Sütü sagarken veya emzirirken yanına sıcak su koy kaba küçük bi havluyla sıcak suya batır göğsüne masaj yapsın birileri çok faydası oluyor ilk bast dikkat et göğsünü yakma ama birde eds kataterleri var medikallerde bulabilirsin onlardan bebeğe mama verebilirsin aynı zamanda seni emer sarılık olmaz hemmerhaba kizlar.cok sukur ben de kızıma kavuştum.38+0 da sezeryanla dunyaya geldi.2700 dogdu.. sütümun gelmemesi dısında suan hicbir sorunu yok.yarin doktor uygun gorurse taburcu oluyoruz .süt gelmesi icin tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Doktor 4 kiloya kadar rahat doğar ddi . Boyu uzun o yuzden kilosu fazla sanırım . Oğlum 3300 50 cm doğdu, onunla aynı ölçümleri göbek kafa filanMaşallah canım seninkide tombik desene
Kızlar merhaba, 35+4 üm bugun doktor kontrolünde plesantamın kireçlenmeye başladığını öğrendim. Bebeğim 1 haftada 65gr almış sadece.. bu durumu yaşayan varmı
Canım nasıl kullanıyoruz bunu? Bende emzirirken bacağımı çekip bebişe destek veriyorum ama popom ağrıyor hepKızlar eğer almayan varsa kesinlikle c emzirme yastığı alsın. Hediye geldi, nasıl kimse önermemiş bana şaşkınım. Bugün iki kere yastık olmadan emzirdim, kollarım ağrıyor. Gereksiz görüyordum ama kullanmadan rahatlığını anlamıyor insan. Alın, aldırın
Canım hayırlı olsun önceliklemerhaba kizlar.cok sukur ben de kızıma kavuştum.38+0 da sezeryanla dunyaya geldi.2700 dogdu.. sütümun gelmemesi dısında suan hicbir sorunu yok.yarin doktor uygun gorurse taburcu oluyoruz .süt gelmesi icin tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Onemli olan bebegin durumu cnm. Sorun olsa doktor soylerdi zaten hic merak etmeEvet günlerimiz aynı ama takip edelim dedi doktor kilosu az dedi bir hafta geri oysa bu ay çok daha iyi yemek yiyebiliyorum ama demek ki işe yaramadı ama ben de hiç kilo almadım hamile kaldığımdan beri karnım bile 6 aylık gibi kimse inanmıyo doğuracağıma
Kaygı seviyen çok yüksek acaba genel anestezi mi istesen ?Korku heyecan panik beni uyutmadı saçma sapan hissediyorum şuan kendimi.. Saate bakıyorum yarın herhalde bu saatlerde ameliyathane de olacağım diyorum. Eşim de sağolsun ağlayacak olsam hemen kızıyor ya benim için çok zor sonuçta kolay bir şey değil. Allahım bayılmasam oralarda ya da başıma bir şey gelmese barinormal doğum yapanları o kadar takdir ediyorum ki helal olsun ben 1 saat sezeryan da nasıl duracağım diye korkuyorum siz saatlerce çekip acıyı doğuruyırsunuz gerçekten helal olsun kızlar
Ben de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artıkKaygı seviyen çok yüksek acaba genel anestezi mi istesen ?
Onda hiç anlamazsın .Ben tüp bebekte yumurta toplama işlemine girmiştim .Çıktığımda odadaydımhiç anlamadım.
2 gün önce spinal olan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .ilk kizimda geneldi iyiki bu sefer genel olmamışım çok rahttai tavsiye ederim.Ben de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artık
bir idrar testi baktır bence protein varmı diye birde tansiyon önemliKızlar benim ellerimde ayaklarimda ve yüzümde ödem oluştu . Birde midem aşırı derecede bulanıyor ilk zamanlardaki gibi
İnşallah o an sana güç kuvvet gelirBen de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artık
Ben de çok telaşlıyım hiç uyumadım gece sabaha doğru belki 1 2 saat anca. Yüksek ihtimalle ben de yarın akşam saatlerinde sezeryan olacağım. Korkudan ziyade ya bebeğe ya da bana bişey olursa endişesi var. Daha önce anestezi aldım genel olarak iki kere ameliyat oldum burundandı gerçi ama epidural mi yoksa spinal mi hiç karar veremiyorum doktorum artık ne derse o olur o esnada. Çünkü ikisi hakkında da ne bir bilgim ne de fikrim var. Heyecan, sıkıntı yapmaz inşallah bize sezeryanda. Çok panik bir insanım, hiç sakın kalamıyorum, nasıl olacak ben de bilmiyorum.Korku heyecan panik beni uyutmadı saçma sapan hissediyorum şuan kendimi.. Saate bakıyorum yarın herhalde bu saatlerde ameliyathane de olacağım diyorum. Eşim de sağolsun ağlayacak olsam hemen kızıyor ya benim için çok zor sonuçta kolay bir şey değil. Allahım bayılmasam oralarda ya da başıma bir şey gelmese barinormal doğum yapanları o kadar takdir ediyorum ki helal olsun ben 1 saat sezeryan da nasıl duracağım diye korkuyorum siz saatlerce çekip acıyı doğuruyırsunuz gerçekten helal olsun kızlar
Ben resmen kalbinin atışını dışarıdan hissediyorum o kadar hareketli.Kızlar merhaba, ya size bir şey soracağım. Benim bebeğim ( karnimda) sanki hiç uyumuyor. Yani normal mi bu gerçekten merak etmeye başladım artık. Şöyle bir düşününce 10 dk bile hatırlamıyorum, ne yapıyor öyle saatlerce onu da anlamış degilim. Ayağını , elini falan oynatirken aynı zamanda uyuyor olabilir mi acaba? Şu saatten sonra böyle alistigim için hareket etmese muhtemelen çok endişe ederim ama bu şekilde de ilginç gelmeye başladı artık doğunca da böyle olursa diye korkuyorum
Bence korkma canım yakın tanadiklarim var spinal epidural olan çok rahat diyolar özellikle istiyolar . Ama çok korkun varsa genel ol kafan rahat olsunBen de aynı fikirdeyim muhtemelen yarın ameliyathaneye girdiğimde genel anestezi isteyeceğim.. Sonrasında çok ağrı çekersin deniliyor ya hayırlısı artık
Valla canım normalin zor tarafi sadece şancı oda herkezde çok farklı oluyo kimi çok az çekiyo kimisi hiç kimi çok. Ama doğumdan sonra rahatsın çok kesiğin yoksaBen de çok telaşlıyım hiç uyumadım gece sabaha doğru belki 1 2 saat anca. Yüksek ihtimalle ben de yarın akşam saatlerinde sezeryan olacağım. Korkudan ziyade ya bebeğe ya da bana bişey olursa endişesi var. Daha önce anestezi aldım genel olarak iki kere ameliyat oldum burundandı gerçi ama epidural mi yoksa spinal mi hiç karar veremiyorum doktorum artık ne derse o olur o esnada. Çünkü ikisi hakkında da ne bir bilgim ne de fikrim var. Heyecan, sıkıntı yapmaz inşallah bize sezeryanda. Çok panik bir insanım, hiç sakın kalamıyorum, nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Valla normal doğum yapanlar, o sancıları çekenler gerçekten tebriklik. Zaten en çok normalden korkuyordum. Bakalım yarın ola hayrola hepimiz için, inşallah sağ salim sıkıntısız bir doğum yaparız
Sağol canım geçmese doktora giderim konuşurum böyle birşey yapar mı diyr insaalh gerek kalmadan bu hafta biterBenim bir haftadan u,un sürünce kendimiz internetten araştırdık gidip doktora söyledik ama ben çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorum uyuyamıyordum buyüzden kolumdan sıvı alıp omuriliğime enjekte ettiler hemen o saniye geçti istersen doktoruna bir danış sanada çok geçmiş olsun
Ahh keşke bana da iyi olsaydı 12 gün olacak hala boyun ağrısı çekiyorum2 gün önce spinal olan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .ilk kizimda geneldi iyiki bu sefer genel olmamışım çok rahttai tavsiye ederim.
inşallahSağol canım geçmese doktora giderim konuşurum böyle birşey yapar mı diyr insaalh gerek kalmadan bu hafta biter
Benimki de öyle canım, yani hareket alanı daraldı falan diyorlar ama inanmıyorum daralsa nasıl böyle rahat hareket edecek bilmiyorumBen resmen kalbinin atışını dışarıdan hissediyorum o kadar hareketli.Doktorum bu iyi herhangi bir sorun olursa rahat anlarsın diyor. Eli, ayağı, başı her tarafı oynuyor karnımda gezmedik yer bırakmadı, düşün her yerde hissediyorum kalp atışları da çok hızlı nstde at koşturur gibi. O yüzden erkenden gelmek istiyor
Kayınvalidem bana karbonat şeker su 3 lü SÜ yapmıştı o anlık geçti tekrar başladıKızlar merhaba, mide yanmama artık ilaç içmekten daraldim. Karbonatlı su deneyen var mı? Ve ne ölçüde yapıyorsunuz bir de onu deneyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?