2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok mu kötü kızlar sizce aç karnına girdiğim için hareket olmayınca sancıda pek çıkmadı sanırım. İlk nstmiz 35+5. Doktor 38de yola çıkıp gelse iyi olur biraz iri bebek diyor. Diğer türlü doğumun beni zorlayabileceğini söyledi. Suyum biraz fazlaymış haftama göre bu yüzden meyvede yasak

Eklentiler

• 85364B56-9A3B-42A7-892C-98F27B9F1703.webp
    82 KB · Görüntüleme: 86
Canım aç neden aldılar seni .Bir şeyler atıştırıp girseydin keşke .Ama 50 bulan sancıların çıkmış canım.Benim hep dümdüz çıkıyordu .Yani hareketle sancı arasında bağlantı yok .Benim hareketliydi ama sancım çıkmıyor nst de . Şekere dikkat et suyun ondan fazla çıkmış olabilir canım

Bende bağlıyken bir şeyler atıştırdım eşim aldı geldi hemen. Çok erkendi randevum uyanamamışım ondan aç gittim canım. Şekerim yok yani kandan bakıldı yeni çıkmadı yine çok şükür bir sıkıntım. Meyveyi kes dedi doktor meyve çok su yapıyor dedi. 50yi bulması iyi mi oluyor

Şu nst den bişey anlamadım benim kadılmalatım 100 ü buluyo son iki seferdir ne gelen var ne giden ne sancı

Şu nst den bişey anlamadım benim kadılmalatım 100 ü buluyo son iki seferdir ne gelen var ne giden ne sancı
Ciddi misin bir mantığı var mı bu işim o zaman hahahah düzenli mi peki 100ü bulan sancılarım mesela orada saatleri yazıyor 20 dkda kaç tane çıkıyor düzenli aralıklarla mı çıkıyor gibi

Banada öyle deniyodu ama 36 haftada normale dondu suyu kilosu korkma ve bekle sana kac kilo dendi 35+5te eger 3 kiloyu gecmemisse korkma biraz meyve ve tatli hamur isine dikkat edince 1 2 haftaya normale donuyo suyuda kilosu bende oyle oldu simdi 37 haftayim bugun gidecem doktora son durumunuda yazarim

Ayy içime su serptin allah razı olsun valla 2900 dedi kiloya

Ciddi misin bir mantığı var mı bu işim o zaman hahahah düzenli mi peki 100ü bulan sancılarım mesela orada saatleri yazıyor 20 dkda kaç tane çıkıyor düzenli aralıklarla mı çıkıyor gibi
İlk başlarda 20 sonra bi yükseliyo 100 e hatta en son 120 oldu sonra düşmüyor doktor her an gelebilir diyeli bu sancılara bakıpta 1 hafta oldu. İkinci gidişimde farklı hastaneydi yine 100 lerde hep düşmüyo 80 lerde seyrediyor hatta ebe sancıların başlamış dedi ben bişey hissetmiyorum dedim oda şaşırdı hissetmemen güzel ama doğum anı gelince illa hissettirir dedi kaç gün geçti hala gelen giden yok anlayamadım, bakalım yatın yine kontrolüm var

Canım benim nst’lerim de buna benzer çıkıyor, bebek hareket ettikçe sancı kısmında da böyle o anlık yükselme oluyor. Tekme atınca 100 e bile çıkıyor bende ama o bir anlık işte, sancı değil. Gerçek sancı olunca böyle sivri şekilli ve anlık yükselmeler halinde gözükmüyor zaten dağ şekli gibi oluyor.

Ultrason ölçümlerine de çok fazla güvenmiyorum ben yaaa, yeğenime de iri bebek doğum çok zor olur dedi doktoru çocuk 2800 gram doğdu sonra Bir hafta gidiyorsun ileride çıkıyor kilosu tekrar gidince de bu sefer geriye düşmüş oluyor filan. Çok takılma bence buna şimdilik.

Hatta fotoğrafta ekliyim yattığım yerden meraktan göremediğim için çekmiştim yan çıkmış ama anlaşılıyor

Eklentiler

• C6DA612C-54C3-4FCA-B4CA-B0241658C201.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Çok aşırı fazla değil bence ya , 36+0 da 3 kgdi benim de. Yani evet büyük bir bebek dedi ama çok gözümü korkutmadi benim ne bileyim
İşte aslında sorarsan ilk bebeğimde 500 gr eksik doğdu neredeyse ultrasonun gösterdiğinden güvenmiyorumda ama yinede bi tık acaba uyandırıyor
Canım attığın fotoğrafıda gördüm bence güzel haberini alırız yakında hiç stres yapma maşallahın var yani darısı biz bekleyenlerin başına
Bu anlıklar zaten yalancı kasılma gibi sanıyorum yani doktorlar bunlarında olması gerekiyor diyor ama işe yaramıyor. Dediğin gibi dağ gibi sancılar görebilecek miyim acaba çok merak ediyorum aslında benim ilk bebeğimde 500 gr eksik doğdu ultrasonun gösterdiğinden ama insan yinede acaba diyor

Ayy inşallah canım benim darısı hepimizin başına inşallah sağ sağlim insan sabırsızlanıyo sonlara geldikçe bide doktorlar nst ye bakıp öyle diyip bende bi kıpırtı olmayınca bi yandan stres yapar oldum anormallik mi var diye

Napıyosun bebiş hayata kediler de bebişe alıştı mı :) benimkinin bir tanesi aşırı kıskandı seninkini merak ettim
İlk gün bizim sıpa bebeği çok kıskandı, olduğu odaya bile girmedi. Evdeki herkese küsmüş, bana da trip atıyordu. Birkaç gün sonra yavaş yavaş bebeğe bakmaya başladı, geldi kokladı filan. Şimdi alıştık gibi, yanında yatıyor ama hâlâ mesafeli ben emzirirken uzaktan kötü kötü bakıp yanıma geliyor, ille benle oyna diye oyunlar yapıyor

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün gözün aydın
Kızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Maşallah hayırlı olsun canım, gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin ayaklarını sıcak tut, belini sırtını sıcak tut. Çabucak geçer inşallah
Emiyor kuzum yani öyle sıkınca şakır şakır gelen süt yok ama bebek kaka yaptı birkaç kez hemşire sütün geliyo demek ki dedi bense anlamadım ama inşallah geliyordur
Canım ilk iki üç gün benim de öyleydi. Emiyordu ama dediğin gibi şakır şakır süt yoktu. Emzirdikçe çoğaldı. Dikişlerin sorun yaratmıyorsa sıcak duş al, duş altında göğüslerine masaj yap. Ben kurusoğan ve Dereotu da tükettim, süte çok faydası oluyor. Bol bolsa su içtim. Kaka çiş yapıyorsa endişe etme. İlk günler zaten midesi küçük olduğu için az emiyor, hemen sindiriyor onu. Çoğalır birkaç güne hiç merak etme
Kızlar yatısim yapıldı. Dua edin bana çok heyecan var bende
Canım Allah yardımcın olsun, bir avazda doğur inşallah suni sancı biraz zor ama süreci çok çabuk ilerletiyorsun, kolayca doğur inşallah

Seninkinin tepkileri iyiymiş bizimki de eşimle bana küstü şimdi herkesle barıştı bir tek bana küs. Arkası dönük oturuyor odaya gelirse. Bebeğe hiç bakmıyor baksa da tüyleri kabartıyor bizi korkutuyor tavırları da. Bir de o bebekten 4 kat daha büyük

Kadın doğumcu mu takıyor onu doktorla konuşacağım ama çekindim bir de bizim doktor genelde kısırlık tedavisine falan bakıyor adama garip gelir diye soramadım
Ewt kadin dogumcular takiyor. Cekinme cnm emin ol bi suru takiyolardir onlar icin cok kucuk bi olay bu. Ben de soramadim heo unutuyorum bebek dogum fln dusunmekten ins unutmazsam sorucam

Beşiğin başında nöbet tutuyor bizimki, bebek kıpırdanınca miyavlayıp kaçıyor küçük olması garibine gidiyor herhalde. Yaş mama filan gönlünü almaya çalışıyoruz bizde

13 günün olmasına rağmen kasılma grafiğin çok güzel bence hiç stres yapma merdiven in çık bide plates topundaki klasik hareketleri yap bir kaç güne ben bekliyorum bize güzel bir doğum hikayesi yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…