2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım 40 çıksın Allahin izniyle rahatlicaz merak etme

Canımmmm keşke nasıl buyudugunun fotikini atabilsem sanaa
Öyle cabuk buyuyolar ki yenıdoğan halini unutuyosnevet ilk 40 gun zor gecıyo ama sonrası su gibi inşaAllah

Deri altına kola takılan implant öneririm

Hadi hayirlisi cnm saglikla kucagina al ins
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun ins
Cnm benim dis gorunusun ii olmayabilir ama icin cok guzel. Bi kere surekli bebegini dusunen gece gunduz emzircem doyurcam diye ugrasan mukemmel annelerden birisin. Sacin basin dagilsa nolur iki bakim yapinca duzelir gecer. Icindeki o mukemmel annelik omur boyu surcek masalah sana ve senin gibi olan mukemmel annelerimize
Canim ye diycektim ki yemisin. Afiyet olsun
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Mora refleksi deniyo bebeklerdeki irkilmeye cok normal ve hatta ii birsey. Yarim kundak yap cnm uyurken elleriyler kendini uyandirmasin diye. Masalah saglikli oldugunu gosteriyor bu

Gözün aydın canım
Saglıkla sıhhatle buyusun minik oğluşun
Irkılme ıle ılgılı bı bılgm ok hemsıre yada bebek doktoru yarın sabah yanına ugrayınca sor istersen

Çok geçmiş olsun bir an once iyilessin kollarina donsun insallah

Gozunuz aydin cnm. Bebegin en kisa zamanda toparlanir ins. Sandigimizdan cok daha gucluler. Hemen kavuscaksiniz ins cnm

Ayy içime su serptin allah razı olsun valla 2900 dedi kiloya
Benimkiyle aynı gidiyo ama sakin benim hatami yapma ben sezeryan olacam diye erken alinacam doguma diye 1 hafta tum diyeti bozdum vitaminleri almaya basladim birakmistim ve bugun çıkan sonuç 37 haftamda 3500 gr boyu 51 cm umarim ultrason yanilmasidir ve normale dönen suyum artmiş yine diyete basladim 1 hafta bile olsa dikkat edecem ayrica vitaminleride demir haric birakiyorum

Allah acil sifa versin cnm cok gecmis olsun

Allah sana bağışlasın bebeğini canım sanada çok geçmiş olsun

Sezeryan mı olacaksın canım sıkıntı olmaz ki oluyor mu? Su fazla oluncada malesef yanılma payı çok yüksek oluyor sıkma canını

Canım üzülme derdi veren Allah dermanı da verir inşallah dualarımız seninle bizi de haberdar et lütfen

Sezeryan mı olacaksın canım sıkıntı olmaz ki oluyor mu? Su fazla oluncada malesef yanılma payı çok yüksek oluyor sıkma canını
Umarim daha yuksek degildir kilosu yanilma payi aksi yonde olsa iyi olur ama bencede iri bi bebek cunku srtik tasiyamiyorum rahmim agriyo bacaklarim ic bacak kaslarim bence malesef dogru 4u gecmeden dogsa bari bu arada suyum 240 cikti 2.4 litre falanmi acaba bilmiyomda sınır 2 benimki gecmi 3u gormesin insallah cocukta sorun cikacak diye korkuyorum su fazlaligindan baskada bi korkum yok artik iyilesme vs uzun surecegimi rahmin gec toparlanacagini kabullendim bebek saglikli akli fikri yerinde hayirli sekilde gelsinde

Kızlar suyum artmiş tahmin ettigim gibi ve bebegim 37+1 de 3500gr ve boyu 51 cm sizim fikirleriniz nedir ozellikle tecrubeli anneler suyumda 2.4 cikti ayni seyler basina gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…