- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
Kızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
Dun yazmistim benimde kalcamda agri var. Sag bacagim kasiktan cekiyo gibi. Dunden beri var ama dun cok siddetliydi bugun biraz daha hafiflediKizlar bugun kontrolüm vardi. Ters bi durum görmedi doktor sukur 2850 gr dedi. Haftaya cuma sezaryen zaten. Ama benim bi sorunum var dun aksamdan beri. Sağ kalcamda bi ağrı var çekiyor gibi sabah doktora da dedim ama bebeğin ağırlığından olur normal dedi. Sabah biraz daha iyiydim ama suan sağ adımımı atmakta zorlanıyorum. Boyle bisey başına gelen oldu mu
Gecer insallah hafiflediyse. Benim daha kötü bugun. Yürürken de kötü ama eğilmek falan çok acı veriyor. Gecer umarım kendiligindenDun yazmistim benimde kalcamda agri var. Sag bacagim kasiktan cekiyo gibi. Dunden beri var ama dun cok siddetliydi bugun biraz daha hafifledi
Ben önümüzdeki hafta başlayacağım yavaş yavaş haftada 3 kez 10ar dakika cuma kontrolüm var önce doktoruma danışıp sonra başlamayı düşünüyorumPerine masaji yapan varmi
Canım ben de Çarşamba başlayacağım, göbekten dolayı inşallah biraz zor gibi gözüküyor bana ama bakalım aynanın karşısına geçip hindistan cevizi yağıyla yapmaya çalışıcam artıkPerine masaji yapan varmi
Ben de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu anDoğum yapan arkadaşlar. Hastane çantasında kullanıp kullanmadığınız şuda keşke olsaydi dediğiniz ihtiyaçlar oldumu
Önlük canımBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Ben eşimden destek alacağımCanım ben de Çarşamba başlayacağım, göbekten dolayı inşallah biraz zor gibi gözüküyor bana ama bakalım aynanın karşısına geçip hindistan cevizi yağıyla yapmaya çalışıcam artıkBazı yerlerde siz yapamıyorsanız eşiniz yapsın diyor, yapamıyorsan o da bir seçenek olabilir.
Bende yapsam diyorum. Benim doktor oyle birsey yap demedi amaCanım ben de Çarşamba başlayacağım, göbekten dolayı inşallah biraz zor gibi gözüküyor bana ama bakalım aynanın karşısına geçip hindistan cevizi yağıyla yapmaya çalışıcam artıkBazı yerlerde siz yapamıyorsanız eşiniz yapsın diyor, yapamıyorsan o da bir seçenek olabilir.
HahahBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Ckk fazla mi ? Odem icin doktorunla konus bence canim mide bulantisi konusunda da fikrim yok acikvcasiKızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Canım tansiyonunu takip et yuksek cikarsa doktoruna danis bence. Odem normal olabiliyor hamilelikte ama tansiyon artmasi varsa riskli olabilirKızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Canım tansiyonunu takip ediyor musunKızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Yok canım çok sordum ama hiçbiri vermedi. Olan oldu artık. Bundan sonra iyileşmeye çalışıyorum.Antibiyotiğe hemen başlamam lazımdı bazı eczaneler ilacı veriyor reçeteyi sonra götürüyorsun sorsanız eczaneye verirler belki
Sana da hayırlı olsun canım. Normal oldu benim ama sezeryan olsam daha az acı çekerdim heralde. Ilaclari hastane hatası yuzunden gec aldım. Pansuman da önermediler. Birde yapmadin diye kızdılar. Bir günde öksürük hapşırik tutunca açılmış dikişler. Enfeksiyon kapmış, apseler olmuşCanım hayırlı olsun ben forumu takip edemiyorum doğru düzgün bebekten dolayıAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sezeryan mı oldun dikişler felan kötü mü oldun bende sezeryanım da çok şükür bi sıkıntım olmamıştı üzüldüm senin için Allah şifa versin bebişin iyi mi sarışık başladı mı
Gerçekten zehir ettiler bana. Kesinlikle arayıp sikayet edeceğim. Benim ihmalim varsa onların da eksik tedavisi var sonuçta.Sağlık bakanlığı hattini arayın şikayet edin. Peşini bırakmayın. Bu kadar kendinizi ezdirmeyin. İşini layıkıyla yapmayanın peşini bırakmayın
O sesleri bende duyuyordum canım. Eklem sesi filandir belki.Kızlar ben bir şey sormak istiyorum, özellikle bu aralar daha çok oluyor, bebek karnımda hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor, hani üzerimde bebek hareket ettikçe ses çıkartacak şekilde kıyafet yok hep penye tarzı giyiniyorum genelde, acaba nerden, nasıl geliyorki bu ses, bebektenmi geliyor acaba
Bana yalancı sancı demişti canım. Açılma da 2cm idi, eve gönderdi sancılar artinca gel dedi. Aksama artinca gittim, 3 cm olmuş yatış verdiler. Nişan kanamasi bende 3 gün sürdü sanırımBenim de öyle ama git gide arttı kan. Adet kanaması gibi ped doldurmuyor ama her lavaboya gittiğimde peçeteye dolu sümüksü kan geliyor. Onun dışında da yoğun adet sancısı gibi bir sancı vuruyor arada ama nst de sancı çıkmadı. Bu yaşadığım yalancı sancı mı sence? Sende de olmuş muydu? Dün alttan muayene edildim 1 cm var daha yolun çok başındasın dedi ama ben sancı vurdukça geberiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kan gördükçe de huzursuzum. Tekrar gitmek de istemiyorum zaten alttan muayene ettim biraz daha kan gelebilir eve gidince dedi.
Canim Depend çok kullandim ben. Önce icine lohusa Pedi taktim, sibra sadece Depend. Iç çamaşırı lazım oluyor. Corap ve patikte çok işe yarıyor. Ben geceligi giydim yatağa geçince. Hastaneden çıkarken de pijama takımını giydim. Mutlaka kalin hırka kazak tarzı birsey de koy. Soguk almamak lazım canim.Doğum yapan arkadaşlar. Hastane çantasında kullanıp kullanmadığınız şuda keşke olsaydi dediğiniz ihtiyaçlar oldumu
Önlük canım. Komple çıplak olup önlük giyiyorsunBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Karbonat ve limon suyu derken canım nasıl oluyor ? Ayrı ayrı mı yaniKarbonat ve limon suyu dene arkadaşım. Bende hiç bir ilacın etki etmediği kadar başarılı oluyor, rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?