- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
Ayy hadi inşallah ağzından bal damlıyor13 günün olmasına rağmen kasılma grafiğin çok güzel bence hiç stres yapma merdiven in çık bide plates topundaki klasik hareketleri yap bir kaç güne ben bekliyorum bize güzel bir doğum hikayesi yazarsın
Ne demek canım benim bu arada göbek deliği ve çevresine çörek otu yağı sürebilirsin baya bildiğin aktif sancı yapıyorAyy hadi inşallah ağzından bal damlıyorböyle şeyler duymak iyi geliyor insana Allah razı olsun canım benim, hepimiz güzel doğumlar geçirelim inşallah sağ sağlim, evet merdiven inip çıkmayı denesem iyi olur
Canım sağlıkla gelsin bebişinBugün kontrolüm vardı artık doktorum dayanmaz dedi açılmam vardı bakmadı tetiklemesin diye yarın alalım dedi ama eşim başka şehirde diye pztsiye gün verdi biz de kavuşuyoruz çok şükür. İnş kuvez süreci olmaz şu an 2590 ölçüm yapıldı ama bakalım. 36+2 oluyo pztsi Bu haftaya kadar gelmeme mucize dedi doktorum. İkinci bebeğim ama heyecan stres yaptım
Aa hiç duymamıştım deniyim hemen ama evde yok galiba yatın aldırıyımNe demek canım benim bu arada göbek deliği ve çevresine çörek otu yağı sürebilirsin baya bildiğin aktif sancı yapıyor
Hayırlı olsun canımSelam kızlar ben pazartesi günü doğum yaptım, hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Doğum sonrası yardım gerekiyormuş gerçekten, uykusuzluk yorucu oluyor baya. Gerek yok demeyin mutlaka birileri olsun size doğum sonrası yardım edecek.
Canım yasadıkların cok normalKızlar ben lohusa depresyonu yaşıyorum galiba
Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca içim sıkılıyor. Bebeği gece uyandırmak zor oluyor. Uykuda bişey olacak mı diye ben hiç rahat uyuyamıyorum. Gündüz uyuyup dinleniyorum ama gece uykusu gibi olmuyor. Bazen emzirirken ağlıyorum. O kadar minik ki iyi bir anne olacak mıyım diye korkuyorum. Sadece bebekle ilgileniyorum, geri kalan herşeyi annem yapıyor ama bilmiyorum, çok yetersiz hissediyorum kendimi bazen. Çok bakımsız kaldım. Aynaya bakıyorum eski halimden eser yok. Saç baş birbirine girmiş, kaş bıyık almış başını gidiyor. Bacağımda bir pijama, paçası çorapların içinde. Sırtımda üşütmeyim diye babaanne yeleği. Bitik durumdayım resmen. Eşime bakıyorum bakımlı, üstü başı düzgün, traşını olmuş. Bu halimle kendimi yanına yakıştıramıyorum resmen.Bir yandan açılan dikişler iyileşsin diye uğraşıyorum. Enfeksiyon temizlenince tekrar dikiş atılacak, korkuyorum. Tekrar iyileşme sürecine gireceğim, çok yoracak beni. Çok çirkin hissediyorum kendimi. Karmakarışığım kısacası.
Üzülme canım çok normal bu hislerin hepsi geçecek çok iyi bir anne olacaksınKızlar ben lohusa depresyonu yaşıyorum galiba
Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca içim sıkılıyor. Bebeği gece uyandırmak zor oluyor. Uykuda bişey olacak mı diye ben hiç rahat uyuyamıyorum. Gündüz uyuyup dinleniyorum ama gece uykusu gibi olmuyor. Bazen emzirirken ağlıyorum. O kadar minik ki iyi bir anne olacak mıyım diye korkuyorum. Sadece bebekle ilgileniyorum, geri kalan herşeyi annem yapıyor ama bilmiyorum, çok yetersiz hissediyorum kendimi bazen. Çok bakımsız kaldım. Aynaya bakıyorum eski halimden eser yok. Saç baş birbirine girmiş, kaş bıyık almış başını gidiyor. Bacağımda bir pijama, paçası çorapların içinde. Sırtımda üşütmeyim diye babaanne yeleği. Bitik durumdayım resmen. Eşime bakıyorum bakımlı, üstü başı düzgün, traşını olmuş. Bu halimle kendimi yanına yakıştıramıyorum resmen.Bir yandan açılan dikişler iyileşsin diye uğraşıyorum. Enfeksiyon temizlenince tekrar dikiş atılacak, korkuyorum. Tekrar iyileşme sürecine gireceğim, çok yoracak beni. Çok çirkin hissediyorum kendimi. Karmakarışığım kısacası.
Bende bu hamilelğimde duydum keşke geçen hamileliğimde duysaydım doktorada söyledim 38e kadar gelmezse 38den sonra sürersin dedi bakalım inşallah işe yarar sendedeAa hiç duymamıştım deniyim hemen ama evde yok galiba yatın aldırıyım
Yok ya nişan renkli olmuyor mu kanlı gibi yani? Çok mu gelmişKızlar beyaz sümüksü bi akıntı gelmiş bu nişan olabilir mi ?
Yani kilodum bayağı bi dolmuştu ama doktor beyaz normal dediYok ya nişan renkli olmuyor mu kanlı gibi yani? Çok mu gelmiş
Muhtemelen tehdit olarak algılıyorlarBeşiğin başında nöbet tutuyor bizimki, bebek kıpırdanınca miyavlayıp kaçıyorküçük olması garibine gidiyor herhalde. Yaş mama filan gönlünü almaya çalışıyoruz bizde
Canım yasadıkların cok normal
Evet üzücü ama gececek kendıne 1 ay zaman ver…
Aynı seyleri oğlumda yasadım bırde bebeğin dogumundan sonra göbek hemen toparlanamıyo aynanım karsısında hayıflanıp duruyodum sac bas sorma gitsn(( ama bebek azıcık buyuyunce o kadar değişiyo ki hersey eskı hayatndan daha pratık oluyosn ve daha guzel tabi
Ama nolursa olsn aynanın karsısında kendını ıyı hıssettırecek seyler giy
Az da olsa süslen sana cok ıyı gelecek ama ne olursa olsn asla korkma hepsı gececek
Üzülme canım çok normal bu hislerin hepsi geçecek çok iyi bir anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?