Ne yaptın canım işlemler bitti miDünden beri gelen söyleniyor giden söyleniyor bana zaten. Çok çalıştım, kendime bakamadım, ailem kızım yalovadaydi mekik dokudum durdum, olmadı icemedim. Kimse bunu anlamıyor. Şimdi kendim cekiyormusum. Ayrıca çocuğun gelişimi iki hafta önden gidiyordu, bu çocuk kandan beslenmiyor mu? Bir sıkıntı olsaydı önden gitmeseydi yine içerdim ilaçlarımı çocuğumu dusunmedigimden veya bencil bir anne olduğumdan değil. Bebekte gayet iyiydi hep hala öyle önde şuanda. Dua edin yarın öğlene kadar işlerimi halledebilmis olayım
Hayırlısı olsun canımKızlar merhaba bugün kontrole gittim,
Çok şükür her şey yolunda bebişim dönmedi,
Cuma günü doğumum olacak,
Ohh ne güzel gelsin bebişlerGözünaydın Canım benimkide perşembe
Ne kadar pisler ya birde azarlıyor kar nasıl dikmişlerse artık beceriksizlerKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Geçmiş olsun canım2 tüp kan verdiler sabah 8.30dan beri hastanedeyim, bir yandan doktorumun asistanı arıyor diğer hastaneye gittin mi diye, bu nasıl bir doğum süreci ben anlamadım arkadaşlarbezgin Bekir oldum daha çocuk doğmadan hayattan soguttular beni. Doktor sabah gelmiş birde bana neden yalnız geldiğim için fırça kaydı. Eşim gerçekten gelecekti ama bugün çok önemli bir isi vardı, ben adama bunları açıklamak zorunda mıyım anlamıyorum. Belki ben eşimden ayrıldım, annemde çocuğuma bakıyor tek gelmek zorunda kaldım. Sen koskoca özel hastanesin ve benimle ilgilenmek zorundasın yani. Benim kadın Dogum doktorum şeker gibu doktor bunları gördükçe kıymetini anlıyorum daha çok
Bana yapmadılar çatı muanesi bildiğim kadarıyla belki işe sezeryen yapmazlarBenim gibi sezeryan olacağı kesin olanlara çatı muayenesi yapılmıyor değil mi benim 2. Çocuk ve zaten çatım dar olduğu için ilki sezeryan olmuştu
Çok zor ya Allah onları ne etmeyeEnfeksiyon olduğu için dikis atsam da tutmaz, önce temizlenmesi lazım dedi. Estetiğine falan bakarız diyince iyice çöktüm. O kadar mı kötü oldu diye çok moralim bozuldu. Birde 3 gün hastane psikolojisini kaldıramazdımİnsallah evde iyilesirim de tekrar dikiş atarlar. Ondan sonra yine iyileşme süreci
Yok canım enfeksiyon olduğu için dikiş atamam tutmaz dedi. 2 antibiyotik ağrı kesici ve madecassol krem yazdı. Açık yara olduğu için pansuman malzemesi yazmadi sanırım.
Normalde asla azarlatmam kendimi ama öyle olumsuz ,öyle suçlayıcı bir ifade ile konuştular ki nutkum tutuldu resmeniyilesirim inşallah,birde yine dikiş süreci olacak
Doktorun sıkıntısı başka aslında. Kendi doktorumun direktifleriyle ona gelip isteklerde bulunuyorum diye bozuldu ordan sebep beni azarlayip duruyor fırsat buldukça. Mor tüple kanımı alır mısınız dediğimde bile emri vaki olmaya başladı artık gibi cümle kurdu bana oradan anladım sikintisini. Evet belki yanında biri olsa iyi olur ama yinede bunu eleştirmek onun hakkı degilki. Neyse çok gerildim ben 3 gündür artık düşünmek istemiyorum canım. Bir daha o doktora gitmeyeceğim.Çok geçmiş olsundoktora neymiş kimle geldiğinden, gelmediğinden.. Belki acil doğum filan olursa yanında biri olsun diye düşünmüştür, Allah yardımcın olsun
İnsallahhh allahimmmm nolur hastane sürecim güzel geçsin, olumlu olsun herşeyAh kiyamam ya. Gecince insallah tatli bir ani olarak kalacak canim. Umarim dogum seruvenin ve sonrasi cok guzel gecer bu yasadigin sikintilari unutursun
Kanı verdim, sağlık sigortadan onay gelmedi mahsur kaldım beklettiler, yeter dedim parayı ödedim çıktım mecburen. Tam doğum yapacağım hastaneye covid testi icin geldim doktorum beklesin demiş hastane önünde bekliyorum. Kan değerlerim çok çok düşük olduğu için pazartesi doğum yaptırmayacak herhaldeNe yaptın canım işlemler bitti mi
Canım daha önceden de yazmıştım mümkünse yara bölgeni açık bırak hava alsın pansumanını düzgün yaparsın çabucak geçer estetiğe gerek kalmaz inşallah diyelim ki gerek kaldı yaptırırsın nolacak günümüzde imkanlar var şükür sen şu anın tadını çıkarmaya bak bebeğinle ilk çocuğumda her şeye üzülüp kendime zehir etmiştim ilk zamanları su an kızımla her şeyi boşvermis durumda gülümsüyorumHerkese çok teşekkür ederim kızlarsizlerde dikkat edin kendinize
Benim sancım hiç çikmiyo nts'de ama nts de o sancıyı hiç yaşamadım. Hayirlisi olsun bakalimVakit tutmak lazımmış aklında bulunsun artık son haftalardayız. Nts de benim 50'lik sancılarım çıkıyor. Ama sorsan o kadar şiddetli bir şey hissetmiyorum.
Bugün iyiyim çok şükür dün gece korkmuştum.değişik sancılar sızılar olunca.yorgunluk fazla hareket tetikliyor demekki..Pazartesi kontrolüm var geçen hafta başaşşağı pozisyonda 3 kilo dendi.Allahım hepimize kolayından sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın
Muhtemelen doğum canım ama yorgunluktan da olmuş olabilir diyeceğim de geçmemesi ve belli aralıklarla gelmesi beni daha çok doğum fikrine yöneltiyor
Ne çok yordular lseni bu halinleDoktorun sıkıntısı başka aslında. Kendi doktorumun direktifleriyle ona gelip isteklerde bulunuyorum diye bozuldu ordan sebep beni azarlayip duruyor fırsat buldukça. Mor tüple kanımı alır mısınız dediğimde bile emri vaki olmaya başladı artık gibi cümle kurdu bana oradan anladım sikintisini. Evet belki yanında biri olsa iyi olur ama yinede bunu eleştirmek onun hakkı degilki. Neyse çok gerildim ben 3 gündür artık düşünmek istemiyorum canım. Bir daha o doktora gitmeyeceğim.
İnsallahhh allahimmmm nolur hastane sürecim güzel geçsin, olumlu olsun herşey
Kanı verdim, sağlık sigortadan onay gelmedi mahsur kaldım beklettiler, yeter dedim parayı ödedim çıktım mecburen. Tam doğum yapacağım hastaneye covid testi icin geldim doktorum beklesin demiş hastane önünde bekliyorum. Kan değerlerim çok çok düşük olduğu için pazartesi doğum yaptırmayacak herhalde(( bu değerlerle beni doğuma alamazlarmis tekrar kan vermeye gidiyorum tam yazarken doktor aradı ((
Kac Haftalıksin canım insalalh sağ salim doğumun olurBugün iyiyim çok şükür dün gece korkmuştum.değişik sancılar sızılar olunca.yorgunluk fazla hareket tetikliyor demekki..Pazartesi kontrolüm var geçen hafta başaşşağı pozisyonda 3 kilo dendi.Allahım hepimize kolayından sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun neyseki erkenden tedavisine başladın. Üzülme hallolacak bi şey..Herkese çok teşekkür ederim kızlarsizlerde dikkat edin kendinize
36+4 canım aminKac Haftalıksin canım insalalh sağ salim doğumun olur
Canım valla doktor ulultrasyaa göre degerlendirmee yaptı bide alttan muane etti çok aşağı inmiş muhtemelen perşembe çok açılma olur dedi yatış yaparım dediSizle çok yakınız normal doğumu değil mi perşembe için dr mu gün verdi bana 40 a kadar gelmezse bebek görüşürüz dedi
Hadi inşallah hayırlısıyla olur canım. Bana alttan muayene yapılmadı hiç ama hafta içi gitcm bende 40 ı beklemicemCanım valla doktor ulultrasyaa göre degerlendirmee yaptı bide alttan muane etti çok aşağı inmiş muhtemelen perşembe çok açılma olur dedi yatış yaparım dedi
Kan bakıldı kanım güzeldi doğumda çok kan kaybettim durduramadı doktor anestezi verildi doğumdan snra doğumhaneden çıkışım 1 saat 45 dakika sürdü yani girdikten 7 dakika içinde falan doğurdum max çıkışım o kadar sürdü kanlar takıldı şuan biraz yükseldi ama hala bayağı eksiğim var bakalım zamanla toparlarım umarım toparlayamazsam devlet hastanesine giderim bi özelde kan çok pahalı 650 TL’ye takılıyor ünitesi öncesi sonrası testleriyle 1700 e geldi iki Ünite kanDoğum oldumu acaba ben mi kaçırdım yazdinda?
Çok geçmiş olsun Nil. Doğumdan önce kan tahlili istemedi doktor herhalde ki kan takviyesi doğum sonrasına kaldı? Toparlayabildin mi kan takviyesi aldıktan sonra peki?
Aynennn öyle canım. Adam hiç sıkıntı çekmemiş, kara gün görmemis, evin kazandibisi, herkes bakmış ona. Prens gibi büyümüş resmen. Annemlerde şimdi yanımda ya ohhhhhh değme keyfine. Bazen diyorum annemler olmasa biz tartisirdik çok herhalde. Neyse neticede kalbini seviyorum, temiz kalpli, merhametli, aileme çok saygılı. Şükür diyelim ne kocalar var duyuyor insanda
Bende dünden beri kanla uğraşıyorum. Sinir 70 benim 35 yani doktorun dediğine göre 12 olması lazimken 8 mis benimde. Birde EOS beos falan gibi değerler var onlarda 0 çekmiş. Bugün hem dahiliye doktorum hemde kadın dogumcu doktorum acilen 2 ünite kan verilmesini uygun gördüler. Çok yoruldum cokkkk iki kere hastaneye gittim bugün, yarın sabah kan takviyesi var bakalım. İhmal etmeyin canım.
Saglikla gelsin inşallah
Yani kanama nasıl olmasın canım? Şimdi korkanlar oluyor yazılanlardan, o yüzden birşey demeyeyim. Benim doktorum kanın dahada düşecek dedi, dahiliyeci kalp krizi geçirirsin, çok kötü olursun dedi. İnsanlar trafik kazası geciripte neden kan kaybından ölüyorlar sence diyede altın vuruş yaptı. Kan olayı çok önemli kimse ihmal etmesin bence... Özellikle sezeryan olacaklar...
Çok sevindim canım hemen batikan pamuk sür sürekli. Hatta arkadaşıma eşi yapmış pansumanı her tuvaletten sonra falan ben o kadar yapmamıştım. İnşallah iyi gelir kıza sürede
Neden 11 Ekim'de 36 haftalık iken alıyorlar? Biraz erken değil mi?
Ayyyy hadi inşallah çok kolay bir doğum olacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Neslihan
Bakıyo doktorum işi sansa bırakmiyo. Geçen diyo bitane gebem geldi alttan muane ettim şancı falan hiç bir şey yok bi baktım 5 cm açılma 2 saat sonra doğurmuş. O yüzden ona nazaran bakıyorum. Erken doğum falan oluyo diyolar ama öyle bir şey olmadi hiçHadi inşallah hayırlısıyla olur canım. Bana alttan muayene yapılmadı hiç ama hafta içi gitcm bende 40 ı beklemicem
Çok baya fazlaymış canım ya çok şükür sorun olmadan atlatmissinizKan bakıldı kanım güzeldi doğumda çok kan kaybettim durduramadı doktor anestezi verildi doğumdan snra doğumhaneden çıkışım 1 saat 45 dakika sürdü yani girdikten 7 dakika içinde falan doğurdum max çıkışım o kadar sürdü kanlar takıldı şuan biraz yükseldi ama hala bayağı eksiğim var bakalım zamanla toparlarım umarım toparlayamazsam devlet hastanesine giderim bi özelde kan çok pahalı 650 TL’ye takılıyor ünitesi öncesi sonrası testleriyle 1700 e geldi iki Ünite kan
Bende ilk gün çok geç çıktık bugün de sabah birileri geldi çıkamadık daha yeni başladım ilaçlara dikişlerimden iltihap geliyor pansuman yapmama rağmen muhtemelen antibiyotik kullanmadığımız İçin oldu bu pansuman yapsan da olcaktı yani bende de oldu inşallah toparlarız hemen daha kötüsü olmadanKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
Evet hepsinin de etksii olabilir. Cok sükür darisi başımıza. ..Canım yürüyüş yaptım evin içinde pilates topuyla hareketler yaptım
Bide meryem ana otu koymustum suya yatısım yapılınca hastaneye
Birde ilk oğlumla araları yok fazla 22 ay sonra tekrar doğum yapmış oldum sanırım onunda etkisi oldu
Neler gelmis basina oyle cok gecmis olsun ...Rabbim korusun daha beterinden ...düzelir hersey Allah in izniyle ❤Herkese çok teşekkür ederim kızlarsizlerde dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?