Nst de yani bebeğin hareketleri zayıf çikolata yedim düzelmesi kahvaltı ettim düzelmedi artık son defa serum verdi olmadı yatışımı yapacaktı sonra baktık düzeldi şimdi ise günde en az 10defa hareket etmesi lazım daha az ederse gel hemen dediGozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Gecmis olsun cnm. Arkadaslar yazmislar ufurum iyilesebiliyo diye. Ins gecer cnm
Cnm nstnin duzgun cikmamasi nasil oluyo biraz anlatabilir misin ?
Canım sen beni anlatıyorsun benim karnım hep taştı bebegin hareketleri azalmıştı bide karnım alt kısmı zayıflamış bebek göğsünün altında toplanmış gibiyse senin doğumun yakın olabilir ilk mı sağlığı iyiyse düşünme 38 doldursun inşallah bence 39 da yada 39 dan bi iki gün sonra doğumun olur benim 38 haftanın dolmasına bi gün kalmıştı doğdu inşallah kolay doğum nasip olur hepinizeSon günler geçmek bilmiyor karnım hep çok sert hareket kabiliyetim azaldı acaba az mı hareket ediyor diye stres oluyorum. Hedefim 39+0 ama o kadar durur mu durursa ben nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. Yediklerimden mi oluyor anlamadım bu şişlik çok rahatsız ediyor artık o şişlik yüzünden bebegin hareketlerini otururken falan hissedemiyorum anca uzanınca hissediyorum
Cok cok sagol cevap icin tsh 3.23 t3 1.05 t4 2.97 sence nasıl pazartesi devlet hastanesine gidecem ama sorunmu bu benim cocugumun zekasi az olacak anlamindamıCnm hemen kotu dusunme. Serbest t4 bakildi mi tek basina tsh yuksekligi cok onemli dgl diye biliyorum. Bir de sontrimestrda ust sinir 3 zaten seninki cok yuksek degil. 15lerde olanlar oluyor ilac kullaniyolar bi sorun olmuyo cnm. Hemen moralini bozma Allahin izniyle saglikla gelsin bebegin
Hadi inşallah canım gündüz alır almaz sürdüm akşam tekrar sürcemOlsun canım oda ilerleme sonuçta demekki rahim açılmaya başlamış olumlama yapalıminşallah işe yarar göbeğinede sür bol bol
Kıyamam, zordur tabii ama alışılır inşaAllah zamanlaAllah razı olsun canım benim inşallah dualarımda bütün anne adaylarıcinsiyeti kız ilk bebeğim annelik güzel ama çok zor gerçekten karında herse daha kolaydı sanki
Anlaşılıyor canım mesela elinde bastırıp sürüklesen cildine sarı iz kalıyor. Ya da ağlarken çenesinin kıvrımları sarı oluyor. Gözlerimde hafif sarılık var. İnşallah atlatacağız canımÇok geçmiş olsun canım benim. İnşallah hemencik atlatır. Bol bol emzir ve moralini yüksek tut. Bir çok bebişte olabiliyor sarılık, farkedilmiş ne güzel seninkide.
Ciltten anlaşılıyor mu sarılık? Ben hep gözlerinin beyazına bakıp anlamaya çalışıyorum. Çarşamba bizimde Kontrolüm üz vardı. Sağlık ocağında hemşire aç mı diye sordu, tok dedim. Çok hafif sarı gibi, bazen emzirme öncesi olabiliyor. Sık sık emzir dedi. Öncesinde çocuk doktoru sarılık la ilgili birşey dememişti.
Benimde sol göğsüm 3.gün dediğin gibi olmuştu canım. Duşta sıcak suyla bende bastıra bastıra masaj yapmaya çalıştım. Sonra makine ile sapıp fazla sütü boşalttım. Yoksa çok sancıyordu. Sanırım ilk zamanlar fazla süt salınımı oluyor. Bebişlerde az emince sütler sertleşiyor göğüste.
Atlatıcaz inşallah canım hepimiz. Rabbim tüm annelere güç kuvvet, bebeklerimiz sağlık versin
Gün sayarak geçiyor canımKızlar nasıl gidiyor gebelik
İnşallah atlatırsınız canım biz taburcu olduk eve geldik. Bugun çocuk doktoru baktı topuk kanı alınmış. 9 çıkmış sarılık az geçiriyor şuan dedi korkuyorum ben deAnlaşılıyor canım mesela elinde bastırıp sürüklesen cildine sarı iz kalıyor. Ya da ağlarken çenesinin kıvrımları sarı oluyor. Gözlerimde hafif sarılık var. İnşallah atlatacağız canım
Bende sabah sancı ile kalktım doktora gittik kanala girmiş 2 cm açıklık var.. Sabah sabah ekşın yaşadıkGün sayarak geçiyor canımMevsim geçişinden ben de nasibimi aldım, boğazım ağrıyor çok Sabah da bir uyandım gözümde kanama olmuş, doktora gittim “Hamilelikte kan basıncı arttığı için olabilir, son günlerin normal” dedi. Doğduktan sonrası daha zordur tabii ama artık gerçekten hayırlısıyla ve sağlıkla kucağıma alacağım gün gelsin istiyorum ben de.
Evet bol bol emzirmekten başka çaresi yok bunun. Şu annelik ne stresli şeymişİnşallah atlatırsınız canım biz taburcu olduk eve geldik. Bugun çocuk doktoru baktı topuk kanı alınmış. 9 çıkmış sarılık az geçiriyor şuan dedi korkuyorum ben debol bol emzir dedi
Senin bebişin de eli kulağında deseneBende sabah sancı ile kalktım doktora gittik kanala girmiş 2 cm açıklık var.. Sabah sabah ekşın yaşadık
Ben bol bol yürüyüş yapıyorumSenin bebişin de eli kulağında deseneBenimki yan gelip yatıyor valla hiç kıpırdanma yok daha. Şu yalancı kasılmaları bile yaşamadım, yaşadım da anlamadım mı bilmiyorum artık. Sanki biz hep bu şekilde yaşayacakmışız gibi dolaşıyorum bakalım, doktor da “Böyle diyenler hep geç doğuruyor” dedi, inşallah öyle olmaz
Csnim bende meme ve biberon veriyorum ama biberon az veriyorum en fszla 3 defa yapıyorum biberin ucu da meme ucuna benziyrn dur senin bbiverin başı da öyle mi. Silikon meme ucu gibi mi öyle ise memeyi de bırakmaz meme sanıp fark yapmaz memeyi de birakmazİyi akşamlar buralara daha hiç bakamıyorum 23 günlük olduk çok şükür süt ve mama takviyeli gidiyorum ama sanki memeyi artık istemiyor gibi biberonl veriyordum siz nasıl veriyırsunuz biberon markası önerisi yapabilicek varmı
Csnim goguslerini hergun yıka kuru bırak göğüs pedlerini hep degistir göğüs ucu için medela yada lansinoh kremi al çok iyi geldi bana yara ilerlemedi çoğalması yavaş yavaş azalttı ağrılarımj birde uçlar iyileşene kadar m beden medela silikon göğüs ucu aldım kullandım öyle böyle geçti yaralar göğsüne krem sur viraz açık bırak hava alsın sonra kapat insalalh iyilesirsinMerhaba kızlar.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim. Bende 1 ekimde doğum yaptım.
Bugüne kadar geçen zamanı asla anlamadım. Herşey çok hızlı geçiyor.
Herşey çok güzel ancak göğüs ucu yaraları beni mahvetti. Sizlerde durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun benim kurtarıcım madecassol ve anestol kremi karıştırıp sürmek olmuştu ilk bebegımde.. şimdide hazır ettim her ihtimale karşı .. emzirmeden önce silmen gerekiyorMerhaba kızlar.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim. Bende 1 ekimde doğum yaptım.
Bugüne kadar geçen zamanı asla anlamadım. Herşey çok hızlı geçiyor.
Herşey çok güzel ancak göğüs ucu yaraları beni mahvetti. Sizlerde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?