2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçen hafta bendede oldu şaşırdım hatta bebeğin eklemlerinden geliyormuş canım vayy be dedim bunu da gördük

Geldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Ayy senle tarihlerimiz aynı inşallah sağlıkla doğum yaparsınn39+1 hiç bir belirti yok bizde

Geçmiş sayfaları alıntılayamadım, kasılmalarımın şiddeti artmadığı için hastqneye gitmedim. Aöa çok düzenliydi 10 dk da1 geliyordu, galiba acı vermediğğ için ilerlemedi. Sıcak duş aldıktan sonra uyudum iyi geldi. Mide kramplarım var ishalden dolayı galiba o yüzden kasılmam var. Bugün öğlen kontrolüm var , doktora danışacam inş. Kızım 2 gün daha beklese çok iyi olur, yarın sabah taşınıyorum

Geldim hastaneye dayanamadım 4 dk da falan geliyor sancı nst bağladılar simdi sancı var evet ama acilma 2 cm kadar ancak, 3. Diye cqbuk ilerler önemli olan sancı dedi ebe ama bakalim
Sağlıkla gelsin canım .Allah kolaylık versin .Minik kuzuna sağlıcakla kavuş

Evet canim bende de oldu 3 4 kez

Allah kolaylık versin bir an once kavuşursun inşallah

Canım merak ettim durumlar nasıl

Benim de öyle ama git gide arttı kan. Adet kanaması gibi ped doldurmuyor ama her lavaboya gittiğimde peçeteye dolu sümüksü kan geliyor. Onun dışında da yoğun adet sancısı gibi bir sancı vuruyor arada ama nst de sancı çıkmadı. Bu yaşadığım yalancı sancı mı sence? Sende de olmuş muydu? Dün alttan muayene edildim 1 cm var daha yolun çok başındasın dedi ama ben sancı vurdukça geberiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kan gördükçe de huzursuzum. Tekrar gitmek de istemiyorum zaten alttan muayene ettim biraz daha kan gelebilir eve gidince dedi.

Benim o spinal anesteziden çektiğimi kimse çekmedi vallahi.İkinci kez ameliyata girdim.Omur iliğimde sıvı kaçağı olmuş tekrar yama yapıldı.Ao Ağrıla malesef hep ondan çok geçmiş olsujn acil şifalar

Bence bi kez daha git canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…