Gözüm aydın canım, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Yok canım endişlenmedim de acaba başkasında da oluyormu diye merak ettimBana hic olmadi ama dr kagan kocatepe bahsetmisti. Bebegin eklemlerinden geliyomus normal bi durummis cnm endiselenme
Ayy hadi Allah yardimcin olsun cnm
Bu aralar günde 3 yada 4 kez duyuyorum hareket ederken,Geçen hafta bendede oldu şaşırdım hatta bebeğin eklemlerinden geliyormuş canımvayy be dedim bunu da gördük
1 tepeleme çay kaşığı karbonatı yarım çaybardağı suya koyup eritip içiyorum zorda kaldıkça, ve gaviscon ile rennie den kat kat fazla fayda sağlıyo geçiriyorKızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllahKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Canım benim doktorum panspant diye bi ilaç verdi aşırı etkili bir kez iciyorum 3 gun etki ediyor. Bi doktoruna daniş istersenKızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
Sürekli rennie içiyorum kuzum ya valla sıkıldım ondan da ve eskiden şıp diye keserdi , artık kesmiyor da1 tepeleme çay kaşığı karbonatı yarım çaybardağı suya koyup eritip içiyorum zorda kaldıkça, ve gaviscon ile rennie den kat kat fazla fayda sağlıyo geçiriyor
Aslında doktora daha bugün gittim canım , bunu söylemeyi unutmuşum. Hep rennie içiyordum ama dediğin ilacı hiç duymamıştım haftaya gidince sorayım inşallah. Hiçbir şeyden tat alamıyorum , korka korka yiyorum yaCanım benim doktorum panspant diye bi ilaç verdi aşırı etkili bir kez iciyorum 3 gun etki ediyor. Bi doktoruna daniş istersen
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah sizeKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Ben artık ölüyordum oyanmadan dolayı . En son doktora dedim dedi sen niye daha önce demedin. Hem renie yazdı hemde o dediğim . Ama tablet olan olan gerçekten mucize gibi birşey. Doktora daniş belki eczaneden reçetesizde alabilirsinAslında doktora daha bugün gittim canım , bunu söylemeyi unutmuşum. Hep rennie içiyordum ama dediğin ilacı hiç duymamıştım haftaya gidince sorayım inşallah. Hiçbir şeyden tat alamıyorum , korka korka yiyorum yalimon, mandalina falan bunlar da mahvediyor. E malum havalar soğuyor en azından c vitamini almak istiyorum ama bir mandalina yesem direk yanmaya başlıyor
Ne demek canım şifa olsun inşallah ben geceleri uykumdan uyanıyorum mide yanmasından Allah tan bunu keşfettim daha uzun süre rahatlık sağlıyoSürekli rennie içiyorum kuzum ya valla sıkıldım ondan da ve eskiden şıp diye keserdi , artık kesmiyor daben de karbonatlı su içeceğim , az önce dediğin şekilde bir iki yudum aldım sanki iyi geldi gibii , bakalım bir de bunu deneyeyim çok teşekkür ederim
Ya çok güzelHepinize teşekkür ederim kizlar :) Rabbim kalanlari da kolaylıkla kavuştursun inşaAllah, normalde iki haftadır kasılmalarim vardi ama aşırı düzensiz bebeğim de kanala inmişti doktor sadece sancı bekliyordu. Aksam 11 gibi karın ağrısı olmaya başladı 1 gibi de 15 dakikada bir olacak şekilde düzene girdi ama ne nişan geldi ne de su. Ağrılar 10 dakikaya düşünce dayanmaya çalıştım ama kuvveti cok yüksek olduğu için bi de hem 3. Çabuk ilerler dediklerinden hemde kan sulandirici iğne kullandigimdan hastaneye geldik. gece hastaneye gelip yatis yapıldığında 2 cm acilma vardi bu bisey sayılmaz dediler 3. Doğum olduğu için ama sancılarımiz düzenli idi, hic bi şekilde suni vs verilmedi hızlı ilerliyor bebeğin başı sıfıra dayalı dediler saat 3 ten sonra sancılar siklasmaya basladi hala 2 cm idi, 5 te doktorum geldi acilma başlamış 4 e ulaşmış dedi sonrası corap söküğü 6.30 gibi bi kez daha baktı 8 cm olmuştu, kontrol sonrası ilk sancı cok cok daha kuvvetli ve bebeğin dışarı tam baskı yapmıştı hemen doğumhaneye geçtik 2.ikinmada geldi bademim:)
Sancı varken yapamam diyor insan bitmeyecek olmayacak gibi geliyor ama inanın konsantre olunca öyle çabuk geçiyor ki zmn . Yeter ki bu birazdan geçecek diye kendinizi ikna edin ve enerjinizi motivasyonunuzu yüksek tutun :)
Simdi yanımda uyuyor, hayal gibi:)
Cok geçmiş olsunBenim o spinal anesteziden çektiğimi kimse çekmedi vallahi.İkinci kez ameliyata girdim.Omur iliğimde sıvı kaçağı olmuş tekrar yama yapıldı.Ao Ağrıla malesef hep ondan çok geçmiş olsujn acil şifalar
Allah bağışlasın canım gözUnüz aydın olsunHepinize teşekkür ederim kizlar :) Rabbim kalanlari da kolaylıkla kavuştursun inşaAllah, normalde iki haftadır kasılmalarim vardi ama aşırı düzensiz bebeğim de kanala inmişti doktor sadece sancı bekliyordu. Aksam 11 gibi karın ağrısı olmaya başladı 1 gibi de 15 dakikada bir olacak şekilde düzene girdi ama ne nişan geldi ne de su. Ağrılar 10 dakikaya düşünce dayanmaya çalıştım ama kuvveti cok yüksek olduğu için bi de hem 3. Çabuk ilerler dediklerinden hemde kan sulandirici iğne kullandigimdan hastaneye geldik. gece hastaneye gelip yatis yapıldığında 2 cm acilma vardi bu bisey sayılmaz dediler 3. Doğum olduğu için ama sancılarımiz düzenli idi, hic bi şekilde suni vs verilmedi hızlı ilerliyor bebeğin başı sıfıra dayalı dediler saat 3 ten sonra sancılar siklasmaya basladi hala 2 cm idi, 5 te doktorum geldi acilma başlamış 4 e ulaşmış dedi sonrası corap söküğü 6.30 gibi bi kez daha baktı 8 cm olmuştu, kontrol sonrası ilk sancı cok cok daha kuvvetli ve bebeğin dışarı tam baskı yapmıştı hemen doğumhaneye geçtik 2.ikinmada geldi bademim:)
Sancı varken yapamam diyor insan bitmeyecek olmayacak gibi geliyor ama inanın konsantre olunca öyle çabuk geçiyor ki zmn . Yeter ki bu birazdan geçecek diye kendinizi ikna edin ve enerjinizi motivasyonunuzu yüksek tutun :)
maşallahHepinize teşekkür ederim kizlar :) Rabbim kalanlari da kolaylıkla kavuştursun inşaAllah, normalde iki haftadır kasılmalarim vardi ama aşırı düzensiz bebeğim de kanala inmişti doktor sadece sancı bekliyordu. Aksam 11 gibi karın ağrısı olmaya başladı 1 gibi de 15 dakikada bir olacak şekilde düzene girdi ama ne nişan geldi ne de su. Ağrılar 10 dakikaya düşünce dayanmaya çalıştım ama kuvveti cok yüksek olduğu için bi de hem 3. Çabuk ilerler dediklerinden hemde kan sulandirici iğne kullandigimdan hastaneye geldik. gece hastaneye gelip yatis yapıldığında 2 cm acilma vardi bu bisey sayılmaz dediler 3. Doğum olduğu için ama sancılarımiz düzenli idi, hic bi şekilde suni vs verilmedi hızlı ilerliyor bebeğin başı sıfıra dayalı dediler saat 3 ten sonra sancılar siklasmaya basladi hala 2 cm idi, 5 te doktorum geldi acilma başlamış 4 e ulaşmış dedi sonrası corap söküğü 6.30 gibi bi kez daha baktı 8 cm olmuştu, kontrol sonrası ilk sancı cok cok daha kuvvetli ve bebeğin dışarı tam baskı yapmıştı hemen doğumhaneye geçtik 2.ikinmada geldi bademim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?