2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne yaptın canım işlemler bitti mi

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim,
Çok şükür her şey yolunda bebişim dönmedi,
Cuma günü doğumum olacak,
Hayırlısı olsun canım şükür bir brbek daha yolda
Gözünaydın Canım benimkide perşembe
Ohh ne güzel gelsin bebişler hayırlı olsun canım
Ne kadar pisler ya birde azarlıyor kar nasıl dikmişlerse artık beceriksizler
Geçmiş olsun canım insalalh sağ salim kavusursun bebeğine sabret az kaldı
Benim gibi sezeryan olacağı kesin olanlara çatı muayenesi yapılmıyor değil mi benim 2. Çocuk ve zaten çatım dar olduğu için ilki sezeryan olmuştu
Bana yapmadılar çatı muanesi bildiğim kadarıyla belki işe sezeryen yapmazlar
Çok zor ya Allah onları ne etmeye ay nasıl iyileşecekde snra dikis yapacaklar ki canım sen şimdi elinden geldiğince ilaclarini düzgün iç kullan kuru birakc peşini hep değiştir ıslak kanlı kalmasin birde üzerine oturma uzan sürekli bol sıvı tüket lavman ilaç al tuvaletin için .kabız olma kensinlikle, kim yanında yardci olan vsr mı sana dikkat et kendine iyi bak dinlen inşallah ilaçlarla toparlanirsin şimdi iyileşince enfeksiyon geçince tekrar mi dikiş yapacaklar
Bende dikis yapmıştım içeri kadar 9 dikisti dikkat ettim görüntü kötü gözükür bakma sen , acaba dikis atmadan öyle iyilesse çok mu kötü olur gevşek mı kalır nasıl olacsk şimdi dikiş yaptıracsn mi yine

Çok geçmiş olsun doktora neymiş kimle geldiğinden, gelmediğinden.. Belki acil doğum filan olursa yanında biri olsun diye düşünmüştür, Allah yardımcın olsun
Doktorun sıkıntısı başka aslında. Kendi doktorumun direktifleriyle ona gelip isteklerde bulunuyorum diye bozuldu ordan sebep beni azarlayip duruyor fırsat buldukça. Mor tüple kanımı alır mısınız dediğimde bile emri vaki olmaya başladı artık gibi cümle kurdu bana oradan anladım sikintisini. Evet belki yanında biri olsa iyi olur ama yinede bunu eleştirmek onun hakkı degilki. Neyse çok gerildim ben 3 gündür artık düşünmek istemiyorum canım. Bir daha o doktora gitmeyeceğim.
Ah kiyamam ya. Gecince insallah tatli bir ani olarak kalacak canim. Umarim dogum seruvenin ve sonrasi cok guzel gecer bu yasadigin sikintilari unutursun
İnsallahhh allahimmmm nolur hastane sürecim güzel geçsin, olumlu olsun herşey
Ne yaptın canım işlemler bitti mi
Kanı verdim, sağlık sigortadan onay gelmedi mahsur kaldım beklettiler, yeter dedim parayı ödedim çıktım mecburen. Tam doğum yapacağım hastaneye covid testi icin geldim doktorum beklesin demiş hastane önünde bekliyorum. Kan değerlerim çok çok düşük olduğu için pazartesi doğum yaptırmayacak herhalde (( bu değerlerle beni doğuma alamazlarmis tekrar kan vermeye gidiyorum tam yazarken doktor aradı ((

Herkese çok teşekkür ederim kızlar sizlerde dikkat edin kendinize
Canım daha önceden de yazmıştım mümkünse yara bölgeni açık bırak hava alsın pansumanını düzgün yaparsın çabucak geçer estetiğe gerek kalmaz inşallah diyelim ki gerek kaldı yaptırırsın nolacak günümüzde imkanlar var şükür sen şu anın tadını çıkarmaya bak bebeğinle ilk çocuğumda her şeye üzülüp kendime zehir etmiştim ilk zamanları su an kızımla her şeyi boşvermis durumda gülümsüyorum

Bugün iyiyim çok şükür dün gece korkmuştum.değişik sancılar sızılar olunca.yorgunluk fazla hareket tetikliyor demekki..Pazartesi kontrolüm var geçen hafta başaşşağı pozisyonda 3 kilo dendi.Allahım hepimize kolayından sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Ne çok yordular lseni bu halinle Allah sabır şifa versin sana canım insalalh bir an ince nu dueumdan sağ salim kurtulr bebeğine kavuşursun

Kac Haftalıksin canım insalalh sağ salim doğumun olur

Sizle çok yakınız normal doğumu değil mi perşembe için dr mu gün verdi bana 40 a kadar gelmezse bebek görüşürüz dedi
Canım valla doktor ulultrasyaa göre degerlendirmee yaptı bide alttan muane etti çok aşağı inmiş muhtemelen perşembe çok açılma olur dedi yatış yaparım dedi

Canım valla doktor ulultrasyaa göre degerlendirmee yaptı bide alttan muane etti çok aşağı inmiş muhtemelen perşembe çok açılma olur dedi yatış yaparım dedi
Hadi inşallah hayırlısıyla olur canım. Bana alttan muayene yapılmadı hiç ama hafta içi gitcm bende 40 ı beklemicem

Kan bakıldı kanım güzeldi doğumda çok kan kaybettim durduramadı doktor anestezi verildi doğumdan snra doğumhaneden çıkışım 1 saat 45 dakika sürdü yani girdikten 7 dakika içinde falan doğurdum max çıkışım o kadar sürdü kanlar takıldı şuan biraz yükseldi ama hala bayağı eksiğim var bakalım zamanla toparlarım umarım toparlayamazsam devlet hastanesine giderim bi özelde kan çok pahalı 650 TL’ye takılıyor ünitesi öncesi sonrası testleriyle 1700 e geldi iki Ünite kan

Hadi inşallah hayırlısıyla olur canım. Bana alttan muayene yapılmadı hiç ama hafta içi gitcm bende 40 ı beklemicem
Bakıyo doktorum işi sansa bırakmiyo. Geçen diyo bitane gebem geldi alttan muane ettim şancı falan hiç bir şey yok bi baktım 5 cm açılma 2 saat sonra doğurmuş. O yüzden ona nazaran bakıyorum. Erken doğum falan oluyo diyolar ama öyle bir şey olmadi hiç 1 saniyelik bir şey oluyo

Çok baya fazlaymış canım ya çok şükür sorun olmadan atlatmissiniz

Bende ilk gün çok geç çıktık bugün de sabah birileri geldi çıkamadık daha yeni başladım ilaçlara dikişlerimden iltihap geliyor pansuman yapmama rağmen muhtemelen antibiyotik kullanmadığımız İçin oldu bu pansuman yapsan da olcaktı yani bende de oldu inşallah toparlarız hemen daha kötüsü olmadan

Evet hepsinin de etksii olabilir. Cok sükür darisi başımıza. ..

Bide bu doğum sancısı herkeste çok farklı oluyo kendinizi kıyaslamayın bence benim belimde hafif geçmeyen ağrı vardı bide kasıklarıma kramp gibi geliyordu çocuk aşağı baskı yapıyordu doğuma kadar nstye bağlıydım ve 10 gündür 50 lerde 60 larda çektiğim sancım doğum boyunca 40 ı görmedi. Çünkü karnımda bir sertleşme bir kasılma yoktu ama ben sancıdan ölüyordum suni sancı taktılar ben sancıdan ölüyor olmama rağmen sancı görmedikleri için 4 cmde epidural ve sancı takıldı sancılarımı hala nst de göremedik ama ben epidurale rağmen mahvoluyordum zaten ilk doğumum olmasına rağmen nasıl bir suni sancı verdilerse iki saat içinde tam açılıp 7 dakika da doğum yaptım herkes şok oldu mahvolduğumla kaldım böyle bişi görmedik dediler dinlemediler beni sancım var dedim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…