- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Sağ salim inşallah canım6Ekimde mucizene kavuşacaksın Allahın izniyle .Çok güzel geçecek .Ablam iki kere spinal oldu .İlkinde çok heyecanlandım ama hiçbir şey hissetmedim,sonrası çok hızlı topladım dedi ki hastanede odasını süpüren tek hasta olabilir
İkincisinde ikizlerde de spinal oldu yanında gece ben kaldım hiç ağrım var dediğini hatırlamıyorum .Lütfen kendini olumluya koşulla
Canım yarın niye tekrar istedi39+1 olduk bugun Kontrole gittim bugun kızlar nst de. Hareketleri beğenmedi dr tekrar nst istedi orda iyi çıktı . yarın kahvaltdan sonra tekrar nst istedi. Nefesim yetmiyor gibi geliyor artık
Dualarımdasın canımİnşallah canımsağ salim dönüp bakınca evet aşırı zorlu bir dönemdi.. Dua et benim için
Alttan muane etmiyor sanırsam seni. Beni ilk önce nst aliyo daha sonra alttan muane sonra ultrasyonda muane ediyor. Işı sansa bırakmiyo perşembe gidicem özellikle sabah gel açılma varsa yatış vercem dediDr ameliyattaydı canım asistanlar aradı söyledi nstyi onlara söylemiş göremedim doktoru..yarın gidecem tekrar
Yok hiç alttan muayene olmadım bakalım yarın ne diyecekAlttan muane etmiyor sanırsam seni. Beni ilk önce nst aliyo daha sonra alttan muane sonra ultrasyonda muane ediyor. Işı sansa bırakmiyo perşembe gidicem özellikle sabah gel açılma varsa yatış vercem dedi
Canım daha iyiydik şimdiye kadar. Bu akşam da tansiyonum çıktı, ilaç verdi 8 saatte bir kullanacağım eğer yüksek devam ederse çarşamba beni ara sezeryana alacağım dedi. Her gittiğimde bişey çıkıyor anlamadım ki noluyorCanm nasıl oldunuz?
Ayyyhadi hayırlısıyla gecsn şu son gunlerımızde saglıcakla kavusalım Son 6 gun desenee
Ya ben doktoruma bı hafta gecmeden gidince utanıyorumbıraz sorunluyum sanırm:) halbuki
Özel hastanedün akşam aynı sancı bende de oldu kendı doktoruma haber vermeden devlet acıle gectim nst ile bakıldı ve 40-30 arası düzensiz minik sancılar var
Yahu bn 6 yıl önce 80-90 sancılarla 1 ay gezdım 7 saat suni aldımnasıl unutmus olabilirm kendıme kızıyorm ilk gelen sancılarda gözümden yaş geldi
Ah ya(((
Kendı becerıksızlıklerı yuzunden seni mi üzdüler((
Canım hiç aglayıp modunu düşürmeagrısı cok olur ama antıbıyotıge baslar baslamaz 24. Saatın sonunda etki edıyo Allahın izniyle…
Aslında keske fırsatın olsa da dikişler şimdiden düzeltilseİyileştikten sonrası zor oluyo((
Merhaba öncelikle hayirli olsun gozunuz aydın darisi basimiza insallah :) sancınızı rica etsem biraz anlatir misiniz 2 haftadır yasadiğiniz kasılma nasıldı ve doğum öncesi nasıldı farkı anlamak istiyorum. Ben de sancı sürecinden geçiyorum ama çok kuvvetli adet sancısı gibi aynı zamanda kas katı kesiliyorum hareket edemiyorum ama sancı sırasında karnım sertleşmiyor rahime yoğun baskı hissediyorum. Sizin nasıldıSancilarim 10 dakikada bir gelmeye başladıdayanmaya çalışıyorum hemen hastaneye gitmeyim diye ama cokk kuvvetli geliyor Allahimmm.. sabır edeyim demi az daha
Doğum hikayemiz birbirine benziyor. Benim de suyum geldi açılmam artmadı. Suni sancı aldım kasılmam oldu ama ağrı hissetmedim.Teşekkür ederim canım benim
Amin hepimizin inşallah
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım. Gece saat 23 de suyum geldi. 2 de Hastaneye gittik 1 cm açılmam vardı. Suyum geldiği için yatışımı yaptılar. Sabaha kadar yürüyüş squat derken açılma 3 cm olmuş doktorum geldi sonra muayene etti rahim yumuşamış dedi doğumu başlatalım dedi. Doğum haneye aldılar suni sancı verdiler saatlerce sancı aldığım halde açılmam artmadı. Hem acıya dayanamadım hem de bebeğe bir şey olmuşsa korkusuyla sezeryan doğum istedim. İyi ki de öyle istemişim çünkü omzuna kordon dolanmış bebek de içerde şişmiş. Belden uyuşturdukları için doğum anına şahit oldum. Bebeği gördüğüm an dünyaya yeniden geldim. Böyle bir duygu yok ben daha önce tatmadım. O kadar güzel bir bebek ki defalarca sordum hemşirelere bu benim mi diye. Ondan sonra tansiyonum düşmüş oksijen falan vermişler. Bugün dördüncü günümüz her olumsuzluğa rağmen her acıya rağmen iyi ki diyorum. Şimdi yanımda bakmalara doyamıyorum. Şimdi annemi anlıyorum. Çocuk anneye yorgunluk değilmiş huzurmuş. Rabbim isteyen herkese anne olmayı hak eden her kese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ü
Çok teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon yuksekken kesinlikle normal u düşünme sezeryeni yap Allalh korusun sen ve bebeğini insalalh sağ salim kavuşursun birkaç güneCanım daha iyiydik şimdiye kadar. Bu akşam da tansiyonum çıktı, ilaç verdi 8 saatte bir kullanacağım eğer yüksek devam ederse çarşamba beni ara sezeryana alacağım dedi. Her gittiğimde bişey çıkıyor anlamadım ki noluyor
adet sancısı gibi dir ilk sancılar karnıma vuruyordu ufak ufak sanki dolaşıyordu içinde sancı vsjinama vuruyordu zmaan geçtikçe yukarilara doğru belime kalcama vurdu bu sancılar sen nasıl hissediyorsun adet sancısı yada karında kramp gibi ağrılar vsr mı vajinada n birşey çıkacak mıs gibi baskı ağrı var miKızlar yasadığınız doğum sancınızı biraz betimler misiniz bana? Neye benziyor? Karnın hangi bölgesinde hissediyorsunuz yoğun olarak?
Evet tam olarak bahsettiğini yaşıyorum ben de 2 gece önce nişan geldi ve kanlı mukus gelmeye devam ediyor. Dün alttan muayenede 1 cm açıklik var dedi ama zorlandım muayenede resmen sanki eliyle açtı daha çok sonrasında mukus da arttı hastaneden eve geldik sancım arttı. Şimdi tam olarak bahsettiğin adet sancısının çok daha kuvvetlisini yaşıyorum. Benim kafamı karıştıran şey ebenin bana doğum sancısını anlatırken karnın sertleşir ve önde toplanır sonra gevşer diye anlatması. Ben böyle hissetmiyorum ama tamamen vajinamın zorlandığını hissediyorum. Bu ağrı da vucudumun her yerine yayiliyor sanki o an hareketsiz kaliyorum... o yüzden hala aktif sancım başlamadı mı diye anlayamadım bir türlü.En
adet sancısı gibi dir ilk sancılar karnıma vuruyordu ufak ufak sanki dolaşıyordu içinde sancı vsjinama vuruyordu zmaan geçtikçe yukarilara doğru belime kalcama vurdu bu sancılar sen nasıl hissediyorsun adet sancısı yada karında kramp gibi ağrılar vsr mı vajinada n birşey çıkacak mıs gibi baskı ağrı var mi
Ben dunden beri bu sekilde hissediyorumEn
adet sancısı gibi dir ilk sancılar karnıma vuruyordu ufak ufak sanki dolaşıyordu içinde sancı vsjinama vuruyordu zmaan geçtikçe yukarilara doğru belime kalcama vurdu bu sancılar sen nasıl hissediyorsun adet sancısı yada karında kramp gibi ağrılar vsr mı vajinada n birşey çıkacak mıs gibi baskı ağrı var mi
Canım sancıyı bende hastanede nst çekildi sancılar 100 çıkıyodu ama karnımda sertleşme ağtı dahi hissetmedim bence sertleşme olmadanda olabilir ben olsam yine bi giderim hastaneyeEvet tam olarak bahsettiğini yaşıyorum ben de 2 gece önce nişan geldi ve kanlı mukus gelmeye devam ediyor. Dün alttan muayenede 1 cm açıklik var dedi ama zorlandım muayenede resmen sanki eliyle açtı daha çok sonrasında mukus da arttı hastaneden eve geldik sancım arttı. Şimdi tam olarak bahsettiğin adet sancısının çok daha kuvvetlisini yaşıyorum. Benim kafamı karıştıran şey ebenin bana doğum sancısını anlatırken karnın sertleşir ve önde toplanır sonra gevşer diye anlatması. Ben böyle hissetmiyorum ama tamamen vajinamın zorlandığını hissediyorum. Bu ağrı da vucudumun her yerine yayiliyor sanki o an hareketsiz kaliyorum... o yüzden hala aktif sancım başlamadı mı diye anlayamadım bir türlü.
dün bende hafif kasılma olmasına ragmen nst de sancı cikmadi hic. Evet belki yarın bi gitsem iyi olur ama alttan muayene edecekler diye hiç gidesim gelmiyor son ana kadar beklemek istiyorumCanım sancıyı bende hastanede nst çekildi sancılar 100 çıkıyodu ama karnımda sertleşme ağtı dahi hissetmedim bence sertleşme olmadanda olabilir ben olsam yine bi giderim hastaneye
Sizinle hem gunumuz aynı gozukuyor hem sancıyı hissetmeye baslamamiz da aynı siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Muayene oldunuz mu hiçBen dunden beri bu sekilde hissediyorumkac gün sonra dogum oldu cok merak ettim
Ebede doğru demis ama sanırım ebenim dediği sonradan oluyor ilk başlangıç adet ssncisi gibi arttıkça kalsilmalar sertleşme oluyorEvet tam olarak bahsettiğini yaşıyorum ben de 2 gece önce nişan geldi ve kanlı mukus gelmeye devam ediyor. Dün alttan muayenede 1 cm açıklik var dedi ama zorlandım muayenede resmen sanki eliyle açtı daha çok sonrasında mukus da arttı hastaneden eve geldik sancım arttı. Şimdi tam olarak bahsettiğin adet sancısının çok daha kuvvetlisini yaşıyorum. Benim kafamı karıştıran şey ebenin bana doğum sancısını anlatırken karnın sertleşir ve önde toplanır sonra gevşer diye anlatması. Ben böyle hissetmiyorum ama tamamen vajinamın zorlandığını hissediyorum. Bu ağrı da vucudumun her yerine yayiliyor sanki o an hareketsiz kaliyorum... o yüzden hala aktif sancım başlamadı mı diye anlayamadım bir türlü.
Seni o kdr iyi anliyorumki bende ayni duygulardayim ve inkar basladi hic dogurmayacam gibi duygulara girdim nedense komik belki ama dusunmek daha zorluyo ilk kez bi operasyon gecirecem ve bende hastane fobisi var Allah kolaylaştirsin işimiziİnşallah atlatırım canım sağ salimhayatımda ilk kez bir operasyon geçireceğim onun korkusu var işte bir de spinal olacak bilinç açık.. İnşallah geçer gider
Amin inşallah :) Evet canım bebegin kafası asağıda gozukuyor epeydir. Peki nişandan ne kadar sonra doğum gerçeklestiEbede doğru demis ama sanırım ebenim dediği sonradan oluyor ilk başlangıç adet ssncisi gibi arttıkça kalsilmalar sertleşme oluyor
Benimde ilk doğumum da çatala çıktım doktor parmakla muane eidnce kanlı mukus geldi bana dedi iki gün içinde suyun kanamam olursa hemen gel diye zaten ondan sonra 2.gun kanlı Nisan akıntım oldu gittim açılmada yoktu sanırım seninkide bu aralar gelecek dikkat et canım şuan bebeğin dönmüştür o yüzden baskıda yapıyor olabilir hayırlısı ile insaalh zzamaninda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?