2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağ salim inşallah canım tedirginliğimi atabilirsem kolaylıkla atlatırım ben de, saatler kaldı

Dr ameliyattaydı canım asistanlar aradı söyledi nstyi onlara söylemiş göremedim doktoru..yarın gidecem tekrar
Alttan muane etmiyor sanırsam seni. Beni ilk önce nst aliyo daha sonra alttan muane sonra ultrasyonda muane ediyor. Işı sansa bırakmiyo perşembe gidicem özellikle sabah gel açılma varsa yatış vercem dedi

Alttan muane etmiyor sanırsam seni. Beni ilk önce nst aliyo daha sonra alttan muane sonra ultrasyonda muane ediyor. Işı sansa bırakmiyo perşembe gidicem özellikle sabah gel açılma varsa yatış vercem dedi
Yok hiç alttan muayene olmadım bakalım yarın ne diyecek

Canım daha iyiydik şimdiye kadar. Bu akşam da tansiyonum çıktı, ilaç verdi 8 saatte bir kullanacağım eğer yüksek devam ederse çarşamba beni ara sezeryana alacağım dedi. Her gittiğimde bişey çıkıyor anlamadım ki noluyor

Sancilarim 10 dakikada bir gelmeye başladı dayanmaya çalışıyorum hemen hastaneye gitmeyim diye ama cokk kuvvetli geliyor Allahimmm.. sabır edeyim demi az daha
Merhaba öncelikle hayirli olsun gozunuz aydın darisi basimiza insallah :) sancınızı rica etsem biraz anlatir misiniz 2 haftadır yasadiğiniz kasılma nasıldı ve doğum öncesi nasıldı farkı anlamak istiyorum. Ben de sancı sürecinden geçiyorum ama çok kuvvetli adet sancısı gibi aynı zamanda kas katı kesiliyorum hareket edemiyorum ama sancı sırasında karnım sertleşmiyor rahime yoğun baskı hissediyorum. Sizin nasıldı

Doğum hikayemiz birbirine benziyor. Benim de suyum geldi açılmam artmadı. Suni sancı aldım kasılmam oldu ama ağrı hissetmedim.
Spinal oldum mecbur, meğer kordonu omzuna dolamış benim de bebişim

Geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon yuksekken kesinlikle normal u düşünme sezeryeni yap Allalh korusun sen ve bebeğini insalalh sağ salim kavuşursun birkaç güne

En
Kızlar yasadığınız doğum sancınızı biraz betimler misiniz bana? Neye benziyor? Karnın hangi bölgesinde hissediyorsunuz yoğun olarak?
adet sancısı gibi dir ilk sancılar karnıma vuruyordu ufak ufak sanki dolaşıyordu içinde sancı vsjinama vuruyordu zmaan geçtikçe yukarilara doğru belime kalcama vurdu bu sancılar sen nasıl hissediyorsun adet sancısı yada karında kramp gibi ağrılar vsr mı vajinada n birşey çıkacak mıs gibi baskı ağrı var mi

Evet tam olarak bahsettiğini yaşıyorum ben de 2 gece önce nişan geldi ve kanlı mukus gelmeye devam ediyor. Dün alttan muayenede 1 cm açıklik var dedi ama zorlandım muayenede resmen sanki eliyle açtı daha çok sonrasında mukus da arttı hastaneden eve geldik sancım arttı. Şimdi tam olarak bahsettiğin adet sancısının çok daha kuvvetlisini yaşıyorum. Benim kafamı karıştıran şey ebenin bana doğum sancısını anlatırken karnın sertleşir ve önde toplanır sonra gevşer diye anlatması. Ben böyle hissetmiyorum ama tamamen vajinamın zorlandığını hissediyorum. Bu ağrı da vucudumun her yerine yayiliyor sanki o an hareketsiz kaliyorum... o yüzden hala aktif sancım başlamadı mı diye anlayamadım bir türlü.

Ben dunden beri bu sekilde hissediyorum kac gün sonra dogum oldu cok merak ettim

Canım sancıyı bende hastanede nst çekildi sancılar 100 çıkıyodu ama karnımda sertleşme ağtı dahi hissetmedim bence sertleşme olmadanda olabilir ben olsam yine bi giderim hastaneye

Canım sancıyı bende hastanede nst çekildi sancılar 100 çıkıyodu ama karnımda sertleşme ağtı dahi hissetmedim bence sertleşme olmadanda olabilir ben olsam yine bi giderim hastaneye
dün bende hafif kasılma olmasına ragmen nst de sancı cikmadi hic. Evet belki yarın bi gitsem iyi olur ama alttan muayene edecekler diye hiç gidesim gelmiyor son ana kadar beklemek istiyorum

Ebede doğru demis ama sanırım ebenim dediği sonradan oluyor ilk başlangıç adet ssncisi gibi arttıkça kalsilmalar sertleşme oluyor
Benimde ilk doğumum da çatala çıktım doktor parmakla muane eidnce kanlı mukus geldi bana dedi iki gün içinde suyun kanamam olursa hemen gel diye zaten ondan sonra 2.gun kanlı Nisan akıntım oldu gittim açılmada yoktu sanırım seninkide bu aralar gelecek dikkat et canım şuan bebeğin dönmüştür o yüzden baskıda yapıyor olabilir hayırlısı ile insaalh zzamaninda gelir

İnşallah atlatırım canım sağ salim hayatımda ilk kez bir operasyon geçireceğim onun korkusu var işte bir de spinal olacak bilinç açık.. İnşallah geçer gider
Seni o kdr iyi anliyorumki bende ayni duygulardayim ve inkar basladi hic dogurmayacam gibi duygulara girdim nedense komik belki ama dusunmek daha zorluyo ilk kez bi operasyon gecirecem ve bende hastane fobisi var Allah kolaylaştirsin işimizi

Amin inşallah :) Evet canım bebegin kafası asağıda gozukuyor epeydir. Peki nişandan ne kadar sonra doğum gerçeklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…