Canım 40 çıksın Allahin izniyle rahatlicaz merak etmeBebeğe bakıyorum nasıl büyüyecek diye üzülüyorum, öyle minik kigidip tuvalette ağlayıp geri geliyorum kimse görmesin diye. Eşim, annem normal şekilde yemek yiyorlar, yatıp kalkıyorlar, uyuyorlar. Onları kıskanıyorum ne kadar rahat ve normal bir yaşamları var diye doğum sonrasını çok daha rahat düşünmüştüm. Bu dikişler yüzünden iyice moralim bozuldu, ondan böyle oldum herhalde. Atlatırım inşallah çabucak
Kızlar beyaz sümüksü bi akıntı gelmiş bu nişan olabilir mi ?
Canımmmm keşke nasıl buyudugunun fotikini atabilsem sanaaBebeğe bakıyorum nasıl büyüyecek diye üzülüyorum, öyle minik kigidip tuvalette ağlayıp geri geliyorum kimse görmesin diye. Eşim, annem normal şekilde yemek yiyorlar, yatıp kalkıyorlar, uyuyorlar. Onları kıskanıyorum ne kadar rahat ve normal bir yaşamları var diye doğum sonrasını çok daha rahat düşünmüştüm. Bu dikişler yüzünden iyice moralim bozuldu, ondan böyle oldum herhalde. Atlatırım inşallah çabucak
Bende de hep var hamilelik boyunca hep vardıBenim sürekli akintim var fitilide bıraktım . Krem renginde doğum yaklaştığı için mi acaba sizlerde var mi
Bende bu kadar olmamıştı da ondan merak ettimBende de hep var hamilelik boyunca hep vardı
İnşallah canımBende bu hamilelğimde duydum keşke geçen hamileliğimde duysaydım doktorada söyledim 38e kadar gelmezse 38den sonra sürersin dedi bakalım inşallah işe yarar sendede
Deri altına kola takılan implant öneririmKızlar gündemin çok dışında ama doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz 5 yıllık evliyim ama şimdiye kadar pek ihtiyaç duymamıştık ilk çocuk tedaviyle oldu şimdi bu da kendiliğinden oldu bundan sonra düzgün bir yönteme ihtiyacım var ama bu konuda çok acemiyiz
Hadi hayirlisi cnm saglikla kucagina al insBugün kontrolüm vardı artık doktorum dayanmaz dedi açılmam vardı bakmadı tetiklemesin diye yarın alalım dedi ama eşim başka şehirde diye pztsiye gün verdi biz de kavuşuyoruz çok şükür. İnş kuvez süreci olmaz şu an 2590 ölçüm yapıldı ama bakalım. 36+2 oluyo pztsi Bu haftaya kadar gelmeme mucize dedi doktorum. İkinci bebeğim ama heyecan stres yaptım
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun insSelam kızlar ben pazartesi günü doğum yaptım, hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Doğum sonrası yardım gerekiyormuş gerçekten, uykusuzluk yorucu oluyor baya. Gerek yok demeyin mutlaka birileri olsun size doğum sonrası yardım edecek.
Cnm benim dis gorunusun ii olmayabilir ama icin cok guzel. Bi kere surekli bebegini dusunen gece gunduz emzircem doyurcam diye ugrasan mukemmel annelerden birisin. Sacin basin dagilsa nolur iki bakim yapinca duzelir gecer. Icindeki o mukemmel annelik omur boyu surcek masalah sana ve senin gibi olan mukemmel annelerimizeKızlar ben lohusa depresyonu yaşıyorum galiba
Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca içim sıkılıyor. Bebeği gece uyandırmak zor oluyor. Uykuda bişey olacak mı diye ben hiç rahat uyuyamıyorum. Gündüz uyuyup dinleniyorum ama gece uykusu gibi olmuyor. Bazen emzirirken ağlıyorum. O kadar minik ki iyi bir anne olacak mıyım diye korkuyorum. Sadece bebekle ilgileniyorum, geri kalan herşeyi annem yapıyor ama bilmiyorum, çok yetersiz hissediyorum kendimi bazen. Çok bakımsız kaldım. Aynaya bakıyorum eski halimden eser yok. Saç baş birbirine girmiş, kaş bıyık almış başını gidiyor. Bacağımda bir pijama, paçası çorapların içinde. Sırtımda üşütmeyim diye babaanne yeleği. Bitik durumdayım resmen. Eşime bakıyorum bakımlı, üstü başı düzgün, traşını olmuş. Bu halimle kendimi yanına yakıştıramıyorum resmen.Bir yandan açılan dikişler iyileşsin diye uğraşıyorum. Enfeksiyon temizlenince tekrar dikiş atılacak, korkuyorum. Tekrar iyileşme sürecine gireceğim, çok yoracak beni. Çok çirkin hissediyorum kendimi. Karmakarışığım kısacası.
Canim ye diycektim ki yemisin. Afiyet olsunKızlar utanarak yazıyorum canınız çekmesin lohusayız çoğumuz bir kısmımız da gebe. Şimdi ben hamileyken canım çok istese dr çiğ köfte yemedim. Eşimde hep dedi doğur alıcam sana çiğ köfte. Malum daha sezeryan yeni oldum. Yesem sorun olur mu sizce? Şimdi hemşireye filan sorsam yeme der kesinbu arada gazımı ve tuvalet ihtiyacımı yaptım. Yürüyorum da normal katı gıdaya da başladık.
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Mora refleksi deniyo bebeklerdeki irkilmeye cok normal ve hatta ii birsey. Yarim kundak yap cnm uyurken elleriyler kendini uyandirmasin diye. Masalah saglikli oldugunu gosteriyor buKızlar hepinize çok teşekkür ederim . Şükür yavrumu kucağıma aldim sabah 9.3 da suni şancı verdiler öglen 16.30 da doğumum oldu biraz zor olsada şükür atlattım. Tek kafama takılan bebeğim uykuda çok irkiliyo sizdede oluyomu bu durum
Gözün aydın canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim . Şükür yavrumu kucağıma aldim sabah 9.3 da suni şancı verdiler öglen 16.30 da doğumum oldu biraz zor olsada şükür atlattım. Tek kafama takılan bebeğim uykuda çok irkiliyo sizdede oluyomu bu durum
Çok geçmiş olsun bir an once iyilessin kollarina donsun insallahKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Gozunuz aydin cnm. Bebegin en kisa zamanda toparlanir ins. Sandigimizdan cok daha gucluler. Hemen kavuscaksiniz ins cnmKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Benimkiyle aynı gidiyo ama sakin benim hatami yapma ben sezeryan olacam diye erken alinacam doguma diye 1 hafta tum diyeti bozdum vitaminleri almaya basladim birakmistim ve bugun çıkan sonuç 37 haftamda 3500 gr boyu 51 cm umarim ultrason yanilmasidir ve normale dönen suyum artmişAyy içime su serptin allah razı olsun valla 2900 dedi kiloya
Allah acil sifa versin cnm cok gecmis olsunKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Allah sana bağışlasın bebeğini canım sanada çok geçmiş olsunKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Sezeryan mı olacaksın canım sıkıntı olmaz ki oluyor mu? Su fazla oluncada malesef yanılma payı çok yüksek oluyor sıkma canınıBenimkiyle aynı gidiyo ama sakin benim hatami yapma ben sezeryan olacam diye erken alinacam doguma diye 1 hafta tum diyeti bozdum vitaminleri almaya basladim birakmistim ve bugun çıkan sonuç 37 haftamda 3500 gr boyu 51 cm umarim ultrason yanilmasidir ve normale dönen suyum artmişyine diyete basladim 1 hafta bile olsa dikkat edecem ayrica vitaminleride demir haric birakiyorum
Canım üzülme derdi veren Allah dermanı da verir inşallah dualarımız seninle bizi de haberdar et lütfenKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Umarim daha yuksek degildir kilosu yanilma payi aksi yonde olsa iyi olur ama bencede iri bi bebek cunku srtik tasiyamiyorum rahmim agriyo bacaklarim ic bacak kaslarim bence malesef dogru 4u gecmeden dogsa bari bu arada suyum 240 cikti 2.4 litre falanmi acaba bilmiyomda sınır 2 benimki gecmi 3u gormesin insallah cocukta sorun cikacak diye korkuyorum su fazlaligindan baskada bi korkum yok artik iyilesme vs uzun surecegimi rahmin gec toparlanacagini kabullendim bebek saglikli akli fikri yerinde hayirli sekilde gelsindeSezeryan mı olacaksın canım sıkıntı olmaz ki oluyor mu? Su fazla oluncada malesef yanılma payı çok yüksek oluyor sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?