2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hastane makine vermiyor mu sağman için sağarsan gelir benim gelmişti
Manuel var ama
Çok az verdiler ama . Kustu onuda . bir an önce sütüm gelir insAllah

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, gözün aydın
Canım 40 çıksın Allahin izniyle rahatlicaz merak etme
İnşallah canım Rabbim hepimize kolaylık versin
Canımmmm keşke nasıl buyudugunun fotikini atabilsem sanaa
Öyle cabuk buyuyolar ki yenıdoğan halini unutuyosnevet ilk 40 gun zor gecıyo ama sonrası su gibi inşaAllah
10 gün geçti bile, kaldı 30 gün öyle minik öyle muhtaç ki inşallah iyi bakabiliyorumdur ona ya.
Canım ikinize de geçmiş olsun, sana da gözün aydın Allahın izniyle bebişin atlatır bu durumu inşallah, sağlıcakla yanına gelir
Bizimki de gece uyanmıyor, gündüz uyanmıyor. Zorla uyandırıyorum resmen. Bazen çok emiyor, bazen hiç. Uykusuzluk bende çok çekiyorum. Üstelik böbreklerim çok ağrıyor, antibiyotik yüzünden sanırım. Öylece debeleniyorum bakalım
Ahh ah inan bende oturup TV karşısında bir film izlemeyi bile özlemişim. Eski normal yaşamımdan tamamen kopmuş gibiyim sanki. İnşallah bir an önce normale döneriz ya. En azından yeni normalimize çabuk ulaşırız inşallah.
Hanımlar ben de doğurdum 37+5de aniden geldi bebeğim. Kıyafetlerini yikamamistim. Doğum çantasını bile hazırlamıştım
Hayırlı olsun canım, gözün aydın

Kızlar bebeğimde küçük bir dil bağı vede kalbinde üfürüm varmış
Hic üzülmeyin doktor söylemiştir bence benim ilk kızım 4.5 yasinda onun da ufurumu var. Zamanla geçer dediler cok görülen biseymis. Zaten bakmislardir bence masum bir ufurum mu diye eko falan çektiler mi?

Dil bagının tedavısı hızlı ve kolay canım
Üfürümse bir cok yenıdoganda görülen bi durum muhtemelen takıp önereceklerdir kendıliğinden kapanacaktır Allahın ıznıyle

Canım dil bağını minik bir kesi ile hemen hallediyorlar diye biliyorum. Üfürüm için çok geçmiş olsun. Nasıl farkedildi acaba?
Bugün farketti . Yeni doğanda çok oluyormuş dedi . Pazar bidaha gel bebek muane için bakıcaklar bakalım gecmismi diye. Dil bağı için çok küçük dedi sorun teşkil etmez kendiligindende geçer dedi . Bakalım takip te kalcam onun içi

Dil bagının tedavısı hızlı ve kolay canım
Üfürümse bir cok yenıdoganda görülen bi durum muhtemelen takıp önereceklerdir kendıliğinden kapanacaktır Allahın ıznıyle
Aynen senin dediğin gibi söylediler. Ben şuan emmede zorluk cekermi diye biraz korku saldi

Nefes alışverişinde filan mı bir sorun gördü de farketti canım? Bende yenidoğan da çok oluyor, kendiliğinden geçiyor diye biliyorum. İnşallah geçicidir, Rabbim şifa versin canım

Yeni doğan çocuklarda kalbinde açıklık oluyo zamanla kapanıyo canım yinede bir çocuk kardiyoloğuna götürürsünüz

Merhaba kızlar en son pazar pazartesi foruma yaziyordum sancım var diye sancımı çözememiştim bile bu gerçek mi yalancı sancı mı diye gerçekmiş pazartesiyi salıya bağlayan gece tam bir kabustu benim için 9 doğurdum derler ya oyleydi dişlerimin arasına bir şeyler koyup ısırıp bagiriyordum. Allahtan da eşim sancılarımi sezmiş annemin biletini 1 gün önceye çekmişti ve annem de pazartesi bizdeydi. Salı sabah ben artık sancılardan gucum kalmadı istemsizce bagiriyordum hastaneye gittik ebe 5 cm aciklik var dedi doktor bakti 8 cm dedi. 1.5 saat nst lavman vs. hazirlaniyorduk ben de tamam dedim 1 saate bebek cikacak ama sancım o kadar kuvvetli vuruyorki dogumhanede de kimse bana acimiyor bagirmamdan bile rahatsiz oluyorlar hic sevmedim onlari zaten... her neyse son kez çatala çıkıyorum artık doğum başladi sanırken doktor son vajinal kontrolunde artık demez mi çok dar çatın iki parmaklık anca bebeğin kafası burdan sığmaz seni sezeryan yapmamız lazım... o an çok üzüldüm normal doğuma çok odaklanmıştım başaracağım gözüyle bakıyordum. Olmadı. Ama o an bir de cektigim acıya uzuldum, bileydim bu kadar diretmezdim diye. Hadi o zaman çabuk uyuşturun beni hemen alın beni sezeryana diye inlemeye basladim. Ameliyathaneye girdim sancıyla inliyorum. yani çok gıcık bir durumdu. ikisi bir aradayı yaşadım. Elhamdulillah bebegimizi aldık kucağımıza ancak kan şekeri düşük seyretti tedbiren küveze alalim dediler. Sonra genç bebek doktoru anlayamiyorum niçin şekeri dusuk seyrediyor sevk edelim baska hastaneye dedi. Biz korktuk tabi. Cunku bir de 3 kg dogacagini umarken bebegimiz 2.400 dogdu minik epey. ozele sevk ettiler. Dogum esnasinda yavrum enfeksiyon kapmis. Bundan dolayı sekeri boyleymis. Simdi oğlum 7 gün kuvezde kalacak antibiyotik veriyorlar. Onu ilk gün gördüm yalnızca doğrulup da doğru dürüst kucağıma bile alamadım. Buna da şükür sağlığına kavuşsun da sonunda bize gelsin. B bsrkbl S senaaa250634 enfeksiyon konusunda yazmissiniz ben de ayni seyi yasiyorum su an. Ama 3 bebekten 1inde oluyor dendi. Endişe etmeyelim. Ben başta çok ettim. Şimdi biraz daha rahat içim.

Bu arada normal vaktinde doğum yapıp da bebeği küçük doğan var mı benim gibi???

Nefes alışverişinde filan mı bir sorun gördü de farketti canım? Bende yenidoğan da çok oluyor, kendiliğinden geçiyor diye biliyorum. İnşallah geçicidir, Rabbim şifa versin canım
Valla canım bende anlamadim muane ederken anladı. Dil bağını ben kendim anlamistim dün zaten doktorda bugün muane derken dedi . Neyse pazar günü herşey sorar içimi rahatlatirim

Yeni doğan çocuklarda kalbinde açıklık oluyo zamanla kapanıyo canım yinede bir çocuk kardiyoloğuna götürürsünüz
Pazar günü muanesi var . Bakalım bende kardiyoloji zaten baktirim. Genelde birşey olmasa bile baktırmak gerekiyormus

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğlun da gelecek yanına annesi üzme kendini sağ slaim doğmuş ne güzel kilosunu da takma kafana alıyorlar önemli olan sağ salim gelmesiydibende sezeryan oldugum halde bu kızımda da normal doğum sancısı çektirdiler inanılmaz acı bir şey zaten sezeryan yapacaksın beni niye sancı çekiyorum diye bağırıyordum birde sanki canım çok tazeymiş nazlanıyormuşum gibi umursama tavırları falan Allah sancı çeken anneleri kolay kurtarsın çok zormuş . Ameliyat masasında 2 defa geldi spinal yaptı hoca ama o iğne sabit yapılana kadar kabus gibiydi ya çok şükür hepsi geçti şimdi gazını cıkarmayla uğraş süt mama sütüm yetersiz ondan mama başladık zaten sezeryan sonrası hemen gelmiyor mecbur mama .neyse işte Boyle gidiyoruz evin içinde kimseyi kabul etmiyorum virustan dolayı lohusayım Allah korusun sizler de kabul etmeyin bir tek anneniz olsun yeter

Pazar günü muanesi var . Bakalım bende kardiyoloji zaten baktirim. Genelde birşey olmasa bile baktırmak gerekiyormus

Detaylı ultrasonda görünüyor muydu?
Geçmiş olsun, genelde duyduğumuz ama zamanla kapandığını bildiğimiz bir şey. En kısa zamanda geçer umarım.

Bence sezaryen sonrası süt gelmez cümlesi bir efsane. Kişiden kişiye göre değişiyor doğum şekli ile ilgili değil. Çünkü normal olup gelmeyen de var.
O açıdan sezaryen olacak annelerin zihnine öyle bir şey yerleştirme ek gerekiyor. Ben de çok aniden sezaryen oldum çok şükür geldi ama doğum öncesi 30dan itibaren göğsümden sarı bir akıntı geliyordu, süt arttırıcı damlayı da verdiler çok şükür emzirdim hemen. Ama zihnimde hep sütle ilgili olumlama vardı hiç ya olmazsa demedim.

Reactions: The
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin :) 8 cm acilmana rağmen catin dar olabiliyor mu ya ikisi çok farklı şeyler mi bilmiyordum tabiki hiç önemli değil , önemli olan sağlıkla doğması ama demek ki çatı muayenesi önemli bir şeymiş diye düşündüm şu an

Sen ne yaptın nasılsın evine gidebildin mi sancın falan var mı

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…