2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sonda takılırken acıyor mu canım?omurilikten epidural verebiliriz dedi veya belden uyusturalim dedi. Epidural olmasını istemedim çünkü normal doğumda almıştım 5 senedir belimi bukemiyorum.
Yok canım spinal anestesiziyi yaptıktan sonra taktılar sadece takıldığını hissediyorsun ağrın olmuyor çıkarken de çok hafif bir acı benim de ilk doğumum normaldi ve sorunsuz bir normal doğum yapmıştım sorunsuz bir normal doğum olmasına rağmen sezeryan çok daha konforlu geldi

Ben spinal anestezi verilirken canın yanıyor mu çok? En çok bunu merak ediyorum.. Aylarca iğneler yedim ama belden vurulunca nasıl hissederim bilmiyorum bilmediğim bir şey olduğu için korkuyorum..

Ben spinal anestezi verilirken canın yanıyor mu çok? En çok bunu merak ediyorum.. Aylarca iğneler yedim ama belden vurulunca nasıl hissederim bilmiyorum bilmediğim bir şey olduğu için korkuyorum..
Çok hafif bacağıma doğru soğuk bir su boşaltılmış hissi geldi canım ben sezeryana apar topar girdim bebeğim tehlikedeydi belki de ondan canım her şey cok kolay geldi bir an önce bebeği görmek istiyordum çünkü

Haklısın, aslında bugün doğru dürüst hiçbirşey yapmadım, koltuk silmeye yeni başlamıştım onu da oturarak yapıyorum.
Canim mecbur kalmadigin isleri yapmasan daha bile iyi sanirim senin icin tam bu tasinma ortasinda supriz olmasin
Anladım benim olmuştuda dün ebe o nişan olabilir dedi ondan sordum acaba her muayene sonrası oluyor mu ki diye
Bilmiyorum ki canim bir kac kiside okumustum ama cati muayenesi sonrasi kanama gibi paylasimlar. Aslinda onlar o kisma mudahale etmiyorlar sanirim rahim agzina kadar ama doktordan doktora fark edermi bilmem sadece cok yanma oldu onu farkettim

Anladım canım geçmiş olsun hayırlısı bakalım

Ultrasonda gosterdi suyun icinde noktaciklar vardi

Yaa hayirlisi cnm tesekkurler
Kirlenmiş değil de kireçlenmiş demiş olabilir mi? Ben geçen hafta gittiğimde, 37+1 dim, suyunda kireçlenmeler başlamış ama bu hafta için normal dedi. Yani su bi süre sonra bozulmaya başlıyor sanırım, o yüzden çok ilerlemesini istemiyorlar haftaların.

Ben de aynı durumdayım 40+1 oldum tık yok hala doktor 41e kadar beklerim dedi, bu hafta da gelmezse benimki Duruma göre suni sancı veya sezaryen olacak artık.

Ben de aynı durumdayım 40+1 oldum tık yok hala doktor 41e kadar beklerim dedi, bu hafta da gelmezse benimki Duruma göre suni sancı veya sezaryen olacak artık.
Ay benimde 40+0 bugün, bir gün varmış aramızda benimde salı günü kontrol var bakalım ne diyecek, biraz daha bekletirmi yoksa suni sancı ile doğumu başlatırmı bilmiyorum ama benim şimdilik herşey normal görünüyor, önceki iki doğumumda normal olduğu için şimdilik sezaryen ihtimali yok gibi ama belli olmaz doğum hali ne olur ne biter Rabbim bilir, hayırlısı artık, inşaAllah seninde kuş gibi doğumun olur

Canım sende gelen nişan renksiz mi yoksa kanlı mı? Bende şu an kanlı akıntı geliyor biraz tedirgin oldum
Kanlıydı canım. Peçeteye silince gelmiş,zamanla artmıştı. Ben hemen gittim, alttan muayene edince ebenin eldivenine de sümüksü geldi. Nişan bu demişti. Ondan sonra 2 gün devam etti,ara sıra sümüksü şekilde

Size katılıyorum kesinlikle şikayet edilmesi lazım Kedilervekitaplar nasıl böyle yaparlar bir de üste çıkıyorlar pes! E tabii gördüler gencecik kadını!
Ufak tefek minyon görünce ezeriz diye düşündüler herhalde bilmiyorum ki taburcu göstermemişsiniz, o yüzden alamadım diyorum, aynı gün gelip düzelttirseydin diyor. E ben yeni doğum yapmışım, acemiyim,heyecanlıyım. Unuttum,ihmal ettim biraz da. Azarlamamın anlamı ne ki belki ilaç kullanmasam da pansuman yapsam yike bu kadar açılmazdı dikişler normal doğurduğum için çok mutluydum ama kabusa çevirdiler gerçekten

Kızlar sancıları başlayanlar olmuş maşllah. Rabbim kolaylık versin, bir nefeste kolayca doğurmayı nasip etsin , sezeryan olan arkadaşlara da çanucak iyileşmek nasip olsun inşallah

Bende ilaçlarımı kullanıyorum, bebeği emziriyorum. Otururken olan ağrım dışında iyiyim şükür. Her tuvalet sonrası iyice kurulanıyorum, sık sık ped değişiyorum. Madecassol krem sürüyorum, yarayı bol bol havalandırıyorum. İyileşmeye çalışıyorum kısacası. Psikolojik olarakta kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım.

Telefonum bozulduğu için pek sık giremiyorum ama aklım burda. Ara sıra gelişmeleri takip içim gelirim. Kendinize çok iyi bakın

Kızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Ayy geliyor galiba bebiş allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Benim de yarın sabahh kontrolüm var sürekli çağırıyor doktor artık. Suyuna ve nst ye bakıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda, sağlıkla kucğaımıza alalım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…