Doğr insallah . Zorlamasın bizi bu bebeler de olur insallahBenim 4 kilo olcak sanırsam ama doğurabilirsin diyo bakalim
InsAllah cnmDoğr insallah . Zorlamasın bizi bu bebeler de olur insallah
Ay evet . Prmaklarını sokup vajinada açıyo ellerini ölçüyo. Erkekse doktor sıkıntı cunku elleri daha büyükCati muayenesi elle mi yapiliyor ya
Buna katılıyorumAy evet . Prmaklarını sokup vajinada açıyo ellerini ölçüyo. Erkekse doktor sıkıntı cunku elleri daha büyük
Hemen akşamına sancın oldu muBende pembemsi gelmişti. Biraz bEkle ben akşama kadar beklemiştim sancim 3 dakkada bir olunca gittim
Şu an sadece adet olacakmişim gibi bir his daha çok karnimda varYavaş yavaş başlar canım daha yeni gelmiş nişan takip et sancılarını
Hemen akşamına sancın oldu mu
Özel doktorun varmı canım . Varsa onla iletişim kurŞu an sadece adet olacakmişim gibi bir his daha çok karnimda var
Sonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.Canım epiduralle sezeryan yapmıyorlar bildiğim kadarıyla epidurali istersen spinalle birlikte veriyorlar spinal oldum sonda taktılar 4. Saatte sonda çıktı yürüdüm 4. Buçuk saat sonra da sıvı beslenmeye başladım
Yok maalesef doğuda görev yapiyorum devlet hastanesi var sadece bulunduğum ilde.Özel doktorun varmı canım . Varsa onla iletişim kur
Peki sancın daha çok karın bölgesinde mi oluyor yoksa bel omurga tarafında mı? Benim belimde daha çok oluyor da karnımda bisey yokSabah 7 de nisan geldi 11 gibi bel agrım başladı 3 gibi sancılar 3 dakkaya düştü akşam 10 da hastaneye gittim sabah 7.45 dogum oldu
Bel omurgalarda kalçalara vuruyoduPeki sancın daha çok karın bölgesinde mi oluyor yoksa bel omurga tarafında mı? Benim belimde daha çok oluyor da karnımda bisey yok
Size katılıyorum kesinlikle şikayet edilmesi lazımCok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ahhhh be canım yaa. Benim o noktaya gelmemişti ama tahmin edebiliyorum. Bunlar hiçbir suçlarını kabul etmezlerki sen takılma dediklerine bırak Allah aşkına. Unutuyorlar pansuman yap demeyi sende bastirsaydin sizi şikayet edicem sağlık bakanlığına 3 gün daha yatış gösterdiniz beni diye. Devletten para mı kopariyor bu hastaneler napıyor ben anlamıyorum yaaa? Hiç bozma moralini en iyisini yapmışsın peki dikişleri tekrar yaptılar mı öylece eve mi yolladilar? Sen pansumanıni yap ilaçlarını iç 3 güne kadar rahatlamaya başlayacaksın.
Canım muhtemelen nişan ama ben kesin hastaneye giderdim belki ilk hamileliğim ondan bilemiyorum ama ne olur ne olmaz .Tedbirde ferahlık vardır .Yeterli açıklığın olmazsa eve gönderiyorlar zaten .En azından durum hakkında bilgi almış ne durumda olduğunu öğrenmiş olursun .Yok maalesef doğuda görev yapiyorum devlet hastanesi var sadece bulunduğum ilde.
GunaydıınSonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.
Bence 3 güne gelir seninkiKızlar benim doğum takvimi sıfırlandı ama bende tık yok, ne ağrı ne başka bir belirtisalı gününe bebek doğmazsa randevum var bakalım ne diyecek, suni sancısız şu işin içinden çıkaydım
Üzülme canımKonuşmaya halim kalmadipes etmedim, tekrar kan verdim mavi tüpte, bir daha para verdim, çok şükür güzel çıktı. Kanım 8den 9.5'a çıkmış canım. Doktor tamam dedi seni doğuma alırız, anestezi ekibiyle görüştüm. Spinal anesteziyi tavsiye etti. Ver yarın gece hastaneye yayisim yapılıyor çok şükür ama çok yorgun gidiyorum doğuma toparlanabilirim inşallah
Kanin güzel olduğu halde kan kaybedip bu kadar güç bir durumda kaldıysa, kanım azken yapılacak sezeryandan sonra benim kanım ne duruma gelecek düşünmek istemiyorum canımBende 800 TL verdim bugun iki ünite kan için. Özel sağlık onay verirse para iadesi yapacaklar bana. Benimde 8'den 9.5 civarına gelmiş işte.
Ooo gözün aydın canımhiç stres olma en zor şeyi atlattın bundan sonrasi sabır. 1000nde bir cikiyordur yalancı pozitif çıkan ben hiç duymadım. Hatta daha erken bile negatife dönüp karantinasıni kaldirmaya uğraşanlar oluyordur.
Hayırlısı canım erkek mi di ilk grbelik mi niye gelmedi bu inatçıKızlar benim doğum takvimi sıfırlandı ama bende tık yok, ne ağrı ne başka bir belirtisalı gününe bebek doğmazsa randevum var bakalım ne diyecek, suni sancısız şu işin içinden çıkaydım
Seninde az kaldıBence 3 güne gelir seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?