2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tam ihtiyacım olan şey desene ya bir haftadır ne diye eziyet çektiysemhemen sipariş vereyim de gelsin

Canım korku hissetmen çok normal. Doğum masasında sancı çekerken bende böyleydim. Korkuyordum, ağlıyordum, kaçıp gitmek istedim. Nstyi söküp gidecektim bir ara o derece gözüm dönmüştü. Sezeryan da normalde olsa korku kaygı hissetmemiz çok normal. Azcıkta sonrasını düşünmeye çalış. Onun ilk ağlamasını duyduğunda, kucağına alıp kokladığında herşey uçup gidecek. Ben inanmıyordum buna ama gerçekten böyle oluyormuş. Tüm acıların korkuların siliniyor. Çoook az kaldı,minnoşun kollarında olacak, sağlıcakla

Ya kızlar size bi öneride daha bulunuyum. Kuzenimin ısrarıyla alıp kullandım bende, nasıl kolaylıkmış.
Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayırmadan hepsini birlikte yıkadım renk koruyucu mendille.
Beyazlar gene bembeyaz çıktı, mendil yemyeşil
Deterjanı, suyu, zaman tasarrafu açısından harika.
Rosemann da domol marka var fiyat olarak da çok uygun. Ondan da aldım denicem onu da. Tek seferde yıkayıp ütüleyip bitirdim kıyafet işini

Eklentiler

• D63D1107-4AAB-4C4A-8791-78E7E37F8929.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 063E08EB-4CE4-4715-B9ED-A9F77AE21B50.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ada çayı içen varmı. Varsa günde ne kadar içebilirim. Artık bende perşembe doğurmak istiyorum

Kızlar nişanım gelmeye başladı sanırım bu nişan.. Kulak pisliği gibi sarımtrak ama içinde kanlar var ufak ufak ve akıntı gibi.. Doktora gittik hemen doktor ntsde problem yok dedi vajinal muayene yaptı açılma yok dedi. Kısalık 1.8 e düşmüş. Bu nişan mı dedim çok önemsemedi. Eve geldik tuvalete girdim çıktım bu sefer peçeteye de geldi hafif kanlı gibi akıntı. Ya benim çocuk niye böyle ne güzel yarın doğacak zaten neden 9 aydır ben çekiyorum bunları çok yoruldum.. İnşallah yarına sağ salim erişiriz

Aslında kötü bir şey değil canım , bebiş doğumu kendisi başlatmış olur , o doğum stresi bebeğe çok faydalı. Ben yerinde olsam sevinirdim sanırım , sezeryan olacaksın zaten ama bebeğin normal doğum gibi bu süreci başlatmış olacak

Tatlım nişanın gelmesi tek başına doğumu başlatmaz canım merak etme ki başlasa bile zaten anca yarına doğum oluyor kuzucum .Nişanı gelip aynı gün doğum yapan okumadım bu grupta .Güzel düşün yarına hiçbir şey kalmadı .

Bir de senin stresin etkilemiş olabilir mi canım ?
Stres tetikleyebilir gibi geliyor bana .

Nişan gelmesi sadece doğumun yaklaştığını gösterir, hemen doğurmazsınız zaten nst normal çıktiysa hoc endiselenmeyin

Kızlar ada çayı içen varmı. Varsa günde ne kadar içebilirim. Artık bende perşembe doğurmak istiyorum
Canım bir fincan içebilirsin ahududu çayıda içebilirsin. Niyetin doğumu başlamasına yardımcı olmaksa 11 hurmayı 3 su bardağı suda kaynatıp suyunu içebilirsin bebeğinde geleceği varsa sancıyı başlattığını söylüyor ebeler

Ya denim ben onuda . Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…