2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bende 3 cm ile yattım, kendi sancım la 4oldu. Sonra suni verdiler, 1 saat içinde 7ye çıktı galiba sonra doğuma aldılar. Suni çok güzel ilerletiyor. Ben yapamadım ama sana tavsiyem canım. Suni bir tık daha fazla hissettiriyor ağrıyı ama paniklemez, çok bağırıp kendini yormaz, sancı geldiğinde derin nefes alıp verirsen doğum aşaması inanılmaz rahat olur. Ben öyle çok bağırdım ki panikten, bağırmasaydım heralde hiç dikişim olmadan çıkarırdım çocuğu. Allah yardımcın olsun canım

Canım aynı şekilde benim eşimde oldu. 1 hafta böyleydi hemde. Evde doğal yollarla atlattı, korona değildi. Mevsim geçişi olduğu için grip gibi oldu. Bana da bulaşması üstelik. İnşallah korona değildir

Acil şifalar diliyorum canım, bir an önce toparlarsın inşallah

Valla malzeme aldım canım yapacağım artık. Birde özellikle sormama rağmen gerek yok dedi. Peçeteye hafifçe kurularken bile canım çıkıyor resmen. Sormasam hâlâ pansumansız acı çekecektim yani.

Bende Talasemi taşıyıcısıyım, nasıl bir test yaptırdınız? Bu zamana kadar kan testi verdim hep ancak doktorum hehrangi birley söylemedi.
Hamilelikte özel bir test yaptirmadim tasiyici olduğumu önceden yapılan ayrıntılı kan testlerinde öğrenmiştim. Talesemi taşıyıcısı olup kan değerleri daha normale yakin olanlar da var ama sizin kaç çıkıyor hemoglobin? Ondan bisey söylememiş olabilir doktor

Merhaba anneler ben kasımın 10unda doğum yapacaktım fakat preeklamsi çıktığı için Ekim 11 de yani 36 haftalık doğum yapıcam planlı sezeryan.Şimdilik kilosu 2500 G.Ama doktor biraz küveze girebilir dedi benim gibi erken doğum yapanlar varmı küveze girdimi çocuklar

Kızlar bebek asagı cok baskı yaptı sancım yoktu ama bebek baskı yaptıkça nefesim kesildi
Hastaneye geldim 5 cm acıklıkla yatısım yapıldı suan suni sancı takıldı beklemedeyiz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Meryem Ana otu da koydum suya açılmış baya inşallah Allah'ın izni ile kolayca kurtuluruz kızlar rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah

Valla malzeme aldım canım yapacağım artık. Birde özellikle sormama rağmen gerek yok dedi. Peçeteye hafifçe kurularken bile canım çıkıyor resmen. Sormasam hâlâ pansumansız acı çekecektim yani.
Canın çıkmaz mı canım yaaa çok zordur tahmin edebiliyorum. Antibiyotiği bir sağlık ocağında yazdırabiliyor musun acaba, öyle bir şey olabiliyor mu? O da önemli çünkü, ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Olmadı eşin sağlık ocağına gidip konuşsun, kabul ederlerse kendine yazdırsın sen kullan vakit kaybetmeden.

Canım sanki beni anlatmışsın

Nst şancı çıkmadımı canım. Bende aynı yürüyemiyorum çok baskıdan dolayı bekliyorum doktor acilmaya bakcak. Saglicakla kucaklqrimiza aliriz insAllah

Sadece Demir eksikliği olup olmadığına yönelik ferritin bakıldı, hemoglobin hiç bakılmadı, Demir eksikliği de çıkmamıştı, endişenlendim doğrusu

Merhaba hanımlar Bizim de bugün rutin kontrolümüz vardı38.haftadayız, alttan muayene ve nst istedi doktorum neyse onları yaptırdık nst de sancı çıkmadı 20 lerdeydi hep kan ve idrar tahlili sonuçları öğleden sonraya kaldı onları beklerken lavaboya girdim avuç içi kadar kanamam geldi doktoruma söyledim tekrar nst istedi bu sefer nst de sancılar çıktı ama düzenli değil hep 100-80civarında seyretti o çizgi. Doktor kasılmalar başlamış her an her şey olabilir ağrın olduğunda gel dedi,eğer olmazsa perşembeye tekrar kontrol dedi ama o zamana kadar durmaz gibi konuştu

Sonuç almışsınız ne güzel banada bir dr söylese muhakkak kullanırdım parası ücreti önemli değil kansızlık cok halsiz birakan birsey insani

Pazartesi günü topuk kanı için sağlık ocağına gideceğim canım, reçeteyi tekrar aile hekimine yazdırıcam artık. Hastaneyi aradım ama sorun yok, sistemde taburcusunuz diyor. Eczaneler reçeteyi vermiyor. Saçma sapan şeyler yani.

Sonuç almışsınız ne güzel banada bir dr söylese muhakkak kullanırdım parası ücreti önemli değil kansızlık cok halsiz birakan birsey insani
Kesinlikle katılıyorum kansız kalınca kolunu kıpırdatamıyor insan.. Ben de ilk kez aldım bu tedaviyi biraz toparladım işte. Doğumdan sonra bakalım nasıl olur.. Korkmuyor değilim

Allah sifa versin canim tez zamanda insallah
Hadi hayirli olsun insallah. Saglicakla kavus bebegine kolaycacik bir dogum nasip olsun

Nst şancı çıkmadımı canım. Bende aynı yürüyemiyorum çok baskıdan dolayı bekliyorum doktor acilmaya bakcak. Saglicakla kucaklqrimiza aliriz insAllah
Canım nst de çarşamba günü 10dk da 1 40 a vuran sancım vardı zaten ama doğuma yeterli değil dedi şimdi 50 60 a vuruyodu en son
Şuan pilates topunun üstünde kolumda suni sancıyla hareketler yapıyorum bnde ne bel ne kasık agrısı vardı bugün dediğim gibi aşağı baskı yapıyo bebek diye geldim yatışım yapıldı 5cm olmuş dedi doktor evdemi dogurcaktın sancısız dedi

Ah harika doğal prenses doğum yaşıyorsun ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…