Geçen hafta bendede oldu şaşırdım hatta bebeğin eklemlerinden geliyormuş canımKızlar ben bir şey sormak istiyorum, özellikle bu aralar daha çok oluyor, bebek karnımda hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor, hani üzerimde bebek hareket ettikçe ses çıkartacak şekilde kıyafet yok hep penye tarzı giyiniyorum genelde, acaba nerden, nasıl geliyorki bu ses, bebektenmi geliyor acaba
Ayy senle tarihlerimiz aynı inşallah sağlıkla doğum yaparsınnGeldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Sağlıkla gelsin canım .Allah kolaylık versin .Minik kuzuna sağlıcakla kavuşGeldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Evet canim bende de oldu 3 4 kezKızlar ben bir şey sormak istiyorum, özellikle bu aralar daha çok oluyor, bebek karnımda hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor, hani üzerimde bebek hareket ettikçe ses çıkartacak şekilde kıyafet yok hep penye tarzı giyiniyorum genelde, acaba nerden, nasıl geliyorki bu ses, bebektenmi geliyor acaba
Cihaz mı hiç duymamıstm ama mantklı benceHahah allahtan bayandi. Birileri bi cihaz vs ile olcuyor yazdi da oyle okudum saniyorum hepne bileyim bi garip geldi
Allah kolaylık versin bir an once kavuşursun inşallahGeldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Canım merak ettim durumlar nasılGeldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Benim de öyle ama git gide arttı kan. Adet kanaması gibi ped doldurmuyor ama her lavaboya gittiğimde peçeteye dolu sümüksü kan geliyor. Onun dışında da yoğun adet sancısı gibi bir sancı vuruyor arada ama nst de sancı çıkmadı. Bu yaşadığım yalancı sancı mı sence? Sende de olmuş muydu? Dün alttan muayene edildim 1 cm var daha yolun çok başındasın dedi ama ben sancı vurdukça geberiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kan gördükçe de huzursuzum. Tekrar gitmek de istemiyorum zaten alttan muayene ettim biraz daha kan gelebilir eve gidince dedi.Kanlıydı canım. Peçeteye silince gelmiş,zamanla artmıştı. Ben hemen gittim, alttan muayene edince ebenin eldivenine de sümüksü geldi. Nişan bu demişti. Ondan sonra 2 gün devam etti,ara sıra sümüksü şekilde
Benim o spinal anesteziden çektiğimi kimse çekmedi vallahi.İkinci kez ameliyata girdim.Omur iliğimde sıvı kaçağı olmuş tekrar yama yapıldı.Ao Ağrıla malesef hep ondan çok geçmiş olsujn acil şifalarÜzülme canımAllah büyük şükür bebeğine kavusacaksin işin sonunda kazasız belasız sağ salim gelsin inşallah
Canım bn spinal anestezi yaptım pişmanım10gin oldu hala boyun omuz ağrısı çekiyorum krem jel kullanıyorum parasetamol parol kullanıyorum fayda yok hafifletti bir tarafım iyileşti sol tsrafim başladı bu sefer çok su icitim kahve içtim çay rezene yani bol sıvı tükettim ilk 3 gün narkoz vücuttan gitsin diye tabi gitti akşam yürümeye başladım a tık yok boyun ağrısı ikinci gün çıktı
Tabi herkesde öyle şeyler olmaz da ben okadar hastaneye deidm narkozla alakası vsr mı diye yok deid yatak yastık senin boynunh yaptı eve gidince düzelir deid 1hafta oldu düzelmedi cuma günü kendi kadın doktoruma gittim o dedi narkozda olur dedi bol su iç ilaçlarını düzgün iç ddid grcmese ortopediye giderim
İmsalah sende bu sıkıntılar olmaz sağ salim çıkarsın ameliyat tanbirde bu aksilik başına gelmez ins
Bence bi kez daha git canım yaBenim de öyle ama git gide arttı kan. Adet kanaması gibi ped doldurmuyor ama her lavaboya gittiğimde peçeteye dolu sümüksü kan geliyor. Onun dışında da yoğun adet sancısı gibi bir sancı vuruyor arada ama nst de sancı çıkmadı. Bu yaşadığım yalancı sancı mı sence? Sende de olmuş muydu? Dün alttan muayene edildim 1 cm var daha yolun çok başındasın dedi ama ben sancı vurdukça geberiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kan gördükçe de huzursuzum. Tekrar gitmek de istemiyorum zaten alttan muayene ettim biraz daha kan gelebilir eve gidince dedi.
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Gözün aydın canım saglicakla büyüt insAllahKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Gözün aydın canım .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Ayy hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Çok şükür gözün aydınKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Rabbim analı babalı büyütsün...Kizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Plesantan ustte mi acaba? Bi doktora git istersen cnmKızlar üst karnımda ağrı var neden olur birkaç gündür vardı ama bugün arttı
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun cnmKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?