Gelmek üzere demekkiBende sabah sancı ile kalktım doktora gittik kanala girmiş 2 cm açıklık var.. Sabah sabah ekşın yaşadık
HayırDışarıdan belli oluyor mu?
Canim moralini bozma Allah büyük insalalh öyle birşey yokturKizlar tahlil yaptirdim moralim bozuk kadin dogum doktoruma yolladim daha cevap vermedi sizlede paylasayim ben 37 haftamdayim ve tsh hormonumm 3.13 olmuş baslarda hep 2 civariydi gecen ay 2.3u gordu ve artmaya devam etmiş regnesis kullaniyorum icinde iyot var neden yukselmis anlamadim son 3 ayda 2.5 alti olmaliymis yoksa zeka geriligi yapiyomuş doguma 2 haftam kaldi en fazla down sendromu riskim cikmisti fetal dna yaptirmistim pappA degerim dusuktu acaba cocugumun zekasinda gerilik eksiklikmi var
Rabb'im yaridmcin olsun cnsim sağ salim gelsin inşallah bebeğinİyi aksamlr doğum yapnlara hayırlısı olsun diliyorum sağlıkla büyüyün insallah . Benmde bu aksam vajinaya doğru aşırı bi baskı var canımı acıtacak derecede . Allah herkesin yardımcıısı olsun
Oyyyyş MasalalhKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Ben birde avent almıştım ucu göğüs ucuna benzemiyordu tutmadi alıştırma din normal klasik damaksiz göğüs ucuna benzeyen biberon aldım baby dream Türkiye'de varmı bu marka bilmiyorum ama normal klasik meme ucuna benzeyen görurusen al bebeğin kafası da karışmaz memeyi de bırakmaz insalalhİyi akşamlar buralara daha hiç bakamıyorum 23 günlük olduk çok şükür süt ve mama takviyeli gidiyorum ama sanki memeyi artık istemiyor gibi biberonl veriyordum siz nasıl veriyırsunuz biberon markası önerisi yapabilicek varmı
Nstdr bebegin hareket edip etmedigini nasil anliyolarki. Sadece kalp atisi ve sanci bakiliyo diye biliyorum. Kalp atisindan mi anliyolar ama hareket etsede etmese de kalbi atiyor sonucta hic anlayamadimNst de yani bebeğin hareketleri zayıf çikolata yedim düzelmesi kahvaltı ettim düzelmedi artık son defa serum verdi olmadı yatışımı yapacaktı sonra baktık düzeldi şimdi ise günde en az 10defa hareket etmesi lazım daha az ederse gel hemen dedi
Benim serbest t4um dusuk cikmisti. Tsh normaldi. Tsh yuksek serbest t4 dusuk olursa bi anlam ifade eder demisti. Bebegin zekasinda bu degerlerle alakali olarak sorun olcagini sanmiyorum cnm. Hicbir bebege belli yasa gelmeden zekasiyla ilgili kesin tani koyulamiyor tabii ki bebeklerimiz Allaha emanet. Tshi 15lerde 20lerde olan arkadasim vardi ilac kullandi hep ve cocugu masalah zehir gibi. Doktoruna danis mutlaka bence seninki de zehir gibi olcak ins cnmCok cok sagol cevap icin tsh 3.23 t3 1.05 t4 2.97 sence nasıl pazartesi devlet hastanesine gidecem ama sorunmu bu benim cocugumun zekasi az olacak anlamindamı
Oyy kurban olurum verene. Bakımında hiçbir şey yok kediler yıkanmaz zaten, onlar kendini sürekli temizliyor. Tek yapman gereken beslenmesini sağlamak ve kumunu temizlemekKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Ayy cok tatli masalah. Kedi kumu ve kum icin kap al cnm. Takip et tuvaletini belli yerlere yapar. Yaptigi yeri once peceteyle al o peceteyi kumunun icine koy. Kakasini da kumunun icine koy. Yaptigi yeri de sonra camasir suyuyla fln sil iyice ki orda kokusu kalmasin. Kendi tuvaletinin kokusunun oldugu yere yapiyolar. Mama olarak kaliteli bi mama almani tavsiye ederim. Ucuz mamalar uzun vadede bircok hastaliga neden oluyor. Ben pro plan kullaniyorum cok memnunum. Hills de onerebilcegim mamalardan. En onemlisi dr sevgini eksik etmedin mi hersey cok guzel olurKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Aman yanlış olmasın kediler yıkanmazOyyyyş Masalalhyerim onu çok güzel bir sürpriz gerçekten benimde bilgim yok bakım konusunda her ay duş u yapılmazmis 6 ayda bir yapsan yeter artık tuvalet işini iyice öğretmen laizm kap al onun içinde maması yemeği vs ama bebek dogumca çok hijyenik ol ellerini sürekli yıkarsın bebeğe her ellwdiginde emzirince
İnşallah tuylwri dokulmuyorduren kötüsü de tüylerdir ya çok tatlı yavrusun kız mu erkek mi minnoş
Bizim Ekim annelerinde herkesin bir pisisi var sanırımAman yanlış olmasın kediler yıkanmaz
Kumuna patisini sürün o oraya tuvaletini yapması gerektiğini anlar zaten. Ki bence çoktan biliyordur öğrenmiştir.
Suyunu ker gün değiştirin.
Başka da bir şeyleri yok bu minnoslar çok tatlılar kedi delisi olacaksınız
Hayırlı olsunKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Tabi doğum öyle çok kolay bir şey değil bence de ama mucizeviNasıl anne olacağım hiç bilmiyorum ben de inan hep böyle kendi başıma özgür kız hallerinde takılan biriydim şimdiye kadar. Minicik bir şeye bağlanmak ve her şeyini ona adamak nasıldır hiç kestiremiyorum.
Bulantılarım için çok sevindim canım dilediğini ye şimdiben de hayırlısıyla şöyle yatakta serile serpile yatmak ve midem yanar mı diye düşünmeden canımın istediğini yemek istiyorum
InsAllah canım. Yok muanelerde vede detaylı hep iyiydi
Kediler yıkanmaz onlar zaten mis gibi olur bütün gün kendilerini temizlerlerOyyyyş Masalalhyerim onu çok güzel bir sürpriz gerçekten benimde bilgim yok bakım konusunda her ay duş u yapılmazmis 6 ayda bir yapsan yeter artık tuvalet işini iyice öğretmen laizm kap al onun içinde maması yemeği vs ama bebek dogumca çok hijyenik ol ellerini sürekli yıkarsın bebeğe her ellwdiginde emzirince
İnşallah tuylwri dokulmuyorduren kötüsü de tüylerdir ya çok tatlı yavrusun kız mu erkek mi minnoş
Oyyyyş Masalalhyerim onu çok güzel bir sürpriz gerçekten benimde bilgim yok bakım konusunda her ay duş u yapılmazmis 6 ayda bir yapsan yeter artık tuvalet işini iyice öğretmen laizm kap al onun içinde maması yemeği vs ama bebek dogumca çok hijyenik ol ellerini sürekli yıkarsın bebeğe her ellwdiginde emzirince
Oyy kurban olurum verene. Bakımında hiçbir şey yok kediler yıkanmaz zaten, onlar kendini sürekli temizliyor. Tek yapman gereken beslenmesini sağlamak ve kumunu temizlemeksağlıkla büyüsün pisicik
Ayy cok tatli masalah. Kedi kumu ve kum icin kap al cnm. Takip et tuvaletini belli yerlere yapar. Yaptigi yeri once peceteyle al o peceteyi kumunun icine koy. Kakasini da kumunun icine koy. Yaptigi yeri de sonra camasir suyuyla fln sil iyice ki orda kokusu kalmasin. Kendi tuvaletinin kokusunun oldugu yere yapiyolar. Mama olarak kaliteli bi mama almani tavsiye ederim. Ucuz mamalar uzun vadede bircok hastaliga neden oluyor. Ben pro plan kullaniyorum cok memnunum. Hills de onerebilcegim mamalardan. En onemlisi dr sevgini eksik etmedin mi hersey cok guzel olur
Aman yanlış olmasın kediler yıkanmaz
Kumuna patisini sürün o oraya tuvaletini yapması gerektiğini anlar zaten. Ki bence çoktan biliyordur öğrenmiştir.
Suyunu ker gün değiştirin.
Başka da bir şeyleri yok bu minnoslar çok tatlılar kedi delisi olacaksınızMai-sitarem
Kızlar ne zamandır düşünüyorduk daha bebek olmadan sahiplenelim diye bugüne kısmetmiş. Birde benim alerjim vardı erteliyorduk, bebeğe de iyi gelir dedi eşim birlikte büyürler diye düşünmüş.Hayırlı olsunaşılarını yaptırıp getirmiştir zaten eve? Ama siz yinede doğurana kadar pek samimi olmayın hatta kumunu falan asla ellemeyin eşiniz temizlesin,toksoplazma bulaşma riski olabilir tanımadığınız bi kedi. Amaaa çoook tatlıı
Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersinizBen de o özgür kız hallerim hamilelikte birlikte gitmişti tek başıma yürüyen gezen kız kalakaldım eşim yada yanımda biri olmadan çıkamaz olmuştum. ama yine de biraz iyi hissetsem gezmeye çıkardık şimdi kaldım 15 gündür evde. Azıcık daha toparlayalım inşallah çıkarım dışarılara :)
Ay hiç sorma , bende de iki tane var. Yavrularım ya hiç mi sıkılmıyorsunuz diyorum akşama kadar kendilerini temizliyorlarKediler yıkanmaz onlar zaten mis gibi olur bütün gün kendilerini temizlerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?