En son geçen sene Nisan'da bu sancıları çektimBen dunden beri bu sekilde hissediyorumkac gün sonra dogum oldu cok merak ettim
Çok kötüydü ilk doğumum çok bekletti kızımAmin inşallah :) Evet canım bebegin kafası asağıda gozukuyor epeydir. Peki nişandan ne kadar sonra doğum gerçeklesti
Hadi ya ben valla evde oturuyorum nişan geldi gelmeye de devam ediyor ama beni eve geri gönderdiler..Çok kötüydü ilk doğumum çok bekletti kızımgece 2. 30 kanlı mukus geldi ilk tecrübe bilmiyorum gittik hastaneye öğlen 1,30 da kızım doğdu ancak açılma oldu doktor patlattı suyu
Benim bir haftadan u,un sürünce kendimiz internetten araştırdık gidip doktora söyledik ama ben çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorum uyuyamıyordum buyüzden kolumdan sıvı alıp omuriliğime enjekte ettiler hemen o saniye geçti istersen doktoruna bir danış sanada çok geçmiş olsunCok geçmiş olsunpeki nasıl geçti kaç gün sürdü bu ağrılar
Ne yapmam lazım var mı bir çaresi
Kas grvsetici ve ağrı kesici kullanıyorum sadece hafifletio ama gece çok kötü ter yapıyor vücudum terliyor su içinde kalıyorum terimi kurutuyirum ama çare yok crkiyirum
Anladım canım gerçi haklısın en iyisi beklemek, sen bebeğin hateketlerini takip etdün bende hafif kasılma olmasına ragmen nst de sancı cikmadi hic. Evet belki yarın bi gitsem iyi olur ama alttan muayene edecekler diye hiç gidesim gelmiyor son ana kadar beklemek istiyorum
İyi yapmışlar cnjm vslslhi boyleid daha iyi benim ilk cocuktu bilmiyordum doktor zaten kendi dedi gel öyle gittim saatlerce sgri çektim aç kaldim oralardaHadi ya ben valla evde oturuyorum nişan geldi gelmeye de devam ediyor ama beni eve geri gönderdiler..
Ins cnm. Akinti hep vardi da 2 gundur baya bi artti. Su mi siziyor diye korkuyorum bi yandan da normal diye kendimi avutuyorumÇok şükürinşallah sağ salim doğururuz bir problem yaşamadan akıntı benimde var
İnşallah canım, sağ salim bir doğursam da rahatlasam. Ben zaten normalden korkuyordum ama bu şekilde de psikolojim alt üst oldu, her gittiğimde doğuma gider gibi gidiyorum artık, hep mi bişey çıkar ya, anlamıyorum ki niye oluyor... Doktora hazır değilim diyorum, senin demene bakmıyor, bana kalırsa 38 e kadar rahat beklerim diyor.Geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon yuksekken kesinlikle normal u düşünme sezeryeni yap Allalh korusun sen ve bebeğini insalalh sağ salim kavuşursun birkaç güne
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKizlar 7.13de kavuştuk biz hamdolsun şükür bir sıkıntımız yok :)
Merhaba geçmiş olsun son durumunuz ne oldu acaba şuan bende aynı durumdayımCanim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.
Evet günlerimiz aynı ama takip edelim dedi doktor kilosu az dedi bir hafta geri oysa bu ay çok daha iyi yemek yiyebiliyorum ama demek ki işe yaramadı ama ben de hiç kilo almadım hamile kaldığımdan beri karnım bile 6 aylık gibi kimse inanmıyo doğuracağımaUmarim gecer cnm. Beni perisan etti dunden beri. Seninki nasil hafifledi mi
Gunlerimiz ayni. Benim de agrilarim var ama sertlesme yok. Benim karnim ianilmaz sert zaten sertleste de anlamayabilirm. Benimki hep 1 hafta civari gerideydi hala geride. Doktor buna geri diyemeyiz minyon bebek deriz sinirlar icinde dedi
Doktora gorun cnm. Kolestaz olabilir ya da preeklemsi. Benim 33. Haftadan beri ellerimi kontrol ediyor doktor sislik var mi diye
Korkma cnm cok sukur bugunlere geldin. Cok az kalmis masalah yaa darisi basimiza. Son zmanlarda zor dayaniyorum . 14u benm sezeryan tarihim ama hergun doguruyorum saniyorum agridan sancidan. Akintim da cok geliyo ins bi sorun olmadan dogururum
Kısmet gerçektenİyi yapmışlar cnjm vslslhi boyleid daha iyi benim ilk cocuktu bilmiyordum doktor zaten kendi dedi gel öyle gittim saatlerce sgri çektim aç kaldim oralardabu bana ders oldu hep deidm 2. Olursa asla gitmecem evde ağrıları cekecem diye geçen sene ikinci oldu çok güzel çektim agrilari resmen savaşıyordim olacak olcak diye kendimi mitive ediyirdum normal doğuma sonrası çek çek o kadar ağrıları üstüne son dk sezeryrn oldu şükür sağ salim kavuştum bebeigme işte bazen doğumlar plansız oluyor biz belirleyemiyoz
Makineyle sagmayi dene cnm tabi emzirmeyede devam et ki hormonlar salgilansinmerhaba kizlar.cok sukur ben de kızıma kavuştum.38+0 da sezeryanla dunyaya geldi.2700 dogdu.. sütümun gelmemesi dısında suan hicbir sorunu yok.yarin doktor uygun gorurse taburcu oluyoruz .süt gelmesi icin tavsiyeniz varsa memnun olurum.
makineye gelmio canim daha tahris etti.emzirmeye surekli devam ediyorum ama hep boşa cekioMakineyle sagmayi dene cnm tabi emzirmeyede devam et ki hormonlar salgilansin
Canım sezaryande olsan normal doğumda olsan hamilelikten beri zaten göğsünde süt var. İlk 3 gün bal kıvamında olduğu için sadece emzirmeyle bebek alabilir. O yüzden 2 saatte bir emzir. Bir damlası ona 1 saat yeter. Makinayla sağsanda gelmez bu ilk süt, ancak ellle ya fa bebek emerek bu sütü olabilir. Allah bağışlasın kızına sana,merhaba kizlar.cok sukur ben de kızıma kavuştum.38+0 da sezeryanla dunyaya geldi.2700 dogdu.. sütümun gelmemesi dısında suan hicbir sorunu yok.yarin doktor uygun gorurse taburcu oluyoruz .süt gelmesi icin tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Canım gelir merak etme. Sen bebeğe tutturmaya çalışmerhaba kizlar.cok sukur ben de kızıma kavuştum.38+0 da sezeryanla dunyaya geldi.2700 dogdu.. sütümun gelmemesi dısında suan hicbir sorunu yok.yarin doktor uygun gorurse taburcu oluyoruz .süt gelmesi icin tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Sıcak suyla bi yıkasan aradan . Ben öyle yapmıştım baya etkili olmuştu. Bide dereotu bol su iç bunlarda çok işe yaramıştımakineye gelmio canim daha tahris etti.emzirmeye surekli devam ediyorum ama hep boşa cekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?