2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar hepinize çok çok tesekur ederim tek tek yazamdim kusruma bakmayın inşallah hepiniz sağlıcakla kucağıniza alintek tek okumadım mesajları doğum yapmış olan.arakdasları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşalalh bekleyenlere kolay doğum.nasip etsin rabim

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Gecmis olsun cnm. Arkadaslar yazmislar ufurum iyilesebiliyo diye. Ins gecer cnm

Cnm nstnin duzgun cikmamasi nasil oluyo biraz anlatabilir misin ?
Nst de yani bebeğin hareketleri zayıf çikolata yedim düzelmesi kahvaltı ettim düzelmedi artık son defa serum verdi olmadı yatışımı yapacaktı sonra baktık düzeldi şimdi ise günde en az 10defa hareket etmesi lazım daha az ederse gel hemen dedi

Canım sen beni anlatıyorsun benim karnım hep taştı bebegin hareketleri azalmıştı bide karnım alt kısmı zayıflamış bebek göğsünün altında toplanmış gibiyse senin doğumun yakın olabilir ilk mı sağlığı iyiyse düşünme 38 doldursun inşallah bence 39 da yada 39 dan bi iki gün sonra doğumun olur benim 38 haftanın dolmasına bi gün kalmıştı doğdu inşallah kolay doğum nasip olur hepinize

Cok cok sagol cevap icin tsh 3.23 t3 1.05 t4 2.97 sence nasıl pazartesi devlet hastanesine gidecem ama sorunmu bu benim cocugumun zekasi az olacak anlamindamı

Allah razı olsun canım benim inşallah dualarımda bütün anne adayları cinsiyeti kız ilk bebeğim annelik güzel ama çok zor gerçekten karında herse daha kolaydı sanki
Kıyamam, zordur tabii ama alışılır inşaAllah zamanla senden de Allah razı olsun

Anlaşılıyor canım mesela elinde bastırıp sürüklesen cildine sarı iz kalıyor. Ya da ağlarken çenesinin kıvrımları sarı oluyor. Gözlerimde hafif sarılık var. İnşallah atlatacağız canım

Kızlar nasıl gidiyor gebelik
Gün sayarak geçiyor canım Mevsim geçişinden ben de nasibimi aldım, boğazım ağrıyor çok Sabah da bir uyandım gözümde kanama olmuş, doktora gittim “Hamilelikte kan basıncı arttığı için olabilir, son günlerin normal” dedi. Doğduktan sonrası daha zordur tabii ama artık gerçekten hayırlısıyla ve sağlıkla kucağıma alacağım gün gelsin istiyorum ben de.

İnşallah atlatırsınız canım biz taburcu olduk eve geldik. Bugun çocuk doktoru baktı topuk kanı alınmış. 9 çıkmış sarılık az geçiriyor şuan dedi korkuyorum ben de bol bol emzir dedi

Bende sabah sancı ile kalktım doktora gittik kanala girmiş 2 cm açıklık var.. Sabah sabah ekşın yaşadık

İyi akşamlar buralara daha hiç bakamıyorum 23 günlük olduk çok şükür süt ve mama takviyeli gidiyorum ama sanki memeyi artık istemiyor gibi biberonl veriyordum siz nasıl veriyırsunuz biberon markası önerisi yapabilicek varmı

Merhaba kızlar.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim. Bende 1 ekimde doğum yaptım.
Bugüne kadar geçen zamanı asla anlamadım. Herşey çok hızlı geçiyor.
Herşey çok güzel ancak göğüs ucu yaraları beni mahvetti. Sizlerde durumlar nasıl?

Bende sabah sancı ile kalktım doktora gittik kanala girmiş 2 cm açıklık var.. Sabah sabah ekşın yaşadık
Senin bebişin de eli kulağında desene Benimki yan gelip yatıyor valla hiç kıpırdanma yok daha. Şu yalancı kasılmaları bile yaşamadım, yaşadım da anlamadım mı bilmiyorum artık. Sanki biz hep bu şekilde yaşayacakmışız gibi dolaşıyorum bakalım, doktor da “Böyle diyenler hep geç doğuruyor” dedi, inşallah öyle olmaz

Reactions: The
Ben bol bol yürüyüş yapıyorum hurma yemeye başlıcam

Csnim bende meme ve biberon veriyorum ama biberon az veriyorum en fszla 3 defa yapıyorum biberin ucu da meme ucuna benziyrn dur senin bbiverin başı da öyle mi. Silikon meme ucu gibi mi öyle ise memeyi de bırakmaz meme sanıp fark yapmaz memeyi de birakmaz

Csnim goguslerini hergun yıka kuru bırak göğüs pedlerini hep degistir göğüs ucu için medela yada lansinoh kremi al çok iyi geldi bana yara ilerlemedi çoğalması yavaş yavaş azalttı ağrılarımj birde uçlar iyileşene kadar m beden medela silikon göğüs ucu aldım kullandım öyle böyle geçti yaralar göğsüne krem sur viraz açık bırak hava alsın sonra kapat insalalh iyilesirsin

Çok geçmiş olsun benim kurtarıcım madecassol ve anestol kremi karıştırıp sürmek olmuştu ilk bebegımde.. şimdide hazır ettim her ihtimale karşı .. emzirmeden önce silmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…