Yani en azindan icin rahatlar. Ama eger sende olsaydi muhtemelen belirtin olurdu diye dusunuyorum. Umarim sonuclarin temiz cikarCanım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıp
Sen de hamilelik nedeniyle enfeksiyon büyük ihtimalle zaten vardır canım bahsettiğin bakteri belki de bulaşmamıştır yine de test ver için rahat etsin ilaç vs verirse de Perşembe sezaryen olacağını hatırlatmayı unutma doktoruna çok geçmiş olsunKızlar hepinize iyi geceler. Perşembe günü sezeryan olacağım. 1 aydır ailemin yaninda kalıyorum. Kardeşimin idrar kültüründe çok fazla bakteri çıktı. Ayni lavaboyu kullaniyorduk bende bir şikayet yok sizce banada geçmişmiidir şurada doğuma da az kaldı ve riskliymis bakteri lütfen cevap verin 2 saattir kendimde değilim
Fındık badem bisküvi vs gibi olabilir.hurma incirKızlar şimdi size bir soru benim hastanede ziyaretçi kabul etmiyor hemşireler söylemiyoruz. Yani annem, kızım falanda gelse istemiyorlar aslında. Birde yanında eşim kalacak refakatçi oda diyorki ben bebeği kucağına almam emzirecegin zaman sana hemşireler getirir diyor. Ben hem ilgilendiler hemde ziyaretçiye fazla ses etmesinler diye bir kaç hemşire için ufak paketler hazırlayayım diyorum.
Sizce ne koyayım pakete? Kupa bardak, ufak çikolatalar düşündüm sizce ne olabilir?
Ekstra birsey yaptin mi .yuruyus egzersiz çayvsCanım ben doğum yaptım kolayda geçti çok şükür inşallah rabbim hepinize böyle kolay doğum nasip eder kesiğim yırtığım yok hiç çok şükür Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavusun bebeklerinize
Benimde suyumu patlatmislardi gelmeyince. Hiçbir şey olmaz merak etme hastanede emin ellerdesin onlar sürekli alttan kontrol yapacaklar sana şimdi. Panik yapma sakinnol, sancıların artınca hoplayıp duracaksın birazdan :) bir kaç saate tüm herşey bitecek çok güzel olacak azcik dayan
Canım bende 3 cm ile yattım, kendi sancım la 4oldu. Sonra suni verdiler, 1 saat içinde 7ye çıktı galiba sonra doğuma aldılar. Suni çok güzel ilerletiyor. Ben yapamadım ama sana tavsiyem canım. Suni bir tık daha fazla hissettiriyor ağrıyı ama paniklemez, çok bağırıp kendini yormaz, sancı geldiğinde derin nefes alıp verirsen doğum aşaması inanılmaz rahat olur. Ben öyle çok bağırdım ki panikten, bağırmasaydım heralde hiç dikişim olmadan çıkarırdım çocuğu. Allah yardımcın olsun canım
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.Doğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Gözün Aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahD
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.
Bence aynı tuvaleti kullandığınız için idrar yolu enfeksiyonunun sizde de olacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etmesi için bir idrar kültürü verin ve içinizi ferah tutunCanım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıp
Canim sen yinede yaptir icin rahat etsin ama bakteri normal dogumda skinti oluyor sezeryanda değilCanım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıp
Canım kontrole git .İçin rahatlasın .Kızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Canım daha önce bir operasyon geçirmiştim ve vajina bölgemde benim de dikişlerim vardı , anlattığın gibiydi ama dikis açılma gibi bir şey olmamıştı. O açıklık haliyle iki dikiş arasında oluyordu. Yine de içim rahat etmiyor diyorsan git göster ama sen bilirsinKızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Tekrar Kadın doğuma git istersen canım benim doğumdan sonra dikişler im çoktu bebek 10 dk da doğdu dikişler 1 saat sürdü. doğru düzgün oturamadım baya bi süre. Dra gittiğimde kızdı neden erken gelmedin diye krem fitil ilaç alınca hemen topladım alttan muayene olacam korkusuyla gitmedim ultrasonla baktı vajinal öyle olduğunu bilsem gelirdim dedim. Kötü Bi tecrübe oldu bana.Kızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsunD
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.
Olur ya neden olmasinGünaydın kızlar. Dün benimde kontrolüm vardı. Bebeğin kilosu 3935 cıktı yanılma payını düşünürsek dedi 3700 falan doğurursun dedi . Daha dogumada var hemen hemen 4 kilo olabilir dedi ama çatın müsait dedi . Ama aldı beni bi tedirginlik böyleside sağlıklı olabilirmi diye
Kiyamam canim kontrole gidilmiyor mu dogum sonrasi dikisler icin zaten. GitmismiydinKızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Benim de tam 37 dolmadan 2460 dogdu haftasindan geri görünüyordu ama kuvoze girmedi merak etmeyin inşallah bir sıkıntı olmazMerhaba anneler ben kasımın 10unda doğum yapacaktım fakat preeklamsi çıktığı için Ekim 11 de yani 36 haftalık doğum yapıcam planlı sezeryan.Şimdilik kilosu 2500 G.Ama doktor biraz küveze girebilir dedi benim gibi erken doğum yapanlar varmı küveze girdimi çocuklar
Valla canım bende o zamanlar korkudan bakamamistim. Sağlık ocagindaki ebelere bi göstersen en azından pansuman falanda yaparlardıKızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Gozun aydin cnm. Allah anali babali buyutsun insD
Canım açılsa çok kötü bir koku olur demişlerdi ilk doğumumda benim ama naçizane tavsiyem kırkın çıkana kadar dikişlere de bakma çünkü insanın morali bozuluyor nolacak nasil toparlanacak diye ilk dogumumda 3 ayri yerden kesmişlerdi dunya kadar dikisim vardı kırkım çıktı hiçbir şeyim kalmadi bir de ağrı sızı yanman varsa biraz çıplak bir şekilde uzan yaran hava alsın en kolay bu şekilde iyileşir çok geçmiş olsunKızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Canım yürüyüş yaptım evin içinde pilates topuyla hareketler yaptımEkstra birsey yaptin mi .yuruyus egzersiz çayvsneydi bu kadar kolay kılan acaba Masallah canm Rabbim bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?