2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ilk doğumda devlete gidiyordum hiç bakmadı doktor. Ikincide özele gidiyorum 37 sonra bakmaya başladı çünkü şancı olmadan açılma olabiliyo dedi riske atmayak diye
Bende özele gidiyodum. Bundada özel perşembe randevum var 35+5 bakalım nasıl yol izleyecek
Ay benim nişan geldi 1 hafta devam etti açılma olmayınca sezeryana döndük mecbur
Yok canım henüz başlamadi ağrılar yoklmaya başladı yavaştan. Annemler yakınımda ama benim oğlum kimseyi öyle istemiyo biraz anneci hasta olunca bide çocuklar daha değişken oluyo
Ayyy benimkide öyle ya kimsede kalmaz çok nazlı bensiz durmaz bende şimdiden napıcam diyorum bide hasta olunca daha nazlı oluyorlar

Masallah canim darisi bize insallah rabbim yardimcimiz olsun. Hayirli evlat olsun insallah saglikla buyusun

Maşallah harika bir doğum hikayesi darısı hepimizin başına
Bende bu akşam bekliyodum ama gündüzden beri ara ara adet sancısı gibi gelip geçti hep sanırım az daha durucak inşallah ilerleyen saatlerde bi hareketlenme olur aklım hep orda hayırlısı bakalım
Ben de bekleyip duruyorum 40+0 oldum artık inşallah gelecek yavrum bekletmeden

Gecmis olsun cnm. Erken fark edilip onlem alinmis olmasi cok ii cnm boyle dusun fark edilmese sorun olabilirdi. Benim de planli sezeryan 14unde olcak. Bana hic tahlil yapmiyolar yaa bisi varsa da haberimiz yok 3

Gozunuz aydin. Cok guzel bi dogum olmus. Allah anali babali buyutsun tum hayati hikayesi gibi guzel olsun ins

Kızlar 36+4 üm bugün cam sildim temizlik yaptım biraz..4 te oturdum ama şuana kadar vajina içinde sızlama batma değişik şeyler oluyor.birde belim inceden sızlıo oturduğum yerde.ve bebrğim çok hareketli.bu vajina içinden hissettiğim sancımı doğum sancısı olabilirmi .25 dakikada bir girmeye başladı

Bebeğim sağlıklı ve gelişimi önde ya canım onunla teselli etmeye çalışıyorum ama tabi sende onemlisin diyorlar. Dediğin gibi ya doğumdan sonra tam bebeğimin bana ihtiyacı varken ben bitik durumda olsaydım kendime gelemedim. Yarınida atlatayim inşallah

Kızlar şimdi size bir soru benim hastanede ziyaretçi kabul etmiyor hemşireler söylemiyoruz. Yani annem, kızım falanda gelse istemiyorlar aslında. Birde yanında eşim kalacak refakatçi oda diyorki ben bebeği kucağına almam emzirecegin zaman sana hemşireler getirir diyor. Ben hem ilgilendiler hemde ziyaretçiye fazla ses etmesinler diye bir kaç hemşire için ufak paketler hazırlayayım diyorum.

Sizce ne koyayım pakete? Kupa bardak, ufak çikolatalar düşündüm sizce ne olabilir?

Doktor neden yat ddi acaba anlamadım . Benmki de çok hateketli olacaksın ddi bol squat yürüyş ddi
Aynen olması gerek de o degil mi son günler yürüyüş merdiven cıkma falan tavsiye ediliyor. Benim zaten 10 günüm ya var ya yok 10 gün içinde dogacak Bi sorun olmazsa Allahın izniyle. Neden 10 gün yat desin ki.. Garip geldi size de sorayım dedim zaten yatmıyorum. Tabiki dinleniyorum ama yürüyüş squat falan yapıyorum yatmıyorum öyle dedigi gibi. Hayırlısı bakalım..

Anladım..benim inmemiş demek hala midem yanıyor şuanda bile göğüs altımda itibaren doluyum. Hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktım

Ben de hurma yemeye basladım. Platese de oturuyorum. Yürüyüşe çıkamadım bugün ama yarından itibaren yapacagım mutlaka

Sağolun Allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhhh

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın
Muhtemelen doğum canım ama yorgunluktan da olmuş olabilir diyeceğim de geçmemesi ve belli aralıklarla gelmesi beni daha çok doğum fikrine yöneltiyor

Kızlar hepinize iyi geceler. Perşembe günü sezeryan olacağım. 1 aydır ailemin yaninda kalıyorum. Kardeşimin idrar kültüründe çok fazla bakteri çıktı. Ayni lavaboyu kullaniyorduk bende bir şikayet yok sizce banada geçmişmiidir şurada doğuma da az kaldı ve riskliymis bakteri lütfen cevap verin 2 saattir kendimde değilim

Idrar yolu enfeksiyonu herkeste olacak diye bir durum yok sanirim.Mantar vs bulasici ama enfeksiyon idrari tam bosaltmama, usutme gibi nedenlerle de oluyor. Idrar tahlili verirsen kultur fln 2 3 gun icinde cikiyor zaten. Gerekli bir durum olursa doktorun tek kullanimlik tarzinda antibiyotik verebilir.

Canım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…