- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Tam ihtiyacım olan şey desene yaKarnına takıyorsun bunu, can simidi gibi düşün. Kolunda bebeği tutarken alttan kolunu destekliyor. En ufak kollarında efor harcamıyorsun, ağrı olmuyor kolunda omzunda.
Ya asla ihmal etme direk satın al, böyle saçma görünüp rahat olan bişi olamaz
Canım korku hissetmen çok normal. Doğum masasında sancı çekerken bende böyleydim. Korkuyordum, ağlıyordum, kaçıp gitmek istedim. Nstyi söküp gidecektim bir ara o derece gözüm dönmüştü. Sezeryan da normalde olsa korku kaygı hissetmemiz çok normal. Azcıkta sonrasını düşünmeye çalış. Onun ilk ağlamasını duyduğunda, kucağına alıp kokladığında herşey uçup gidecek. Ben inanmıyordum buna ama gerçekten böyle oluyormuş. Tüm acıların korkuların siliniyor. Çoook az kaldı,minnoşun kollarında olacak, sağlıcaklaKorku heyecan panik beni uyutmadı saçma sapan hissediyorum şuan kendimi.. Saate bakıyorum yarın herhalde bu saatlerde ameliyathane de olacağım diyorum. Eşim de sağolsun ağlayacak olsam hemen kızıyor ya benim için çok zor sonuçta kolay bir şey değil. Allahım bayılmasam oralarda ya da başıma bir şey gelmese barinormal doğum yapanları o kadar takdir ediyorum ki helal olsun ben 1 saat sezeryan da nasıl duracağım diye korkuyorum siz saatlerce çekip acıyı doğuruyırsunuz gerçekten helal olsun kızlar
Haftalar büyüdükçe hamilelik zorlaşıyor son haftalar son günler geçmiyorDoğurmaaaakkkk istiyorummmmmmmmmmm...
Aynen kuzummmmHaftalar büyüdükçe hamilelik zorlaşıyor son haftalar son günler geçmiyor
Ada çayı doğumu başlatıyor mu?Kızlar ada çayı içen varmı. Varsa günde ne kadar içebilirim. Artık bende perşembe doğurmak istiyorum
Aslında kötü bir şey değil canım , bebiş doğumu kendisi başlatmış olur , o doğum stresi bebeğe çok faydalı. Ben yerinde olsam sevinirdim sanırım , sezeryan olacaksın zaten ama bebeğin normal doğum gibi bu süreci başlatmış olacakKızlar nişanım gelmeye başladı sanırım bu nişan.. Kulak pisliği gibi sarımtrak ama içinde kanlar var ufak ufak ve akıntı gibi.. Doktora gittik hemen doktor ntsde problem yok dedi vajinal muayene yaptı açılma yok dedi. Kısalık 1.8 e düşmüş. Bu nişan mı dedim çok önemsemedi. Eve geldik tuvalete girdim çıktım bu sefer peçeteye de geldi hafif kanlı gibi akıntı. Ya benim çocuk niye böyle ne güzel yarın doğacak zaten neden 9 aydır ben çekiyorum bunları çok yoruldum.. İnşallah yarına sağ salim erişiriz
Tatlım nişanın gelmesi tek başına doğumu başlatmaz canım merak etme ki başlasa bile zaten anca yarına doğum oluyor kuzucum .Nişanı gelip aynı gün doğum yapan okumadım bu grupta .Güzel düşün yarına hiçbir şey kalmadı .Kızlar nişanım gelmeye başladı sanırım bu nişan.. Kulak pisliği gibi sarımtrak ama içinde kanlar var ufak ufak ve akıntı gibi.. Doktora gittik hemen doktor ntsde problem yok dedi vajinal muayene yaptı açılma yok dedi. Kısalık 1.8 e düşmüş. Bu nişan mı dedim çok önemsemedi. Eve geldik tuvalete girdim çıktım bu sefer peçeteye de geldi hafif kanlı gibi akıntı. Ya benim çocuk niye böyle ne güzel yarın doğacak zaten neden 9 aydır ben çekiyorum bunları çok yoruldum.. İnşallah yarına sağ salim erişiriz
Bir de senin stresin etkilemiş olabilir mi canım ?Kızlar nişanım gelmeye başladı sanırım bu nişan.. Kulak pisliği gibi sarımtrak ama içinde kanlar var ufak ufak ve akıntı gibi.. Doktora gittik hemen doktor ntsde problem yok dedi vajinal muayene yaptı açılma yok dedi. Kısalık 1.8 e düşmüş. Bu nişan mı dedim çok önemsemedi. Eve geldik tuvalete girdim çıktım bu sefer peçeteye de geldi hafif kanlı gibi akıntı. Ya benim çocuk niye böyle ne güzel yarın doğacak zaten neden 9 aydır ben çekiyorum bunları çok yoruldum.. İnşallah yarına sağ salim erişiriz
Kızlar nişanım gelmeye başladı sanırım bu nişan.. Kulak pisliği gibi sarımtrak ama içinde kanlar var ufak ufak ve akıntı gibi.. Doktora gittik hemen doktor ntsde problem yok dedi vajinal muayene yaptı açılma yok dedi. Kısalık 1.8 e düşmüş. Bu nişan mı dedim çok önemsemedi. Eve geldik tuvalete girdim çıktım bu sefer peçeteye de geldi hafif kanlı gibi akıntı. Ya benim çocuk niye böyle ne güzel yarın doğacak zaten neden 9 aydır ben çekiyorum bunları çok yoruldum.. İnşallah yarına sağ salim erişiriz
Muhtemelen canım stres etkilemiş olabilirBir de senin stresin etkilemiş olabilir mi canım ?
Stres tetikleyebilir gibi geliyor bana .
Canım bir fincan içebilirsin ahududu çayıda içebilirsin. Niyetin doğumu başlamasına yardımcı olmaksa 11 hurmayı 3 su bardağı suda kaynatıp suyunu içebilirsin bebeğinde geleceği varsa sancıyı başlattığını söylüyor ebelerKızlar ada çayı içen varmı. Varsa günde ne kadar içebilirim. Artık bende perşembe doğurmak istiyorum
Ayrıca tempolu yürüyüş, squat, plateste 0-8 çizme ve zıplama yapabilirsinKızlar ada çayı içen varmı. Varsa günde ne kadar içebilirim. Artık bende perşembe doğurmak istiyorum
Öyle duydum valla bendeAda çayı doğumu başlatıyor mu?
Ya denim ben onuda . Sağol canımCanım bir fincan içebilirsin ahududu çayıda içebilirsin. Niyetin doğumu başlamasına yardımcı olmaksa 11 hurmayı 3 su bardağı suda kaynatıp suyunu içebilirsin bebeğinde geleceği varsa sancıyı başlattığını söylüyor ebeler
Artık ne varsa yapım. YaAyrıca tempolu yürüyüş, squat, plateste 0-8 çizme ve zıplama yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?