- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Benimde yarın randevum var doktora soracağım burayada yazarım inşallahAynısı oluyor 1 haftadır, ama nasıl tarif edeceğimi bulamıyordum siz çok güzel tarif etmişsinizsebebini bilmiyorum ama bi sorun olacağını sanmıyorum yine de ctesi son kontrolüm var, siz gitmemiş olursanız doktora sorup haber veririm.
Aynenn bende yarin goreyim rahat edeceğim inşallahBanada bazen öyle geliyor sanki bir şeyden kurtulmaya çalışıyormuş gibi ama hareketlerini ilk hissettiğimden beri öyle bence problem olsa görülürdü ultrasonda diye içimi rahatlatıyorum
Eveett oyle oluyor merak ediyorum ve korktum açıkçasıPervane bi yere takilirda donmeye calisir gibi dimi arada bende de oluyor
Sağolasın canım, amin inşaAllah, tabi müsait bir zamanda yazarım inşaAllahHadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahmüsait olunca doğumun nasıl geçtiğini yazar mısın..
Ayyy çok sağol canım, amin inşaAllahGözün aydın canım. Ya bende seni merak ediyordum çok sevindim . Saglicakla büyüt insAllah
Emiyor kuzum yani öyle sıkınca şakır şakır gelen süt yok ama bebek kaka yaptı birkaç kez hemşire sütün geliyo demek ki dedi bense anlamadım ama inşallah geliyordurYa . InsAllah emmeye başlamıştır
Canımmm gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .Kızlar 2 gündür yazamadım. Pazartesi sabah planlı sezeryan ile oğlumu kucağıma aldımçok şükür öncesinde çektiğim eziyetlere Allah acıdı herhalde doğum ve doğum sonrası çok iyi geçti. Sabah 6'da doğuma aldılar, önce anestezi ekibi ameliyata hazırladı gayet sükunet içinde ve sakindim doktorlarda şaşırdı. Sonra doktorum geldi kesecek beni düşüncesi biraz paniklettirdi, anestezi doktoruna elimi tutar mısın dedim Oda sağolun beni hafif leyle yaptı bir iğneyle bebek nasıl doğdu, ne ara doğdu ben hicbirsey anlamadım. Hastane çok ilgiliydi, hemşireler falan çok iyiydi. İki gündür çok uykusuzum, daha sonra detaylı yazarım size
MaşallahKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
gözün aydın canımmm .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Çok geçmiş olsun canımYavrularına kavuşanlar hayırlı olsuuunnher birimize sağlıkla büyütmek nasip olsun. Günlerdir giremiyorum önceki gün apar topar apandisitten ameliyata alındım çok ağırlarım var üstelik cereyanda kalmışım kavranıyorum
Geliyordur o zaman merak etme. Öyle gelcekki vu sefer durduramiyonEmiyor kuzum yani öyle sıkınca şakır şakır gelen süt yok ama bebek kaka yaptı birkaç kez hemşire sütün geliyo demek ki dedi bense anlamadım ama inşallah geliyordur
Kızlar 2 gündür yazamadım. Pazartesi sabah planlı sezeryan ile oğlumu kucağıma aldımçok şükür öncesinde çektiğim eziyetlere Allah acıdı herhalde doğum ve doğum sonrası çok iyi geçti. Sabah 6'da doğuma aldılar, önce anestezi ekibi ameliyata hazırladı gayet sükunet içinde ve sakindim doktorlarda şaşırdı. Sonra doktorum geldi kesecek beni düşüncesi biraz paniklettirdi, anestezi doktoruna elimi tutar mısın dedim Oda sağolun beni hafif leyle yaptı bir iğneyle bebek nasıl doğdu, ne ara doğdu ben hicbirsey anlamadım. Hastane çok ilgiliydi, hemşireler falan çok iyiydi. İki gündür çok uykusuzum, daha sonra detaylı yazarım size
Gozunuz aydin kizlar. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsinYavrularına kavuşanlar hayırlı olsuuunnher birimize sağlıkla büyütmek nasip olsun. Günlerdir giremiyorum önceki gün apar topar apandisitten ameliyata alındım çok ağırlarım var üstelik cereyanda kalmışım kavranıyorum
Neden mama vermiyorlar anlamadım benim bebeğim de vermedim diye beslenememe sorunu oldu sütüm gelmedi mamada hemen vermemiştik sarılığı arttı enfeksiyon oldu uzun süre tedavi oldu vs. Kendimi suçladım hep yaşanması gerekiyormuş diyoruz ama çok zor günler geçirdik. Midesi ne kadarki zaten bence verin.
Kızlar gündemin çok dışında ama doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz 5 yıllık evliyim ama şimdiye kadar pek ihtiyaç duymamıştık ilk çocuk tedaviyle oldu şimdi bu da kendiliğinden oldu bundan sonra düzgün bir yönteme ihtiyacım var ama bu konuda çok acemiyiz
Hayır canım mama yok dediler
Yavrularına kavuşanlar hayırlı olsuuunnher birimize sağlıkla büyütmek nasip olsun. Günlerdir giremiyorum önceki gün apar topar apandisitten ameliyata alındım çok ağırlarım var üstelik cereyanda kalmışım kavranıyorum
Ah kuzucum hadi sağlıcakla çok kolay bir doğum olsun .Bebişine kavuş sağlıcakla. ay yarında ben yatış yapıcamKızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Çok geçmiş olsun canıminşallah hızlı toparlarsın
Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsin
Çok sağolun kızlar geçecek inşallahÇok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin.
Bunlarin hepsi aynı diye düşünüyorum canım çünkü model olarak aynı yani sadece mağaza farkı var. Kurduk ama geri topladik , malesef hiç denemedin kapıdan geçiyor mu diyeBunlar çıktı trendyolda yoyko yazınca, ne farkları var bilmiyorum ama bazıları bayağı pahalı. Sizin aldığınız bunlardan biri mi? Tavsiye eder misiniz?
Bir de evde kurduysanız, kapıdan geçiyor mu? Benim en taktığım konu bu :) bizim kapılardan max 75 cm lik bir şey geçebilir, bunlarda yatağın eni 70 cm, ve etrafındaki çerçeveyle birlikte 75 cm i geçiyor mu acaba?
Suni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yokAh kuzucum hadi sağlıcakla çok kolay bir doğum olsun .Bebişine kavuş sağlıcakla. ay yarında ben yatış yapıcam
Amin canım inşaAllahMaşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?