Doğum sancıları canım onlar . Nişan gelmişmiydiKızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
İnşallah canım en kısa zamanda geçmesi için dua ediyorumGeçecek canım bu süreç vajina vücudun yarası en kolay iyileşen bölgesiymiş minik kızının tadını çıkarmaya bak sen
Cnm seni gorunce cok uzuldum cok cok gecmis olsun sezeyaninda normal dogumunda hayirlisi olsun çok korkuyorum bende Allah sonumuzu hayır eylesinUfak tefek minyon görünce ezeriz diye düşündüler herhalde bilmiyorum kitaburcu göstermemişsiniz, o yüzden alamadım diyorum, aynı gün gelip düzelttirseydin diyor. E ben yeni doğum yapmışım, acemiyim,heyecanlıyım. Unuttum,ihmal ettim biraz da. Azarlamamın anlamı ne ki belki ilaç kullanmasam da pansuman yapsam yike bu kadar açılmazdı dikişler normal doğurduğum için çok mutluydum ama kabusa çevirdiler gerçekten
InsAllah iyilesirsin canım bir an önce. Şuan se'ni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunİnşallah canım en kısa zamanda geçmesi için dua ediyorum
Canım hayırlı olsun ben forumu takip edemiyorum doğru düzgün bebekten dolayıKanlıydı canım. Peçeteye silince gelmiş,zamanla artmıştı. Ben hemen gittim, alttan muayene edince ebenin eldivenine de sümüksü geldi. Nişan bu demişti. Ondan sonra 2 gün devam etti,ara sıra sümüksü şekilde
Yok cnm tekrar sordum kirlenme mi diye ewt kirlenme dedi. Hatta sen diyince esime de sordum simdi kirlenme dedi diyo o daKirlenmiş değil de kireçlenmiş demiş olabilir mi? Ben geçen hafta gittiğimde, 37+1 dim, suyunda kireçlenmeler başlamış ama bu hafta için normal dedi. Yani su bi süre sonra bozulmaya başlıyor sanırım, o yüzden çok ilerlemesini istemiyorlar haftaların.
Hadi hayirlisi cnm saglicakla gelsin insKızlar kasılmalarım 9 dk da 1 geliyor, belimde ağrıyor
Cok sukur cnm ins daha da ii olcaksin hic moralini bozmaKızlar sancıları başlayanlar olmuş maşllah. Rabbim kolaylık versin, bir nefeste kolayca doğurmayı nasip etsin , sezeryan olan arkadaşlara da çanucak iyileşmek nasip olsun inşallah
Bende ilaçlarımı kullanıyorum, bebeği emziriyorum. Otururken olan ağrım dışında iyiyim şükür. Her tuvalet sonrası iyice kurulanıyorum, sık sık ped değişiyorum. Madecassol krem sürüyorum, yarayı bol bol havalandırıyorum. İyileşmeye çalışıyorum kısacası.Psikolojik olarakta kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım.
Telefonum bozulduğu için pek sık giremiyorum ama aklım burda. Ara sıra gelişmeleri takip içim gelirim. Kendinize çok iyi bakın
Hadi ins cnm hayirlisi olsun. Benim de sag bacagim kasiktan cekiyo gibi bi tuhaf ama dogum degil bence benimki.Kizlar gogus altima cok baski var bi tarafina resmen kemiklerim batiyor. Alt kasiklarimda hafif agri var ve sirtim agriyor.
3 gündür bendede aynı şeyler var canım. Çok normal doğum yaklasiyoKizlar gogus altima cok baski var bi tarafina resmen kemiklerim batiyor. Alt kasiklarimda hafif agri var ve sirtim agriyor.
HayİRLisi ile sağlıklı gelsin inatçı kız nazlı olacsk demekkiAynen hayırlısı canım ya, yok kız olacak nasip olursa, birinci değil, ikinci değil, üçüncü doğumum olacakilk kızım gününden fazladan 6 gün geç doğmuştu oda suni sancıyla, hani akışına bıraksak ne zaman olurdu daha bilmiyorum ikinci doğumumda oğlum tam 40. Haftanın dolduğu gün doğmuştu, gününden önce doğan bebem olmadı hiç, benim kızlar pek nazlı oluyor anladığım kadarıyla
Amiiiinn inşaAllahAyy geliyor galiba bebiş allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Benim de yarın sabahh kontrolüm var sürekli çağırıyor doktor artık. Suyuna ve nst ye bakıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda, sağlıkla kucğaımıza alalım da.
Senin kuzularda nazlıymış benimkiler gibiHayİRLisi ile sağlıklı gelsin inatçı kız nazlı olacsk demekkiMasalalh hepsi de geç doğmuş aynı benimkiler gibi benimki de ilk kız 39+4 de 2.kiz 40+6 günlük geldi oda dayanamadı sezeryene donduy doğum 3. Oğlum da 38+6 da geldi oda planlı sezaryenle hayırlısı bakalım az kaldı 10 gün daha sabret belki gelir
Bende de oluyor dönerken falan .Acı gibi ağrı hibi bir şeyKızlar Vajinam Acıyor sizede oluyor mu aynısı.. Sebebini bilen var mı acaba?
Bana şunu yap bunu yapma demiyor hiç, sana ne diyor? Korkutma kendini bence hiç suni sancıdan. Ben takmıyorum hiç kafaya sonuçta oksitosin hormonu, normal doğum hormonuyla aynı. İyi tarafı çabucak oluyor doğum. Seni korkutan başkalarıysa tıka kulağını. Ben sezaryendne çok korkuyordum ama artık nolacaksa olsun moduna girdim. Bu çocuk bir şekilde çıkacak çünkü oradanAmiiiinn inşaAllahevet günümüz dolduğu için heralde bu ara sık sık çağırıyor, Perşembe gittim salı bir daha çağırdı, aslında çok iyi böyle olması, her gittiğimde de tek tek anlatıyor yapılacakları, yapılmayacakları sağolsun, birde şu tamamen kendi ağrım gelmeden suni sancıdan yırtarsam tam olacak , sonuna doğru olunca hızlandırıyor açılmayı iyi oluyor ama tamamen olunca accık tırsıyorum
Vallahi icim yandi. Cok gecmis olsunUfak tefek minyon görünce ezeriz diye düşündüler herhalde bilmiyorum kitaburcu göstermemişsiniz, o yüzden alamadım diyorum, aynı gün gelip düzelttirseydin diyor. E ben yeni doğum yapmışım, acemiyim,heyecanlıyım. Unuttum,ihmal ettim biraz da. Azarlamamın anlamı ne ki belki ilaç kullanmasam da pansuman yapsam yike bu kadar açılmazdı dikişler normal doğurduğum için çok mutluydum ama kabusa çevirdiler gerçekten
Bende vajinada diyemem ama baya aşağılarda rahim ağzı falan mı desem oralarda batma gibi oluyor. Bebek oynayınca özellikle. Bebeğin kanaldaysa ondan da olabilir belki hareket ettikçeKızlar Vajinam Acıyor sizede oluyor mu aynısı.. Sebebini bilen var mı acaba?
Sağlık bakanlığı hattini arayın şikayet edin. Peşini bırakmayın. Bu kadar kendinizi ezdirmeyin. İşini layıkıyla yapmayanın peşini bırakmayınUfak tefek minyon görünce ezeriz diye düşündüler herhalde bilmiyorum kitaburcu göstermemişsiniz, o yüzden alamadım diyorum, aynı gün gelip düzelttirseydin diyor. E ben yeni doğum yapmışım, acemiyim,heyecanlıyım. Unuttum,ihmal ettim biraz da. Azarlamamın anlamı ne ki belki ilaç kullanmasam da pansuman yapsam yike bu kadar açılmazdı dikişler normal doğurduğum için çok mutluydum ama kabusa çevirdiler gerçekten
Yani bu agri 3 gun cekilirmi bilmem3 gündür bendede aynı şeyler var canım. Çok normal doğum yaklasiyo
Benimde ozellikle oturup kalkarkenKızlar Vajinam Acıyor sizede oluyor mu aynısı.. Sebebini bilen var mı acaba?
Nisan gelmeden baslayan okudumdu diye hatirliyorum.Kizlar nişan vs hic bisey gelmeden doğumu sancı ile başlayan var mi?
Gecenlerde bende de olmustu sanirim ama ardindan problem olmadi. Hatta yat uyu sikinti yok diyen bana sendin sanirimKizlar kalcam cok agriyor. Sag bacagim kasiktan cekiyor. Bebek de cok hareketli. Dogum basliyo olabilir mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?