben kasımın 10unda doğum yapacaktım fakat preeklamsi çıktığı için Ekim 11 de yani 36 haftalık doğum yapıcam planlı sezeryan.Şimdilik kilosu 2500 G.Ama doktor biraz küveze girebilir dedi benim gibi erken doğum yapanlar varmı küveze girdimi çocuklar
Canım arkadaşlar görünce yazacaktır muhtemelen,Merhaba anneler ben kasımın 10unda doğum yapacaktım fakat preeklamsi çıktığı için Ekim 11 de yani 36 haftalık doğum yapıcam planlı sezeryan.Şimdilik kilosu 2500 G.Ama doktor biraz küveze girebilir dedi benim gibi erken doğum yapanlar varmı küveze girdimi çocuklar
Sağ salim inşallahKızlar bebek asagı cok baskı yaptı sancım yoktu ama bebek baskı yaptıkça nefesim kesildi
Hastaneye geldim 5 cm acıklıkla yatısım yapıldı suan suni sancı takıldı beklemedeyiz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Meryem Ana otu da koydum suya açılmış baya inşallah Allah'ın izni ile kolayca kurtuluruz kızlar rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Bende gittim canım bugün. Şancı çıkmadi ama baskı baya vardı. 1 cm açılma varmis sadece beklemedeyim her handa gelebilir dediCanım nst de çarşamba günü 10dk da 1 40 a vuran sancım vardı zaten ama doğuma yeterli değil dedi şimdi 50 60 a vuruyodu en son
Şuan pilates topunun üstünde kolumda suni sancıyla hareketler yapıyorumbnde ne bel ne kasık agrısı vardı bugün dediğim gibi aşağı baskı yapıyo bebek diye geldim yatışım yapıldı 5cm olmuş dedi doktor evdemi dogurcaktın sancısız dedi
Valla canım benim doktor her hafta bakıyoKızlar doktorlar bir belirti olmadıkça açıklığa bakmıyor dimi bazı yorumlardan bazı doktorların belirti olmadanda baktığı anlamını çıkardımda yanlış mı anladım diye soruyorum başıma gelmediği için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an.Yani henüz hissedemedim daha kendimin derdindeyim çok hızlı ve zor bi doğum oldu bayağı kan kaybettim kalkamıyorum yerimden kan bekliyoruz Kızılay’dan inşallah bi takılsın ondan sonra hissedicem anneliğimi şuan gözüm çok bişi görmüyor
Allah yardımcınız olsun doğmuştur bile belki bebeğinizKızlar bebek asagı cok baskı yaptı sancım yoktu ama bebek baskı yaptıkça nefesim kesildi
Hastaneye geldim 5 cm acıklıkla yatısım yapıldı suan suni sancı takıldı beklemedeyiz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Meryem Ana otu da koydum suya açılmış baya inşallah Allah'ın izni ile kolayca kurtuluruz kızlar rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Ayy birşey kalmamış sizin doğuma, şimdiden hayırlı olsun.Merhaba hanımlarBizim de bugün rutin kontrolümüz vardı38.haftadayız, alttan muayene ve nst istedi doktorum neyse onları yaptırdık nst de sancı çıkmadı 20 lerdeydi hep kan ve idrar tahlili sonuçları öğleden sonraya kaldı onları beklerken lavaboya girdim avuç içi kadar kanamam geldi doktoruma söyledim tekrar nst istedi bu sefer nst de sancılar çıktı ama düzenli değil hep 100-80civarında seyretti o çizgi. Doktor kasılmalar başlamış her an her şey olabilir ağrın olduğunda gel dedi,eğer olmazsa perşembeye tekrar kontrol dedi ama o zamana kadar durmaz gibi konuştu
Çok iyiymiş acı eşiğiniz yüksek galibaCanım nst de çarşamba günü 10dk da 1 40 a vuran sancım vardı zaten ama doğuma yeterli değil dedi şimdi 50 60 a vuruyodu en son
Şuan pilates topunun üstünde kolumda suni sancıyla hareketler yapıyorumbnde ne bel ne kasık agrısı vardı bugün dediğim gibi aşağı baskı yapıyo bebek diye geldim yatışım yapıldı 5cm olmuş dedi doktor evdemi dogurcaktın sancısız dedi
Hadi insallah minnos kolaylikla hemencecik saglikla gelsinBende gittim canım bugün. Şancı çıkmadi ama baskı baya vardı. 1 cm açılma varmis sadece beklemedeyim her handa gelebilir dedi
InsAllah canım ya. Sırt agrım baya şiddetli başladı bakalım. Ne olcak buGün catiyada baktı. Benim oğlumda hasta şuan gelmesin istiyordumHadi insallah minnos kolaylikla hemencecik saglikla gelsin
Ciddi misin ben ilk doğumda bak diyodum bakmıyodu yaValla canım benim doktor her hafta bakıyo
Aaa doğum mu bekliyosun hayırlısıyla gelsin canım. Oğlunada rabbim şifa versin inşallah. Sen kendinin ve karnındaki bebeğinin sağlığına odaklan. Oğlunla eşinde ilgilenir. Başka kimse yok mu yakınınızda onlarda yardımcı olurduInsAllah canım ya. Sırt agrım baya şiddetli başladı bakalım. Ne olcak buGün catiyada baktı. Benim oğlumda hasta şuan gelmesin istiyordum
Ilk doğumda devlete gidiyordum hiç bakmadı doktor. Ikincide özele gidiyorum 37 sonra bakmaya başladı çünkü şancı olmadan açılma olabiliyo dedi riske atmayak diyeCiddi misin ben ilk doğumda bak diyodum bakmıyodu yaondan şaşırdım
2.doğumum ilki normal olduğu için açıklığa hiç bakmadı dr 38+5 iz. 40 a kadar doğmazsa görüşelim dedi henüz bir belirti yokKızlar doktorlar bir belirti olmadıkça açıklığa bakmıyor dimi bazı yorumlardan bazı doktorların belirti olmadanda baktığı anlamını çıkardımda yanlış mı anladım diye soruyorum başıma gelmediği için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Yok canım henüz başlamadi ağrılar yoklmaya başladı yavaştan. Annemler yakınımda ama benim oğlum kimseyi öyle istemiyo biraz anneci hasta olunca bide çocuklar daha değişken oluyoAaa doğum mu bekliyosun hayırlısıyla gelsin canım. Oğlunada rabbim şifa versin inşallah. Sen kendinin ve karnındaki bebeğinin sağlığına odaklan. Oğlunla eşinde ilgilenir. Başka kimse yok mu yakınınızda onlarda yardımcı olurdu
Valla canım benimde belirti yoktu . Bugün alttan bidaha baktı catiyada bakmış. Eve geldim 2 saat sonra sirttim ağrımaya başladı2.doğumum ilki normal olduğu için açıklığa hiç bakmadı dr 38+5 iz. 40 a kadar doğmazsa görüşelim dedi henüz bir belirti yokdrum üniversite hastanesinde özel dr. İlki devletti. Onda da nst de sancı çıkana kadar bakmadılar 39+3 te alttan bakıldı akşamına nişan geldi ertesi gün oğlum doğdu..
Doğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?Çok teşekkür ederim hareket yapmaya çalışıyorum ama suyum çok fazla geliyor. İnşallah kötü birşey olmaz
Çok geçmiş olsun Nil. Doğumdan önce kan tahlili istemedi doktor herhalde ki kan takviyesi doğum sonrasına kaldı? Toparlayabildin mi kan takviyesi aldıktan sonra peki?Yani henüz hissedemedim daha kendimin derdindeyim çok hızlı ve zor bi doğum oldu bayağı kan kaybettim kalkamıyorum yerimden kan bekliyoruz Kızılay’dan inşallah bi takılsın ondan sonra hissedicem anneliğimi şuan gözüm çok bişi görmüyor
Aynennn öyle canım. Adam hiç sıkıntı çekmemiş, kara gün görmemis, evin kazandibisi, herkes bakmış ona. Prens gibi büyümüş resmen. Annemlerde şimdi yanımda ya ohhhhhh değme keyfine. Bazen diyorum annemler olmasa biz tartisirdik çok herhalde. Neyse neticede kalbini seviyorum, temiz kalpli, merhametli, aileme çok saygılı. Şükür diyelim ne kocalar var duyuyor insandaBenim eşim de benim gibi çekti aynıyız tencere kapaksağ olsun yardımcı olur herşeye ama benim kadar sabırlı değil çoğu şeyi bana bırakır güveniyor diye yaparım diye gözü arkada kalmaz , keyfine düşkün sağ olsun ben hastanede ken coculslri hasta etti o konuda benim kadar duyarlı ilgili değil
Ama senin eşin de annen ailen yanında diye kendini sslivermis belki onlar olmasaydı benim es gibi mecbur yapacaktıbize iyi olsunlar da kiymetimizi bilsinler de gerisi önemli değil başımızı yaslacak sonuna kadar oNlar eşlerimiz var diğerleri gelip gidici herkes kendi çizgisini çiziyor şükür iyi kötü anlaşıyoruz hiç numara yapacak değilim ovemem o kadar eksi yanlarıda var Allah başımızdan eksik etmesin babasız bırakmasın çocuklarımızı inslalah
Bende dünden beri kanla uğraşıyorum. Sinir 70 benim 35 yani doktorun dediğine göre 12 olması lazimken 8 mis benimde. Birde EOS beos falan gibi değerler var onlarda 0 çekmiş. Bugün hem dahiliye doktorum hemde kadın dogumcu doktorum acilen 2 ünite kan verilmesini uygun gördüler. Çok yoruldum cokkkk iki kere hastaneye gittim bugün, yarın sabah kan takviyesi var bakalım. İhmal etmeyin canım.Kanınız kaçtı kaça düştü Benimki de düşük pazartesi sezeryan var korkuyorum. 6.ayda 2 ünite takıldı yine düştü
Saglikla gelsin inşallahDogum yapan herkesin gözü aydınİnşallah saglikla, mutlu günlerde büyütmek nasip olsun yavrularınizi size kolaylıklar diliyorum. Biz dogum yapmamis olanlar da saglikla kavuşsun insallah. Benim planlanan sezaryen tarihim 15 Ekim. 38+3 oluyorum
Yani kanama nasıl olmasın canım? Şimdi korkanlar oluyor yazılanlardan, o yüzden birşey demeyeyim. Benim doktorum kanın dahada düşecek dedi, dahiliyeci kalp krizi geçirirsin, çok kötü olursun dedi. İnsanlar trafik kazası geciripte neden kan kaybından ölüyorlar sence diyede altın vuruş yaptı. Kan olayı çok önemli kimse ihmal etmesin bence... Özellikle sezeryan olacaklar...Teşekkür ederim Hiç birşeyim yok benim de normalde gitti kan yani her türlü gidebiliyor gitmeyedebiliyor sezaryende gider diye düşünmeyin kanama olursa gidiyor çünkü olmayadabilir
Çok sevindim canım hemen batikan pamuk sür sürekli. Hatta arkadaşıma eşi yapmış pansumanı her tuvaletten sonra falan ben o kadar yapmamıştım. İnşallah iyi gelir kıza süredeHâlâ beni sistemde taburcu etmiş gözükmedikleri için reçetemi de alamıyorum. Orda antibiyotik falanda vardı.
Bu gün aldım malzeme,yapacağım artık pansuman ya. Valla sinir oluyorum yarım yamalak iş yapıyorlar. Ağzından cımbızla laf alınıyor bazılarının. İyiki söyledin canım yoksa ben öyle kendi kendime acı çekecektim.
Neden 11 Ekim'de 36 haftalık iken alıyorlar? Biraz erken değil mi?Merhaba anneler ben kasımın 10unda doğum yapacaktım fakat preeklamsi çıktığı için Ekim 11 de yani 36 haftalık doğum yapıcam planlı sezeryan.Şimdilik kilosu 2500 G.Ama doktor biraz küveze girebilir dedi benim gibi erken doğum yapanlar varmı küveze girdimi çocuklar
Ayyyy hadi inşallah çok kolay bir doğum olacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin NeslihanKızlar bebek asagı cok baskı yaptı sancım yoktu ama bebek baskı yaptıkça nefesim kesildi
Hadi hayırlısı olsun canım, sancıları takip et bakalımValla canım benimde belirti yoktu . Bugün alttan bidaha baktı catiyada bakmış. Eve geldim 2 saat sonra sirttim ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?