2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah birşey yoktur ya bu zamana kadar test yaptınız sıkıntı çıkmamış aile'de sizde esinizde sıkıntı yok içinizi gönlünüzü ferah tutun tekrar muane yecyada başka doktora testleri gösterin detsuli ultrason yapsın inslslsh bir sıkıntı yoktur

Gerçekten çok tatlı oğlusun acaba bu minyon Küçük olan kedi tipi mi Allah bağışlasınasalalh asialri tuvalet eğitimi de vsr iyi bir arkadaş olur evde

Kediler yıkanmaz onlar zaten mis gibi olur bütün gün kendilerini temizlerler
Ben hiç bilmiyorum sadece Rus komşum vardı bir ara sormuştum dedi sürekli yikamiyoruz 6 ayda bir dedi bazense hiç yikamiyoruz dedi

Günaydın kızlar bizde kontrolden geldik 38 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok daha epey yukarıda kanala girmemiş bu haftalarda girmesini bekliyoruz dedi canım çok sıkıldı hareketlide bir insanım ama yürüyüşleri arttır dedi günde 3 saat yürüme evde squat ve meme ucu masajı yapmamı önerdi. Kasıma kalsında istemiyorum artık gece uykuları zehir oldu karın büyüyünce

Bende elin yabancidindan duydum oda dedi yikamasanda olur isteğe bağlı 6ayda birde olur diye

Günaydın csnim daha vsr vsktin sabret biliyorum son haftalar hem ağır geçiyor hemde yorucu stresli sıkıntılı insalalh bir an önce sancıların gelirde doğurur kurtulursun gerçekten dogumdsn sonra bir rahstlams grliyit vücuda hormonlarainsalalh sende kısa bir zamanda kavuşursun

İnşallah teşekkür ederim ister istemez canı sıkılıyor insanın kanala girseydi diyorum en azından

Selam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillah darısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Canimm gözün aydın sağlıkla büyüt minnosunu inşallah

Ya sen prematüre diyorsun ama çok da prematüre gelmiyor bana senin bebeğin. Zaten 36. Haftada doğmadı mi minnoş ? Doktor bana şu saatten sonra doğsa da inşallah bir şey olmaz falan dedi yani, prematüre diye kendini sıkma gelişimi tamamlanmıştı zaten çok şükür ki kuveze bile girmedi

Gunde 3 saat yürüme mi , aman Allahım bana bir saat fazlaca yetiyor gibi gelmişti açıkçası ya. Ama pilates topuyla kanala girme hareketleri var canım onları yapabilirsin ben de dün başladım bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum

Ben kullanıyorum sabah akşam 1 tane şeklinde, sersemlik falan olmuyor

Gebeliğin paşından beri pozitif mi bu süreçte bir tedavi uygulandımı

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah
Gebeliğin başından beri değil sonradan 30 haftaydı sanırım ama iğne yapıldığı için de olabilir dedi doktorum

Gözün aydın canım şükür bi kişi daha kavuştu minnoşuna Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins

Canimm gözün aydın sağlıkla büyüt minnosunu inşallah

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsn arkadaslarımmm
İnşaAllah darısı doğumu henüz gerceklesmemiş arkadaslarımıza olsn

Pztsi sabah 10:30 da kızımla kavuşuyoruz inş çok zorlu bi süreçti 28 haftadan beri erken doğum riskim açılmam serviks kısalığım vardı. Artık doktorum riske atmayalım diye almaya karar verdi ben de çok yoruldum. Anestezi onayı aldım az önce şükür engel yok Kovid testi de yapıldı. Burda destek olan herkese teşekkür ederim şimdiden. Biri 16 aylık diğeri yeni doğmuş minnoşla giremem gibi geldi buralara :) doğum yapanlar sağlıkla büyütsün benim gibi yapıcak olanların da allah yardımcısı olsun

Sanırım oldu bile çok tatlı ponçik bişey ya. Birde çok sıcakkanlı hiç kaçmıyor kendini sevdiriyor eşimde ondan alalım dedi bağışıklığa dirençli olsun hem de hayvan sevgisi çok fazla bir aileyiz. Az biraz daha evimiz büyük olsa köpek daha sonra başka başka hayvanları da sahiplenecek durumdayız. Böyle büyüye büyüye geniş bir aile olacağız da evimiz müsait değil
Gerçekten çok tatlı oğlusun acaba bu minyon Küçük olan kedi tipi mi Allah bağışlasınasalalh asialri tuvalet eğitimi de vsr iyi bir arkadaş olur evde
Evet çok tatlı minnoş bişey, suratını bebek gibi tutup seviyorum cinsi Blue tabby scottish foldmuş. Eşim bayağı ilgili hayvanlarla araştırma yapmadan ya da bilgi sahibi olmadan sahiplenme yapmaz. Benim alerjide yalan oldu. İlk önce kuşlarla alıştırdı, sonra balıklar şimdi de bu minnoşu getirdi. Ev çiftliğe doğru gidiyor oğlumun çiftliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…