- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
İnşallah canım benim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada. Belli değil mi tarih şimdiUmarim daha yuksek degildir kilosu yanilma payi aksi yonde olsa iyi olur ama bencede iri bi bebek cunku srtik tasiyamiyorum rahmim agriyo bacaklarim ic bacak kaslarim bence malesef dogru 4u gecmeden dogsa bari bu arada suyum 240 cikti 2.4 litre falanmi acaba bilmiyomda sınır 2 benimki gecmi 3u gormesin insallah cocukta sorun cikacak diye korkuyorum su fazlaligindan baskada bi korkum yok artik iyilesme vs uzun surecegimi rahmin gec toparlanacagini kabullendim bebek saglikli akli fikri yerinde hayirli sekilde gelsinde
Ben de aynı durumdayım canım. Benimki uykusuzluktan ama. Bebeği 2 saatte bir emzirmek ve bebeğin gece uyumaması birleşince geceleri maksimum 1-2 saat uyumaya başladım. Gündüzleri emzirip annemlere veriyoeum bebeği ben de uyuyorum böyle bulduk çözümü ama akşam olunca beni korku alıyor uyuyamıcam diye. Göz altlarım mor resmen.Kızlar ben lohusa depresyonu yaşıyorum galiba
Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca içim sıkılıyor. Bebeği gece uyandırmak zor oluyor. Uykuda bişey olacak mı diye ben hiç rahat uyuyamıyorum. Gündüz uyuyup dinleniyorum ama gece uykusu gibi olmuyor. Bazen emzirirken ağlıyorum. O kadar minik ki iyi bir anne olacak mıyım diye korkuyorum. Sadece bebekle ilgileniyorum, geri kalan herşeyi annem yapıyor ama bilmiyorum, çok yetersiz hissediyorum kendimi bazen. Çok bakımsız kaldım. Aynaya bakıyorum eski halimden eser yok. Saç baş birbirine girmiş, kaş bıyık almış başını gidiyor. Bacağımda bir pijama, paçası çorapların içinde. Sırtımda üşütmeyim diye babaanne yeleği. Bitik durumdayım resmen. Eşime bakıyorum bakımlı, üstü başı düzgün, traşını olmuş. Bu halimle kendimi yanına yakıştıramıyorum resmen.Bir yandan açılan dikişler iyileşsin diye uğraşıyorum. Enfeksiyon temizlenince tekrar dikiş atılacak, korkuyorum. Tekrar iyileşme sürecine gireceğim, çok yoracak beni. Çok çirkin hissediyorum kendimi. Karmakarışığım kısacası.
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebiğini kucağına almayı nasip etsin,güzel bi doğum olsun İnşaAllahSabah sezeryan ile doğumum var kızlar bu heyecan ve kaygıdan uyuyamıyorum ilk defa yaşayacağım bir şey olduğu için aşırı ve tarifsiz duygulardayım.. dualarınıza talibim.
Sağol cnm sağlıkla gelir inşHadi hayirlisi cnm saglikla kucagina al ins
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun ins
Cnm benim dis gorunusun ii olmayabilir ama icin cok guzel. Bi kere surekli bebegini dusunen gece gunduz emzircem doyurcam diye ugrasan mukemmel annelerden birisin. Sacin basin dagilsa nolur iki bakim yapinca duzelir gecer. Icindeki o mukemmel annelik omur boyu surcek masalah sana ve senin gibi olan mukemmel annelerimize
Canim ye diycektim ki yemisin. Afiyet olsun
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Mora refleksi deniyo bebeklerdeki irkilmeye cok normal ve hatta ii birsey. Yarim kundak yap cnm uyurken elleriyler kendini uyandirmasin diye. Masalah saglikli oldugunu gosteriyor bu
Gözün aydın maşallah canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim . Şükür yavrumu kucağıma aldim sabah 9.3 da suni şancı verdiler öglen 16.30 da doğumum oldu biraz zor olsada şükür atlattım. Tek kafama takılan bebeğim uykuda çok irkiliyo sizdede oluyomu bu durum
Su değil ama benim kızımda enfeksiyon çok yüksekti 10 gün hastanede kaldı çok şükür geçti şimdi 16 aylık. İçini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle . Benim de hep enfeksiyonum olurdu ilaç kullandım ama doğduktan sonra crp normaldi dışardan almış dendi. Çok küçükler ama çok güçlüler hiç Merak etmeKızlar sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma almadan yoğun bakıma aldılar su yutmuş veya ben hamileyken enfeksiyon geçirmişim. Çok üzgünüm onun böyle küçük bedeniyle mücadele etmesi çok üzüyor beni. Dua edin lütfen ve aynı durumu yaşayan varsa yazsın
Hastane makine vermiyor mu sağman için sağarsan gelir benim gelmiştiKızlar şuan göğsünden süt gelmedi henüz. Malesef mamada vermiyolar . Siz Neler yaptınız çok korkuyorum sarılık olur diye gece doktor bakar ona göre veririz dedi
Yok cnm haftaya 38. Haftamda belli olacak gunu ya 38+2 ya 38+5 ya da tam 39da olacak 3 ihtimalim var yani ortalama 10 15 gun icinde olacak dogumumİnşallah canım benim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada. Belli değil mi tarih şimdi
Su ile ilgili öneri veremeyeceğim o konuda bir sıkıntı yaşamadığım için fakat sizi çok iyi anlıyorum, demek için yazdım. benimki de 36+2 de 3500 gramdı. Bu kontrolde kaç çıkacak bilmiyorum. Normal kiloda bir bebekten çok daha fazla zorluyor, nefes nefese kalıyorum iki cümle kurunca. Ama evet su fazlalığı ölçümlerde yanılma yapabilir, iyi düşünün inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağ salim alırsınız kucağınıza tontişiniziKızlar suyum artmiş tahmin ettigim gibi ve bebegim 37+1 de 3500gr ve boyu 51 cm sizim fikirleriniz nedir ozellikle tecrubeli anneler suyumda 2.4 cikti ayni seyler basina gelen varmi
Çok tesekkur ederim cevap icin evet ayni seyler bendede var oturup kalkamiyorum bile bi de ben kemik yapisi zayif biriydim ondan heralde dahaha zorluyo ozellikle dizlerimi su fazlaligindan yanilma payinda şundan daha cok korkuyorum ya daha fazlaysa ama doktorum ölcülemiyo demedi hic baska arkadasa baska sehirde baska doktor demiş mesela su asiri fazla o yuzden ölçulemiyo dogru olarak bana öyle denilmedi hiç ama belli olmaz tabi umarim cok kilolu degildir bekletmicem ben daha fazla 38i gecince dogum isticem senin 40a kadar beklenecekmiSu ile ilgili öneri veremeyeceğim o konuda bir sıkıntı yaşamadığım için fakat sizi çok iyi anlıyorum, demek için yazdım. benimki de 36+2 de 3500 gramdı. Bu kontrolde kaç çıkacak bilmiyorum. Normal kiloda bir bebekten çok daha fazla zorluyor, nefes nefese kalıyorum iki cümle kurunca. Ama evet su fazlalığı ölçümlerde yanılma yapabilir, iyi düşünün inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağ salim alırsınız kucağınıza tontişinizi
İlk bebeğim de mamaya karsıydm ısrsrla mama vermedm bebeğim çok yüksek sarılık oldu ama ve bunun acısınu sadece bn cektm çok ağladım yıprandm bi hafta . Zaten lohusalık fenaaaa bide sarılık yormasın yaaa. Şimdiliki bebeğime mamayı şimdiden aldım ve vericem kasıkla günde iki üç kere önemli olan aç kalmaması evet 3 gün sonra süt geliyo ama bebek o üç gün aç kldığı için biluribin seviyesi çok yükseliyo. Noluyosa 3 günde oluyo . Dinleme ver mamayıKızlar şuan göğsünden süt gelmedi henüz. Malesef mamada vermiyolar . Siz Neler yaptınız çok korkuyorum sarılık olur diye gece doktor bakar ona göre veririz dedi
Bebeğe bakıyorum nasıl büyüyecek diye üzülüyorum, öyle minik kigidip tuvalette ağlayıp geri geliyorum kimse görmesin diye. Eşim, annem normal şekilde yemek yiyorlar, yatıp kalkıyorlar, uyuyorlar. Onları kıskanıyorum ne kadar rahat ve normal bir yaşamları var diye doğum sonrasını çok daha rahat düşünmüştüm. Bu dikişler yüzünden iyice moralim bozuldu, ondan böyle oldum herhalde. Atlatırım inşallah çabucak
Sabah sezeryan ile doğumum var kızlar bu heyecan ve kaygıdan uyuyamıyorum ilk defa yaşayacağım bir şey olduğu için aşırı ve tarifsiz duygulardayım.. dualarınıza talibim.
Kızlar şuan göğsünden süt gelmedi henüz. Malesef mamada vermiyolar . Siz Neler yaptınız çok korkuyorum sarılık olur diye gece doktor bakar ona göre veririz dedi
İnşallah hayırlısı olur canım sağlıkla al bebeğini kucağına dualarım seninleYok cnm haftaya 38. Haftamda belli olacak gunu ya 38+2 ya 38+5 ya da tam 39da olacak 3 ihtimalim var yani ortalama 10 15 gun icinde olacak dogumum
Yok benim tam 38+0 da, yani 14 ekim de sezaryenle alınacakÇok tesekkur ederim cevap icin evet ayni seyler bendede var oturup kalkamiyorum bile bi de ben kemik yapisi zayif biriydim ondan heralde dahaha zorluyo ozellikle dizlerimi su fazlaligindan yanilma payinda şundan daha cok korkuyorum ya daha fazlaysa ama doktorum ölcülemiyo demedi hic baska arkadasa baska sehirde baska doktor demiş mesela su asiri fazla o yuzden ölçulemiyo dogru olarak bana öyle denilmedi hiç ama belli olmaz tabi umarim cok kilolu degildir bekletmicem ben daha fazla 38i gecince dogum isticem senin 40a kadar beklenecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?