2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Depent bir paket yeterli oluryomu canım .

Ben de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Bundan 6yil önce kadın doğum Hastanesi'nde yaptım kendi kiyafetlerimle gitmiştimsadece altı çıkarmıştım üst kalmıştı üne kadar kotu virdurum acaba klhala böyle hastsneler varmı. Ya

Doktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum

Ben de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Önlük giydiriyolr kısa kollu dizlerinde . Komple soyunup o önlüğü giyiyorsun

Yinede maşallah canım. Saglicakla al kucağına insAllah

Benmde bugun randevum vardı nst de sancı hişbirşy çıkmadı . Bebek 3810gr 52 cm . Keyfi iyi ddi artık kafası hiçbir sekilde gözükmüyor yüzü de öyle tamamaen kanalda şuan . Bu hafta doğar bence ddi . Doğmazsa pzt alttan kontrol ederim ddi . Bakalım hayırlısı bekliyoruz, hepimiz için hayırlısı olsun

Maşallah canım seninkide tombik desene

Gecer insallah hafiflediyse. Benim daha kötü bugun. Yürürken de kötü ama eğilmek falan çok acı veriyor. Gecer umarım kendiliginden
Umarim gecer cnm. Beni perisan etti dunden beri. Seninki nasil hafifledi mi
Gunlerimiz ayni. Benim de agrilarim var ama sertlesme yok. Benim karnim ianilmaz sert zaten sertleste de anlamayabilirm. Benimki hep 1 hafta civari gerideydi hala geride. Doktor buna geri diyemeyiz minyon bebek deriz sinirlar icinde dedi
Kızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Doktora gorun cnm. Kolestaz olabilir ya da preeklemsi. Benim 33. Haftadan beri ellerimi kontrol ediyor doktor sislik var mi diye
Korkma cnm cok sukur bugunlere geldin. Cok az kalmis masalah yaa darisi basimiza. Son zmanlarda zor dayaniyorum . 14u benm sezeryan tarihim ama hergun doguruyorum saniyorum agridan sancidan. Akintim da cok geliyo ins bi sorun olmadan dogururum

Korkma cnm cok sukur bugunlere geldin. Cok az kalmis masalah yaa darisi basimiza. Son zmanlarda zor dayaniyorum . 14u benm sezeryan tarihim ama hergun doguruyorum saniyorum agridan sancidan. Akintim da cok geliyo ins bi sorun olmadan dogururum
Çok şükür inşallah sağ salim doğururuz bir problem yaşamadan akıntı benimde var

Hadi gözün aydın canım
Bak gecti gitti çok şükür son 1 gün:))
Hem nesınden korkuyosn sen o yalancı sancılara gık dememişsin 10 cmlık sezaryen kesisi napsn sana:)) 2-3 gün oturup kalkarken zorlanıyosn o kadarcıkO da gecip gidecek inşaAllah

Kızlar merhaba, 35+4 üm bugun doktor kontrolünde plesantamın kireçlenmeye başladığını öğrendim. Bebeğim 1 haftada 65gr almış sadece.. bu durumu yaşayan varmı

Depend icine neden lohusa pedi koydun ki yetersiz mi geldi

İnşallah atlatırım canım sağ salim hayatımda ilk kez bir operasyon geçireceğim onun korkusu var işte bir de spinal olacak bilinç açık.. İnşallah geçer gider

Merhaba kızlar ben malesef emziremedim sağlık sorunları yüzdünden doğumdan önce baby plus göğüs pompası almıştm 2-3 defa kullandım kullanmadım tertemiz duruyor

Nakit ihtiyacından dolayı Bu uygulamada satıyorm ilgilenirseniz beklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Depent bir paket yeterli oluryomu canım .
Ben hastaneden erken çıktığım için bana yetti canım. 10 tane var pakette, ben 12 saatte 4 tane kullandım. 3 tane falanda evde kullandım. Külot şeklinde olduğu için çok rahat. Evde de kullanılabilir.
Canım maşallah, kilosu iyi bence. Ne güzel bebişi kucağına alacağın gün belli. Hiiiç korkma, hepsi bebişi kucağına aldığında geçecek zorlu bir süreci çok güçlü bir şekilde atlattın sen, sezeryan sana ne yapabilir ki . Sezeryan senden korksun kız
Depend icine neden lohusa pedi koydun ki yetersiz mi geldi
Normal olduğu için benim resmen lıkır lıkır kan akıyor gibi geliyordu canım biraz sızıntı olur falan diye pimpiriklendim, ondan koydum bir kez. Baktım sonra gerek yok koymadım. Yoksa bence tek başına depend yeterli oluyor.

6Ekimde mucizene kavuşacaksın Allahın izniyle .Çok güzel geçecek .Ablam iki kere spinal oldu .İlkinde çok heyecanlandım ama hiçbir şey hissetmedim,sonrası çok hızlı topladım dedi ki hastanede odasını süpüren tek hasta olabilir
İkincisinde ikizlerde de spinal oldu yanında gece ben kaldım hiç ağrım var dediğini hatırlamıyorum .Lütfen kendini olumluya koşulla

Önlük veriyorlar canım ben sütyenimi çıkarmamıştım onun kopçasını görünce onu da çıkarttılar

Gözün Aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsun saglikla buyusun minik insallah
Amin hepimizin inşallah
Gozun aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Teşekkür ederim canım
Doğum hikayenizi anlatır mısınız? Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım. Gece saat 23 de suyum geldi. 2 de Hastaneye gittik 1 cm açılmam vardı. Suyum geldiği için yatışımı yaptılar. Sabaha kadar yürüyüş squat derken açılma 3 cm olmuş doktorum geldi sonra muayene etti rahim yumuşamış dedi doğumu başlatalım dedi. Doğum haneye aldılar suni sancı verdiler saatlerce sancı aldığım halde açılmam artmadı. Hem acıya dayanamadım hem de bebeğe bir şey olmuşsa korkusuyla sezeryan doğum istedim. İyi ki de öyle istemişim çünkü omzuna kordon dolanmış bebek de içerde şişmiş. Belden uyuşturdukları için doğum anına şahit oldum. Bebeği gördüğüm an dünyaya yeniden geldim. Böyle bir duygu yok ben daha önce tatmadım. O kadar güzel bir bebek ki defalarca sordum hemşirelere bu benim mi diye. Ondan sonra tansiyonum düşmüş oksijen falan vermişler. Bugün dördüncü günümüz her olumsuzluğa rağmen her acıya rağmen iyi ki diyorum. Şimdi yanımda bakmalara doyamıyorum. Şimdi annemi anlıyorum. Çocuk anneye yorgunluk değilmiş huzurmuş. Rabbim isteyen herkese anne olmayı hak eden her kese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ü
Cok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım

İnşallah canım sağ salim dönüp bakınca evet aşırı zorlu bir dönemdi.. Dua et benim için

39+1 olduk bugun Kontrole gittim bugun kızlar nst de. Hareketleri beğenmedi dr tekrar nst istedi orda iyi çıktı . yarın kahvaltdan sonra tekrar nst istedi. Nefesim yetmiyor gibi geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…