2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.

Sabah 7 de nisan geldi 11 gibi bel agrım başladı 3 gibi sancılar 3 dakkaya düştü akşam 10 da hastaneye gittim sabah 7.45 dogum oldu
Peki sancın daha çok karın bölgesinde mi oluyor yoksa bel omurga tarafında mı? Benim belimde daha çok oluyor da karnımda bisey yok

Size katılıyorum kesinlikle şikayet edilmesi lazım Kedilervekitaplar nasıl böyle yaparlar bir de üste çıkıyorlar pes! E tabii gördüler gencecik kadını!

Yok maalesef doğuda görev yapiyorum devlet hastanesi var sadece bulunduğum ilde.
Canım muhtemelen nişan ama ben kesin hastaneye giderdim belki ilk hamileliğim ondan bilemiyorum ama ne olur ne olmaz .Tedbirde ferahlık vardır .Yeterli açıklığın olmazsa eve gönderiyorlar zaten .En azından durum hakkında bilgi almış ne durumda olduğunu öğrenmiş olursun .

Sonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.
Gunaydıın spinal anestezi de ameliyattan sonra birkaç saat içinde etkisi geçmeye başlıyor, max 8 saat sonra tamamen geçmiş olması gerekiyor. Ağrı olarak belde sürekli giden bir ağrı kesici olmadığı için epidurale göre bi tık daha ağrılı olabilir tabii ama normal ağrı kesicilerle idare edilebilir bi ağrı olucaktır, epiduraliniz olmadığı için hemşireler düzenli aralıkla ağrı kesici yapar
Sondayı da genelde anesteziyi verdikten sonra uyuşuk haldeyken takıyorlar ameliyathanede, o yuzden hiiicbir sey hissetmezsiniz olur da ameliyata gitmeden takmak isterlerse ameliyathanede takılmasını da rica edebilirsiniz, hastalar bizden rica edince biz ameliyathane ile görüşüp o şekilde yapıyorduk

Üzülme canım Allah büyük şükür bebeğine kavusacaksin işin sonunda kazasız belasız sağ salim gelsin inşallah

Canım bn spinal anestezi yaptım pişmanım 10gin oldu hala boyun omuz ağrısı çekiyorum krem jel kullanıyorum parasetamol parol kullanıyorum fayda yok hafifletti bir tarafım iyileşti sol tsrafim başladı bu sefer çok su icitim kahve içtim çay rezene yani bol sıvı tükettim ilk 3 gün narkoz vücuttan gitsin diye tabi gitti akşam yürümeye başladım a tık yok boyun ağrısı ikinci gün çıktı
Tabi herkesde öyle şeyler olmaz da ben okadar hastaneye deidm narkozla alakası vsr mı diye yok deid yatak yastık senin boynunh yaptı eve gidince düzelir deid 1hafta oldu düzelmedi cuma günü kendi kadın doktoruma gittim o dedi narkozda olur dedi bol su iç ilaçlarını düzgün iç ddid grcmese ortopediye giderim
İmsalah sende bu sıkıntılar olmaz sağ salim çıkarsın ameliyat tan birde bu aksilik başına gelmez ins

Son düzenleme:
Hayırlısı canım erkek mi di ilk grbelik mi niye gelmedi bu inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…