2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Down sendromu yok ama zekada sorun varsada ultrasonda anlasilmaz artik tahlil verip bekleyecem yapacak bise yok dogumuma 2 hafta bile kalmadi
Allah büyük canım insalalh testlerin temiz çıkarhakkınızda hayırlısı olsun insalalh

hannel kuzum geçmiş olsun ben gibi grip mi oldun?
Sağol canım evet ama yine nolur nolmaz diye şimdi hastanede test yaptırdık. Hiç yaptırasım yoktu da Allah korusun öyle bişi çıkarsa belki kan sulandırıcı kullanmam gerekir diye düşündüm.

Bu arada devlet hastanesi gerçekten inanılmaz rezil ve pis bir ortamdı, Allah orada çalışana da oraya gitmek zorunda kalana da yardım etsin, gerçekten yok böyle bir şey.

Bu yazdıklarımı herkes okusun görsün istiyorum. Belki size belki bir başkasına faydası dokunur. Birkaç gündür mememde sertlik vardı ve emzirmeyle gitmiyordu. Dün yazmıştım emzirme danışmanı eliyle masaj yaparak bebeği emzirtti bana baya rahatlamıştım ama birkaç saate yine aynı oldu. Gece boyu emzirirken masaj yapmama rağmen bebeğim emmek istedi ağladı, çok zor bir gece geçirdim. Lansinoh pompa kar etmedi. Daha sonra bir arkadaşımın da aynısı başına gelmişti onu aradım kendisi Solgar marka Lesitin kullanmış (soyadan yapılan birşey) bunun tıkalı kanallardaki sütü açma etkisi varmış. Hemen ondan aldım sabah, bebeğe de mama verdim. Lesitinden bir tane içtim ve bebek çok rahat emerek meme sertliklerini boşalttı. Diğer göğsümü emmedi bile, ben de sağdım rahatça.

Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajını en kotu eşime teklif ederim ama onun yapması da bir garip geliyor diğer dediklerini de araştıracağım canım , teşekkür ederim

Kendini en hazır hissettiğinde kolayca doğum yapmak nasip olsun inşallah

Reactions: The
2. Doğum sezeryan olacak bakalım 18 ine gün verdi

Sancı nasıl hissediliyor arkadaşlar? Ben hissetmiyorum yalancı da gerçekte ? Bir gariplik yok değil mi ? Bayağı da büyüdü artık, başı da aşağıda. Sadece belim ağrıyor birde başım o da tansiyondan

Prine masajı insanlar kendilerine nasıl yapıyor anlamıyorum göbekleri kolları nasıl yetiyor
Valla benim yetmiyor bugün denedim tekrar ama tek elimle yapabildim sadece hafif yan tarafa doğru eğilerek. İki elimle asla yapamadım ve çok rahatsız edici bir masaj bence yaa

Kızlar resmen 37. Haftamda karnım çatladı ya şaka gibi bu zamana kadar dayandı niye şimdi birden çatladı anlamadım ya aynada görünce şoka uğradım bir tane bile yoktu

Teşekkür ederim canım bu konuda net bir yanıt alamadım 2 dr dan neyse ki az kaldı ama hala gelesi yok bizimkinin

Evet kafalar karışık oluyor dr lar in bende net bir yanıt alamadım sanırım yeterli oluyor doğumdan 1 gün önce bırakmak bende de pıhtılaşma sorunu var kafama göre de kesmem zaten bekliyoruz bakalim

Kizlar selam 39+2 hala gelmeye niyeti yok bizimkinin bir belirti yok bazen yoğun hareketleri dışında. 40 i geçirmeyi düşünüyorum ama sezaryenden de çekiniyorumSizler kaç haftadasiniz ne zamana kadar beklediniz? Nasıl oldu doğumlar?

Kızlar resmen 37. Haftamda karnım çatladı ya şaka gibi bu zamana kadar dayandı niye şimdi birden çatladı anlamadım ya aynada görünce şoka uğradım bir tane bile yoktu
Canım son hafta bile çatlayabiliyormuş maalesef. Benim daha çatlamadı ama sırf o yüzden sevinemiyorum çatlamadığına. Bazen de doğumdan sonra fark ediyormuşsun. Boşver sana bebişinden hatıra olarak düşün bence

39+6 yarın 40 oluyoruz aynı şekilde hiç bir belirti yok 40 a kadar olmazsa görüşelim dedi dr. Pazartesi gidecem tekrar 3 günde bir nst giriom sancı ağrı hiç bi şey yok

Olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum. Silikon göğüs ucu almadım deneyebilirim.

Çok geçmiş olsun benim kurtarıcım madecassol ve anestol kremi karıştırıp sürmek olmuştu ilk bebegımde.. şimdide hazır ettim her ihtimale karşı .. emzirmeden önce silmen gerekiyor

Gündüzleri kullanabilirim dediğiniz kremleri. Gece sarhoş gibi oluyorum. Silmeyi unuturum diye korkuyorum.
Yaa hayırlısı olsun. Çok tatlı çok masumbebişe şimdiden arkadaş.
Feride Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersiniz Bebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Ya çıkılır aslında ama ben 4 günlük bebişe hastaneye gittim. Dönene kadar elim ayağıma dolaştı. Bide bebişim üstüne kadar çiş yaptı.Bana Bi tık zor geldi. Ama alışmak lazım. Sonuçta bundan sonraki hayatımız böyle.,

Doğduktan sonrası da zormuş kızlar 10 gündür zor uyandırdığım bebek, bu gün gözümü kapadığım anda cıyaklamaya başlıyor yemin etmiş beni bu gün uyutmamaya
Bugün bizde öyle olduk. Normalde uyandırmak için soymak gerekiyordu bugün ise az dinleneyim dediğim an gözler açılıyor.

Bi arkadaşımın doğumdan sonra çatlamıştı. Çatlayacaksa ille çatlak oluşuyor sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar size birşey sorucam normal doğum yapan arakadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü o süreci nasıl geçirdiniz bana doktor sadece bi ilaç tek yazmış heralde dikmişim çok yok üç tane tek dedi ama ebe dikerken baya dikti bende dedim kesin çok bakmaya da korkuyorum kuru ve temiz tut dedi bana yaşadığım korkuları hala unutamıyorum doğumda korkudan nefes almayı bile unutum hepinize tavsiyem olabildiğince sakin kalın nasıl ikinocagimi bile bilmiyordum ebe bana kızıyor sebnemmm kendine gellllllay vala niye anlatım bilmiyorum ama içimde tutamıyorum yaşadığım şoku agalamadim bile korkudan sonradan ağlama krizi geldi bana ‍♀ inşallah hepiniz çok güzel doğumlar yaparsınız rabim hepiniz yardımcısı olsun sezeryanda normalde aynı acı aynı korku annelik herzaman aynı annelik bence sağlıklı doğumlarınız olsun ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…