- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Cnm uzulme lutfen cok sukur bebegini kucagina aldin saglikla. Cozulmuycek sorun dgl keske olmasaydi ama oldu bi kere kendini uzme lutfen. Cok guzel gecti dogumun bu da nazar boncugu. Seninle alakali dgl zaten senin hic bi sucun yok elimizde olmayan seyler bunlar. Ilaclarini aliosun temizligine dikkat ediyosun daha da yapabilcegin bisey yok. Yarina acilarin geccek ins guzel anneİyileşmeden dikiş atamam, tutmaz dedi. Eliyle biraz apseleri boşalttı, temizledi. Yanımda annem var yardımcı. Ben bebeğin altını bile alamıyorumemziriyorum sadece. İyileştikten sonra tekrar tedavisine estetiğine bakılacak dedi. Her tuvalet sonrası kurutuyorum. Pedi de sık sık değiştiriyorum. Ama psikolojik olarak bitik durumdayım.
Teşekkür ederim canım. İnan tadını alamadım anneliğin, canımın derdine düştüm. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Senin kaç dikişin var canım? Benim dışardaki 4 dikiş açılmış, içeridekiler sağlam dedi. Apseler olmuş,enfeksiyon yayılmış dedi. Hepsi öyle olumsuz, öyle azarlar tarzda konuştu ki nutkum tutuldu kendimi savunamadım bile, üzüntüden ağlamakla yetindim. Umarım atlatabiliriz
İnşallah canım,sizler de çok dikkat edin, dualarımdasınız
Bana habersiz suni vermişler düşün. Ben doğumdan sonra öğrendim bunu. Bende canım çok yanıyor dedim ama kimse birşey yapmadı. Benim de süreç çabuk ilerledi,ondan mı zorlandık böyle bilmiyorum.
Cnm daha bir ay var nerdeyse gununun dolmasina stres yapma kendine. Yalanci pozitif ciksa bile 2 gun sonra negatif cikiyor. Atlattin cok sukur artik rahat rahat dogumunu yaparsin insSalı günü karantinam bitiyor ama doktorum test ver negatif olunca gel diyo kimisinin günlerce yalancı pozitif çıkabiliyormuş artık günüm de yaklaştı stres sardı beni
Canim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.
Son durumunuz ne oldu bende şuan aynı durumdayım 3 ay bitti halen basamıyorumCanim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.
Konuşmaya halim kalmadiNe çok yordular lseni bu halinleAllah sabır şifa versin sana canım insalalh bir an ince nu dueumdan sağ salim kurtulr bebeğine kavuşursun
Kanin güzel olduğu halde kan kaybedip bu kadar güç bir durumda kaldıysa, kanım azken yapılacak sezeryandan sonra benim kanım ne duruma gelecek düşünmek istemiyorum canımKan bakıldı kanım güzeldi doğumda çok kan kaybettim durduramadı doktor anestezi verildi doğumdan snra doğumhaneden çıkışım 1 saat 45 dakika sürdü yani girdikten 7 dakika içinde falan doğurdum max çıkışım o kadar sürdü kanlar takıldı şuan biraz yükseldi ama hala bayağı eksiğim var bakalım zamanla toparlarım umarım toparlayamazsam devlet hastanesine giderim bi özelde kan çok pahalı 650 TL’ye takılıyor ünitesi öncesi sonrası testleriyle 1700 e geldi iki Ünite kan
Ooo gözün aydın canımSalı günü karantinam bitiyor ama doktorum test ver negatif olunca gel diyo kimisinin günlerce yalancı pozitif çıkabiliyormuş artık günüm de yaklaştı stres sardı beni
Evet haklısın kesinlikle benim hassasiyetimden kaynaklanıyor, sizin mesajlarinizi görünce rahatladım birazL Lovelovelove1 aslinda ben pek sezeryani kotuleyip cok olumsuz yorum yazan gormedim ama sen acaba bu konuda hassas oldugun icin sana oyle gelmis olabilir mi ? Bazen bazi konularda daha hassas olup yanlis anlasilmaya musait olabiliyoruz. Mesela kismetse benim ilk dogumum olacak ikisinide tecrube etmedim. Ama benim icin suan bebegimin saglikla gelmesi onun disinda inan hic fark etmiyor. Daha once 3 kayip yasadigim icin yeterki dunyaya saglikla gelsin. Evet normal olan en sagliklisi cunku vucudumuz buna gore yaratilmis ki herkes bunu ister keyfe keder cok isteyen olmaz ben sadece sezeryan da olacak ise eger bebegin dogumu baslatmasini istiyorum sanci gibi su gelmesi gibi ki dunyaya gelmeye hazir olsun. Yoksa keyfi olarak da isteyen olabilir bence herkesin kendi vucudu neyi kaldirip kaldiramayacagini neye hazir olup olmadigini bilen kendisi. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda degil bence.
Çok teşekkür ediyorum umarım bu süreç de hayırlısıyla ve sağlıkla sona erecek hepimiz için. Insan üzülüyor işte bir de herkes soruyor sinirlerim bozuldu vallahi.Canınızı hiç sıkmayın lütfen. Ben isteğe bağlı sezaryen olacağım. Herkesin sebebi, korkusu travması farklıdır. Belki henüz bebeğime kavuşamadım ama 25 yaşındayım ve onlaarca sezaryen hastasına baktım, negatif yorumlardan etkilenecek hiçbir şey yok bana inanın. Önemli olan 9 ay beklediğimize kavuşmak değil mi?
Gözünüz aydın çok çok sevindim kilosu da gayet iyiKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Ay hadi inşallah benim için de öyle olur çok sevindim bu mesajınızaCanım ilki normal doğumdu ikincide acil sezeryana alındım sana şunu söyleyeyim sezeryan zor diyenler normal doğum sancısı görmediği için öyle diyorlar sezeryan normal doğuma göre çok çok daha konforlu
Canım epiduralle sezeryan yapmıyorlar bildiğim kadarıyla epidurali istersen spinalle birlikte veriyorlar spinal oldum sonda taktılar 4. Saatte sonda çıktı yürüdüm 4. Buçuk saat sonra da sıvı beslenmeye başladımKızlar spinal anestezi yaptıran oldu mu? Kaç saatte uyuşma geçiyor? Daha mı çok ağrı hissediyorsunuz? Tuvalete yuruyemediginiz için sondaj mi takiyorlar? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Epidural anestezi daha mı iyi olur?
Nişann canım. Sancim varmıKızlar bende önce bol akıntı biraz sümüksü, sonra birkaç saat sonra pembe kan ve şimdi de adet başlangıcı gibi peçeteyle sildikçe az kan geliyor. Nişan mı bu? Acile gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim sancıyı??
Canım sende gelen nişan renksiz mi yoksa kanlı mı? Bende şu an kanlı akıntı geliyor biraz tedirgin oldumBenim 39da nişan geldi, sancılandım sonra 39+4de doğurdum canımbu gün yarın gelir Allahın izniyle bebişin
sancım yok gibi ama yokluyorum kendimi. Belime vuran bir ağrı oluyor arada ama öyle çok sık değil belki sıklaşır bundan sonra. Evde beklemeli miyimNişann canım. Sancim varmı
Aynen canım, yeni doğum yapan arkadaşımın da 10 küsür dikişi oldu biraz ondan da korkmuştum. Kız ama kendi de dedi “Ikınmamı kontrol edemedim” diye. Sağlıklı olalım da artık gerisi kısmet.
Canım ağrıların şekli önemli seninkiler nasıl? Benim de karnım aşağıya indi ve çatı bölgesinde 2 haftadır ağrım var ancak bebek baskı yaptığı ve artık yavaş yavaş aşağı indiği için öyleymiş. Doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama belden kasıklara doğru düzenli ağrıların yoksa
Ya mesela sandalyede oturamıyorum sanki karnımın altı ağrıyor.kasıklarımda var.Gerçi doğum sancısı olsa herhalde dünden beri doğurdum diye düşünüyorum :) ama nebilim yatakta dönemiyorum kasıklarıma vuruyorAynen canım, yeni doğum yapan arkadaşımın da 10 küsür dikişi oldu biraz ondan da korkmuştum. Kız ama kendi de dedi “Ikınmamı kontrol edemedim” diye. Sağlıklı olalım da artık gerisi kısmet.
Canım ağrıların şekli önemli seninkiler nasıl? Benim de karnım aşağıya indi ve çatı bölgesinde 2 haftadır ağrım var ancak bebek baskı yaptığı ve artık yavaş yavaş aşağı indiği için öyleymiş. Doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama belden kasıklara doğru düzenli ağrıların yoksa Pazartesi’ye kadar bekle bence.
Tamm o zaman birsey olmz insallah . Benmde iki hafta önce 3350 idi bebek . Yarın kontrolüm var insallah 4 kg olmamıstır tedirginimYok canım benimde ikinci doğum. Bunu duyduğuma sevindim
Bende pembemsi gelmişti. Biraz bEkle ben akşama kadar beklemiştim sancim 3 dakkada bir olunca gittimCanım sende gelen nişan renksiz mi yoksa kanlı mı? Bende şu an kanlı akıntı geliyor biraz tedirgin oldum
Benim ilk doğumumda kanlı akıntı gelmişti gece ertesi sabahta suyum patladı doğum yaptımCanım sende gelen nişan renksiz mi yoksa kanlı mı? Bende şu an kanlı akıntı geliyor biraz tedirgin oldum
Benim 4 kilo olcak sanırsam ama doğurabilirsin diyo bakalimTamm o zaman birsey olmz insallah . Benmde iki hafta önce 3350 idi bebek . Yarın kontrolüm var insallah 4 kg olmamıstır tedirginim
Yavaş yavaş başlar canım daha yeni gelmiş nişan takip et sancılarınısancım yok gibi ama yokluyorum kendimi. Belime vuran bir ağrı oluyor arada ama öyle çok sık değil belki sıklaşır bundan sonra. Evde beklemeli miyim
Ay çok üzüldüm , bugünler de gececek insallah allah kolaylık versinKızlar dış dikişlerimin hepsi açılmış. Enfeksiyon ve mikrop kapmis, apseler olmuş dedi. Taburcu gostermedikleri için ilaçları düne kadar alıp içemedim. Bana niye içemedim diye azar çekiyorlar birde. 3 gün yatış verdi ama bebekle virus var korktum, kabul etmedim. Cift antibiyotik başladı, krem verdi. Hemşire pansuman önermedi diyorum, pansuman yapmadim diye kızdılar. Hüngür hüngür ağlayarak çıktım. Ilaclar bittikten sonra estetigine, tedavisini yaparız dediler. Çok canım sıkıldı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?