InsAllah canım. Yok muanelerde vede detaylı hep iyiydiDetaylı ultrasonda görünüyor muydu?
Geçmiş olsun, genelde duyduğumuz ama zamanla kapandığını bildiğimiz bir şey. En kısa zamanda geçer umarım.
Yenimi doğum yaptın canim. Ewt dün yanıma bebeği getirince anladım hatta anneme dedim bebeğin dil ucu çatallı dil bağı var annem yok ya dedi düşün 7 tane cocuk büyütmüş o anlamadı. Neyse sabah doktor gelince oda dedi dil bağı var biraz küçük dedi . Ama bazı hekimler bunu çok önemsiz görür aileye bile demezler dedi . Benim hastane tam tesekkurlü bi hastane olduğu için herşeyiyle detaylı ilgilenip anlattilarNasıl anladınız benim bebeğimin dil ucu çatallıböyle mi oluyor dil bağı
Ya ewt geçirdim soğuk alginli 1 hafta önce yarın kontrol var bakalım inşallah geçer diye umut ediyorum. Şuan gunlerinizin kıymetinii bile herşey çok zorlu geçiyorKiyamam cok gecmis olsun yakin zamanda bir tanidigimin basina geldi. Bebek 7 gun kuvezde kaldi masallahi var canim. Istenmeyen seyler biliyoruz ama onemli olan saglikla yanina gelmesi.insallah
Canim gecmis olsun kuzucum bir arkadasimin da vardi dil bagi aslinda sikinti yaratmiyor ama o belli bir yasa gelince aldirmisti hic problem olmadi. Ufurum de zaten genel olarak yeni dogan bebeklerde olabiliyor kendi kendine geciyor. Yakin zamanda soguk alginligi gecirdiysen suan onun etkisi de olabilir sanki
Canim saglikla dunyaya gelmis. Masallah kuzuya insan uzuluyor biliyorum ama kan sekeri dusuklugu sebebi ile bir yakinimin cocuguda kuvezde kaldi hic bir sikintisi olmadi sonradan da masallahi var. Allahin izniyle sag saglim kavus insallah. Gunler cabucak gecsin
Sezeryan siz mi istediniz acaba bizim pazar. 40 olacak normal doğumu bekliyor dr. Suni sancıyla da açılma olabilir. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba kızlar. Dün doktor kontrolünde 1 cm açılmam vardı ama bebek fazla aşağı inememişti ve her seferinde alttan muayenem zorlu geçiyor.. eğer oğlum bugün kendiliğinden gelmezse yarın sezaryen olacağım ve kavuşacağız inşallah.. çok heyecanlıyımhiç gerçek olamayacak kadar güzel geliyor insana.. inşallah ben de bekleyen herkes de sağlıkla kucağımıza alalım
Canım benimde şancı falan yoktu . Dün doktor kendisi doğumu başlattı39+5 ile beklemeye devam nst iyi dedi. Sancı yok. 3 gün sonra tekrar nst.. Hurma squat. yürüyüş başka bi şey yapmıyorum.
Yarın kontrolden sonra karar vercek bakalim canım. 4.5 yaşında hala üfürüm devam ediyormuHic üzülmeyin doktor söylemiştir bence benim ilk kızım 4.5 yasinda onun da ufurumu var. Zamanla geçer dediler cok görülen biseymis. Zaten bakmislardir bence masum bir ufurum mu diye eko falan çektiler mi?
Canım başka bir doktora gitme ya da aynı doktordan tekrar randevu alma imkanın var mı? Önemli bir konu çünküanlayışla karsilarlar tekrar sorabilirsin bence
Belki de ben yanlış anladım kızlar bilmiyorum ya. İç dikişleri hallederim ben sana dedi galiba. Benim aklım çocukta olduğu için mi öyle anladım bilmiyorumCanım bence sen başka bir doktora daha git ya ne ikinci çocuğu Allah aşkına. Yani tamam yapılır da şu anki dikişle onun ne alakası var , belki 10 yıl sonra isteyeceksin.
İnşallahhSezeryan siz mi istediniz acaba bizim pazar. 40 olacak normal doğumu bekliyor dr. Suni sancıyla da açılma olabilir. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
Muhtemelen benimde öyle olacak canım ilk doğumumda suni sancıyla oldu. Üfürüm çoğu bebekte olup sonradan düzelen bi durum sanırım canım inşallah düzelirCanım benimde şancı falan yoktu . Dün doktor kendisi doğumu başlattıbebeğin kilosu ilerledi diye
Anladım hayırlısı ile sağlıkla doğsunlarda önemli olan o. benimde ilki normal oldu benimde canım çok tatlı valla kendime. Diorum ben yaptıysam herkes yapar. İlk normal diye diye bunda da normali bekliyoruz..İnşallahhŞöyle oldu ben doktora normal doğum için 40-41 haftayı falan beklemekten korktuğumu aklımın sezaryene kaydığını söylemiştim. O da iki haftadır el ile çatı muayenesi yaparken muayenen bile zor oluyor alalım seni sezaryene dedi. Yani ben normal diye diretsem beklenirdi büyük ihtimal biraz daha ama açıklık var bebek tam inmemiş çatı da çok müsait değil diye böyle ortak karar vermiş olduk sanırım
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina al inşallah bakalim gorecez en gec 2 haftayaYok benim tam 38+0 da, yani 14 ekim de sezaryenle alınacak
Hayırlısı olsun sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli olmayacak zaten bizim için. İnşallah gönlünüzden geçen olur ama ben yine de ölçülenden daha fazla olduğunu düşünmüyorum içiniz rahat olsun
Olsun canım oda ilerleme sonuçta demekki rahim açılmaya başlamış olumlama yapalımAyy çok sevindim hadi inşallah nst de yine sancı çıktı 20 dk da 80 üzeri iki tane be bu sefer çizgiler çok düzenliydi ama sancı ve açılma yok parmak ucu kadar anca dediben içtim hemen 1 tatlı kaşığı
Evet ediyor malesef ama doktorlar önemsiz görüyor. Masum ufurum diyolar. Çocuk kardiyolojisine gittik bir kaç defa profosore gittik en son ankarada okula başlamadan kontrol edelim yine dedi önemli bulmadı o da.Yarın kontrolden sonra karar vercek bakalim canım. 4.5 yaşında hala üfürüm devam ediyormu
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinHanımlar ben de doğurdum37+5de aniden geldi bebeğim. Kıyafetlerini yikamamistim. Doğum çantasını bile hazırlamıştım
Gecmis olsun cnm. Arkadaslar yazmislar ufurum iyilesebiliyo diye. Ins gecer cnmKızlar bebeğimde küçük bir dil bağı vede kalbinde üfürüm varmış
Cnm nstnin duzgun cikmamasi nasil oluyo biraz anlatabilir misin ?Merhaba kızlar bnde 39+1deyim bugün doktordaydm ilk 2nst düzgün çıkmadı serum verdiler 3.nst düzeldi yoksa yatışımı yapacaklardı çatı muanesi de yapıldı dar dendi ama bebeğin çok zayıf 3hafta geride o yüzden doğurabilirsn dedi
Cnm hemen kotu dusunme. Serbest t4 bakildi mi tek basina tsh yuksekligi cok onemli dgl diye biliyorum. Bir de sontrimestrda ust sinir 3 zaten seninki cok yuksek degil. 15lerde olanlar oluyor ilac kullaniyolar bi sorun olmuyo cnm. Hemen moralini bozma Allahin izniyle saglikla gelsin bebeginKizlar tahlil yaptirdim moralim bozuk kadin dogum doktoruma yolladim daha cevap vermedi sizlede paylasayim ben 37 haftamdayim ve tsh hormonumm 3.13 olmuş baslarda hep 2 civariydi gecen ay 2.3u gordu ve artmaya devam etmiş regnesis kullaniyorum icinde iyot var neden yukselmis anlamadim son 3 ayda 2.5 alti olmaliymis yoksa zeka geriligi yapiyomuş doguma 2 haftam kaldi en fazla down sendromu riskim cikmisti fetal dna yaptirmistim pappA degerim dusuktu acaba cocugumun zekasinda gerilik eksiklikmi var
InsAllah canım . Sende zorlamandan bebeğini rahatlikla alırsın. Doğduktan sonra insan bi oh diyo valla o suni şancıdan sonraMuhtemelen benimde öyle olacak canım ilk doğumumda suni sancıyla oldu. Üfürüm çoğu bebekte olup sonradan düzelen bi durum sanırım canım inşallah düzelir
Allah razı olsun canım benim inşallah dualarımda bütün anne adaylarıMaşallah canım çok güzel bi doğum olmuşdarısı bizlere inşallah,Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişine ilk çocuk muydu bide cinsiyet ne, doğum çok hızlı ilerlediği için merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?