2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben dunden beri bu sekilde hissediyorum kac gün sonra dogum oldu cok merak ettim
En son geçen sene Nisan'da bu sancıları çektim gece 12de uyandım 20 dk da bir başladı bu ağrılar 15 dk ya düştü dk kar dustukce ağrılar yukarı kadar çıktı belim ağrıdı nefes alamadım alttan sertleşme baskı var karnım sertlesiyor sabahın 4,30une kadar çektim 4fk ya düşünce hastaneye yetiştim 7.30a kadar mücadele ettim sancı çektim açılmam oldu sma bebek donmedi baş aşağı nefessiz ksldi sezeryrn oldum sonrası üstümden tır geçmiş gibi uyandım ne zormus sancislri çekip üstüne sezeryrn olup birde dikiş ağrıları çekmek Allah kimseye crktirmesin sağ salim dogurursunuz bir seferde bir yöntemle

Amin inşallah :) Evet canım bebegin kafası asağıda gozukuyor epeydir. Peki nişandan ne kadar sonra doğum gerçeklesti
Çok kötüydü ilk doğumum çok bekletti kızım gece 2. 30 kanlı mukus geldi ilk tecrübe bilmiyorum gittik hastaneye öğlen 1,30 da kızım doğdu ancak açılma oldu doktor patlattı suyu

Çok kötüydü ilk doğumum çok bekletti kızım gece 2. 30 kanlı mukus geldi ilk tecrübe bilmiyorum gittik hastaneye öğlen 1,30 da kızım doğdu ancak açılma oldu doktor patlattı suyu
Hadi ya ben valla evde oturuyorum nişan geldi gelmeye de devam ediyor ama beni eve geri gönderdiler..

Benim bir haftadan u,un sürünce kendimiz internetten araştırdık gidip doktora söyledik ama ben çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorum uyuyamıyordum buyüzden kolumdan sıvı alıp omuriliğime enjekte ettiler hemen o saniye geçti istersen doktoruna bir danış sanada çok geçmiş olsun

dün bende hafif kasılma olmasına ragmen nst de sancı cikmadi hic. Evet belki yarın bi gitsem iyi olur ama alttan muayene edecekler diye hiç gidesim gelmiyor son ana kadar beklemek istiyorum
Anladım canım gerçi haklısın en iyisi beklemek, sen bebeğin hateketlerini takip et hayırlısı olsun inşallah, bende artık sabırsızlanıyorum en ufak ağrıyı doğuma yorar oldum

Hadi ya ben valla evde oturuyorum nişan geldi gelmeye de devam ediyor ama beni eve geri gönderdiler..
İyi yapmışlar cnjm vslslhi boyleid daha iyi benim ilk cocuktu bilmiyordum doktor zaten kendi dedi gel öyle gittim saatlerce sgri çektim aç kaldim oralarda bu bana ders oldu hep deidm 2. Olursa asla gitmecem evde ağrıları cekecem diye geçen sene ikinci oldu çok güzel çektim agrilari resmen savaşıyordim olacak olcak diye kendimi mitive ediyirdum normal doğuma sonrası çek çek o kadar ağrıları üstüne son dk sezeryrn oldu şükür sağ salim kavuştum bebeigme işte bazen doğumlar plansız oluyor biz belirleyemiyoz

Geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon yuksekken kesinlikle normal u düşünme sezeryeni yap Allalh korusun sen ve bebeğini insalalh sağ salim kavuşursun birkaç güne
İnşallah canım, sağ salim bir doğursam da rahatlasam. Ben zaten normalden korkuyordum ama bu şekilde de psikolojim alt üst oldu, her gittiğimde doğuma gider gibi gidiyorum artık, hep mi bişey çıkar ya, anlamıyorum ki niye oluyor... Doktora hazır değilim diyorum, senin demene bakmıyor, bana kalırsa 38 e kadar rahat beklerim diyor.
Neyse ki haftayı öyle böyle büyüttük. İlk önce 38 bekleyelim dedi. Baktı olacak gibi değil çarşambaya kadar ilacı kullan yüksek çıkarsa bekleme ara dedi. Ne olacak inan bilmiyorum diken üstünde bir hamilelik geçirdim. Rabbim sonumuzu iyi etsin.

Kızlar eğer almayan varsa kesinlikle c emzirme yastığı alsın. Hediye geldi, nasıl kimse önermemiş bana şaşkınım. Bugün iki kere yastık olmadan emzirdim, kollarım ağrıyor. Gereksiz görüyordum ama kullanmadan rahatlığını anlamıyor insan. Alın, aldırın

Eklentiler

• 24D901E0-87DF-404A-A2C4-586A62684CD8.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba geçmiş olsun son durumunuz ne oldu acaba şuan bende aynı durumdayım

Evet günlerimiz aynı ama takip edelim dedi doktor kilosu az dedi bir hafta geri oysa bu ay çok daha iyi yemek yiyebiliyorum ama demek ki işe yaramadı ama ben de hiç kilo almadım hamile kaldığımdan beri karnım bile 6 aylık gibi kimse inanmıyo doğuracağıma

Kısmet gerçekten

Makineyle sagmayi dene cnm tabi emzirmeyede devam et ki hormonlar salgilansin

Kızlar merhaba, ya size bir şey soracağım. Benim bebeğim ( karnimda ) sanki hiç uyumuyor. Yani normal mi bu gerçekten merak etmeye başladım artık. Şöyle bir düşününce 10 dk bile hatırlamıyorum, ne yapıyor öyle saatlerce onu da anlamış degilim. Ayağını , elini falan oynatirken aynı zamanda uyuyor olabilir mi acaba? Şu saatten sonra böyle alistigim için hareket etmese muhtemelen çok endişe ederim ama bu şekilde de ilginç gelmeye başladı artık doğunca da böyle olursa diye korkuyorum

Canım sezaryande olsan normal doğumda olsan hamilelikten beri zaten göğsünde süt var. İlk 3 gün bal kıvamında olduğu için sadece emzirmeyle bebek alabilir. O yüzden 2 saatte bir emzir. Bir damlası ona 1 saat yeter. Makinayla sağsanda gelmez bu ilk süt, ancak ellle ya fa bebek emerek bu sütü olabilir. Allah bağışlasın kızına sana,

Canım gelir merak etme. Sen bebeğe tutturmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…