2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayy hadi inşaAllah ya, yürüyüşleri artırdım, hurmaya başlamamıştım ona başladım, hangi çayları içsem hızlandırır acep
Canım daha çok hareket et derim. Gerçi bu göbeklerle gerçekten zor oluyor ama bol bol yürüyüş, merdiven çıkma, ilişki, pilates, squat kıyamam ya doğum takvimi doldu yazmışsın ya güldüm içimden bir his bana da öyle olacağım gibi geliyor da o yüzden

Hayırlısı canım erkek mi di ilk grbelik mi niye gelmedi bu inatçı
Aynen hayırlısı canım ya, yok kız olacak nasip olursa, birinci değil, ikinci değil, üçüncü doğumum olacak ilk kızım gününden fazladan 6 gün geç doğmuştu oda suni sancıyla, hani akışına bıraksak ne zaman olurdu daha bilmiyorum ikinci doğumumda oğlum tam 40. Haftanın dolduğu gün doğmuştu, gününden önce doğan bebem olmadı hiç, benim kızlar pek nazlı oluyor anladığım kadarıyla

Evet artık alternatif ne varsa hızlandırayım, aynen göbekle çok kısıtlı oluyor ama olduğu kadar artık , ben erken doğar diyordum bu bebem ağrılarım vardı hep bacaklarımda, belimde onlar bile gitti neredeyse , benim kızlar rahatına düşkün anladığım kadarıyla, ay şaka bir yana sağlıkla doğsunlarda hepimizin yavruları, doğum şekli önemli değil

Reactions: The
Kizlar cuma kontrolum vardi. Doktor suyun kirlenmis daha cok su ic dedi. Ne dmek bu suyun kirlenmesi internetten de baktim bulamadim bisey. Bilgisi olan var mi acaba?

Demek ki içerde çok iyi bakıyorsun kızlarına annesi gelmek istemiyorlar Şakasi bir yana sağlıkla, sihhatle gelsin inşallah canım

Kizlar cuma kontrolum vardi. Doktor suyun kirlenmis daha cok su ic dedi. Ne dmek bu suyun kirlenmesi internetten de baktim bulamadim bisey. Bilgisi olan var mi acaba?
Bismillah ilk kez duydum . Ben çok az şu içen biriyim hiç bana suyun kirli demedi bizim doktor. Suyun kirli olduğunu nasıl anla acaba

Valla canım ilk oğlumda hurmada yedim herseyde içtim pek fayda etmedi geç bile doğurdum o vaktini biliyordur merak etme
Tabiki aynen vakti saati var demekki ama takvim bitti, akrabalar hergün arıyor ne yaptın daha doğmadımı bebiş diye, ne bileyim doğsa artık diyorum bende

Kızlar malum salı günü ev taşıyacam, bugün koltukları siliyordum. 16-17 dk da bir bel ağrısıyla brtaber kasılmam oluyor. Gece boyu da belim çok ağrımıştı, sabah geçmişti şimdi belim yine çok ağrıyor. Şimdi bu yalancı kasılmamı yoksa daha doğum belirtisi mi ? Kssılmalar henüz çok şiddetli dwğil ama belim çok ağrıyor. Afedersinşz ishalde oldum. Temizliğe devam mı yoksa uzanmaya devam mı? Bugün sadece bulaşıkları makineye koymuştum ağır bir işte yapmamıştım. Kanepe silmeye yeni başlamıştım yarıda kalmasın diyorum.

Canim bu ara ekstra bir is yapmak bence dogumu tetikleyebilir. Belki yanlis dusunuyorum ama yaparsanda kontrollu ve dinlenmeli yap. Gecen gun yaptigim temizlik sonrasi gece bel agrilarim baslamisti mesela. Simdi de normalden ekstra birsey yaparsam bebek daha cok kasiliyor.

Haklısın, aslında bugün doğru dürüst hiçbirşey yapmadım, koltuk silmeye yeni başlamıştım onu da oturarak yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…