Est canım elleCati muayenesi elle mi yapiliyor ya
Canım çok ama çok geçmiş olsun .Umarım hızlı bir şekilde toparlarsın.Maalesef kendi eksiklikleri yüzünden o kadar şeyin arasında bir de bunun stresini yaşamak zorunda kalmışsın .Üzüldüm açıkcasıKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Çok geçmiş olsun canım, Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın.Kızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Canm nasıl oldunuz?Kızlar, akşam 8' den beri hastanedeyiz. Bizim bebitonun nst'de taşikardisi çıktı yine. 3 kere girdim su içerek nst'ye sonunda yatış verdi, serum aldım iki kere daha nst'ye bağladı. Biraz düzelince çıktık hastaneden daha yeni.
Devam etseydi geldi geliyordu az daha oğlum. Doktor ne kadar beklerse o kadar iyi gözüyle bakıyor. Benim minnakım sabırsızlanıyor.
Bu hamilelik süreci benim için çok zor geçiyor. İlk önce kanama, sonra suyum azaldı, iki haftadır da taşikardi. Hayırlısıyla bir doğurabilseydim.
AyyyKızlar merhaba bugün kontrole gittim,
Çok şükür her şey yolunda bebişim dönmedi,
Cuma günü doğumum olacak,
Ya ben doktoruma bı hafta gecmeden gidince utanıyorumHadi hayırlı olsun canımbenim pazartesi netleşir artık inşallah bugün sancılanma olunca aradım sekreterini istersen muayeneye gel dediler. Ama geçti şuan şükür artık pazartesi olsun gideyim netleştirelim bizde
Ah ya(((Kızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Cok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinD
Doğumum oldu çok şükür bugün öğle saatlerinde kucağıma aldım tombik kuşumu. Darısı kalanların başına inşallah hepiniz en kolay en güzel şekilde hayırlısıyla yavrılarınızı alırsınız kucağınıza.
Kızlar dikişlerim açılsa çok acı hisseder miyim? Kabız olmadım. Oturup kalkarken çok dikkat ediyorum. Tuvalette kurulanırken de aynı şekilde. Bu gün bacak aramdan minik ayna ile bakayım dedim, sanki böyle etin içi gözüküyor gibi ya. Ya da ben dikiş nasıl atılır bilmediğim için öyle geliyor olabilir mi? Vajina bitiminden makata doğru sağ tarafta 5 dikiş var. Kesik olan yerin bir gözükmesi gerekirken ben içini görüyorum sanki . Off of yordu bu dikişler beni ya
Ahhhh be canım yaa. Benim o noktaya gelmemişti ama tahmin edebiliyorum. Bunlar hiçbir suçlarını kabul etmezlerki sen takılma dediklerine bırak Allah aşkına. Unutuyorlar pansuman yap demeyi sende bastirsaydin sizi şikayet edicem sağlık bakanlığına 3 gün daha yatış gösterdiniz beni diye. Devletten para mı kopariyor bu hastaneler napıyor ben anlamıyorum yaaa? Hiç bozma moralini en iyisini yapmışsın peki dikişleri tekrar yaptılar mı öylece eve mi yolladilar? Sen pansumanıni yap ilaçlarını iç 3 güne kadar rahatlamaya başlayacaksın.Kızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Hahah kiz nesi rahatEst canım elledün yaptı çok rahat egerki yaparsa derin nefes al
Benim doktor kendi diyor gece gündüz olsun fark etmez bir şey olursa ara filan diye gerçi bütün doktorlar öyledir muhakkak. Bir de özel klinik her muayeneye 300tl veriyorumYa ben doktoruma bı hafta gecmeden gidince utanıyorumbıraz sorunluyum sanırm:) halbuki
Özel hastanedün akşam aynı sancı bende de oldu kendı doktoruma haber vermeden devlet acıle gectim nst ile bakıldı ve 40-30 arası düzensiz minik sancılar var
Yahu bn 6 yıl önce 80-90 sancılarla 1 ay gezdım 7 saat suni aldımnasıl unutmus olabilirm kendıme kızıyorm ilk gelen sancılarda gözümden yaş geldi
Çok geçmiş olsun2 tüp kan verdiler sabah 8.30dan beri hastanedeyim, bir yandan doktorumun asistanı arıyor diğer hastaneye gittin mi diye, bu nasıl bir doğum süreci ben anlamadım arkadaşlarbezgin Bekir oldum daha çocuk doğmadan hayattan soguttular beni. Doktor sabah gelmiş birde bana neden yalnız geldiğim için fırça kaydı. Eşim gerçekten gelecekti ama bugün çok önemli bir isi vardı, ben adama bunları açıklamak zorunda mıyım anlamıyorum. Belki ben eşimden ayrıldım, annemde çocuğuma bakıyor tek gelmek zorunda kaldım. Sen koskoca özel hastanesin ve benimle ilgilenmek zorundasın yani. Benim kadın Dogum doktorum şeker gibu doktor bunları gördükçe kıymetini anlıyorum daha çok
Ah kiyamam ya. Gecince insallah tatli bir ani olarak kalacak canim. Umarim dogum seruvenin ve sonrasi cok guzel gecer bu yasadigin sikintilari unutursun2 tüp kan verdiler sabah 8.30dan beri hastanedeyim, bir yandan doktorumun asistanı arıyor diğer hastaneye gittin mi diye, bu nasıl bir doğum süreci ben anlamadım arkadaşlarbezgin Bekir oldum daha çocuk doğmadan hayattan soguttular beni. Doktor sabah gelmiş birde bana neden yalnız geldiğim için fırça kaydı. Eşim gerçekten gelecekti ama bugün çok önemli bir isi vardı, ben adama bunları açıklamak zorunda mıyım anlamıyorum. Belki ben eşimden ayrıldım, annemde çocuğuma bakıyor tek gelmek zorunda kaldım. Sen koskoca özel hastanesin ve benimle ilgilenmek zorundasın yani. Benim kadın Dogum doktorum şeker gibu doktor bunları gördükçe kıymetini anlıyorum daha çok
Valla elle baktıHahah kiz nesi rahatevet aman da aman birsey degil ama ne bileyim elle olmasi sasirtti
Sezeryansa çatı muanesi yapmiyo canımBenim gibi sezeryan olacağı kesin olanlara çatı muayenesi yapılmıyor değil mi benim 2. Çocuk ve zaten çatım dar olduğu için ilki sezeryan olmuştu
Gecmis olsun cnm. Cok sinir bozucular gercekten boswer takma. Kafana takinca onlara bisey olmuyo olan sana oluyo. Ilaclarini ic pansumanini yap dusunme onlari cnm. Antibiyotik hemen etki eder zaten hic moralini bozmaKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Merhaba sancılanma dediğiniz nasıl bir his ben de tık yok varsa da ben mi anlamıyorum acabaHadi hayırlı olsun canımbenim pazartesi netleşir artık inşallah bugün sancılanma olunca aradım sekreterini istersen muayeneye gel dediler. Ama geçti şuan şükür artık pazartesi olsun gideyim netleştirelim bizde
Enfeksiyon olduğu için dikis atsam da tutmaz, önce temizlenmesi lazım dedi. Estetiğine falan bakarız diyince iyice çöktüm. O kadar mı kötü oldu diye çok moralim bozuldu. Birde 3 gün hastane psikolojisini kaldıramazdımCanm nasıl oldunuz?
Ayyyhadi hayırlısıyla gecsn şu son gunlerımızde saglıcakla kavusalım Son 6 gun desenee
Ya ben doktoruma bı hafta gecmeden gidince utanıyorumbıraz sorunluyum sanırm:) halbuki
Özel hastanedün akşam aynı sancı bende de oldu kendı doktoruma haber vermeden devlet acıle gectim nst ile bakıldı ve 40-30 arası düzensiz minik sancılar var
Yahu bn 6 yıl önce 80-90 sancılarla 1 ay gezdım 7 saat suni aldımnasıl unutmus olabilirm kendıme kızıyorm ilk gelen sancılarda gözümden yaş geldi
Ah ya(((
Kendı becerıksızlıklerı yuzunden seni mi üzdüler((
Canım hiç aglayıp modunu düşürmeagrısı cok olur ama antıbıyotıge baslar baslamaz 24. Saatın sonunda etki edıyo Allahın izniyle…
Aslında keske fırsatın olsa da dikişler şimdiden düzeltilseİyileştikten sonrası zor oluyo((
Yok canım enfeksiyon olduğu için dikiş atamam tutmaz dedi. 2 antibiyotik ağrı kesici ve madecassol krem yazdı. Açık yara olduğu için pansuman malzemesi yazmadi sanırım.Cok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ahhhh be canım yaa. Benim o noktaya gelmemişti ama tahmin edebiliyorum. Bunlar hiçbir suçlarını kabul etmezlerki sen takılma dediklerine bırak Allah aşkına. Unutuyorlar pansuman yap demeyi sende bastirsaydin sizi şikayet edicem sağlık bakanlığına 3 gün daha yatış gösterdiniz beni diye. Devletten para mı kopariyor bu hastaneler napıyor ben anlamıyorum yaaa? Hiç bozma moralini en iyisini yapmışsın peki dikişleri tekrar yaptılar mı öylece eve mi yolladilar? Sen pansumanıni yap ilaçlarını iç 3 güne kadar rahatlamaya başlayacaksın.
Belim de ağrı genel olarak hep var ama asıl bugün sırtımdan aşağı doğru bir ağrı girdi 4-5 dk kadar sürdü hemen hemen. Sonra aynısı tekrarlamadı. Zaten sırttan gelip aşağı yayılan ağrı sıkıntılı dakika tutmak lazımmış doğum sancısı olabilir diye.Merhaba sancılanma dediğiniz nasıl bir his ben de tık yok varsa da ben mi anlamıyorum acaba
O ağrı bende hemen hemen her gün 2-3 defa oluyor 33-34.haftadan beri. Kuyruk sokumundan neredeyse beynime kadar ilerliyen kısa süreli 30 saniye felan bir baş ağrısı oluyor. O aklıma gelmişti bu mu acaba sancı diye ama öyle aşırı tekrarlamayınca çok üstünde durmadım vakit de tutmadım hiçBelim de ağrı genel olarak hep var ama asıl bugün sırtımdan aşağı doğru bir ağrı girdi 4-5 dk kadar sürdü hemen hemen. Sonra aynısı tekrarlamadı. Zaten sırttan gelip aşağı yayılan ağrı sıkıntılı dakika tutmak lazımmış doğum sancısı olabilir diye.
Vakit tutmak lazımmış aklında bulunsun artık son haftalardayız. Nts de benim 50'lik sancılarım çıkıyor. Ama sorsan o kadar şiddetli bir şey hissetmiyorum.O ağrı bende hemen hemen her gün 2-3 defa oluyor 33-34.haftadan beri. Kuyruk sokumundan neredeyse beynime kadar ilerliyen kısa süreli 30 saniye felan bir baş ağrısı oluyor. O aklıma gelmişti bu mu acaba sancı diye ama öyle aşırı tekrarlamayınca çok üstünde durmadım vakit de tutmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?