2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sütü sagarken veya emzirirken yanına sıcak su koy kaba küçük bi havluyla sıcak suya batır göğsüne masaj yapsın birileri çok faydası oluyor ilk bast dikkat et göğsünü yakma ama birde eds kataterleri var medikallerde bulabilirsin onlardan bebeğe mama verebilirsin aynı zamanda seni emer sarılık olmaz hem

Kızlar merhaba, 35+4 üm bugun doktor kontrolünde plesantamın kireçlenmeye başladığını öğrendim. Bebeğim 1 haftada 65gr almış sadece.. bu durumu yaşayan varmı

Kireclenme dediği şey plasentanın yaslanmaya baslaması demek . Ve bu haftalarda çok normal . Benmki de 36 da yaslanmaya basladı yavas yavas yaslanıp doğıma hazırlıyor kendini

Canım nasıl kullanıyoruz bunu? Bende emzirirken bacağımı çekip bebişe destek veriyorum ama popom ağrıyor hep
Canım hayırlı olsun öncelikle bana kuru soğan,dereotu çok iyi gelmişti. Birde sıcak duş ama sen havlu filan ısıtıp göğsüne koyabilirsin. Bol bol da su iç. Göğsüne de elle masaj yapabilirsin. İnşallah bol bol sütün olur

Onemli olan bebegin durumu cnm. Sorun olsa doktor soylerdi zaten hic merak etme

Korku heyecan panik beni uyutmadı saçma sapan hissediyorum şuan kendimi.. Saate bakıyorum yarın herhalde bu saatlerde ameliyathane de olacağım diyorum. Eşim de sağolsun ağlayacak olsam hemen kızıyor ya benim için çok zor sonuçta kolay bir şey değil. Allahım bayılmasam oralarda ya da başıma bir şey gelmese bari normal doğum yapanları o kadar takdir ediyorum ki helal olsun ben 1 saat sezeryan da nasıl duracağım diye korkuyorum siz saatlerce çekip acıyı doğuruyırsunuz gerçekten helal olsun kızlar

Kaygı seviyen çok yüksek acaba genel anestezi mi istesen ?
Onda hiç anlamazsın .Ben tüp bebekte yumurta toplama işlemine girmiştim .Çıktığımda odadaydım hiç anlamadım.

Kaygı seviyen çok yüksek acaba genel anestezi mi istesen ?
Onda hiç anlamazsın .Ben tüp bebekte yumurta toplama işlemine girmiştim .Çıktığımda odadaydım hiç anlamadım.
Ben de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artık

Ben de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artık
2 gün önce spinal olan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .ilk kizimda geneldi iyiki bu sefer genel olmamışım çok rahttai tavsiye ederim.

Ben de çok telaşlıyım hiç uyumadım gece sabaha doğru belki 1 2 saat anca. Yüksek ihtimalle ben de yarın akşam saatlerinde sezeryan olacağım. Korkudan ziyade ya bebeğe ya da bana bişey olursa endişesi var. Daha önce anestezi aldım genel olarak iki kere ameliyat oldum burundandı gerçi ama epidural mi yoksa spinal mi hiç karar veremiyorum doktorum artık ne derse o olur o esnada. Çünkü ikisi hakkında da ne bir bilgim ne de fikrim var. Heyecan, sıkıntı yapmaz inşallah bize sezeryanda. Çok panik bir insanım, hiç sakın kalamıyorum, nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Valla normal doğum yapanlar, o sancıları çekenler gerçekten tebriklik. Zaten en çok normalden korkuyordum. Bakalım yarın ola hayrola hepimiz için, inşallah sağ salim sıkıntısız bir doğum yaparız

Ben resmen kalbinin atışını dışarıdan hissediyorum o kadar hareketli. Doktorum bu iyi herhangi bir sorun olursa rahat anlarsın diyor. Eli, ayağı, başı her tarafı oynuyor karnımda gezmedik yer bırakmadı, düşün her yerde hissediyorum kalp atışları da çok hızlı nstde at koşturur gibi. O yüzden erkenden gelmek istiyor

Reactions: The
Bence korkma canım yakın tanadiklarim var spinal epidural olan çok rahat diyolar özellikle istiyolar . Ama çok korkun varsa genel ol kafan rahat olsun

Valla canım normalin zor tarafi sadece şancı oda herkezde çok farklı oluyo kimi çok az çekiyo kimisi hiç kimi çok. Ama doğumdan sonra rahatsın çok kesiğin yoksa

Sağol canım geçmese doktora giderim konuşurum böyle birşey yapar mı diyr insaalh gerek kalmadan bu hafta biter

2 gün önce spinal olan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .ilk kizimda geneldi iyiki bu sefer genel olmamışım çok rahttai tavsiye ederim.
Ahh keşke bana da iyi olsaydı 12 gün olacak hala boyun ağrısı çekiyorum

Benimki de öyle canım, yani hareket alanı daraldı falan diyorlar ama inanmıyorum daralsa nasıl böyle rahat hareket edecek bilmiyorum kesinlikle güzel bir şey ama uyumaya çalışırken bile zorlanıyorum , çoğu zaman canımı acıtacak şekilde hareket ediyor bir de artık. Ama benimkinin seninkinden farkı, gelmeye de niyeti yok nst kağıdım dümdüz

Kızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
Kayınvalidem bana karbonat şeker su 3 lü SÜ yapmıştı o anlık geçti tekrar başladı En güzeli baharatlı yağlı acılı şeylerden uzak durmak.. Asitli gıdalar dan uzak durmak.. Artık birşey yiyesim gelmiyor midem açlıktan kopana kadar birşey yemiyorum Sonra gözüm dönüyor hop gene mide rahatsızlığı

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…