- 18 Ağustos 2021
- 55
- 82
- 3
- 35
Yok canım spinal anestesiziyi yaptıktan sonra taktılar sadece takıldığını hissediyorsun ağrın olmuyor çıkarken de çok hafif bir acı benim de ilk doğumum normaldi ve sorunsuz bir normal doğum yapmıştım sorunsuz bir normal doğum olmasına rağmen sezeryan çok daha konforlu geldiSonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.
Ben spinal anestezi verilirken canın yanıyor mu çok? En çok bunu merak ediyorum.. Aylarca iğneler yedim ama belden vurulunca nasıl hissederim bilmiyorum bilmediğim bir şey olduğu için korkuyorum..Yok canım spinal anestesiziyi yaptıktan sonra taktılar sadece takıldığını hissediyorsun ağrın olmuyor çıkarken de çok hafif bir acı benim de ilk doğumum normaldi ve sorunsuz bir normal doğum yapmıştım sorunsuz bir normal doğum olmasına rağmen sezeryan çok daha konforlu geldi
Çok hafif bacağıma doğru soğuk bir su boşaltılmış hissi geldi canım ben sezeryana apar topar girdim bebeğim tehlikedeydi belki de ondan canım her şey cok kolay geldi bir an önce bebeği görmek istiyordum çünküBen spinal anestezi verilirken canın yanıyor mu çok? En çok bunu merak ediyorum.. Aylarca iğneler yedim ama belden vurulunca nasıl hissederim bilmiyorum bilmediğim bir şey olduğu için korkuyorum..
AnladımHayir canim olmadi
Canim mecbur kalmadigin isleri yapmasan daha bile iyi sanirim senin icin tam bu tasinma ortasinda supriz olmasinHaklısın, aslında bugün doğru dürüst hiçbirşey yapmadım, koltuk silmeye yeni başlamıştım onu da oturarak yapıyorum.
Bilmiyorum ki canim bir kac kiside okumustum ama cati muayenesi sonrasi kanama gibi paylasimlar. Aslinda onlar o kisma mudahale etmiyorlar sanirim rahim agzina kadar ama doktordan doktora fark edermi bilmem sadece cok yanma oldu onu farkettimAnladımbenim olmuştuda dün ebe o nişan olabilir dedi ondan sordum acaba her muayene sonrası oluyor mu ki diye
Anladım canım geçmiş olsun hayırlısı bakalımCanim mecbur kalmadigin isleri yapmasan daha bile iyi sanirim senin icin tam bu tasinma ortasinda supriz olmasin
Bilmiyorum ki canim bir kac kiside okumustum ama cati muayenesi sonrasi kanama gibi paylasimlar. Aslinda onlar o kisma mudahale etmiyorlar sanirim rahim agzina kadar ama doktordan doktora fark edermi bilmem sadece cok yanma oldu onu farkettim
Kirlenmiş değil de kireçlenmiş demiş olabilir mi? Ben geçen hafta gittiğimde, 37+1 dim, suyunda kireçlenmeler başlamış ama bu hafta için normal dedi. Yani su bi süre sonra bozulmaya başlıyor sanırım, o yüzden çok ilerlemesini istemiyorlar haftaların.Ultrasonda gosterdi suyun icinde noktaciklar vardi
Yaahayirlisi cnm tesekkurler
Ben de aynı durumdayım 40+1 oldum tık yok halaKızlar benim doğum takvimi sıfırlandı ama bende tık yok, ne ağrı ne başka bir belirtisalı gününe bebek doğmazsa randevum var bakalım ne diyecek, suni sancısız şu işin içinden çıkaydım
Ay benimde 40+0 bugün, bir gün varmış aramızdaBen de aynı durumdayım 40+1 oldum tık yok haladoktor 41e kadar beklerim dedi, bu hafta da gelmezse benimki Duruma göre suni sancı veya sezaryen olacak artık.
Hayırlısı olsun canım, haftan müsait inşaAllah sağlıkla al bebişini kucağınaKızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Canim uzan dinlen bakalim gececek miKızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Kanlıydı canım. Peçeteye silince gelmiş,zamanla artmıştı. Ben hemen gittim, alttan muayene edince ebenin eldivenine de sümüksü geldi. Nişan bu demişti. Ondan sonra 2 gün devam etti,ara sıra sümüksü şekildeCanım sende gelen nişan renksiz mi yoksa kanlı mı? Bende şu an kanlı akıntı geliyor biraz tedirgin oldum
Ufak tefek minyon görünce ezeriz diye düşündüler herhalde bilmiyorum kiSize katılıyorum kesinlikle şikayet edilmesi lazımKedilervekitaplar nasıl böyle yaparlar bir de üste çıkıyorlar pes! E tabii gördüler gencecik kadını!
Nasıl oldun canım gittin mi hastaneye?Kızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Kızlar sancıları başlayanlar olmuş maşllah. Rabbim kolaylık versin, bir nefeste kolayca doğurmayı nasip etsin , sezeryan olan arkadaşlara da çanucak iyileşmek nasip olsun inşallah
Bende ilaçlarımı kullanıyorum, bebeği emziriyorum. Otururken olan ağrım dışında iyiyim şükür. Her tuvalet sonrası iyice kurulanıyorum, sık sık ped değişiyorum. Madecassol krem sürüyorum, yarayı bol bol havalandırıyorum. İyileşmeye çalışıyorum kısacası.Psikolojik olarakta kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım.
Telefonum bozulduğu için pek sık giremiyorum ama aklım burda. Ara sıra gelişmeleri takip içim gelirim. Kendinize
Ayy geliyor galiba bebiş allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Kızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Benim de yarın sabahh kontrolüm var sürekli çağırıyor doktor artık. Suyuna ve nst ye bakıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda, sağlıkla kucğaımıza alalım da.Ay benimde 40+0 bugün, bir gün varmış aramızdabenimde salı günü kontrol var bakalım ne diyecek, biraz daha bekletirmi yoksa suni sancı ile doğumu başlatırmı bilmiyorum ama benim şimdilik herşey normal görünüyor, önceki iki doğumumda normal olduğu için şimdilik sezaryen ihtimali yok gibi ama belli olmaz doğum hali ne olur ne biter Rabbim bilir, hayırlısı artık, inşaAllah seninde kuş gibi doğumun olur
10 dk da 1 olunca gel demişti dr bana dra gidin benceKızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?