2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
3. Doğumum olacak nasipse ilk ikisinde benzer seyretti hersey ama bu farkli ilerliyor hep kestiremiyorum biseyi. Uzun zamandır kasılmalar oluyordu zaten ama bu akşam epey kuvvetli ve sık sık olmaya başladı ama nişan vs hic yok

Aynen canim benimde öyle kemiğim sızliyo

Senin kuzularda nazlıymış benimkiler gibi canları sağolsun, vakti saati var demekki, on günden önce olur belki Ya, olur demi? olsun olsun
En az 6gun diyek artık gelsin yani minik kız insalalh hayırlısı ile gelir sağ Salim

Ewt bendim cnm bu sefer farkli gibi benimki. Duramiyorum yatamiyorum olcem galiba doguramadan

Ya mesela aşırı baş ağrısı ile görmede bulanıklık olursa, aşırı kanlı akıntı olursa, suyun gelirse hemen nst sonra doğum haneye çık diyor, tabi bulanık görme baş ağrısı için acile gel diyor, ağır iş yapma biraz iş yapsan sonra biraz yat dinlen sol tarafına diyor, bebek hareketlerini çok iyi takip et, hareket etmediğini hissettiğin zaman karnını okşa sonra sol tarafına yat hareket etmesini bekle iki saat içinde 8 yada 10 kıpırtı olması gerekiyor eğer bu kıpırtı olmazsa acil hastaneye gel diye böyle bir kaç daha vardı ama şimdi aklımda yok, suni sancıdan kimse korkutmadı beni canım, ilk kızımda sancım gelmedi benim suni sancı ile doğum yapmıştım ve hiç beni yataktan kaldırmadılar yattığım yerden sancı çekmiştim zorlanmıştım baya bir onun için diyorum, kendi adıma tabi konuşuyorum herkes suni sancıda zorlanır demiyorum bünye meselesi çünkü

Selamlar bende 38+4 oldum dr um almak istedi sezaryenle ben istemedim devlette ki dr her şey normal gözüküyor dedi bende kan sulandirici iğne kullanıyorum oksapar 0.4 ama hala ozeldeki dr kesmedi devletteki dr da bu haftalarda bırakabilirsin diyor kafam çok karışık kendim mi bıraksam bilemedim siz de mi oksapar kullanıyorsunuz?

Benim de ara ara geliyor tam kırmızı oldu rengi. Alttan muayene oldum bugün açılmam çok az daha 1 cm felan. Muayeneden sonra da geldi kan zaten ebe demisti. açılmam artar mı acaba kuvvetli adet sancısı gibi agrım var ama buna rağmen nst de sancım çıkmadı. Bebek doğum kanalına girdiği için ağrın var ama daha sancın başlamadı dedi. Sancı bu değilse sancının kendisi nasıl acaba çünkü bayağı ağrım var

Bende oksapar kullanıyorum kuvvetli etkisi 12 saat ortalama zaten demişti doktorum ilk iki doğumda sadece doğum olduğu gün yapmadık bunda da bugün sancı var diye, normal doğuma da herhangi bir manisi yok merak etme cancağızım

Sancilarim 10 dakikada bir gelmeye başladı dayanmaya çalışıyorum hemen hastaneye gitmeyim diye ama cokk kuvvetli geliyor Allahimmm.. sabır edeyim demi az daha
Merhaba, benim de sancım var kuvvetli adet sancısına benzer. Ama açılmam 1 cm daha. Yani sancı bile segilmiş yaşadığım

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum, özellikle bu aralar daha çok oluyor, bebek karnımda hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor, hani üzerimde bebek hareket ettikçe ses çıkartacak şekilde kıyafet yok hep penye tarzı giyiniyorum genelde, acaba nerden, nasıl geliyorki bu ses, bebektenmi geliyor acaba

Bu gece gelecek bebişler var anlaşılan ALLAH herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin. Benim nstde sancılar 100'e vuruyor ama ben hiç ağrı hissetmiyorum. Normalde ağrı eşiğim çok düşüktür ama bence bu nstnin algıladığı kasılma farklı bir şey. O esnada böyle hafif içim fenalaşır gibi oluyor çok derin nefes almak istediğinde alamıyorsun hepsi bu hiç ağrı hissi yok

Bana hic olmadi ama dr kagan kocatepe bahsetmisti. Bebegin eklemlerinden geliyomus normal bi durummis cnm endiselenme
Geldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Ayy hadi Allah yardimcin olsun cnm

Merhaba ben 38+1 de bırakırım iğneyi oksapar enox hangisi denk gelirse onu kullandım. 35 tede ecopirini kesti dr. Bana önlem amaçlı Kullandırıyordu dr önceki gebeliğimde kayıp yaşadığım için pıhtılaşma çıkmamıştı genetik testte. Doğumdan 1 gün öncede bırakan var ama bunu neye göre belirliyor drlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…