2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben 39+3de hâlâ kanala girmemişti. Ve 5dkden az yoğun sancıyla yatmışım yapılmıştı düşün. Sancı çekerken kanala girmiş benim bebekte. Bazen kanala geç girebiliyorlar, sıkma canını. Biliyorum çok zorlanıyorsun artık ama az kaldı Allahın izniyle. Rabbim yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar, ben de bayağı bir üşütmüşüm dünden beri yatak döşek yatıyorum Son haftalar olduğu için çok moralim bozuldu bebeğe bir şey olur mu diye. Güya bugünleri yürüyüş yapıp doğuma hazırlanarak geçirecektim, anca yatıyorum ona da ayrı moralim bozuk. Yine bugünümüze şükür, inşallah bir an önce iyileşebilirim.

Ya bence de öyle çok şükür genel sağlığı iyi ama doktorlar çok önemsedi sebebini bilemediğim şekilde. Maması vitamini düşük kilolu doğdu bir de son dönem hiç alamamış neredeyse öyle olunca kuş gibi besletiyorlar inşallah az daha ele avuca gelsin de çıkarız dışarılara bir de ben de iyileşsem ah.
Sen nasılsın ya var mı bir tepki vücudunda :) doğuma kadar bi dinlenebilsen aslında o iş, ev telaşından sonra..

Reactions: The

Sadece bir üşütme ise çok sıkıntı olmaz inşallah. Sen yine de doktorunla bi konuş covid değildir umarım. bol vitamin takviyesi al pekmez iç, limonlu su iç hızlı toparlar inşallah vücudun.

Meme ucu masajı nasıl yapıyosunuz ki sakıncalı değil mi hamileyken
Artık son haftalar ya çok sıkıntı olmaz.
Ben Hindistan cevizi ve kantaron yağını karnıma sürerken meme uçlarına da çok baskı uygulamadan sürüyordum.iyi ki yapmışım erken doğum olmasına rağmen süt sorunu yaşamadık. Bir de süt gelmesi için sırta yapılan bir masaj var eşinize izletin baskı uygulamadan kürek kemiğinizin bitiminden omurga kemiğinizin yanlarına yukarı aşağı git gel yapılıyor. O da süt için çok faydalı.

Merhaba kızlar. Doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bende çok şükür taşındım, evi düzene koydum, ilk defa bugün kahve içip yazma imkanım oldu. Bugün babynest siparişi verdim, beşiğin içine koyabilmek için, umarım kızıma yetişir. Bende yürüyüşe başladım sayılır, alışverişi yürüyüşten sayıyorum tabi en son kızım kanala girmiş 1 cm açıklık vardı. Artık ne zaman gelmek isterse. 32. Haftada erken doğum riskim vardı, o kadar progestandan sonra 40.haftasını bile tamamlayabilir

Zaten çok çabuk buyuyecekler canım tadını çıkar bu minik hallerinin
Valla bende de hiçbir belirti yok. Bence gelmeye niyeti yok bilmiyorum ki ne yalancı kasilmalar, ne bir şey dün pilates topuyla egzersizlere falan başladım, açılma egzersizleri. Yürümeye çalışıyorum. Squat yapıyorum, hurma yiyorum. Daha ne yapayım

Perine masanın çok önemsiyorlar normal doğum için. Bir de göğüslerine ve sırtına masaj yaparsan/yaptırursan süt için baya iyi oluyor.

Reactions: The
Selam kızlar nasılsınız
Ben dün öğleden sonra acil sezaryenle kızıma kavustum elhamdülillah darısı tüm bekleyen arkadaslarıma inşaAllah
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah aceleci çıktı cimcime hayırlısı olsun sağlıklı olsun insalalh

Son düzenleme:
Cok şanslısın canım insalalh bende öyle bir sürprizle karşılaşırm en sevdiğim tipler bunlar böyle minyon büyümeyen yerim onları yanaklarını sıka sıka ogluşun da şanslı sizin gibi bir aileye sahip oldu yeni dogacsk oglunla beraber arkadaş olur balıklar kuşlar derken tam bir çiftliğe donuclsecek ama oğlun un çiftliği çok güzel ortam olacsk Masalalh

İnşallah teşekkür ederim ister istemez canı sıkılıyor insanın kanala girseydi diyorum en azından
Olur olur Allah büyük sıkma canını son günlerin yine sen tadını çıkar bebek geldikten sonrası da var herturlu rahatlık yok bize biraz sabredecez

Perine masanın çok önemsiyorlar normal doğum için. Bir de göğüslerine ve sırtına masaj yaparsan/yaptırursan süt için baya iyi oluyor.
Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajını en kotu eşime teklif ederim ama onun yapması da bir garip geliyor diğer dediklerini de araştıracağım canım , teşekkür ederim

Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajını en kotu eşime teklif ederim ama onun yapması da bir garip geliyor diğer dediklerini de araştıracağım canım , teşekkür ederim

Prine masajı insanlar kendilerine nasıl yapıyor anlamıyorum göbekleri kolları nasıl yetiyor

Fetal dna yaptırdıysan korkma canım arada her değer yükselir önemli olan yüksek kalmaması doktorun cevap verdimi
Evet verdi 28 haftada 1.8 32 haftada 2.4 müş 37de yukselmiş pazartesi dahiliyeye gidip tekrar test verecem bakalim daha dun cok korktum uzuldumde simdi daha iyiyim sakinim

Down sendromu yok ama zekada sorun varsada ultrasonda anlasilmaz artik tahlil verip bekleyecem yapacak bise yok dogumuma 2 hafta bile kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…