2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün kontrolüm vardı tam 36 haftalık oldu bugün nstde 3 defa büyük kasılma oldu 100lere dayanıyor ama ben kasılma olduğunu bile anlamam yani bağlı olmasa bebek hareketi gibi sancıların düzeniyse erken doğumu tetikler daha erken dedi ilaç verdi 2 saat sonra tekrar çağırdı nstye bu defa da 1 defa büyük kasılma oldu bu daha iyi dedi 2 gün ilacı kullanacağım pazartesi günü tekrar nstye çağırdı onun sonucuna göre karar vereceğiz dedi. Insallah çıkmaz sancı falan biz doğum tarihi falan konuşuruz diye gittik tarih falan yalan oldu konuşamadık

Cnm uzulme lutfen cok sukur bebegini kucagina aldin saglikla. Cozulmuycek sorun dgl keske olmasaydi ama oldu bi kere kendini uzme lutfen. Cok guzel gecti dogumun bu da nazar boncugu. Seninle alakali dgl zaten senin hic bi sucun yok elimizde olmayan seyler bunlar. Ilaclarini aliosun temizligine dikkat ediyosun daha da yapabilcegin bisey yok. Yarina acilarin geccek ins guzel anne
Salı günü karantinam bitiyor ama doktorum test ver negatif olunca gel diyo kimisinin günlerce yalancı pozitif çıkabiliyormuş artık günüm de yaklaştı stres sardı beni
Cnm daha bir ay var nerdeyse gununun dolmasina stres yapma kendine. Yalanci pozitif ciksa bile 2 gun sonra negatif cikiyor. Atlattin cok sukur artik rahat rahat dogumunu yaparsin ins

Kızlar az önce lavaboya kalktım, lavaboda farkettim akıntım fazlaydı biraz sümüksü gibi ama camasirima gelmemis ben lavabo ihtiyacimi giderdikten sonra aktı. Bu nişan olabilir mi yoksa akıntı mı bilemedim cünkü kansız sümüksü akıntı peçeteyle bir iki defa silince geçti...

Son durumunuz ne oldu bende şuan aynı durumdayım 3 ay bitti halen basamıyorum

Ne çok yordular lseni bu halinle Allah sabır şifa versin sana canım insalalh bir an ince nu dueumdan sağ salim kurtulr bebeğine kavuşursun
Konuşmaya halim kalmadi pes etmedim, tekrar kan verdim mavi tüpte, bir daha para verdim, çok şükür güzel çıktı. Kanım 8den 9.5'a çıkmış canım. Doktor tamam dedi seni doğuma alırız, anestezi ekibiyle görüştüm. Spinal anesteziyi tavsiye etti. Ver yarın gece hastaneye yayisim yapılıyor çok şükür ama çok yorgun gidiyorum doğuma toparlanabilirim inşallah
Kanin güzel olduğu halde kan kaybedip bu kadar güç bir durumda kaldıysa, kanım azken yapılacak sezeryandan sonra benim kanım ne duruma gelecek düşünmek istemiyorum canım Bende 800 TL verdim bugun iki ünite kan için. Özel sağlık onay verirse para iadesi yapacaklar bana. Benimde 8'den 9.5 civarına gelmiş işte.
Salı günü karantinam bitiyor ama doktorum test ver negatif olunca gel diyo kimisinin günlerce yalancı pozitif çıkabiliyormuş artık günüm de yaklaştı stres sardı beni
Ooo gözün aydın canım hiç stres olma en zor şeyi atlattın bundan sonrasi sabır. 1000nde bir cikiyordur yalancı pozitif çıkan ben hiç duymadım. Hatta daha erken bile negatife dönüp karantinasıni kaldirmaya uğraşanlar oluyordur.

Kızlar spinal anestezi yaptıran oldu mu? Kaç saatte uyuşma geçiyor? Daha mı çok ağrı hissediyorsunuz? Tuvalete yuruyemediginiz için sondaj mi takiyorlar? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Epidural anestezi daha mı iyi olur?

Evet haklısın kesinlikle benim hassasiyetimden kaynaklanıyor, sizin mesajlarinizi görünce rahatladım biraz
Çok teşekkür ediyorum umarım bu süreç de hayırlısıyla ve sağlıkla sona erecek hepimiz için. Insan üzülüyor işte bir de herkes soruyor sinirlerim bozuldu vallahi.
Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Gözünüz aydın çok çok sevindim kilosu da gayet iyi
Ay hadi inşallah benim için de öyle olur çok sevindim bu mesajınıza çok teşekkürler

Canım epiduralle sezeryan yapmıyorlar bildiğim kadarıyla epidurali istersen spinalle birlikte veriyorlar spinal oldum sonda taktılar 4. Saatte sonda çıktı yürüdüm 4. Buçuk saat sonra da sıvı beslenmeye başladım

Kızlar bende önce bol akıntı biraz sümüksü, sonra birkaç saat sonra pembe kan ve şimdi de adet başlangıcı gibi peçeteyle sildikçe az kan geliyor. Nişan mı bu? Acile gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim sancıyı??

Nişann canım. Sancim varmı

Ya mesela sandalyede oturamıyorum sanki karnımın altı ağrıyor.kasıklarımda var.Gerçi doğum sancısı olsa herhalde dünden beri doğurdum diye düşünüyorum :) ama nebilim yatakta dönemiyorum kasıklarıma vuruyor

Ay çok üzüldüm , bugünler de gececek insallah allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…