- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Kaç tansiyonunuz? Bana 6 saatte bir 2 tane dedi doktorum. Çok kötü uyku yapıyor, hiç uyumadığım kadar uyutuyor. Gestasyonel tansiyon dedi. Sizin de aynı mı acaba ?Ben kullanıyorum sabah akşam 1 tane şeklinde, sersemlik falan olmuyor
Ay maşallah benden önce doğurdunSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Bende yürüyüş yapacaktım vazgeçtimBen hurma yiyorum squat ta yapıyorum ara sıra. Yürüyüş için geç kaldım sanırım. Bugün başlarım yürüyüş e dedim hava yağmurlu
Canım ben 39+3de hâlâ kanala girmemişti. Ve 5dkden az yoğun sancıyla yatmışım yapılmıştı düşün. Sancı çekerken kanala girmiş benim bebekte. Bazen kanala geç girebiliyorlar, sıkma canını. Biliyorum çok zorlanıyorsun artık ama az kaldı Allahın izniyle. Rabbim yardımcın olsun canımGünaydın kızlar bizde kontrolden geldik 38 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok daha epey yukarıda kanala girmemiş bu haftalarda girmesini bekliyoruz dedi canım çok sıkıldıhareketlide bir insanım ama yürüyüşleri arttır dedi günde 3 saat yürüme evde squat ve meme ucu masajı yapmamı önerdi. Kasıma kalsında istemiyorum artık gece uykuları zehir oldu karın büyüyünce
Ya sen prematüre diyorsun ama çok da prematüre gelmiyor bana senin bebeğin. Zaten 36. Haftada doğmadı mi minnoş ? Doktor bana şu saatten sonra doğsa da inşallah bir şey olmaz falan dedi yani, prematüre diye kendini sıkmagelişimi tamamlanmıştı zaten çok şükür ki kuveze bile girmedi
Günaydın kızlar, ben de bayağı bir üşütmüşüm dünden beri yatak döşek yatıyorumSon haftalar olduğu için çok moralim bozuldu bebeğe bir şey olur mu diye. Güya bugünleri yürüyüş yapıp doğuma hazırlanarak geçirecektim, anca yatıyorum ona da ayrı moralim bozuk. Yine bugünümüze şükür, inşallah bir an önce iyileşebilirim.
Artık son haftalar ya çok sıkıntı olmaz.Meme ucu masajı nasıl yapıyosunuz ki sakıncalı değil mi hamileyken
Zaten çok çabuk buyuyecekler canım tadını çıkar bu minik hallerininYa bence de öyle çok şükür genel sağlığı iyi ama doktorlar çok önemsedi sebebini bilemediğim şekilde. Maması vitamini düşük kilolu doğdu bir de son dönem hiç alamamış neredeyse öyle olunca kuş gibi besletiyorlarinşallah az daha ele avuca gelsin de çıkarız dışarılara bir de ben de iyileşsem ah.
Sen nasılsın ya var mı bir tepki vücudunda :) doğuma kadar bi dinlenebilsen aslında o iş, ev telaşından sonra..
Zaten çok çabuk buyuyecekler canım tadını çıkar bu minik hallerinin
Valla bende de hiçbir belirti yok. Bence gelmeye niyeti yok bilmiyorum ki ne yalancı kasilmalar, ne bir şeydün pilates topuyla egzersizlere falan başladım, açılma egzersizleri. Yürümeye çalışıyorum. Squat yapıyorum, hurma yiyorum. Daha ne yapayım
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillahdarısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Cok şanslısın canım insalalh bende öyle bir sürprizle karşılaşırm en sevdiğim tipler bunlar böyle minyon büyümeyenSanırım oldu bile çok tatlı ponçik bişey ya. Birde çok sıcakkanlı hiç kaçmıyor kendini sevdiriyoreşimde ondan alalım dedi bağışıklığa dirençli olsun hem de hayvan sevgisi çok fazla bir aileyiz. Az biraz daha evimiz büyük olsa köpek daha sonra başka başka hayvanları da sahiplenecek durumdayız. Böyle büyüye büyüye geniş bir aile olacağız da evimiz müsait değil
Evet çok tatlı minnoş bişey, suratını bebek gibi tutup seviyorumcinsi Blue tabby scottish foldmuş. Eşim bayağı ilgili hayvanlarla araştırma yapmadan ya da bilgi sahibi olmadan sahiplenme yapmaz. Benim alerjide yalan oldu. İlk önce kuşlarla alıştırdı, sonra balıklar şimdi de bu minnoşu getirdi. Ev çiftliğe doğru gidiyor oğlumun çiftliği
Olur olur Allah büyükİnşallah teşekkür ederim ister istemez canı sıkılıyor insanın kanala girseydi diyorum en azından
Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajınıPerine masanın çok önemsiyorlar normal doğum için. Bir de göğüslerine ve sırtına masaj yaparsan/yaptırursan süt için baya iyi oluyor.
Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajınıen kotu eşime teklif ederim ama onun yapması da bir garip geliyor diğer dediklerini de araştıracağım canım , teşekkür ederim
Evet verdi 28 haftada 1.8 32 haftada 2.4 müş 37de yukselmiş pazartesi dahiliyeye gidip tekrar test verecem bakalim daha dun cok korktum uzuldumde simdi daha iyiyim sakinimFetal dna yaptırdıysan korkma canım arada her değer yükselir önemli olan yüksek kalmaması doktorun cevap verdimi
Down sendromu yok ama zekada sorun varsada ultrasonda anlasilmaz artik tahlil verip bekleyecem yapacak bise yok dogumuma 2 hafta bile kalmadiİnşallah birşey yoktur ya bu zamana kadar test yaptınız sıkıntı çıkmamış aile'de sizde esinizde sıkıntı yok içinizi gönlünüzü ferah tutun tekrar muane yecyada başka doktora testleri gösterin detsuli ultrason yapsın inslslsh bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?