2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nasıl anladınız benim bebeğimin dil ucu çatallı böyle mi oluyor dil bağı
Yenimi doğum yaptın canim. Ewt dün yanıma bebeği getirince anladım hatta anneme dedim bebeğin dil ucu çatallı dil bağı var annem yok ya dedi düşün 7 tane cocuk büyütmüş o anlamadı. Neyse sabah doktor gelince oda dedi dil bağı var biraz küçük dedi . Ama bazı hekimler bunu çok önemsiz görür aileye bile demezler dedi . Benim hastane tam tesekkurlü bi hastane olduğu için herşeyiyle detaylı ilgilenip anlattilar

Ya ewt geçirdim soğuk alginli 1 hafta önce yarın kontrol var bakalım inşallah geçer diye umut ediyorum. Şuan gunlerinizin kıymetinii bile herşey çok zorlu geçiyor

Sezeryan siz mi istediniz acaba bizim pazar. 40 olacak normal doğumu bekliyor dr. Suni sancıyla da açılma olabilir. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

39+5 ile beklemeye devam nst iyi dedi. Sancı yok. 3 gün sonra tekrar nst.. Hurma squat. yürüyüş başka bi şey yapmıyorum.
Canım benimde şancı falan yoktu . Dün doktor kendisi doğumu başlattı bebeğin kilosu ilerledi diye

Hic üzülmeyin doktor söylemiştir bence benim ilk kızım 4.5 yasinda onun da ufurumu var. Zamanla geçer dediler cok görülen biseymis. Zaten bakmislardir bence masum bir ufurum mu diye eko falan çektiler mi?
Yarın kontrolden sonra karar vercek bakalim canım. 4.5 yaşında hala üfürüm devam ediyormu

Canım başka bir doktora gitme ya da aynı doktordan tekrar randevu alma imkanın var mı? Önemli bir konu çünkü anlayışla karsilarlar tekrar sorabilirsin bence

Canım bence sen başka bir doktora daha git ya ne ikinci çocuğu Allah aşkına. Yani tamam yapılır da şu anki dikişle onun ne alakası var , belki 10 yıl sonra isteyeceksin.
Belki de ben yanlış anladım kızlar bilmiyorum ya. İç dikişleri hallederim ben sana dedi galiba. Benim aklım çocukta olduğu için mi öyle anladım bilmiyorum hiç iyi değilim ruhsal olarak ya. Zaten o çatal masasına in çık psikolojim bozulacak yakında.

Merhaba kızlar bnde 39+1deyim bugün doktordaydm ilk 2nst düzgün çıkmadı serum verdiler 3.nst düzeldi yoksa yatışımı yapacaklardı çatı muanesi de yapıldı dar dendi ama bebeğin çok zayıf 3hafta geride o yüzden doğurabilirsn dedi

Sezeryan siz mi istediniz acaba bizim pazar. 40 olacak normal doğumu bekliyor dr. Suni sancıyla da açılma olabilir. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
İnşallahh Şöyle oldu ben doktora normal doğum için 40-41 haftayı falan beklemekten korktuğumu aklımın sezaryene kaydığını söylemiştim. O da iki haftadır el ile çatı muayenesi yaparken muayenen bile zor oluyor alalım seni sezaryene dedi. Yani ben normal diye diretsem beklenirdi büyük ihtimal biraz daha ama açıklık var bebek tam inmemiş çatı da çok müsait değil diye böyle ortak karar vermiş olduk sanırım

Canım benimde şancı falan yoktu . Dün doktor kendisi doğumu başlattı bebeğin kilosu ilerledi diye
Muhtemelen benimde öyle olacak canım ilk doğumumda suni sancıyla oldu. Üfürüm çoğu bebekte olup sonradan düzelen bi durum sanırım canım inşallah düzelir

Anladım hayırlısı ile sağlıkla doğsunlarda önemli olan o. benimde ilki normal oldu benimde canım çok tatlı valla kendime. Diorum ben yaptıysam herkes yapar. İlk normal diye diye bunda da normali bekliyoruz..

Hayirli olsun cnm saglikla kucagina al inşallah bakalim gorecez en gec 2 haftaya

Kizlar tahlil yaptirdim moralim bozuk kadin dogum doktoruma yolladim daha cevap vermedi sizlede paylasayim ben 37 haftamdayim ve tsh hormonumm 3.13 olmuş baslarda hep 2 civariydi gecen ay 2.3u gordu ve artmaya devam etmiş regnesis kullaniyorum icinde iyot var neden yukselmis anlamadim son 3 ayda 2.5 alti olmaliymis yoksa zeka geriligi yapiyomuş doguma 2 haftam kaldi en fazla down sendromu riskim cikmisti fetal dna yaptirmistim pappA degerim dusuktu acaba cocugumun zekasinda gerilik eksiklikmi var

Olsun canım oda ilerleme sonuçta demekki rahim açılmaya başlamış olumlama yapalım inşallah işe yarar göbeğinede sür bol bol

Yarın kontrolden sonra karar vercek bakalim canım. 4.5 yaşında hala üfürüm devam ediyormu
Evet ediyor malesef ama doktorlar önemsiz görüyor. Masum ufurum diyolar. Çocuk kardiyolojisine gittik bir kaç defa profosore gittik en son ankarada okula başlamadan kontrol edelim yine dedi önemli bulmadı o da.

Hanımlar ben de doğurdum 37+5de aniden geldi bebeğim. Kıyafetlerini yikamamistim. Doğum çantasını bile hazırlamıştım
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Kızlar bebeğimde küçük bir dil bağı vede kalbinde üfürüm varmış
Gecmis olsun cnm. Arkadaslar yazmislar ufurum iyilesebiliyo diye. Ins gecer cnm
Cnm nstnin duzgun cikmamasi nasil oluyo biraz anlatabilir misin ?

Cnm hemen kotu dusunme. Serbest t4 bakildi mi tek basina tsh yuksekligi cok onemli dgl diye biliyorum. Bir de sontrimestrda ust sinir 3 zaten seninki cok yuksek degil. 15lerde olanlar oluyor ilac kullaniyolar bi sorun olmuyo cnm. Hemen moralini bozma Allahin izniyle saglikla gelsin bebegin

Muhtemelen benimde öyle olacak canım ilk doğumumda suni sancıyla oldu. Üfürüm çoğu bebekte olup sonradan düzelen bi durum sanırım canım inşallah düzelir
InsAllah canım . Sende zorlamandan bebeğini rahatlikla alırsın. Doğduktan sonra insan bi oh diyo valla o suni şancıdan sonra

Allah razı olsun canım benim inşallah dualarımda bütün anne adayları cinsiyeti kız ilk bebeğim annelik güzel ama çok zor gerçekten karında herse daha kolaydı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…