- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
Bende özele gidiyodum. Bundada özel perşembe randevum var 35+5 bakalım nasıl yol izleyecekIlk doğumda devlete gidiyordum hiç bakmadı doktor. Ikincide özele gidiyorum 37 sonra bakmaya başladı çünkü şancı olmadan açılma olabiliyo dedi riske atmayak diye
Ay benim nişan geldi 1 hafta devam etti açılma olmayınca sezeryana döndük mecbur2.doğumum ilki normal olduğu için açıklığa hiç bakmadı dr 38+5 iz. 40 a kadar doğmazsa görüşelim dedi henüz bir belirti yokdrum üniversite hastanesinde özel dr. İlki devletti. Onda da nst de sancı çıkana kadar bakmadılar 39+3 te alttan bakıldı akşamına nişan geldi ertesi gün oğlum doğdu..
Ayyy benimkide öyle ya kimsede kalmaz çok nazlı bensiz durmaz bende şimdiden napıcam diyorum bide hasta olunca daha nazlı oluyorlarYok canım henüz başlamadi ağrılar yoklmaya başladı yavaştan. Annemler yakınımda ama benim oğlum kimseyi öyle istemiyo biraz anneci hasta olunca bide çocuklar daha değişken oluyo
Masallah canimCanım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattı
Son yarım saat bağırtacak sancılarım oldu ıkınma hissi geldikçe ıkındım ben 7 cm den birden tam açılma oldu nişanla su karısık bir geldi hemen doğum haneye aldılar 5 dk sürmedi bebeğimin doğması zaten çok şükür şimdi oda bende iyiyiz 3.480 gr dogdu doktorum cok kolay oldu dedi maşallah dedi rabbim hepinize böyle kolay dogumlar nasip etsin inşallah canlarım
Maşallah harika bir doğum hikayesi darısı hepimizin başınaCanım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattı
Son yarım saat bağırtacak sancılarım oldu ıkınma hissi geldikçe ıkındım ben 7 cm den birden tam açılma oldu nişanla su karısık bir geldi hemen doğum haneye aldılar 5 dk sürmedi bebeğimin doğması zaten çok şükür şimdi oda bende iyiyiz 3.480 gr dogdu doktorum cok kolay oldu dedi maşallah dedi rabbim hepinize böyle kolay dogumlar nasip etsin inşallah canlarım
Ben de bekleyip duruyorum 40+0 oldum artıkBende bu akşam bekliyodum ama gündüzden beri ara ara adet sancısı gibi gelip geçti hep sanırım az daha durucakinşallah ilerleyen saatlerde bi hareketlenme olur aklım hep orda hayırlısı bakalım
Senin dolmuş artık bugün yarın eli kulağında gelir inşallah sağ salim kolaylıklaMaşallah harika bir doğum hikayesi darısı hepimizin başına
Ben de bekleyip duruyorum 40+0 oldum artıkinşallah gelecek yavrum bekletmeden
Gecmis olsun cnm. Erken fark edilip onlem alinmis olmasi cok ii cnm boyle dusun fark edilmese sorun olabilirdi. Benim de planli sezeryan 14unde olcak. Bana hic tahlil yapmiyolar yaa bisi varsa da haberimiz yok 3Kızlar bugün sabah gittim doktora, yalancı trombosit düşüklüğü vardı, mor tüpe kanımı koyunca düşük çıkıyor, mavi tüpte normal çıkıyor. Neyse bunu doktorda iyi bildiği halde, tahlilin mavi tüp ile tekrarlanmasını aksi taktirde doğumda epidural anestezi alamayacağını söyledim. Tahlil tekrarlandı rica minnet ve normal çıktı ama kan değerlerim dahada düşmüş. Kan ilaçlarımı kullanmadigim için doktordan yemedigim azar kalmadı. Bu şekilde doğuma gidersem başıma kötü seulerin geleceğini normalin 12 olması gerekirken benim 8 olduğunu söyledi. Acilde bir ilaç aldırdı bana serumun içine koydular onu verdiler toparlaması için beni. Neyseee tam eve geldim öğlen, bu sefer kadın dogumcu tahlilleri beğenmedi acil iki ünite kan verilmesini uygun gördü gittim hastaneye doktor yok, kan yok, hiçbir şey yok. Bir ünite kan hastanede varmış, 1 ünite kanida yarın bulabilecekler mi bilmiyorum
Dünden beri trombositler artsın diye iki tane ciğer geliştirici igne, bu sabah acilde 170 liraya aldirdiklari kan yapıcı serum, yarın iki ünite kan takviyesi yemin ediyorum size bunalıma girdim, inanılmaz moralim bozuk. Hayatımda birseyimde kolay olsaydı keşke. Ben doğuma dinlenmiş olarak gideyim diye 10 gündür yıllık izin aldım evde dinlemeyim dedim son 3 4 gün kala hastane hastane geziyorum. İnşallah kovid olmam böyle girip çıkmaktan. Sabah önce kan takviyesi, hemogram tahlil tekrarı ve sonrada doğum yapacağım hastaneye gidip antikor, covid testlerini yaptırıp, anestezi ekibine tahlil sonuclarimi gostermemi istediler. Ya bir tek benim mi bu kadar zor sezeryan süreci? Sizden hiç istemediler mi bunları? Gerçekten ama gerçekten bunalimdayim...
Canım ben doğum yaptım kolayda geçti çok şükür inşallah rabbim hepinize böyle kolay doğum nasip eder kesiğim yırtığım yok hiç çok şükür Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavusun bebeklerinize
Gozunuz aydin. Cok guzel bi dogum olmus. Allah anali babali buyutsun tum hayati hikayesi gibi guzel olsun insCanım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattı
İnsallah canimm eh işte doktor doğuma iki hafta kala kan tahlili isteyince belli oldu. Demek sezeryan öncesi hep kan tahlili istiyorlarmisÇok iyi bir ilaç işe yarar inşallah canım daha önceden verse olurmuş doktor
Bebeğim sağlıklı ve gelişimi önde ya canım onunla teselli etmeye çalışıyorum ama tabi sende onemlisin diyorlar. Dediğin gibi ya doğumdan sonra tam bebeğimin bana ihtiyacı varken ben bitik durumda olsaydım kendime gelemedim. Yarınida atlatayim inşallahGecmis olsun cnm. Erken fark edilip onlem alinmis olmasi cok ii cnm boyle dusun fark edilmese sorun olabilirdi. Benim de planli sezeryan 14unde olcak. Bana hic tahlil yapmiyolar yaa bisi varsa da haberimiz yok 3
Gozunuz aydin. Cok guzel bi dogum olmus. Allah anali babali buyutsun tum hayati hikayesi gibi guzel olsun ins
Aynen olması gerek de o degil mi son günler yürüyüş merdiven cıkma falan tavsiye ediliyor. Benim zaten 10 günüm ya var ya yok 10 gün içinde dogacak Bi sorun olmazsa Allahın izniyle. Neden 10 gün yat desin ki.. Garip geldi size de sorayım dedim zaten yatmıyorum. Tabiki dinleniyorum ama yürüyüş squat falan yapıyorum yatmıyorum öyle dedigi gibi. Hayırlısı bakalım..Doktor neden yat ddi acaba anlamadım . Benmki de çok hateketli olacaksın ddi bol squat yürüyş ddi
Anladım..benim inmemiş demek hala midem yanıyor şuanda bile göğüs altımda itibaren doluyum. Hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktımVe aleyküm Es Selam canım kanala girme kısmını doktor dediğinde öğrendik biz ama aşağı inme meselesi dışarıdan bariz belli oluyor, benim çok erken iniyor genelde aşağı maalesef göğüs ve karın arasında bariz boşluk var ve karnimin ucu resmen yere bakıyor gibi tek avantajı rahat nefes alıyorum mide yanmam kaburga ağrım falan olmamış oluyor ama bu kez de oturamıyorumnormal bi şekilde oturmak istesem çocuk kucağımda oturuyor sanki dik oturamıyorum hep geriye doğru yaslanıp ya da koltuğun ucuna oturup bacaklarımı ayırarak
Ben de hurma yemeye basladım. Platese de oturuyorum. Yürüyüşe çıkamadım bugün ama yarından itibaren yapacagım mutlakaCok tesekkurler canim heyecanla bekliyorum bende.Gecen hafta gittigimde sadece kaslarina kadar kanala girmisti evet canim yuruyus plates merdiven inip cikma yaptim hergun 3 tane hurma yedim. Suyum gelmedi 1 hafta once bi koyu akintim oldu sarimtirak ama nisanmidir bilemiyorum . Gecen hafta gittigimde karnin henuz sert degil demisti ama bu hafta serti
Amin Allah hepinizden razı olsun kolay doğumlar nasip etsin hepinize doğuranlarada sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahMasallah canimdarisi bize insallah rabbim yardimcimiz olsun. Hayirli evlat olsun insallah saglikla buyusun
Sağolun Allah razı olsunGecmis olsun cnm. Erken fark edilip onlem alinmis olmasi cok ii cnm boyle dusun fark edilmese sorun olabilirdi. Benim de planli sezeryan 14unde olcak. Bana hic tahlil yapmiyolar yaa bisi varsa da haberimiz yok 3
Gozunuz aydin. Cok guzel bi dogum olmus. Allah anali babali buyutsun tum hayati hikayesi gibi guzel olsun ins
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydınCanım 13.45 te suni takıldı 19.40 da doğum oldu evet sancım oldu ama sancı geldikçe derin nefes alıp verdim rahattı
Muhtemelen doğum canım ama yorgunluktan da olmuş olabilir diyeceğim de geçmemesi ve belli aralıklarla gelmesi beni daha çok doğum fikrine yöneltiyorKızlar 36+4 üm bugün cam sildim temizlik yaptım biraz..4 te oturdum ama şuana kadar vajina içinde sızlama batma değişik şeyler oluyor.birde belim inceden sızlıo oturduğum yerde.ve bebrğim çok hareketli.bu vajina içinden hissettiğim sancımı doğum sancısı olabilirmi .25 dakikada bir girmeye başladı
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın
Idrar yolu enfeksiyonu herkeste olacak diye bir durum yok sanirim.Mantar vs bulasici ama enfeksiyon idrari tam bosaltmama, usutme gibi nedenlerle de oluyor. Idrar tahlili verirsen kultur fln 2 3 gun icinde cikiyor zaten. Gerekli bir durum olursa doktorun tek kullanimlik tarzinda antibiyotik verebilir.Kızlar hepinize iyi geceler. Perşembe günü sezeryan olacağım. 1 aydır ailemin yaninda kalıyorum. Kardeşimin idrar kültüründe çok fazla bakteri çıktı. Ayni lavaboyu kullaniyorduk bende bir şikayet yok sizce banada geçmişmiidir şurada doğuma da az kaldı ve riskliymis bakteri lütfen cevap verin 2 saattir kendimde değilim
Canım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıpIdrar yolu enfeksiyonu herkeste olacak diye bir durum yok sanirim.Mantar vs bulasici ama enfeksiyon idrari tam bosaltmama, usutme gibi nedenlerle de oluyor. Idrar tahlili verirsen kultur fln 2 3 gun icinde cikiyor zaten. Gerekli bir durum olursa doktorun tek kullanimlik tarzinda antibiyotik verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?