2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tesekkur ederim canım aynen öyle oldu bendede. Sonda 1. Gün akşam çıktı. Sıvı alımına 5 saat sonra falan başladı.
Maşallah canım . Gözün aydın saglicakla büyüt insAllah
Amin canimm çok sagolll
Kızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Canımmm gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .
Sağol canım çok teşekkür ederim.
Gozunuz aydin kizlar. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins

Gecmis olsun cnm. Ayaginin altina sicak su torbasi koyarsan gazini cikartir. Ins bi an once iyilesirsin
Teşekkür ederim canım...

Amin inşaAllah canım, sende sağlıkla büyüt bebeğini

Suni şancı verdiler. Allahım böyle birşey yok
Rabbim bir avazda kavuştursun bebeğine canım, doğumu hızlandırmak için veriyorlar suni sancıyı, banada verdiler biraz zorluyor son zaman ama çabucak oluyor, Mevlam kolaylık versin inşaAllah

Mama mutlaka alıcam yanıma açlık farklı şeyler yaratabilir demişti nöroloji ki kızım hala takipli bi bebek. inanın biz çok süreçler yaşadık herkes yaşar diye bişey yok tabi ama mama kötü diye de bişey yok. Beslensin yeter. Humana almıştım ben de işe yaramıştı ama dediğinize de bakıcam. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz teşekkür ederim tavsiye için

Bana da şöyle 3-5 yıllık bir şey lazım ama hormonlarla oynayan bir şey olmasın istiyorum

Kızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Hadi hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım bende ne yaptın diye yazacaktım mesajını gördüm açıklık artmış mı sancın mı çıktı?

Ben de size katılıyorum. Mama verilsin muhakak sarılık bile olabilir.

Kızlar ben yanıma mama aldım ama hastane herşeyi verdiği için gerek kalmadı. Ama mama lazım oluyor süt hemen gelmediği için ve aç olan bebek gece uyumayinca siz bitap düşüyorsunuz. En son sabah 5te hemşire çağırdım mama yapar mısınız diye mamayı içtikten sonra 3 saat uyudum bende oda aynı şekilde. Dün gece sabah 6 olmuş hala sutumle doyurmaya çalışıyorum olmadı en sonunda mama verdim 3 saat uyudu doymuyor çocuk bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…