2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah canım benim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada. Belli değil mi tarih şimdi

Ben de aynı durumdayım canım. Benimki uykusuzluktan ama. Bebeği 2 saatte bir emzirmek ve bebeğin gece uyumaması birleşince geceleri maksimum 1-2 saat uyumaya başladım. Gündüzleri emzirip annemlere veriyoeum bebeği ben de uyuyorum böyle bulduk çözümü ama akşam olunca beni korku alıyor uyuyamıcam diye. Göz altlarım mor resmen.

Sabah sezeryan ile doğumum var kızlar bu heyecan ve kaygıdan uyuyamıyorum ilk defa yaşayacağım bir şey olduğu için aşırı ve tarifsiz duygulardayım.. dualarınıza talibim.
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebiğini kucağına almayı nasip etsin,güzel bi doğum olsun İnşaAllah

Sağol cnm sağlıkla gelir inş

Gözün aydın maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Su değil ama benim kızımda enfeksiyon çok yüksekti 10 gün hastanede kaldı çok şükür geçti şimdi 16 aylık. İçini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle . Benim de hep enfeksiyonum olurdu ilaç kullandım ama doğduktan sonra crp normaldi dışardan almış dendi. Çok küçükler ama çok güçlüler hiç Merak etme

Kızlar şuan göğsünden süt gelmedi henüz. Malesef mamada vermiyolar . Siz Neler yaptınız çok korkuyorum sarılık olur diye gece doktor bakar ona göre veririz dedi

Kızlar şuan göğsünden süt gelmedi henüz. Malesef mamada vermiyolar . Siz Neler yaptınız çok korkuyorum sarılık olur diye gece doktor bakar ona göre veririz dedi
Hastane makine vermiyor mu sağman için sağarsan gelir benim gelmişti

Kızlar suyum artmiş tahmin ettigim gibi ve bebegim 37+1 de 3500gr ve boyu 51 cm sizim fikirleriniz nedir ozellikle tecrubeli anneler suyumda 2.4 cikti ayni seyler basina gelen varmi
Su ile ilgili öneri veremeyeceğim o konuda bir sıkıntı yaşamadığım için fakat sizi çok iyi anlıyorum, demek için yazdım. benimki de 36+2 de 3500 gramdı. Bu kontrolde kaç çıkacak bilmiyorum. Normal kiloda bir bebekten çok daha fazla zorluyor, nefes nefese kalıyorum iki cümle kurunca. Ama evet su fazlalığı ölçümlerde yanılma yapabilir, iyi düşünün inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağ salim alırsınız kucağınıza tontişinizi

Çok tesekkur ederim cevap icin evet ayni seyler bendede var oturup kalkamiyorum bile bi de ben kemik yapisi zayif biriydim ondan heralde dahaha zorluyo ozellikle dizlerimi su fazlaligindan yanilma payinda şundan daha cok korkuyorum ya daha fazlaysa ama doktorum ölcülemiyo demedi hic baska arkadasa baska sehirde baska doktor demiş mesela su asiri fazla o yuzden ölçulemiyo dogru olarak bana öyle denilmedi hiç ama belli olmaz tabi umarim cok kilolu degildir bekletmicem ben daha fazla 38i gecince dogum isticem senin 40a kadar beklenecekmi

İlk bebeğim de mamaya karsıydm ısrsrla mama vermedm bebeğim çok yüksek sarılık oldu ama ve bunun acısınu sadece bn cektm çok ağladım yıprandm bi hafta . Zaten lohusalık fenaaaa bide sarılık yormasın yaaa. Şimdiliki bebeğime mamayı şimdiden aldım ve vericem kasıkla günde iki üç kere önemli olan aç kalmaması evet 3 gün sonra süt geliyo ama bebek o üç gün aç kldığı için biluribin seviyesi çok yükseliyo. Noluyosa 3 günde oluyo . Dinleme ver mamayı

Geçecektir inşallah. Biz de aniden doğuma alındık mesela, eğer doktorum doğru yönlendirmeseydi ikimizden birini kaybedebilirlerdi o kadar kötü idi durum. İlk günler onun şoku ile ne yapacağımı bilemedim. Bir elimde bir poşet ilaç, bir elimde bebek. El kadar 2 kilocuk doğdu. Ben de en çok eşimle gezmeyi özledim. Birlikte bi markete gitmek bile çok iyi hissettiriyormuş. Ama biraz daha büyüsünler yine yapacağız normale döneceğiz inşallah.

Sabah sezeryan ile doğumum var kızlar bu heyecan ve kaygıdan uyuyamıyorum ilk defa yaşayacağım bir şey olduğu için aşırı ve tarifsiz duygulardayım.. dualarınıza talibim.

Allah kolaylık versin.
En kolay ve güzel şekilde atlatırsınız inşallah süreci.
Sezaryen olduğu için asla pişmanlık hissettirmelerine müsaade etmeyin insanların.
İnanın ben de ani bir şekilde sezaryene alındım, canımızla imtihan olduk. İnsanlar ona rağmen tüh sezaryen oldun diyebiliyorlar. Fırsat vermeyin.
Sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin Allah.

Beklemeyin bence verin sonuçta aç bebek. Hemşireler sürekli başınızda değil. Düzgün bir mana alıp çay kaşığı yada enjeksiyonla verin. Sarılık olmasın.

Merhaba kızlar. Dün doktor kontrolünde 1 cm açılmam vardı ama bebek fazla aşağı inememişti ve her seferinde alttan muayenem zorlu geçiyor.. eğer oğlum bugün kendiliğinden gelmezse yarın sezaryen olacağım ve kavuşacağız inşallah.. çok heyecanlıyım hiç gerçek olamayacak kadar güzel geliyor insana.. inşallah ben de bekleyen herkes de sağlıkla kucağımıza alalım

Yok benim tam 38+0 da, yani 14 ekim de sezaryenle alınacak
Hayırlısı olsun sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli olmayacak zaten bizim için. İnşallah gönlünüzden geçen olur ama ben yine de ölçülenden daha fazla olduğunu düşünmüyorum içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…