- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Hadi hayırlısı olsun bakalim 37yi gordun Allahin izniyle cok sevindimGünaydın, biraz önce kahvaltımı yaparken sırtımdan aşağı doğru çok kötü bir sancı girdi. Sanırım 4-5dk sürdü. Benim oğlanın 37+0 hediyesi herhalde bugün15 dk geçti sancı yok saat tutuyorum duruma göre gidip ntsye giricem.
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun bakalim 37yi gordun Allahin izniyle cok sevindim
2. Veya 3.Doğum ise sıkıntı yok arkadasım gecende 4350 doğurdu . Ama ilk doğum için bi bilgim yokGünaydın kızlar. Dün benimde kontrolüm vardı. Bebeğin kilosu 3935 cıktı yanılma payını düşünürsek dedi 3700 falan doğurursun dedi . Daha dogumada var hemen hemen 4 kilo olabilir dedi ama çatın müsait dedi . Ama aldı beni bi tedirginlik böyleside sağlıklı olabilirmi diye
İnşallah ya nazlı baya kızımSenin dolmuş artık bugün yarın eli kulağında gelir inşallah sağ salim kolaylıkla
Bende de ara ara oluyor son günlerde o vajina içinde batma gibi sanki içine ince sivri bişey sokuluyor gibiKızlar 36+4 üm bugün cam sildim temizlik yaptım biraz..4 te oturdum ama şuana kadar vajina içinde sızlama batma değişik şeyler oluyor.birde belim inceden sızlıo oturduğum yerde.ve bebrğim çok hareketli.bu vajina içinden hissettiğim sancımı doğum sancısı olabilirmi .25 dakikada bir girmeye başladı
Doğum hikayenizi anlatır mısınız? Allah analı babalı büyütsünD
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.
Yok canım benimde ikinci doğum. Bunu duyduğuma sevindim2. Veya 3.Doğum ise sıkıntı yok arkadasım gecende 4350 doğurdu . Ama ilk doğum için bi bilgim yok
Hayırlısı olsun canımKızlar merhaba bugün kontrole gittim,
Çok şükür her şey yolunda bebişim dönmedi,
Cuma günü doğumum olacak,
Evet değişik bir heyecan sardı şu an beniHayırlısı olsun canımgeliyor bebişler sırayla tek tek..
Bende de var o heyecanEvet değişik bir heyecan sardı şu an beni
Gözünaydın Canım benimkide perşembeKızlar merhaba bugün kontrole gittim,
Çok şükür her şey yolunda bebişim dönmedi,
Cuma günü doğumum olacak,
Hadi hayırlı olsun canımGözünaydın Canım benimkide perşembe
Sağlıcakla gelsinler bebişler .Gözünaydın Canım benimkide perşembe
Seninkide yakın deseneHadi hayırlı olsun canımbenim pazartesi netleşir artık inşallah bugün sancılanma olunca aradım sekreterini istersen muayeneye gel dediler. Ama geçti şuan şükür artık pazartesi olsun gideyim netleştirelim bizde
İnşallah benimkide yakınSeninkide yakın desene
Canım benim çok geçmiş olsunKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Ah Canım ya . Valla devlet malesef böyle bende bire-bir bunları yaşadim çocuğumu dahi emziremedim kucağıma alamıyordum. InsAllah düzelirsin bir an önceKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Ah canim ya cok gecmis olsunKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?