2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen de hamilelik nedeniyle enfeksiyon büyük ihtimalle zaten vardır canım bahsettiğin bakteri belki de bulaşmamıştır yine de test ver için rahat etsin ilaç vs verirse de Perşembe sezaryen olacağını hatırlatmayı unutma doktoruna çok geçmiş olsun

Fındık badem bisküvi vs gibi olabilir.hurma incir

Ekstra birsey yaptin mi .yuruyus egzersiz çayvs neydi bu kadar kolay kılan acaba Masallah canm Rabbim bagislasin

D

Doğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.

Gözün Aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım öyle değişik bakteriler ki isimlerini aklımda tutamiyorum bile yarin en iyisi o testleri yaptirmak acilden giriş yaptırıp
Bence aynı tuvaleti kullandığınız için idrar yolu enfeksiyonunun sizde de olacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etmesi için bir idrar kültürü verin ve içinizi ferah tutun

Günaydın kızlar. Dün benimde kontrolüm vardı. Bebeğin kilosu 3935 cıktı yanılma payını düşünürsek dedi 3700 falan doğurursun dedi . Daha dogumada var hemen hemen 4 kilo olabilir dedi ama çatın müsait dedi . Ama aldı beni bi tedirginlik böyleside sağlıklı olabilirmi diye

Kızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya

Canım kontrole git .İçin rahatlasın .

Canım daha önce bir operasyon geçirmiştim ve vajina bölgemde benim de dikişlerim vardı , anlattığın gibiydi ama dikis açılma gibi bir şey olmamıştı. O açıklık haliyle iki dikiş arasında oluyordu. Yine de içim rahat etmiyor diyorsan git göster ama sen bilirsin

Tekrar Kadın doğuma git istersen canım benim doğumdan sonra dikişler im çoktu bebek 10 dk da doğdu dikişler 1 saat sürdü. doğru düzgün oturamadım baya bi süre. Dra gittiğimde kızdı neden erken gelmedin diye krem fitil ilaç alınca hemen topladım alttan muayene olacam korkusuyla gitmedim ultrasonla baktı vajinal öyle olduğunu bilsem gelirdim dedim. Kötü Bi tecrübe oldu bana.

Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsun saglikla buyusun minik insallah
Olur ya neden olmasin hic canini sikma herseyin hayirlisi olsun insallah.
Kiyamam canim kontrole gidilmiyor mu dogum sonrasi dikisler icin zaten. Gitmismiydin

Benim de tam 37 dolmadan 2460 dogdu haftasindan geri görünüyordu ama kuvoze girmedi merak etmeyin inşallah bir sıkıntı olmaz

Valla canım bende o zamanlar korkudan bakamamistim. Sağlık ocagindaki ebelere bi göstersen en azından pansuman falanda yaparlardı

Gozun aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins

Canım açılsa çok kötü bir koku olur demişlerdi ilk doğumumda benim ama naçizane tavsiyem kırkın çıkana kadar dikişlere de bakma çünkü insanın morali bozuluyor nolacak nasil toparlanacak diye ilk dogumumda 3 ayri yerden kesmişlerdi dunya kadar dikisim vardı kırkım çıktı hiçbir şeyim kalmadi bir de ağrı sızı yanman varsa biraz çıplak bir şekilde uzan yaran hava alsın en kolay bu şekilde iyileşir çok geçmiş olsun

Reactions: The
Ekstra birsey yaptin mi .yuruyus egzersiz çayvs neydi bu kadar kolay kılan acaba Masallah canm Rabbim bagislasin
Canım yürüyüş yaptım evin içinde pilates topuyla hareketler yaptım
Bide meryem ana otu koymustum suya yatısım yapılınca hastaneye
Birde ilk oğlumla araları yok fazla 22 ay sonra tekrar doğum yapmış oldum sanırım onunda etkisi oldu

Reactions: The
Günaydın, biraz önce kahvaltımı yaparken sırtımdan aşağı doğru çok kötü bir sancı girdi. Sanırım 4-5dk sürdü. Benim oğlanın 37+0 hediyesi herhalde bugün 15 dk geçti sancı yok saat tutuyorum duruma göre gidip ntsye giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…