- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Yaaa herkes soyluyo bunu bu dogsunlar sag salim saglikla o aşamalar baslicakDoğduktan sonrası da zormuş kızlar10 gündür zor uyandırdığım bebek, bu gün gözümü kapadığım anda cıyaklamaya başlıyor yemin etmiş beni bu gün uyutmamaya
Allah büyük canımDown sendromu yok ama zekada sorun varsada ultrasonda anlasilmaz artik tahlil verip bekleyecem yapacak bise yok dogumuma 2 hafta bile kalmadi
Sağol canım evet ama yine nolur nolmaz diye şimdi hastanede test yaptırdık. Hiç yaptırasım yoktu da Allah korusun öyle bişi çıkarsa belki kan sulandırıcı kullanmam gerekir diye düşündüm.hannel kuzum geçmiş olsun ben gibi grip mi oldun?
Dün bı denedim yapamadim bugün tekrar deneyeyim şu perine masajınıen kotu eşime teklif ederim ama onun yapması da bir garip geliyor diğer dediklerini de araştıracağım canım , teşekkür ederim
Yağmur inceden çiseliyordu ona rağmen yürüdüm ben tam iki saat bundan sonra yürüyeyim Barim yoksa çocuk içimde kalacak doguramiycamBende yürüyüş yapacaktım vazgeçtim
2. Doğum sezeryan olacak bakalım 18 ine gün verdiCanım sen beni anlatıyorsun benim karnım hep taştı bebegin hareketleri azalmıştı bide karnım alt kısmı zayıflamış bebek göğsünün altında toplanmış gibiyse senin doğumun yakın olabilir ilk mı sağlığı iyiyse düşünme 38 doldursun inşallah bence 39 da yada 39 dan bi iki gün sonra doğumun olur benim 38 haftanın dolmasına bi gün kalmıştı doğdu inşallah kolay doğum nasip olur hepinize
Valla benim yetmiyorPrine masajı insanlar kendilerine nasıl yapıyor anlamıyorum göbekleri kolları nasıl yetiyor
Amin amin canım inşallahKendini en hazır hissettiğinde kolayca doğum yapmak nasip olsun inşallah
Valla sabahtan beri mum tutturuyor bana, uyumuyor da sıpaYaaa herkes soyluyo bunu bu dogsunlar sag salim saglikla o aşamalar baslicak
Teşekkür ederim canımBende oksapar kullanıyorum kuvvetli etkisi 12 saat ortalama zaten demişti doktorum ilk iki doğumda sadece doğum olduğu gün yapmadık bunda da bugün sancı var diye, normal doğuma da herhangi bir manisi yok merak etme cancağızım
Evet kafalar karışık oluyor dr lar in bende net bir yanıt alamadım sanırım yeterli oluyor doğumdan 1 gün önce bırakmak bende de pıhtılaşma sorunu var kafama göre de kesmem zaten bekliyoruz bakalimMerhaba ben 38+1 de bırakırım iğneyi oksapar enox hangisi denk gelirse onu kullandım. 35 tede ecopirini kesti dr. Bana önlem amaçlı Kullandırıyordu dr önceki gebeliğimde kayıp yaşadığım için pıhtılaşma çıkmamıştı genetik testte. Doğumdan 1 gün öncede bırakan var ama bunu neye göre belirliyor drlar bilmiyorum
Canım son hafta bile çatlayabiliyormuş maalesef. Benim daha çatlamadı ama sırf o yüzden sevinemiyorum çatlamadığına. Bazen de doğumdan sonra fark ediyormuşsun. Boşver sana bebişinden hatıra olarak düşün benceKızlar resmen 37. Haftamda karnım çatladı ya şaka gibibu zamana kadar dayandı niye şimdi birden çatladı anlamadım ya aynada görünce şoka uğradım bir tane bile yoktu
39+6 yarın 40 oluyoruz aynı şekilde hiç bir belirti yokKizlar selam 39+2 hala gelmeye niyeti yok bizimkinin bir belirti yok bazen yoğun hareketleri dışında. 40 i geçirmeyi düşünüyorum ama sezaryenden de çekiniyorumSizler kaç haftadasiniz ne zamana kadar beklediniz? Nasıl oldu doğumlar?
Olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum. Silikon göğüs ucu almadım deneyebilirim.Csnim goguslerini hergun yıka kuru bırak göğüs pedlerini hep degistir göğüs ucu için medela yada lansinoh kremi al çok iyi geldi bana yara ilerlemedi çoğalması yavaş yavaş azalttı ağrılarımj birde uçlar iyileşene kadar m beden medela silikon göğüs ucu aldım kullandım öyle böyle geçti yaralar göğsüne krem sur viraz açık bırak hava alsın sonra kapat insalalh iyilesirsin
Çok geçmiş olsun benim kurtarıcım madecassol ve anestol kremi karıştırıp sürmek olmuştu ilk bebegımde.. şimdide hazır ettim her ihtimale karşı .. emzirmeden önce silmen gerekiyor
Yaa hayırlısı olsun. Çok tatlı çok masumKızlar eşim bugün bu minnoşla eve geldi. Bebekle birlikte büyürler dedi.Çok şaşırdım, sürpriz yapmış nasıl bakılır bilmiyorum hayırlısı artık bi şekilde iki bebişli oldum. daha doğuramadım bu arada, doktor pazara kadar bekleyelim dedi, beklemedeyim
Ya çıkılır aslında ama ben 4 günlük bebişe hastaneye gittim. Dönene kadar elim ayağıma dolaştı. Bide bebişim üstüne kadar çiş yaptı.Bana Bi tık zor geldi. Ama alışmak lazım. Sonuçta bundan sonraki hayatımız böyle.,Feride Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersinizBebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Bugün bizde öyle olduk. Normalde uyandırmak için soymak gerekiyordu bugün ise az dinleneyim dediğim an gözler açılıyor.Doğduktan sonrası da zormuş kızlar10 gündür zor uyandırdığım bebek, bu gün gözümü kapadığım anda cıyaklamaya başlıyor yemin etmiş beni bu gün uyutmamaya
Kızlar resmen 37. Haftamda karnım çatladı ya şaka gibibu zamana kadar dayandı niye şimdi birden çatladı anlamadım ya aynada görünce şoka uğradım bir tane bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?