2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hadi hayırlısı olsun bakalim 37yi gordun Allahin izniyle cok sevindim

2. Veya 3.Doğum ise sıkıntı yok arkadasım gecende 4350 doğurdu . Ama ilk doğum için bi bilgim yok

Senin dolmuş artık bugün yarın eli kulağında gelir inşallah sağ salim kolaylıkla
İnşallah ya nazlı baya kızım
Bende de ara ara oluyor son günlerde o vajina içinde batma gibi sanki içine ince sivri bişey sokuluyor gibi muhtemelen doğumumuz yaklaşıyor bebek aşağı indiği için ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Doğum hikayenizi anlatır mısınız? Allah analı babalı büyütsün

Ben 40 haftayı bitirdiğim için doğum yapmışım gibi gösteriyor onu nasıl düzenlerim?

Gözünaydın Canım benimkide perşembe
Hadi hayırlı olsun canım benim pazartesi netleşir artık inşallah bugün sancılanma olunca aradım sekreterini istersen muayeneye gel dediler. Ama geçti şuan şükür artık pazartesi olsun gideyim netleştirelim bizde

Kızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İlaçlarını alamaman hastanenin ihmalkarlığı resmen. Allah yardımcın olsun

Ah Canım ya . Valla devlet malesef böyle bende bire-bir bunları yaşadim çocuğumu dahi emziremedim kucağıma alamıyordum. InsAllah düzelirsin bir an önce

Ah canim ya cok gecmis olsun Allah sifa versin sikintisiz atlat insallah bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…