- 23 Mart 2021
- 65
- 50
- 8
- 38
Hiç biri yok akraba degiliz ayni ilceden bile dgiliz ailede zeka geriligi yok hatta esimin ailesi sülalesi fazla zeki benim tarafimda sadece üvey amca cocugunda var zekada hafif gerilik ama isinde gucunde yani sadece az var evli falan hatta down sendromu hic yok kan uyusmazligi yok ayrica fetal dna yaptirdim yurtdisina normal geldi sonuç dnada kromozomsal hastalik yok anlamadim niye boyle oldu bi andaCanim moralini bozma Allah büyük insalalh öyle birşey yoktur
Varsada Allah büyük derdi veren dermanı da verir inşallah
Ailede var mı dön sendromlu yada zeka geriliği
Siz in evlilik akraba evliliği mi kaniniz uyumlu mu
İnsallah cnm cok sagol kadin dogumcum sorun olacagini sanmam ama icine sinmiyosa dahiliyeye git bi dedi gidecem pazartesi dogumuma az kaldi sezeryan olacagi icin 2 hafta icinde ilac kullanilirmi nasi olur bilemiyorum olan oldu dedigin gibi bekleyip görecez anca ceviz yedim omega 3 kullandim aslinda ama bilemiyorum cok moral verdin ama cok sagol ❤Nstdr bebegin hareket edip etmedigini nasil anliyolarki. Sadece kalp atisi ve sanci bakiliyo diye biliyorum. Kalp atisindan mi anliyolar ama hareket etsede etmese de kalbi atiyor sonucta hic anlayamadim
Benim serbest t4um dusuk cikmisti. Tsh normaldi. Tsh yuksek serbest t4 dusuk olursa bi anlam ifade eder demisti. Bebegin zekasinda bu degerlerle alakali olarak sorun olcagini sanmiyorum cnm. Hicbir bebege belli yasa gelmeden zekasiyla ilgili kesin tani koyulamiyor tabii ki bebeklerimiz Allaha emanet. Tshi 15lerde 20lerde olan arkadasim vardi ilac kullandi hep ve cocugu masalah zehir gibi. Doktoruna danis mutlaka bence seninki de zehir gibi olcak ins cnm
Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum insallah cok guzel gecer herseySelam kızlar daha önce yazmıştım panik atağım var ye 36 haftalık gebeyim birde preeklamsi oldum yarın sabah 8 de doğuma giriyorum ne olur dua edin bana.hamilelerin duası kabul olur derler .Panik atağım tutmasın nolur dua edin Hakkınızı helal edin
37+5 canımGelmek üzere demekkikaç haftalıksın tam
Seninle günümüz aynıymiş. Bende tık yok ben doguramiycam gibi sanki benim bebe yerini çok sevdi galiba37+5 canım
Yürüyüş yapıyorum ben sürekliSeninle günümüz aynıymiş. Bende tık yok ben doguramiycam gibi sanki benim bebe yerini çok sevdi galiba
Benim pozitif 8 ve 28 haftalarda iğne oldum. Orana bakıyorlar öyle takip ediyorlar . İğne varsa sorun olmaz dedi doktorum . Pztsi doğumum olucak doğumdan sonra da vurulcak.Kızlar benim eşimle adamda kan uyuşmazlığı vardı gebelikte kanamalarım olmuştu uyuşmazlık iğnesi yaptırmıştım şimdi tekrar test yaptırdım pozitif çıktı negatif olması gerekiyordu benim gibi pozitif çıkan varmı uyuşmazlığı olup yada bir yakını bebekte sorun yaşandımı
Gebeliğin paşından beri pozitif mi bu süreçte bir tedavi uygulandımıBenim pozitif 8 ve 28 haftalarda iğne oldum. Orana bakıyorlar öyle takip ediyorlar . İğne varsa sorun olmaz dedi doktorum . Pztsi doğumum olucak doğumdan sonra da vurulcak.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallahSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Gözün aydın canım şükür bi kişi daha kavuştu minnoşuna Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Valla ben ilkinde dışarı çıktığımda bir haftalık falandı herhalde bebeğim ama yazdı hava sıcaktı tabi. Şimdide dikkatli giyersen onuda dikkatli giydirirsen yani çıkılır diye düşünüyorumCikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersinizBebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Maşallah allah bağışlasın canımSelam kızlar nasılsınız
Bir çok bebekte sarılık olup farkedilmeden bile geçiyormuş canım. Seninde oranın düşük zaten, bol bol emzirme ile bitip gider Allahın izniyle, moralini yüksek tut şifa olsun sütün bebeğine.İnşallah atlatırsınız canım biz taburcu olduk eve geldik. Bugun çocuk doktoru baktı topuk kanı alınmış. 9 çıkmış sarılık az geçiriyor şuan dedi korkuyorum ben debol bol emzir dedi
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsünMerhaba kızlar.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim. Bende 1 ekimde doğum yaptım.
Bugüne kadar geçen zamanı asla anlamadım. Herşey çok hızlı geçiyor.
Herşey çok güzel ancak göğüs ucu yaraları beni mahvetti. Sizlerde durumlar nasıl?
Maşallah çok tatlı yaKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın maşallahSelam kızlar nasılsınız
Benim yürüyüşle aram hiç iyi deil off napcam bilmiyorum bugünden itibaren başlayım bari .Yürüyüş yapıyorum ben sürekli
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar nasılsınız
Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersinizBebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Fetal dna yaptırdıysan korkma canım arada her değer yükselir önemli olan yüksek kalmaması doktorun cevap verdimiHiç biri yok akraba degiliz ayni ilceden bile dgiliz ailede zeka geriligi yok hatta esimin ailesi sülalesi fazla zeki benim tarafimda sadece üvey amca cocugunda var zekada hafif gerilik ama isinde gucunde yani sadece az var evli falan hatta down sendromu hic yok kan uyusmazligi yok ayrica fetal dna yaptirdim yurtdisina normal geldi sonuç dnada kromozomsal hastalik yok anlamadim niye boyle oldu bi andailk 3 ay 1.8 falandi 30 haftada 2.3 falandi 37de 3.23 oldu anlamiyorum detayli ultrasondada bise cikmadi gelisimi kilosu ilerde bilmiyorum zekadami sorun var hic bisey bilmiyorum
Ins cok guzel gecmistir cnm. Guzel haberlerini bekliozSelam kızlar daha önce yazmıştım panik atağım var ye 36 haftalık gebeyim birde preeklamsi oldum yarın sabah 8 de doğuma giriyorum ne olur dua edin bana.hamilelerin duası kabul olur derler .Panik atağım tutmasın nolur dua edin Hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?