2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum

Karbonat ve limon suyu dene arkadaşım. Bende hiç bir ilacın etki etmediği kadar başarılı oluyor, rahatlatıyor.

Reactions: The
Dun yazmistim benimde kalcamda agri var. Sag bacagim kasiktan cekiyo gibi. Dunden beri var ama dun cok siddetliydi bugun biraz daha hafifledi

Kızlar methaba ben ne zamandır giremedim telefonum bozulmuştu bugün girdim doğumlar başlamış maşallah hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla büyütün inşallah bir haftadır bende de karında sertleşme geceleri özellikle belime giren ağrılar oluyor ama düzenli değil bide ishal sancısı çekiyorum uyku hiç yok gece bir iki saat zor uyuyorum cuma günü kontrole de gittim bebeğin bir hafta geri dedi doktor hep haftasıyla uyumluydu niye böyle oldu bilmiyorum

Perine masaji yapan varmi
Canım ben de Çarşamba başlayacağım, göbekten dolayı inşallah biraz zor gibi gözüküyor bana ama bakalım aynanın karşısına geçip hindistan cevizi yağıyla yapmaya çalışıcam artık Bazı yerlerde siz yapamıyorsanız eşiniz yapsın diyor, yapamıyorsan o da bir seçenek olabilir.

Doğum yapan arkadaşlar. Hastane çantasında kullanıp kullanmadığınız şuda keşke olsaydi dediğiniz ihtiyaçlar oldumu
Ben de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an

Ben eşimden destek alacağım tek başıma yapabilirim gibi gelmedi kollarım yetmeyebilir gibi geliyor

Bende yapsam diyorum. Benim doktor oyle birsey yap demedi ama
Ben de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Hahah bence onluk canim
Kızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Ckk fazla mi ? Odem icin doktorunla konus bence canim mide bulantisi konusunda da fikrim yok acikvcasi

Kızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Canım tansiyonunu takip et yuksek cikarsa doktoruna danis bence. Odem normal olabiliyor hamilelikte ama tansiyon artmasi varsa riskli olabilir

Antibiyotiğe hemen başlamam lazımdı bazı eczaneler ilacı veriyor reçeteyi sonra götürüyorsun sorsanız eczaneye verirler belki
Yok canım çok sordum ama hiçbiri vermedi. Olan oldu artık. Bundan sonra iyileşmeye çalışıyorum.
Sana da hayırlı olsun canım. Normal oldu benim ama sezeryan olsam daha az acı çekerdim heralde. Ilaclari hastane hatası yuzunden gec aldım. Pansuman da önermediler. Birde yapmadin diye kızdılar. Bir günde öksürük hapşırik tutunca açılmış dikişler. Enfeksiyon kapmış, apseler olmuş çift antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yatış verdi ama kabul etmedim.

Sarılık yok şükür. Ama yine de bol bol emzir dedi. Kilo alımı da güzel. Seni minnoşta ne durumlar?
Sağlık bakanlığı hattini arayın şikayet edin. Peşini bırakmayın. Bu kadar kendinizi ezdirmeyin. İşini layıkıyla yapmayanın peşini bırakmayın
Gerçekten zehir ettiler bana. Kesinlikle arayıp sikayet edeceğim. Benim ihmalim varsa onların da eksik tedavisi var sonuçta.
O sesleri bende duyuyordum canım. Eklem sesi filandir belki.
Bana yalancı sancı demişti canım. Açılma da 2cm idi, eve gönderdi sancılar artinca gel dedi. Aksama artinca gittim, 3 cm olmuş yatış verdiler. Nişan kanamasi bende 3 gün sürdü sanırım

Doktordan biraz önce geldim, nst ye giremedim çocukları okuldan almam gerekiyordu, kızımın kilosu yine aynı 3000, alttan baktı rahim yumuşamış 1cm açılma var dedi. Çok fazla kasılmam olmasına ragmen nstye giremedim. Bakalım yarın evi bi taşıyayım artık gelebilir

Doğum yapan arkadaşlar. Hastane çantasında kullanıp kullanmadığınız şuda keşke olsaydi dediğiniz ihtiyaçlar oldumu
Canim Depend çok kullandim ben. Önce icine lohusa Pedi taktim, sibra sadece Depend. Iç çamaşırı lazım oluyor. Corap ve patikte çok işe yarıyor. Ben geceligi giydim yatağa geçince. Hastaneden çıkarken de pijama takımını giydim. Mutlaka kalin hırka kazak tarzı birsey de koy. Soguk almamak lazım canim.
Önlük canım. Komple çıplak olup önlük giyiyorsunsonra terlik , bu şekilde oldu canım.

Karbonat ve limon suyu dene arkadaşım. Bende hiç bir ilacın etki etmediği kadar başarılı oluyor, rahatlatıyor.
Karbonat ve limon suyu derken canım nasıl oluyor ? Ayrı ayrı mı yani limonun kendisi beni mahvediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…