2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cnm seni gorunce cok uzuldum cok cok gecmis olsun sezeyaninda normal dogumunda hayirlisi olsun çok korkuyorum bende Allah sonumuzu hayır eylesin

Canım hayırlı olsun ben forumu takip edemiyorum doğru düzgün bebekten dolayı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sezeryan mı oldun dikişler felan kötü mü oldun bende sezeryanım da çok şükür bi sıkıntım olmamıştı üzüldüm senin için Allah şifa versin bebişin iyi mi sarışık başladı mı

Yok cnm tekrar sordum kirlenme mi diye ewt kirlenme dedi. Hatta sen diyince esime de sordum simdi kirlenme dedi diyo o da
Kızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Hadi hayirlisi cnm saglicakla gelsin ins
Cok sukur cnm ins daha da ii olcaksin hic moralini bozma
Kizlar gogus altima cok baski var bi tarafina resmen kemiklerim batiyor. Alt kasiklarimda hafif agri var ve sirtim agriyor.
Hadi ins cnm hayirlisi olsun. Benim de sag bacagim kasiktan cekiyo gibi bi tuhaf ama dogum degil bence benimki.

HayİRLisi ile sağlıklı gelsin inatçı kız nazlı olacsk demekki Masalalh hepsi de geç doğmuş aynı benimkiler gibi benimki de ilk kız 39+4 de 2.kiz 40+6 günlük geldi oda dayanamadı sezeryene donduy doğum 3. Oğlum da 38+6 da geldi oda planlı sezaryenle hayırlısı bakalım az kaldı 10 gün daha sabret belki gelir

Kızlar Vajinam Acıyor sizede oluyor mu aynısı.. Sebebini bilen var mı acaba?

Amiiiinn inşaAllah evet günümüz dolduğu için heralde bu ara sık sık çağırıyor, Perşembe gittim salı bir daha çağırdı, aslında çok iyi böyle olması, her gittiğimde de tek tek anlatıyor yapılacakları, yapılmayacakları sağolsun, birde şu tamamen kendi ağrım gelmeden suni sancıdan yırtarsam tam olacak, sonuna doğru olunca hızlandırıyor açılmayı iyi oluyor ama tamamen olunca accık tırsıyorum

Senin kuzularda nazlıymış benimkiler gibi canları sağolsun, vakti saati var demekki, on günden önce olur belki Ya, olur demi? olsun olsun

Bana şunu yap bunu yapma demiyor hiç, sana ne diyor? Korkutma kendini bence hiç suni sancıdan. Ben takmıyorum hiç kafaya sonuçta oksitosin hormonu, normal doğum hormonuyla aynı. İyi tarafı çabucak oluyor doğum. Seni korkutan başkalarıysa tıka kulağını. Ben sezaryendne çok korkuyordum ama artık nolacaksa olsun moduna girdim. Bu çocuk bir şekilde çıkacak çünkü oradan

Vallahi icim yandi. Cok gecmis olsun

Bende vajinada diyemem ama baya aşağılarda rahim ağzı falan mı desem oralarda batma gibi oluyor. Bebek oynayınca özellikle. Bebeğin kanaldaysa ondan da olabilir belki hareket ettikçe

Kizlar kalcam cok agriyor. Sag bacagim kasiktan cekiyor. Bebek de cok hareketli. Dogum basliyo olabilir mi sizce ?

Sağlık bakanlığı hattini arayın şikayet edin. Peşini bırakmayın. Bu kadar kendinizi ezdirmeyin. İşini layıkıyla yapmayanın peşini bırakmayın

3 gündür bendede aynı şeyler var canım. Çok normal doğum yaklasiyo
Yani bu agri 3 gun cekilirmi bilmem kemigim sizliyo
Benimde ozellikle oturup kalkarken
Kizlar nişan vs hic bisey gelmeden doğumu sancı ile başlayan var mi?
Nisan gelmeden baslayan okudumdu diye hatirliyorum.
Kizlar kalcam cok agriyor. Sag bacagim kasiktan cekiyor. Bebek de cok hareketli. Dogum basliyo olabilir mi sizce ?
Gecenlerde bende de olmustu sanirim ama ardindan problem olmadi. Hatta yat uyu sikinti yok diyen bana sendin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…