2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam kızlar daha önce yazmıştım panik atağım var ye 36 haftalık gebeyim birde preeklamsi oldum yarın sabah 8 de doğuma giriyorum ne olur dua edin bana.hamilelerin duası kabul olur derler .Panik atağım tutmasın nolur dua edin Hakkınızı helal edin

Hiç biri yok akraba degiliz ayni ilceden bile dgiliz ailede zeka geriligi yok hatta esimin ailesi sülalesi fazla zeki benim tarafimda sadece üvey amca cocugunda var zekada hafif gerilik ama isinde gucunde yani sadece az var evli falan hatta down sendromu hic yok kan uyusmazligi yok ayrica fetal dna yaptirdim yurtdisina normal geldi sonuç dnada kromozomsal hastalik yok anlamadim niye boyle oldu bi anda ilk 3 ay 1.8 falandi 30 haftada 2.3 falandi 37de 3.23 oldu anlamiyorum detayli ultrasondada bise cikmadi gelisimi kilosu ilerde bilmiyorum zekadami sorun var hic bisey bilmiyorum

İnsallah cnm cok sagol kadin dogumcum sorun olacagini sanmam ama icine sinmiyosa dahiliyeye git bi dedi gidecem pazartesi dogumuma az kaldi sezeryan olacagi icin 2 hafta icinde ilac kullanilirmi nasi olur bilemiyorum olan oldu dedigin gibi bekleyip görecez anca ceviz yedim omega 3 kullandim aslinda ama bilemiyorum cok moral verdin ama cok sagol ❤

Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum insallah cok guzel gecer hersey

Kızlar benim eşimle adamda kan uyuşmazlığı vardı gebelikte kanamalarım olmuştu uyuşmazlık iğnesi yaptırmıştım şimdi tekrar test yaptırdım pozitif çıktı negatif olması gerekiyordu benim gibi pozitif çıkan varmı uyuşmazlığı olup yada bir yakını bebekte sorun yaşandımı

Kızlar aranızda "alfamet" kullanan oldu mu tansiyon yüksekliğinden dolayı ? İki günde bir arayıp tansiyonumu söylüyorum. 14- 9 larda seyrediyor. Bugün konuştum gün boyu (24 saatte) 4 kere ikişer tane iç dedi. Sordum içebilirsin sıkıntı olmaz de ama ben biraz endişelendim. Çok kötü sersemletiyor ve uykudan gözümü açamıyorum. Bu şekilde çok değil mi ? Bu durumu yaşayan var mı acaba ?

Benim pozitif 8 ve 28 haftalarda iğne oldum. Orana bakıyorlar öyle takip ediyorlar . İğne varsa sorun olmaz dedi doktorum . Pztsi doğumum olucak doğumdan sonra da vurulcak.

Benim pozitif 8 ve 28 haftalarda iğne oldum. Orana bakıyorlar öyle takip ediyorlar . İğne varsa sorun olmaz dedi doktorum . Pztsi doğumum olucak doğumdan sonra da vurulcak.
Gebeliğin paşından beri pozitif mi bu süreçte bir tedavi uygulandımı
Selam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillah darısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah

Selam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillah darısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Gözün aydın canım şükür bi kişi daha kavuştu minnoşuna Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersiniz Bebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Valla ben ilkinde dışarı çıktığımda bir haftalık falandı herhalde bebeğim ama yazdı hava sıcaktı tabi. Şimdide dikkatli giyersen onuda dikkatli giydirirsen yani çıkılır diye düşünüyorum niye kendini bebeğin var diye kısasın ki özgürlüğünden çok feragat edersen bence bir süre sonra psikolojin kötü etkilenecektir o yüzden akışına bırak canının istediğini yap
Selam kızlar nasılsınız
Maşallah allah bağışlasın canım

İnşallah atlatırsınız canım biz taburcu olduk eve geldik. Bugun çocuk doktoru baktı topuk kanı alınmış. 9 çıkmış sarılık az geçiriyor şuan dedi korkuyorum ben de bol bol emzir dedi
Bir çok bebekte sarılık olup farkedilmeden bile geçiyormuş canım. Seninde oranın düşük zaten, bol bol emzirme ile bitip gider Allahın izniyle, moralini yüksek tut şifa olsun sütün bebeğine.
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün
. Benimde çatlak ve yara olmuştu, hafif hafif kanıyordu hatta. Lansinoh krem kullandım. Emzirmediğim zamanlar havalandırdım göğüsleri, kuru bir şekilde. Şuan hâlâ çok azıcık hassasiyet var ama eskiye göre daha iyi şükür.
Maşallah çok tatlı ya o da çocuğun gibi olacak görürsün bak. Evde hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklığı çok kuvvetli oluyormuş. Sosyal zekaları yüksek oluyormuş, bence çok güzel bir karar olmuş bu minnoşu evlat edinmek önce bu bebişin hayırlı olsun o zaman canım, güle güle büyütün
Selam kızlar nasılsınız
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın maşallah sağlıkla büyüsün, Rabbim güzel günlerini göstersin

Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersiniz Bebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum

Bence hava şartlarına ve bebeğin durumuna bağlı. Şimdi acayip çıkasım var ama benim kalp hastalığım çıktı ya aşırı kötü hissediyorum şu an biraz iyileşsem çıkarım da. Kırkı çıksın benim de tedavim rayına otursun evde durmayı pek düşünmüyorum bir de arabayı severse oh ne ala memleket ama beklediğimden daha pimpirikli çıktım ben premeture olunca beklediğimden daha hassas davranıyorum.

Fetal dna yaptırdıysan korkma canım arada her değer yükselir önemli olan yüksek kalmaması doktorun cevap verdimi

Ins cok guzel gecmistir cnm. Guzel haberlerini beklioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…