- 23 Mart 2021
- 65
- 50
- 8
- 38
Amin inşallah canım sağ salim gelirSağ ol canım, inşallah seninki gibi sağlıklı bir bebem olur.doktora gidip gelmekten bide her an bişey olacak gibi histen ben de eşimde yıprandık.
Benim de 170 den yukarı çıkıyor iniyor bi daha çıkıyor. Tansiyonum başta düşüktü sonraları böyle oldu. C.tesi bi daha gideceğim bakalım bu kez nolacak
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, bir yandan da artık riske girmek istemiyorum ama bana göre hareket edilmiyor, doktorum ne derse o.
İnan dün hissetmiş gibi eşime çantalar burada puset şurada diye evde tarif ettim. Evi temizledik, halıları yıkamaya verdim. Sanki eli kulağında gelecek gibi. Yine oyun yaptı bize bebeğimiz, heyecan yaşıyoruz her gittiğimizde. Rabbim sonumuzu iyi etsin, sağ salim gelsin inşallah artık.
Ya benim preeklamsi çıktığı için tansiyonum oynamaya başladı doktorda riske atamıyor oyüzden 36 da alıcak ama şuan sanki birden karnım aşağıya indi yada bana öyle geliyor sırtımdada ağrı var anlayamsdımDoğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Çok geçmiş olsun Nil. Doğumdan önce kan tahlili istemedi doktor herhalde ki kan takviyesi doğum sonrasına kaldı? Toparlayabildin mi kan takviyesi aldıktan sonra peki?
Aynennn öyle canım. Adam hiç sıkıntı çekmemiş, kara gün görmemis, evin kazandibisi, herkes bakmış ona. Prens gibi büyümüş resmen. Annemlerde şimdi yanımda ya ohhhhhh değme keyfine. Bazen diyorum annemler olmasa biz tartisirdik çok herhalde. Neyse neticede kalbini seviyorum, temiz kalpli, merhametli, aileme çok saygılı. Şükür diyelim ne kocalar var duyuyor insanda
Bende dünden beri kanla uğraşıyorum. Sinir 70 benim 35 yani doktorun dediğine göre 12 olması lazimken 8 mis benimde. Birde EOS beos falan gibi değerler var onlarda 0 çekmiş. Bugün hem dahiliye doktorum hemde kadın dogumcu doktorum acilen 2 ünite kan verilmesini uygun gördüler. Çok yoruldum cokkkk iki kere hastaneye gittim bugün, yarın sabah kan takviyesi var bakalım. İhmal etmeyin canım.
Saglikla gelsin inşallah
Yani kanama nasıl olmasın canım? Şimdi korkanlar oluyor yazılanlardan, o yüzden birşey demeyeyim. Benim doktorum kanın dahada düşecek dedi, dahiliyeci kalp krizi geçirirsin, çok kötü olursun dedi. İnsanlar trafik kazası geciripte neden kan kaybından ölüyorlar sence diyede altın vuruş yaptı. Kan olayı çok önemli kimse ihmal etmesin bence... Özellikle sezeryan olacaklar...
Çok sevindim canım hemen batikan pamuk sür sürekli. Hatta arkadaşıma eşi yapmış pansumanı her tuvaletten sonra falan ben o kadar yapmamıştım. İnşallah iyi gelir kıza sürede
Neden 11 Ekim'de 36 haftalık iken alıyorlar? Biraz erken değil mi?
Ayyyy hadi inşallah çok kolay bir doğum olacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Neslihan
Cok geçmiş olsun canım, sağlıkli olsunda kuvoze kilodan ziyade ciğer ve solunum sıkıntısı olursa koyuyorlar. Belki seninki minik bir savascidirYa benim preeklamsi çıktığı için tansiyonum oynamaya başladı doktorda riske atamıyor oyüzden 36 da alıcak ama şuan sanki birden karnım aşağıya indi yada bana öyle geliyor sırtımdada ağrı var anlayamsdım
Csnim gercrkten bu nedir ya kanın sıkıntıKızlar bugün sabah gittim doktora, yalancı trombosit düşüklüğü vardı, mor tüpe kanımı koyunca düşük çıkıyor, mavi tüpte normal çıkıyor. Neyse bunu doktorda iyi bildiği halde, tahlilin mavi tüp ile tekrarlanmasını aksi taktirde doğumda epidural anestezi alamayacağını söyledim. Tahlil tekrarlandı rica minnet ve normal çıktı ama kan değerlerim dahada düşmüş. Kan ilaçlarımı kullanmadigim için doktordan yemedigim azar kalmadı. Bu şekilde doğuma gidersem başıma kötü seulerin geleceğini normalin 12 olması gerekirken benim 8 olduğunu söyledi. Acilde bir ilaç aldırdı bana serumun içine koydular onu verdiler toparlaması için beni. Neyseee tam eve geldim öğlen, bu sefer kadın dogumcu tahlilleri beğenmedi acil iki ünite kan verilmesini uygun gördü gittim hastaneye doktor yok, kan yok, hiçbir şey yok. Bir ünite kan hastanede varmış, 1 ünite kanida yarın bulabilecekler mi bilmiyorum
Dünden beri trombositler artsın diye iki tane ciğer geliştirici igne, bu sabah acilde 170 liraya aldirdiklari kan yapıcı serum, yarın iki ünite kan takviyesi yemin ediyorum size bunalıma girdim, inanılmaz moralim bozuk. Hayatımda birseyimde kolay olsaydı keşke. Ben doğuma dinlenmiş olarak gideyim diye 10 gündür yıllık izin aldım evde dinlemeyim dedim son 3 4 gün kala hastane hastane geziyorum. İnşallah kovid olmam böyle girip çıkmaktan. Sabah önce kan takviyesi, hemogram tahlil tekrarı ve sonrada doğum yapacağım hastaneye gidip antikor, covid testlerini yaptırıp, anestezi ekibine tahlil sonuclarimi gostermemi istediler. Ya bir tek benim mi bu kadar zor sezeryan süreci? Sizden hiç istemediler mi bunları? Gerçekten ama gerçekten bunalimdayim...
Amin canım sagolHadi hayırlısı olsun canım, sancıları takip et bakalımRabbim bir avazda doğumlar nasip etsin.
Ilk gebeligimde gebeliğe bağlı kansızlık vardı ve karaciger enzimlerimi yukselttigi icin demir ilacı kullanamıyordum. 10'un altına dusunce Ferinjekt yapıldı serumla damardan verilen bir ilaç ise yaramazsa kan gerekir demişti. 10'un altina dusmeden yapılmıyor bu ılaç. Saglik ocagi falan da yapmiyir alerjen ve acil mudahale gerektirebildigi icin. Ilkinde yükselmedi sonra tekrar ferinjekt yapıldı 2. 'den sonra yükseldi. Yalnız ferinjekt 15 günde falan etki ediyor.Kızlar bugün sabah gittim doktora, yalancı trombosit düşüklüğü vardı, mor tüpe kanımı koyunca düşük çıkıyor, mavi tüpte normal çıkıyor. Neyse bunu doktorda iyi bildiği halde, tahlilin mavi tüp ile tekrarlanmasını aksi taktirde doğumda epidural anestezi alamayacağını söyledim. Tahlil tekrarlandı rica minnet ve normal çıktı ama kan değerlerim dahada düşmüş. Kan ilaçlarımı kullanmadigim için doktordan yemedigim azar kalmadı. Bu şekilde doğuma gidersem başıma kötü seulerin geleceğini normalin 12 olması gerekirken benim 8 olduğunu söyledi. Acilde bir ilaç aldırdı bana serumun içine koydular onu verdiler toparlaması için beni. Neyseee tam eve geldim öğlen, bu sefer kadın dogumcu tahlilleri beğenmedi acil iki ünite kan verilmesini uygun gördü gittim hastaneye doktor yok, kan yok, hiçbir şey yok. Bir ünite kan hastanede varmış, 1 ünite kanida yarın bulabilecekler mi bilmiyorum
Dünden beri trombositler artsın diye iki tane ciğer geliştirici igne, bu sabah acilde 170 liraya aldirdiklari kan yapıcı serum, yarın iki ünite kan takviyesi yemin ediyorum size bunalıma girdim, inanılmaz moralim bozuk. Hayatımda birseyimde kolay olsaydı keşke. Ben doğuma dinlenmiş olarak gideyim diye 10 gündür yıllık izin aldım evde dinlemeyim dedim son 3 4 gün kala hastane hastane geziyorum. İnşallah kovid olmam böyle girip çıkmaktan. Sabah önce kan takviyesi, hemogram tahlil tekrarı ve sonrada doğum yapacağım hastaneye gidip antikor, covid testlerini yaptırıp, anestezi ekibine tahlil sonuclarimi gostermemi istediler. Ya bir tek benim mi bu kadar zor sezeryan süreci? Sizden hiç istemediler mi bunları? Gerçekten ama gerçekten bunalimdayim...
Canım ben doğum yaptım kolayda geçti çok şükür inşallah rabbim hepinize böyle kolay doğum nasip eder kesiğim yırtığım yok hiç çok şükür Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavusun bebeklerinizeBende gittim canım bugün. Şancı çıkmadi ama baskı baya vardı. 1 cm açılma varmis sadece beklemedeyim her handa gelebilir dedi
Canım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattıÇok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an.
Allah yardımcınız olsun doğmuştur bile belki bebeğiniz
Ayy birşey kalmamış sizin doğuma, şimdiden hayırlı olsun.
Çok iyiymiş acı eşiğiniz yüksek galibaböyle pozitif şeyler insanı yüreklendiriyor. Sağlıkla kucğınıza alın bebeğinizi inşallah.
Gözün aydınCanım ben doğum yaptım kolayda geçti çok şükür inşallah rabbim hepinize böyle kolay doğum nasip eder kesiğim yırtığım yok hiç çok şükür Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavusun bebeklerinize
Teşekkürler canım rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhh ben gibi tabi bide sağlıklı bebişDoğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Çok geçmiş olsun Nil. Doğumdan önce kan tahlili istemedi doktor herhalde ki kan takviyesi doğum sonrasına kaldı? Toparlayabildin mi kan takviyesi aldıktan sonra peki?
Aynennn öyle canım. Adam hiç sıkıntı çekmemiş, kara gün görmemis, evin kazandibisi, herkes bakmış ona. Prens gibi büyümüş resmen. Annemlerde şimdi yanımda ya ohhhhhh değme keyfine. Bazen diyorum annemler olmasa biz tartisirdik çok herhalde. Neyse neticede kalbini seviyorum, temiz kalpli, merhametli, aileme çok saygılı. Şükür diyelim ne kocalar var duyuyor insanda
Bende dünden beri kanla uğraşıyorum. Sinir 70 benim 35 yani doktorun dediğine göre 12 olması lazimken 8 mis benimde. Birde EOS beos falan gibi değerler var onlarda 0 çekmiş. Bugün hem dahiliye doktorum hemde kadın dogumcu doktorum acilen 2 ünite kan verilmesini uygun gördüler. Çok yoruldum cokkkk iki kere hastaneye gittim bugün, yarın sabah kan takviyesi var bakalım. İhmal etmeyin canım.
Saglikla gelsin inşallah
Yani kanama nasıl olmasın canım? Şimdi korkanlar oluyor yazılanlardan, o yüzden birşey demeyeyim. Benim doktorum kanın dahada düşecek dedi, dahiliyeci kalp krizi geçirirsin, çok kötü olursun dedi. İnsanlar trafik kazası geciripte neden kan kaybından ölüyorlar sence diyede altın vuruş yaptı. Kan olayı çok önemli kimse ihmal etmesin bence... Özellikle sezeryan olacaklar...
Çok sevindim canım hemen batikan pamuk sür sürekli. Hatta arkadaşıma eşi yapmış pansumanı her tuvaletten sonra falan ben o kadar yapmamıştım. İnşallah iyi gelir kıza sürede
Neden 11 Ekim'de 36 haftalık iken alıyorlar? Biraz erken değil mi?
Ayyyy hadi inşallah çok kolay bir doğum olacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Neslihan
Gözün aydın olsun canım .Ne güzel sağlıkla kucağına almışsın .Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattı
Son yarım saat bağırtacak sancılarım oldu ıkınma hissi geldikçe ıkındım ben 7 cm den birden tam açılma oldu nişanla su karısık bir geldi hemen doğum haneye aldılar 5 dk sürmedi bebeğimin doğması zaten çok şükür şimdi oda bende iyiyiz 3.480 gr dogdu doktorum cok kolay oldu dedi maşallah dedi rabbim hepinize böyle kolay dogumlar nasip etsin inşallah canlarım
Amin Allah razı olsun canım darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla kolaylıklaGözün aydın olsun canım .Ne güzel sağlıkla kucağına almışsın .Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Dünden beri gelen söyleniyor giden söyleniyor bana zaten. Çok çalıştım, kendime bakamadım, ailem kızım yalovadaydi mekik dokudum durdum, olmadı icemedim. Kimse bunu anlamıyor. Şimdi kendim cekiyormusum. Ayrıca çocuğun gelişimi iki hafta önden gidiyordu, bu çocuk kandan beslenmiyor mu? Bir sıkıntı olsaydı önden gitmeseydi yine içerdim ilaçlarımı çocuğumu dusunmedigimden veya bencil bir anne olduğumdan değil. Bebekte gayet iyiydi hep hala öyle önde şuanda. Dua edin yarın öğlene kadar işlerimi halledebilmis olayımCsnim gercrkten bu nedir ya kanın sıkıntıbende sezeryrn oldum ama kan ilaçları mi hep içtim takı doğuma 1hafts kala 4 tüp kan aldılar ama birşey demediler demekki iyidi korona test yapıldı o kadar insallah kan bulunur takviyesi yapılır sıkma canını Allah büyük insallah sıkıntı çıkmaz sezeryen de
Aynenn banada bugün bundan yaptılar, ikincisini de haftaya yaptiricam sanırım. Bu doğumdan sonra seni biraz toparlar dedi. Bakalım canım son dakika çıktı elim ayagima dolandı.Ilk gebeligimde gebeliğe bağlı kansızlık vardı ve karaciger enzimlerimi yukselttigi icin demir ilacı kullanamıyordum. 10'un altına dusunce Ferinjekt yapıldı serumla damardan verilen bir ilaç ise yaramazsa kan gerekir demişti. 10'un altina dusmeden yapılmıyor bu ılaç. Saglik ocagi falan da yapmiyir alerjen ve acil mudahale gerektirebildigi icin. Ilkinde yükselmedi sonra tekrar ferinjekt yapıldı 2. 'den sonra yükseldi. Yalnız ferinjekt 15 günde falan etki ediyor.
Ay masallahhhhh çok ssvindimm, dedim sana açılma olur merak etme diye. Benim içinde dua etCanım ben doğum yaptım kolayda geçti çok şükür inşallah rabbim hepinize böyle kolay doğum nasip eder kesiğim yırtığım yok hiç çok şükür Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavusun bebeklerinize
İnşallahhhhhh canımm rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kolaylıkla al inşallah kucagına miniğiniAynenn banada bugün bundan yaptılar, ikincisini de haftaya yaptiricam sanırım. Bu doğumdan sonra seni biraz toparlar dedi. Bakalım canım son dakika çıktı elim ayagima dolandı.
Ay masallahhhhh çok ssvindimm, dedim sana açılma olur merak etme diye. Benim içinde dua etkolay bir sezeryan ve hastane sürecim olsun
Bende bu akşam bekliyodum ama gündüzden beri ara ara adet sancısı gibi gelip geçti hep sanırım az daha durucakÇok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an.
Allah yardımcınız olsun doğmuştur bile belki bebeğiniz
Ayy birşey kalmamış sizin doğuma, şimdiden hayırlı olsun.
Çok iyiymiş acı eşiğiniz yüksek galibaböyle pozitif şeyler insanı yüreklendiriyor. Sağlıkla kucğınıza alın bebeğinizi inşallah.
Çok iyi bir ilaç işe yarar inşallah canım daha önceden verse olurmuş doktorAynenn banada bugün bundan yaptılar, ikincisini de haftaya yaptiricam sanırım. Bu doğumdan sonra seni biraz toparlar dedi. Bakalım canım son dakika çıktı elim ayagima dolandı.
Ay masallahhhhh çok ssvindimm, dedim sana açılma olur merak etme diye. Benim içinde dua etkolay bir sezeryan ve hastane sürecim olsun
Ama tehlike varsa söylemesi gerekmez mi? Suyu plasentası falan iyi diyo kilosu da cok şükür iyi.. Valla bilmiyorum hayırlısıyla kucagıma alayım daBir tehlike görmüştür belki yoksa neden yat desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?