- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Amin inşaAllah, cümlemize nasip etsin RabbimGozunuz aydin kizlar. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsin
Sağolasın, amin inşaAllah cümlemize nasip etsin Rabbimgözün aydın canımmm .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
İnşallah bir an önce gelir bebeğin canımSuni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Ay kuzucum inşallah hızlanır doğumun hemencicik doğar sağlıkla bebeğin .Suni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Tesekkur ederim canım aynen öyle oldu bendede. Sonda 1. Gün akşam çıktı. Sıvı alımına 5 saat sonra falan başladı.Canım epiduralle sezeryan yapmıyorlar bildiğim kadarıyla epidurali istersen spinalle birlikte veriyorlar spinal oldum sonda taktılar 4. Saatte sonda çıktı yürüdüm 4. Buçuk saat sonra da sıvı beslenmeye başladım
Amin canimm çok sagolllMaşallah canım . Gözün aydın saglicakla büyüt insAllah
Gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Sağol canım çok teşekkür ederim.Canımmm gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .
Teşekkür ederim canım...Gozunuz aydin kizlar. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsin
Hemen etkı etsin saglıcakla hızlıca kavusun inşaAllah canımSuni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSuni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Amin inşaAllah canım, sende sağlıkla büyüt bebeğiniTesekkur ederim canım aynen öyle oldu bendede. Sonda 1. Gün akşam çıktı. Sıvı alımına 5 saat sonra falan başladı.
Amin canimm çok sagolll
Gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Sağol canım çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım...
Rabbim bir avazda kavuştursun bebeğine canım, doğumu hızlandırmak için veriyorlar suni sancıyı, banada verdiler biraz zorluyor son zaman ama çabucak oluyor, Mevlam kolaylık versin inşaAllahSuni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Mama mutlaka alıcam yanıma açlık farklı şeyler yaratabilir demişti nöroloji ki kızım hala takipli bi bebek. inanın biz çok süreçler yaşadık herkes yaşar diye bişey yok tabi ama mama kötü diye de bişey yok. Beslensin yeter. Humana almıştım ben de işe yaramıştı ama dediğinize de bakıcam. Sağlıkla büyüsün bebişlerimizBenim bebeğim de 10 gün oldu doğalı. Prematüre idi, hastanenin emzirme danışmanı hemen mama aldırdı ki ben giderken yanımda götürmüştüm. Ama prematüre olunca daha başka bir şey tercih etmek durumunda kaldık. Önemli olan bebeğin beslenmesi dedi. Ama yarım saate bir bebeği emzirmeye çalıştırdı. Ağzına almasa bile tentene temas edin süt inecektir dedi ki öyle de oldu. Bir de lullaby diye bir süt arttırıcı damla verdiler humanadan falan çok daha hızlı süt arttırıyor. Doğum anından itibaren tavsiye ederim.
Bana da şöyle 3-5 yıllık bir şey lazım ama hormonlarla oynayan bir şey olmasın istiyorumAynı şeyi düşünüyorum ben de 40 çıkınca lazım olacak sonuç olarak. Doktorumla görüşeceğim ama deri altı implant gördüm 3 sene boyunca koruyormuş, ancak uygulaması ve fiyatı konusunda bilgim yok.
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeğin. Darısı başımıza....Kızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Sağol canım Allah razı olsun, sende hayırla kolaycacık kavuş bebeğine inşaAllahGözünüz aydın canım. Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeğin. Darısı başımıza....
Ayy hadi ins en az acili sekilde kavusursun cnm bebegineKızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Spinal taktirmayi dusunuyorum ben cnmBana da şöyle 3-5 yıllık bir şey lazım ama hormonlarla oynayan bir şey olmasın istiyorum
Hadi hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canımKızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Kızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Ben de size katılıyorum. Mama verilsin muhakak sarılık bile olabilir.Mama mutlaka alıcam yanıma açlık farklı şeyler yaratabilir demişti nöroloji ki kızım hala takipli bi bebek. inanın biz çok süreçler yaşadık herkes yaşar diye bişey yok tabi ama mama kötü diye de bişey yok. Beslensin yeter. Humana almıştım ben de işe yaramıştı ama dediğinize de bakıcam. Sağlıkla büyüsün bebişlerimizteşekkür ederim tavsiye için
Allahım kolaylık versinKızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallahSuni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?