İnşallah birşey yoktur ya bu zamana kadar test yaptınız sıkıntı çıkmamış aile'de sizde esinizde sıkıntı yok içinizi gönlünüzü ferah tutun tekrar muane yecyada başka doktora testleri gösterin detsuli ultrason yapsın inslslsh bir sıkıntı yokturHiç biri yok akraba degiliz ayni ilceden bile dgiliz ailede zeka geriligi yok hatta esimin ailesi sülalesi fazla zeki benim tarafimda sadece üvey amca cocugunda var zekada hafif gerilik ama isinde gucunde yani sadece az var evli falan hatta down sendromu hic yok kan uyusmazligi yok ayrica fetal dna yaptirdim yurtdisina normal geldi sonuç dnada kromozomsal hastalik yok anlamadim niye boyle oldu bi andailk 3 ay 1.8 falandi 30 haftada 2.3 falandi 37de 3.23 oldu anlamiyorum detayli ultrasondada bise cikmadi gelisimi kilosu ilerde bilmiyorum zekadami sorun var hic bisey bilmiyorum
Gerçekten çok tatlı oğlusun acaba bu minyon Küçük olan kedi tipi miKızlar ne zamandır düşünüyorduk daha bebek olmadan sahiplenelim diye bugüne kısmetmiş. Birde benim alerjim vardı erteliyorduk, bebeğe de iyi gelir dedi eşim birlikte büyürler diye düşünmüş.Erkek bir minnoş oğluma arkadaş.
tuvalet eğitimi var, aşıları da tam. Ama çok sevimli bişey ya suratı özelliklekendi de minicik bişey. Ay bebek gelmeden bakmaya başlayayım diyorum göbeğimden eğilemiyorum ki eşim ben ilgilenirim dedi bilerek haftasonuna denk getirmiş bir sürü de malzemelerini almış. Bebeğe bakmayı öğrenmeden bu minnoşa bakmayı öğreneceğiz evde birde 3 tane kuşumuz, balıklarımız var. Bu üçlü kombinasyon nasıl olacak bilmiyorum
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Ben hiç bilmiyorum sadece Rus komşum vardı bir ara sormuştum dedi sürekli yikamiyoruz 6 ayda bir dediKediler yıkanmaz onlar zaten mis gibi olur bütün gün kendilerini temizlerler
Bende elin yabancidindan duydumAman yanlış olmasın kediler yıkanmaz
Kumuna patisini sürün o oraya tuvaletini yapması gerektiğini anlar zaten. Ki bence çoktan biliyordur öğrenmiştir.
Suyunu ker gün değiştirin.
Başka da bir şeyleri yok bu minnoslar çok tatlılar kedi delisi olacaksınızMai-sitarem
Günaydın csnim daha vsr vsktin sabret biliyorum son haftalar hem ağır geçiyor hemde yorucu stresli sıkıntılı insalalh bir an önce sancıların gelirde doğurur kurtulursun gerçekten dogumdsn sonra bir rahstlams grliyit vücuda hormonlaraGünaydın kızlar bizde kontrolden geldik 38 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok daha epey yukarıda kanala girmemiş bu haftalarda girmesini bekliyoruz dedi canım çok sıkıldıhareketlide bir insanım ama yürüyüşleri arttır dedi günde 3 saat yürüme evde squat ve meme ucu masajı yapmamı önerdi. Kasıma kalsında istemiyorum artık gece uykuları zehir oldu karın büyüyünce
Bugünden itibaren hurma ile Squat başlıcamBenim yürüyüşle aram hiç iyi deil off napcam bilmiyorum bugünden itibaren başlayım bari .
İnşallah teşekkür ederim ister istemez canı sıkılıyor insanın kanala girseydi diyorum en azındanGünaydın csnim daha vsr vsktin sabret biliyorum son haftalar hem ağır geçiyor hemde yorucu stresli sıkıntılı insalalh bir an önce sancıların gelirde doğurur kurtulursun gerçekten dogumdsn sonra bir rahstlams grliyit vücuda hormonlarainsalalh sende kısa bir zamanda kavuşursun
Canimm gözün aydınSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Ya sen prematüre diyorsun ama çok da prematüre gelmiyor bana senin bebeğin. Zaten 36. Haftada doğmadı mi minnoş ? Doktor bana şu saatten sonra doğsa da inşallah bir şey olmaz falan dedi yani, prematüre diye kendini sıkmaBence hava şartlarına ve bebeğin durumuna bağlı. Şimdi acayip çıkasım var ama benim kalp hastalığım çıktı ya aşırı kötü hissediyorum şu an biraz iyileşsem çıkarım da. Kırkı çıksın benim de tedavim rayına otursun evde durmayı pek düşünmüyorum bir de arabayı severse oh ne ala memleketama beklediğimden daha pimpirikli çıktım ben premeture olunca beklediğimden daha hassas davranıyorum.
Gunde 3 saat yürüme mi , aman AllahımGünaydın kızlar bizde kontrolden geldik 38 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok daha epey yukarıda kanala girmemiş bu haftalarda girmesini bekliyoruz dedi canım çok sıkıldıhareketlide bir insanım ama yürüyüşleri arttır dedi günde 3 saat yürüme evde squat ve meme ucu masajı yapmamı önerdi. Kasıma kalsında istemiyorum artık gece uykuları zehir oldu karın büyüyünce
Maşallah canımSelam kızlar nasılsınız
Ben kullanıyorum sabah akşam 1 tane şeklinde, sersemlik falan olmuyorKızlar aranızda "alfamet" kullanan oldu mu tansiyon yüksekliğinden dolayı ? İki günde bir arayıp tansiyonumu söylüyorum. 14- 9 larda seyrediyor. Bugün konuştum gün boyu (24 saatte) 4 kere ikişer tane iç dedi. Sordum içebilirsin sıkıntı olmaz de ama ben biraz endişelendim. Çok kötü sersemletiyor ve uykudan gözümü açamıyorum. Bu şekilde çok değil mi ? Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Ben hurma yiyorum squat ta yapıyorum ara sıra. Yürüyüş için geç kaldım sanırım. Bugün başlarım yürüyüş e dedim hava yağmurluBugünden itibaren hurma ile Squat başlıcam
Gebeliğin başından beri değil sonradan 30 haftaydı sanırım ama iğne yapıldığı için de olabilir dedi doktorumGebeliğin paşından beri pozitif mi bu süreçte bir tedavi uygulandımı
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah
Gözün aydın canım şükür bi kişi daha kavuştu minnoşuna Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Canimm gözün aydınsağlıkla büyüt minnosunu inşallah
Allah razı olsn arkadaslarımmmMaşallah canımAllah analı babalı büyütsün inşallah
Sanırım oldu bile çok tatlı ponçik bişey ya. Birde çok sıcakkanlı hiç kaçmıyor kendini sevdiriyorBir çok bebekte sarılık olup farkedilmeden bile geçiyormuş canım. Seninde oranın düşük zaten, bol bol emzirme ile bitip gider Allahın izniyle, moralini yüksek tut şifa olsun sütün bebeğine.
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün
. Benimde çatlak ve yara olmuştu, hafif hafif kanıyordu hatta. Lansinoh krem kullandım. Emzirmediğim zamanlar havalandırdım göğüsleri, kuru bir şekilde. Şuan hâlâ çok azıcık hassasiyet var ama eskiye göre daha iyi şükür.
Maşallah çok tatlı yao da çocuğun gibi olacak görürsün bak. Evde hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklığı çok kuvvetli oluyormuş. Sosyal zekaları yüksek oluyormuş, bence çok güzel bir karar olmuş bu minnoşu evlat edinmek önce bu bebişin hayırlı olsun o zaman canım, güle güle büyütün
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın maşallahsağlıkla büyüsün, Rabbim güzel günlerini göstersin
Evet çok tatlı minnoş bişey, suratını bebek gibi tutup seviyorumGerçekten çok tatlı oğlusun acaba bu minyon Küçük olan kedi tipi miAllah bağışlasınasalalh asialri tuvalet eğitimi de vsr iyi bir arkadaş olur evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?