Depent bir paket yeterli oluryomu canım .Canim Depend çok kullandim ben. Önce icine lohusa Pedi taktim, sibra sadece Depend. Iç çamaşırı lazım oluyor. Corap ve patikte çok işe yarıyor. Ben geceligi giydim yatağa geçince. Hastaneden çıkarken de pijama takımını giydim. Mutlaka kalin hırka kazak tarzı birsey de koy. Soguk almamak lazım canim.
Önlük canım. Komple çıplak olup önlük giyiyorsunsonra terlik , bu şekilde oldu canım.
Bundan 6yil önce kadın doğum Hastanesi'nde yaptım kendi kiyafetlerimle gitmiştimBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Önlük giydiriyolr kısa kollu dizlerinde . Komple soyunup o önlüğü giyiyorsunBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Doktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum
Maşallah canım seninkide tombik deseneBenmde bugun randevum vardı nst de sancı hişbirşy çıkmadı . Bebek 3810gr 52 cm . Keyfi iyi ddi artık kafası hiçbir sekilde gözükmüyor yüzü de öyle tamamaen kanalda şuan . Bu hafta doğar bence ddi . Doğmazsa pzt alttan kontrol ederim ddi . Bakalım hayırlısı bekliyoruz, hepimiz için hayırlısı olsun
Umarim gecer cnm. Beni perisan etti dunden beri. Seninki nasil hafifledi miGecer insallah hafiflediyse. Benim daha kötü bugun. Yürürken de kötü ama eğilmek falan çok acı veriyor. Gecer umarım kendiliginden
Gunlerimiz ayni. Benim de agrilarim var ama sertlesme yok. Benim karnim ianilmaz sert zaten sertleste de anlamayabilirm. Benimki hep 1 hafta civari gerideydi hala geride. Doktor buna geri diyemeyiz minyon bebek deriz sinirlar icinde dediKızlar methaba ben ne zamandır giremedim telefonum bozulmuştu bugün girdim doğumlar başlamış maşallah hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla büyütün inşallah bir haftadır bende de karında sertleşme geceleri özellikle belime giren ağrılar oluyor ama düzenli değil bide ishal sancısı çekiyorum uyku hiç yok gece bir iki saat zor uyuyorum cuma günü kontrole de gittim bebeğin bir hafta geri dedi doktor hep haftasıyla uyumluydu niye böyle oldu bilmiyorum
Doktora gorun cnm. Kolestaz olabilir ya da preeklemsi. Benim 33. Haftadan beri ellerimi kontrol ediyor doktor sislik var mi diyeKızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
Korkma cnm cok sukur bugunlere geldin. Cok az kalmis masalah yaa darisi basimiza. Son zmanlarda zor dayaniyorum . 14u benm sezeryan tarihim ama hergun doguruyorum saniyorum agridan sancidan. Akintim da cok geliyo ins bi sorun olmadan dogururumDoktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum
Çok şükürKorkma cnm cok sukur bugunlere geldin. Cok az kalmis masalah yaa darisi basimiza. Son zmanlarda zor dayaniyorum . 14u benm sezeryan tarihim ama hergun doguruyorum saniyorum agridan sancidan. Akintim da cok geliyo ins bi sorun olmadan dogururum
Hadi gözün aydın canımDoktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum
Depend icine neden lohusa pedi koydun ki yetersiz mi geldiCanim Depend çok kullandim ben. Önce icine lohusa Pedi taktim, sibra sadece Depend. Iç çamaşırı lazım oluyor. Corap ve patikte çok işe yarıyor. Ben geceligi giydim yatağa geçince. Hastaneden çıkarken de pijama takımını giydim. Mutlaka kalin hırka kazak tarzı birsey de koy. Soguk almamak lazım canim.
Önlük canım. Komple çıplak olup önlük giyiyorsunsonra terlik , bu şekilde oldu canım.
İnşallah atlatırım canım sağ salimHadi gözün aydın canım
Bak gecti gitti çok şükür son 1 gün:))
Hem nesınden korkuyosnsen o yalancı sancılara gık dememişsin 10 cmlık sezaryen kesisi napsn sana:)) 2-3 gün oturup kalkarken zorlanıyosn o kadarcık O da gecip gidecek inşaAllah
Ben hastaneden erken çıktığım için bana yetti canım. 10 tane var pakette, ben 12 saatte 4 tane kullandım. 3 tane falanda evde kullandım. Külot şeklinde olduğu için çok rahat. Evde de kullanılabilir.Depent bir paket yeterli oluryomu canım .
Canım maşallah, kilosu iyi bence. Ne güzel bebişi kucağına alacağın gün belli. Hiiiç korkma, hepsi bebişi kucağına aldığında geçecekDoktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum
Normal olduğu için benim resmen lıkır lıkır kan akıyor gibi geliyordu canımDepend icine neden lohusa pedi koydun ki yetersiz mi geldi
Doktordan geldim nts de öyle aşırı sancı yok.. Bebek kilo almamış fazla 2650 çıkmıştı geçen hafta şimdide 2780 gibi bir şey çıktı. Velhasıl kelam 6 ekim yani çarşamba günü sezeryan olacağım.. Korkuyorum
Önlük veriyorlar canım ben sütyenimi çıkarmamıştım onun kopçasını görünce onu da çıkarttılarBen de şeyi merak ediyorum ya, normal doğum yaparken önlük mü giydiriyorlar yoksa biz kendi kıyafetimizle mi yapıyoruz doğumu? Evet tek derdim bu kaldı şu an
Teşekkür ederim canım benimGözün Aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin hepimizin inşallahGozunuz aydin. Hayirli evlat olsunsaglikla buyusun minik insallah
Teşekkür ederim canımGozun aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Teşekkür ederim canım. Gece saat 23 de suyum geldi. 2 de Hastaneye gittik 1 cm açılmam vardı. Suyum geldiği için yatışımı yaptılar. Sabaha kadar yürüyüş squat derken açılma 3 cm olmuş doktorum geldi sonra muayene etti rahim yumuşamış dedi doğumu başlatalım dedi. Doğum haneye aldılar suni sancı verdiler saatlerce sancı aldığım halde açılmam artmadı. Hem acıya dayanamadım hem de bebeğe bir şey olmuşsa korkusuyla sezeryan doğum istedim. İyi ki de öyle istemişim çünkü omzuna kordon dolanmış bebek de içerde şişmiş. Belden uyuşturdukları için doğum anına şahit oldum. Bebeği gördüğüm an dünyaya yeniden geldim. Böyle bir duygu yok ben daha önce tatmadım. O kadar güzel bir bebek ki defalarca sordum hemşirelere bu benim mi diye. Ondan sonra tansiyonum düşmüş oksijen falan vermişler. Bugün dördüncü günümüz her olumsuzluğa rağmen her acıya rağmen iyi ki diyorum. Şimdi yanımda bakmalara doyamıyorum. Şimdi annemi anlıyorum. Çocuk anneye yorgunluk değilmiş huzurmuş. Rabbim isteyen herkese anne olmayı hak eden her kese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Doğum hikayenizi anlatır mısınız? Allah analı babalı büyütsün
Çok teşekkür ederim canımCok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
İnşallah canımCanım maşallah, kilosu iyi bence. Ne güzel bebişi kucağına alacağın gün belli. Hiiiç korkma, hepsi bebişi kucağına aldığında geçecekzorlu bir süreci çok güçlü bir şekilde atlattın sen, sezeryan sana ne yapabilir ki . Sezeryan senden korksun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?