- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
İyileşmeden dikiş atamam, tutmaz dedi. Eliyle biraz apseleri boşalttı, temizledi. Yanımda annem var yardımcı. Ben bebeğin altını bile alamıyorumHayırlısı olsun canımşükür bir brbek daha yolda
Ohh ne güzel gelsin bebişlerhayırlı olsun canım
Ne kadar pisler ya birde azarlıyor kar nasıl dikmişlerse artık beceriksizler
Geçmiş olsun canıminsalalh sağ salim kavusursun bebeğine sabret az kaldı
Bana yapmadılar çatı muanesi bildiğim kadarıyla belki işe sezeryen yapmazlar
Çok zor ya Allah onları ne etmeyeay nasıl iyileşecekde snra dikis yapacaklar ki canım sen şimdi elinden geldiğince ilaclarini düzgün iç kullan kuru birakc peşini hep değiştir ıslak kanlı kalmasin birde üzerine oturma uzan sürekli bol sıvı tüket lavman ilaç al tuvaletin için .kabız olma kensinlikle, kim yanında yardci olan vsr mı sana dikkat et kendine iyi bak dinlen inşallah ilaçlarla toparlanirsin şimdi iyileşince enfeksiyon geçince tekrar mi dikiş yapacaklar
Bende dikis yapmıştım içeri kadar 9 dikisti dikkat ettim görüntü kötü gözükür bakma sen , acaba dikis atmadan öyle iyilesse çok mu kötü olur gevşek mı kalır nasıl olacsk şimdi dikiş yaptıracsn mi yine
Teşekkür ederim canım. İnan tadını alamadım anneliğin, canımın derdine düştüm. Hiç iyi hissetmiyorum kendimiCanım çok geçmiş olsun neyseki erkenden tedavisine başladın. Üzülme hallolacak bi şey..
Senin kaç dikişin var canım? Benim dışardaki 4 dikiş açılmış, içeridekiler sağlam dedi. Apseler olmuş,enfeksiyon yayılmış dedi. Hepsi öyle olumsuz, öyle azarlar tarzda konuştu ki nutkum tutuldu kendimi savunamadım bile, üzüntüden ağlamakla yetindim. Umarım atlatabilirizBende ilk gün çok geç çıktık bugün de sabah birileri geldi çıkamadık daha yeni başladım ilaçlara dikişlerimden iltihap geliyor pansuman yapmama rağmen muhtemelen antibiyotik kullanmadığımız İçin oldu bu pansuman yapsan da olcaktı yani bende de oldu inşallah toparlarız hemen daha kötüsü olmadan
İnşallah canım,sizler de çok dikkat edin, dualarımdasınızNeler gelmis basina oyle cok gecmis olsun ...Rabbim korusun daha beterinden ...düzelir hersey Allah in izniyle ❤
Bana habersiz suni vermişler düşün. Ben doğumdan sonra öğrendim bunu. Bende canım çok yanıyor dedim ama kimse birşey yapmadı. Benim de süreç çabuk ilerledi,ondan mı zorlandık böyle bilmiyorum.Bide bu doğum sancısı herkeste çok farklı oluyo kendinizi kıyaslamayın bence benim belimde hafif geçmeyen ağrı vardı bide kasıklarıma kramp gibi geliyordu çocuk aşağı baskı yapıyordu doğuma kadar nstye bağlıydım ve 10 gündür 50 lerde 60 larda çektiğim sancım doğum boyunca 40 ı görmedi. Çünkü karnımda bir sertleşme bir kasılma yoktu ama ben sancıdan ölüyordum suni sancı taktılar ben sancıdan ölüyor olmama rağmen sancı görmedikleri için 4 cmde epidural ve sancı takıldı sancılarımı hala nst de göremedik ama ben epidurale rağmen mahvoluyordum zaten ilk doğumum olmasına rağmen nasıl bir suni sancı verdilerse iki saat içinde tam açılıp 7 dakika da doğum yaptım herkes şok oldu mahvolduğumla kaldım böyle bişi görmedik dediler dinlemediler beni sancım var dedim o kadar