2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
13 günün olmasına rağmen kasılma grafiğin çok güzel bence hiç stres yapma merdiven in çık bide plates topundaki klasik hareketleri yap bir kaç güne ben bekliyorum bize güzel bir doğum hikayesi yazarsın
Ayy hadi inşallah ağzından bal damlıyor böyle şeyler duymak iyi geliyor insana Allah razı olsun canım benim, hepimiz güzel doğumlar geçirelim inşallah sağ sağlim, evet merdiven inip çıkmayı denesem iyi olur

Ne demek canım benim bu arada göbek deliği ve çevresine çörek otu yağı sürebilirsin baya bildiğin aktif sancı yapıyor

Bugün kontrolüm vardı artık doktorum dayanmaz dedi açılmam vardı bakmadı tetiklemesin diye yarın alalım dedi ama eşim başka şehirde diye pztsiye gün verdi biz de kavuşuyoruz çok şükür. İnş kuvez süreci olmaz şu an 2590 ölçüm yapıldı ama bakalım. 36+2 oluyo pztsi Bu haftaya kadar gelmeme mucize dedi doktorum. İkinci bebeğim ama heyecan stres yaptım

Canım sağlıkla gelsin bebişin

Kızlar covid aşısı yaptırmadım son ayım diye.eşim taktı bu ara yaptır diye.37+2 yim yan etki yapar diye korkuyorum ateş v.s gibi.

Hayırlı olsun canım kesinlikle katılıyorum, en çok ihtiyacım olan şey uyku oluyor gerçekten.

Kızlar ben lohusa depresyonu yaşıyorum galiba

Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca içim sıkılıyor. Bebeği gece uyandırmak zor oluyor. Uykuda bişey olacak mı diye ben hiç rahat uyuyamıyorum. Gündüz uyuyup dinleniyorum ama gece uykusu gibi olmuyor. Bazen emzirirken ağlıyorum. O kadar minik ki iyi bir anne olacak mıyım diye korkuyorum. Sadece bebekle ilgileniyorum, geri kalan herşeyi annem yapıyor ama bilmiyorum, çok yetersiz hissediyorum kendimi bazen. Çok bakımsız kaldım. Aynaya bakıyorum eski halimden eser yok. Saç baş birbirine girmiş, kaş bıyık almış başını gidiyor. Bacağımda bir pijama, paçası çorapların içinde. Sırtımda üşütmeyim diye babaanne yeleği. Bitik durumdayım resmen. Eşime bakıyorum bakımlı, üstü başı düzgün, traşını olmuş. Bu halimle kendimi yanına yakıştıramıyorum resmen. Bir yandan açılan dikişler iyileşsin diye uğraşıyorum. Enfeksiyon temizlenince tekrar dikiş atılacak, korkuyorum. Tekrar iyileşme sürecine gireceğim, çok yoracak beni. Çok çirkin hissediyorum kendimi. Karmakarışığım kısacası.

Canım yasadıkların cok normal
Evet üzücü ama gececek kendıne 1 ay zaman ver…
Aynı seyleri oğlumda yasadım bırde bebeğin dogumundan sonra göbek hemen toparlanamıyo aynanım karsısında hayıflanıp duruyodum sac bas sorma gitsn(( ama bebek azıcık buyuyunce o kadar değişiyo ki hersey eskı hayatndan daha pratık oluyosn ve daha guzel tabi
Ama nolursa olsn aynanın karsısında kendını ıyı hıssettırecek seyler giy
Az da olsa süslen sana cok ıyı gelecek ama ne olursa olsn asla korkma hepsı gececek

Üzülme canım çok normal bu hislerin hepsi geçecek çok iyi bir anne olacaksın

Kızlar utanarak yazıyorum canınız çekmesin lohusayız çoğumuz bir kısmımız da gebe. Şimdi ben hamileyken canım çok istese dr çiğ köfte yemedim. Eşimde hep dedi doğur alıcam sana çiğ köfte. Malum daha sezeryan yeni oldum. Yesem sorun olur mu sizce? Şimdi hemşireye filan sorsam yeme der kesin bu arada gazımı ve tuvalet ihtiyacımı yaptım. Yürüyorum da normal katı gıdaya da başladık.

Bu arada çiğ köfteyi yedim Allahım sen affet. O değil de bugün dikiş yerime pansuman yapıldı su geçirmez bant yapıştırdılar. Ama bant üzerinde iki damla ufak kan var nokta nokta. Hemşireye dedim gösterdim o da önemli değil iki nokta kan için açmayalım bandı dedi

Beşiğin başında nöbet tutuyor bizimki, bebek kıpırdanınca miyavlayıp kaçıyor küçük olması garibine gidiyor herhalde. Yaş mama filan gönlünü almaya çalışıyoruz bizde
Muhtemelen tehdit olarak algılıyorlar benim diğer dişi kedim gayet iyi o ayağının altına kıvrılıp yatıyor sevdi o bebeği

Üzülme canım çok normal bu hislerin hepsi geçecek çok iyi bir anne olacaksın

Bebeğe bakıyorum nasıl büyüyecek diye üzülüyorum, öyle minik ki gidip tuvalette ağlayıp geri geliyorum kimse görmesin diye. Eşim, annem normal şekilde yemek yiyorlar, yatıp kalkıyorlar, uyuyorlar. Onları kıskanıyorum ne kadar rahat ve normal bir yaşamları var diye doğum sonrasını çok daha rahat düşünmüştüm. Bu dikişler yüzünden iyice moralim bozuldu, ondan böyle oldum herhalde. Atlatırım inşallah çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…