2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde yarın randevum var doktora soracağım burayada yazarım inşallah
Banada bazen öyle geliyor sanki bir şeyden kurtulmaya çalışıyormuş gibi ama hareketlerini ilk hissettiğimden beri öyle bence problem olsa görülürdü ultrasonda diye içimi rahatlatıyorum
Aynenn bende yarin goreyim rahat edeceğim inşallah
Pervane bi yere takilirda donmeye calisir gibi dimi arada bende de oluyor
Eveett oyle oluyor merak ediyorum ve korktum açıkçası

Canımmm gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .

Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlı toparlarsın

Kızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Gozunuz aydin kizlar. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsin

Benim bebeğim de 10 gün oldu doğalı. Prematüre idi, hastanenin emzirme danışmanı hemen mama aldırdı ki ben giderken yanımda götürmüştüm. Ama prematüre olunca daha başka bir şey tercih etmek durumunda kaldık. Önemli olan bebeğin beslenmesi dedi. Ama yarım saate bir bebeği emzirmeye çalıştırdı. Ağzına almasa bile tentene temas edin süt inecektir dedi ki öyle de oldu. Bir de lullaby diye bir süt arttırıcı damla verdiler humanadan falan çok daha hızlı süt arttırıyor. Doğum anından itibaren tavsiye ederim.

Aynı şeyi düşünüyorum ben de 40 çıkınca lazım olacak sonuç olarak. Doktorumla görüşeceğim ama deri altı implant gördüm 3 sene boyunca koruyormuş, ancak uygulaması ve fiyatı konusunda bilgim yok.

Hayır canım mama yok dediler

Mama takviyesi al eğer hala gelmediyse. Bir de lullaby diye bir damla var inan çok hızlı ve bol oldu süt. Es geçme. Ben inanılmaz faydasını gördüm.
Benim aniden sezaryen oldu. Bebeğim prematüre, herkes (doktor ve emzirme danışmanı) bebeğin beslenmesini önemsedi. Enjeksiyonla içirdi annemler mamayı şimdi içmek istemiyor anne sütü istiyor. Kendini kasma ver hastalanmasından daha iyidir.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Bunlarin hepsi aynı diye düşünüyorum canım çünkü model olarak aynı yani sadece mağaza farkı var. Kurduk ama geri topladik , malesef hiç denemedin kapıdan geçiyor mu diye keşke yardımcı olabilseydim. Ölçüsü sana sıkıntı olur mu bilmiyorum ama kalite olarak tavsiye ederim kesinlikle şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…