2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla canım benimde midem yanmam çok kötüydü allahım öyle bi yanma yoktu . Kusuyordum daha sonra oda hep tahriş oldu . Doktor bi hap verdi şimdi öyle rahatimki herşey yiyorum.

Karbonat ve limon suyu derken canım nasıl oluyor ? Ayrı ayrı mı yani limonun kendisi beni mahvediyor çünkü

Yarım limon sıkıp içine 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorum, içiyorum.
Limon karbonat ikilisi bir araya gelince etkisi değişiyor.
Çok rahatlatıyor.

Reactions: The
Canım evet haklısın ama geriye de bir şey kalmıyor ki yağsız yemek mi olur yani olur da kaç gün yağsız yenilebilir ki ya. Ben şu yaşıma kadar bir kez dahi mide yanması yaşadığımı hatırlamıyorum. İnşallah hamilelikten sonra son bulur

Valla canım benimde midem yanmam çok kötüydü allahım öyle bi yanma yoktu . Kusuyordum daha sonra oda hep tahriş oldu . Doktor bi hap verdi şimdi öyle rahatimki herşey yiyorum.
Bana pulset verdi doktorum içmiyorum pek

Canım nasıl kullanıyoruz bunu? Bende emzirirken bacağımı çekip bebişe destek veriyorum ama popom ağrıyor hep
Karnına takıyorsun bunu, can simidi gibi düşün. Kolunda bebeği tutarken alttan kolunu destekliyor. En ufak kollarında efor harcamıyorsun, ağrı olmuyor kolunda omzunda.
Ya asla ihmal etme direk satın al, böyle saçma görünüp rahat olan bişi olamaz

Mide yi sıkıştırdığı için mide kapakçığında sızma oluyor muş.. Doğum yapınca geçicek

Valla canım normalin zor tarafi sadece şancı oda herkezde çok farklı oluyo kimi çok az çekiyo kimisi hiç kimi çok. Ama doğumdan sonra rahatsın çok kesiğin yoksa
İkisi hakkında da bilgim yok niyeyse normalden korkuyorum ben de herhalde canım az ya da o anki canlı canlı doğum olayı beni geriyor, bide o alttan kesi olayı da korkutuyor halbuki sezeryan daha çok kesili. Doktora kalsa kesinlikle normal öyle olmalı, çokta zorladı olsun diye ama benim minnak durmuyor her gittiğimizde bir aksiyon yaşatıyor bize.
Yok ya daralsa o kadar nasıl hareket edecek bide benim suyum da az nasıl dönüyor içeride bilmiyorum Allah'ın takdiri işte bı şekilde yolunu buluyor o can acıtmalar haftan büyüyünce daha çok olacak ama güzel bişey dışarıdan bakınca canın acıdı diye mutlu olacaksın oo benimki nstde hareketli normalde de, hep bi aksiyon, atraksiyon her şeyi yaşatıyor bize. bana çekti evlatcağzım galiba babayla zerre alakası yok

Ben aldım onu ama beşiğin içine koydum nasıl kullanılacağını bilmiyordum gerçekten, her gördüğünü almak bazen iyiymiş

Valla bilemiyorum canım, benim suyum iyiymiş , doktor suyu iyi olduğu için böyle net hissediyorsun dedi. Ama sen de böyle hissediyorsan demek ki sadece suya bağlı bir şey değil benim de babasına çekmiş olamaz, zira eşim oturduğu yerde on saat oturabilme kapasitesine sahip

Ben de aldım ama pek işe yarayacağını düşünmüyordum doğrusu

Ahahahaah beşikte öylesine bekliyor muydu
Daha doğmadı bebeğim ama kullanır mıydım bilmiyorum, bu işe yaradığını açıkçası bilmiyordum ben daha çok beşikte ya da düz yatakta sağa sola dönüp düşmesin diye icat edilmiş sanıyordum öyle süslü püslü hayvan figürlü bişeydi beşikte kalır güzel görünür dedim meğer marifetli bişeymiş
Suyla alakalı değildir canım, gece uyutmuyor sabah zaten hep coşuyor. Boşver canım hareketli çocuk iyidir, hantal olmasınlar. Babalar hep mi sakin

Kızlar benim cuma günü sezeryan doğumum olacak .Size sorum genelde sezaryan doğum yapanların hemen sütü gelmeyebilir .Bazen bir iki gün sonra gelebiliyor diye duydum .Acaba göğüslerime şimdiden süt masajı yapmaya başlasam mı ?Çok mu erken .Hemen etki eder mi acaba

Lısteye eklendi
Birazdan cıkıp alaym inşbnde gereksız bısey dıye hep ps gecmıstm
MaşaAllah dıyelım canım
Bnde kızımı dürtmekten bı hal oldumbazen o kadar kıpır kıpır ki karnım acıyo bazende ses soluk yok Aynı babasına cekmiş biraz rahatına düşkün
Canım senı çok iyi anlıyrm
Rahat olmaya calıs ama aglamak rahatlatacaksa eşinin olmadıgı yerde agla…
Bugün kontrolum vardı dogum gunu saati son kez netlesti 1 saate yakın ağladım
Gözümde yaşla araba kullandım hala düşünüp düşünüp ağlıyrmnormal yani
Ama geneli sen teklıf etmeee gerk gorurlerse spınal sonrası genele gecıs yapıyolar zaten:)
Bebegın ilk aglamasına şahit olmak çok guzel,oğlusum dün gibi aklımda…
O korkular kaygılar…
Bunlarda hormonların cilvesı sanırım canımm
Bişey kalmadı Allah’ın izniyle sag salim kavusalım mınıklere

Ben uzun zamandr yapıyrm
Ara ara yokluyrm gelıyo mu dıye ama rahat ol canım plasenta rahımden ayrıldıgı anda vucut süt üretiyoöyle muaazzam bir yaratılış
Sadece aklına sütünün gelmeyecegı yada emzıremeyecegın fıkrını hiç getirme

Hemen başlıyorum o vakit
Valla emziremem diye bir düşüncem yok ama işte hemen sütüm gelsin bol olsun hemen olsun istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…