2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum

Kızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
1 tepeleme çay kaşığı karbonatı yarım çaybardağı suya koyup eritip içiyorum zorda kaldıkça, ve gaviscon ile rennie den kat kat fazla fayda sağlıyo geçiriyor

Reactions: The
Canım benim doktorum panspant diye bi ilaç verdi aşırı etkili bir kez iciyorum 3 gun etki ediyor. Bi doktoruna daniş istersen

1 tepeleme çay kaşığı karbonatı yarım çaybardağı suya koyup eritip içiyorum zorda kaldıkça, ve gaviscon ile rennie den kat kat fazla fayda sağlıyo geçiriyor
Sürekli rennie içiyorum kuzum ya valla sıkıldım ondan da ve eskiden şıp diye keserdi , artık kesmiyor da ben de karbonatlı su içeceğim , az önce dediğin şekilde bir iki yudum aldım sanki iyi geldi gibii , bakalım bir de bunu deneyeyim çok teşekkür ederim

Canım benim doktorum panspant diye bi ilaç verdi aşırı etkili bir kez iciyorum 3 gun etki ediyor. Bi doktoruna daniş istersen
Aslında doktora daha bugün gittim canım , bunu söylemeyi unutmuşum. Hep rennie içiyordum ama dediğin ilacı hiç duymamıştım haftaya gidince sorayım inşallah. Hiçbir şeyden tat alamıyorum , korka korka yiyorum ya limon, mandalina falan bunlar da mahvediyor. E malum havalar soğuyor en azından c vitamini almak istiyorum ama bir mandalina yesem direk yanmaya başlıyor

Ben artık ölüyordum oyanmadan dolayı . En son doktora dedim dedi sen niye daha önce demedin. Hem renie yazdı hemde o dediğim . Ama tablet olan olan gerçekten mucize gibi birşey. Doktora daniş belki eczaneden reçetesizde alabilirsin

Reactions: The
Ne demek canım şifa olsun inşallah ben geceleri uykumdan uyanıyorum mide yanmasından Allah tan bunu keşfettim daha uzun süre rahatlık sağlıyo

Hepinize teşekkür ederim kizlar :) Rabbim kalanlari da kolaylıkla kavuştursun inşaAllah, normalde iki haftadır kasılmalarim vardi ama aşırı düzensiz bebeğim de kanala inmişti doktor sadece sancı bekliyordu. Aksam 11 gibi karın ağrısı olmaya başladı 1 gibi de 15 dakikada bir olacak şekilde düzene girdi ama ne nişan geldi ne de su. Ağrılar 10 dakikaya düşünce dayanmaya çalıştım ama kuvveti cok yüksek olduğu için bi de hem 3. Çabuk ilerler dediklerinden hemde kan sulandirici iğne kullandigimdan hastaneye geldik. gece hastaneye gelip yatis yapıldığında 2 cm acilma vardi bu bisey sayılmaz dediler 3. Doğum olduğu için ama sancılarımiz düzenli idi, hic bi şekilde suni vs verilmedi hızlı ilerliyor bebeğin başı sıfıra dayalı dediler saat 3 ten sonra sancılar siklasmaya basladi hala 2 cm idi, 5 te doktorum geldi acilma başlamış 4 e ulaşmış dedi sonrası corap söküğü 6.30 gibi bi kez daha baktı 8 cm olmuştu, kontrol sonrası ilk sancı cok cok daha kuvvetli ve bebeğin dışarı tam baskı yapmıştı hemen doğumhaneye geçtik 2.ikinmada geldi bademim:)
Sancı varken yapamam diyor insan bitmeyecek olmayacak gibi geliyor ama inanın konsantre olunca öyle çabuk geçiyor ki zmn . Yeter ki bu birazdan geçecek diye kendinizi ikna edin ve enerjinizi motivasyonunuzu yüksek tutun :)
Simdi yanımda uyuyor, hayal gibi:)

Ya çok güzel çok motive oldum şimdi. Bende dün akşamdan beri korku girdi allahım o şiddetli sancıları birdaha çekicem diye saglicakla büyüt yavrunu insAllah

Cok geçmiş olsun peki nasıl geçti kaç gün sürdü bu ağrılar
Ne yapmam lazım var mı bir çaresi
Kas grvsetici ve ağrı kesici kullanıyorum sadece hafifletio ama gece çok kötü ter yapıyor vücudum terliyor su içinde kalıyorum terimi kurutuyirum ama çare yok crkiyirum

Allah bağışlasın canım gözUnüz aydın olsun sagsalim kavuştun ya şükür darsi arkadaşlara insalalh

maşallah çok güzel bi doğum olmuş her şey çok güzel ilerlemiş bizler içinde dua et inşallah bizimde böyle güzel ilerlesin sürecimiz Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de, hayırlı ömrü olsun inşallah minik yavrunun

Kizlar bugun kontrolüm vardi. Ters bi durum görmedi doktor sukur 2850 gr dedi. Haftaya cuma sezaryen zaten. Ama benim bi sorunum var dun aksamdan beri. Sağ kalcamda bi ağrı var çekiyor gibi sabah doktora da dedim ama bebeğin ağırlığından olur normal dedi. Sabah biraz daha iyiydim ama suan sağ adımımı atmakta zorlanıyorum. Boyle bisey başına gelen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…