2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Zaten şimdiye kadar çatlamadigina şaşırmıştım, annemin vücudu falan harita gibidir çünkü ve benim de ergenlikten kalma çatlaklarim vardı , vücudum çok müsait çünkü. Ama yine de canım sıkıldı ya resmen son birkaç hafta kala olacak iş değil

Ben dikiş ten çok çektim, hâlâ da çekiyorum. Doktorun yazdığı ilacı mutlaka düzenli kullan canım. Ben hastane hatası yüzünden ilaçları geç aldım, dikişlerim açıldı, enfeksiyon kaptı. Üstüne kutu kutu antibiyotik içiyorum şuan. Hâlâ da dikiş atılmadı, 4 dikişim açıldı benimde. Sen doktorun yazdığı ilacları mutlaka kullan canım. Temiz ve kuru tut. Pansuman önerdiler mi bilmiyorum ama mutlaka pansuman şartmış. Her tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile uzaktan kurutabilirsin. Pedini de sık sık değiştir. Kabız olmamaya çalış. Ben bunlara geç dikkat ettim, enfeksiyonu atlattım ama dikiş için hâlâ bekliyorum.
. Gözün aydın bu arada canım, hayırlı olsun bende doğurunca bir ağlama krizine girmiştim rahatladığım için, değişik bir duygu

Al canım tak göğsüne yaralar iyileşene kadar aman bebeği alıştırmaalisirda kötü olur benim kızım alıştı 8 ay boyunca onunla emzirdim onsuz emmedi şimdi oğlumda da yara oldu 1 hafta kullandım baktım hafifledi ağrılar hemen çıkardım alismadi yani alistirmiyim az olan yanmalarla idare ediyirum kremle beraber

Doğduktan sonrası da zormuş kızlar 10 gündür zor uyandırdığım bebek, bu gün gözümü kapadığım anda cıyaklamaya başlıyor yemin etmiş beni bu gün uyutmamaya
Ha ya dün e kadar dedim uyansın içsin sarılık olmasın beyfendi birazcık kendine geldi renklendi hergece gazdan dolsyi bırakmıyo yatim gözleri fildir fildir gece uyumak istemiyor emzirerek yatıyorum öyle boylr yatıyo

Cikarsin tabiki canım , kızını da alır gezersiniz Bebek minicikken geziyorlar ya, mümkün mü sence ? Yani yenidoganla çıkılır mi merak ediyorum
Bizim kültürde 40 kışın çıkma diyorlar ama orda olmadığım için yurtdışında bu kurallar yok kimse karışmıyor zaten karışamaz buranın sistemi kötü ya eve geldim 1hafts sonra kağıt kürek işleri için dışarı çıktım bebekle bebeğin sağlık kartı kimliği doğum belgesi için ordan oraya gittik ne zor ya bu ülkede bunlari yapmak daha bebeğin oturum kaydı adresi sır cartidir curtudur pişman ettiriyorlar doğum yaptığıma ne güzle oğlum karnımdaki ben yerde oturuyordum şimdi bebek geldi bütün resmi kurumlar beni bekliyor ve bitmiyor bizde öyle boylr geziyoruz işte kosturmaca havada soğuk bebeğe kötü bu durum

Canım bebek için hiç kontrole gittinmi. Birde senin sütun kaç günde geldi . Benim yeni yeni daha biraz bugün gelmeye başladı

Kızlar yarın 40 oluyoruz bu haftalarda bebek hareketli olması normal mi sonlarda hareketler azalır diyorlardı ama bizim hiç azalmadı..

Valla bende öyleydim ya aman tek emsin de uyanık kalsın diyordum, bu günde sabahtan akşama kadar uyumadı hanımefendi. Gazda çıkarmıyor, uyumuyor da. En son yorgunluktan uyuya kaldı. Ağlayıp duruyor birde, susturamadık. Oturdum bende ağladım biyeri acıyor da farkedemiyor muyum diye.
Canım bebek için hiç kontrole gittinmi. Birde senin sütun kaç günde geldi . Benim yeni yeni daha biraz bugün gelmeye başladı
2 kez gittik canım. İlkinde 4.günde gittik, ikincisi 9.günlükken gittik.

Benim sütüm de ilk üç gün filan azdı canım. Vardı ama azdı göğüslerim den anlıyordum. Ondan sonra çoğalıp gelmeye başladı, hatta sağ göğsüm taş gibi oldu. Sapmadan rahatlayamadım, şuan iyi şükür. Seninde artar canım merak etme. Beslenmene dikkat et yeter

Kuru soğan ve Dereotu tükettim canım, onunda faydası oldu sanırım.

Hey kızlar iyi akşamlar hepinize Bi sorum olucak öncelikle evladını kucağına alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün, doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin bir seste kurtarsın.
39+1 haftalıgız dün dogumu kolaylaştırdıgını okudugum için son kez ilişkiye girdim eşimle yaklasık yarım saat sonra nişanım geldi. Kahverengi mukus işte bildiğiniz gibi. İnanılmaz bel kasık agrım vardı ama öyle belli dklarda sancı mancı yoktu. Sabah 6 ya kadar bekledim sancı yok.

Gittik hastaneye 2 cm acılma, nst normal, suyum gelmemiş benek basını tam yerleştirmemiş aşagı inmiş dediler. Eve git sancı olunca gel dediler. Geldim uyudum bu sabah yine sadece bel agrısı vardı. Açılma kanaması az az devam etti.

Benim dün gece cok sık çişim varmış hissi oldu suyum geliyo sandım Bi kez tazyikli aktı sonra kesik kesik şeffaf su. Ben suyum sandım bugun baktım sancı yok korktum ya suyum azaldıysa cocuguma sıkıntı olursa diye, gittim nst muayene ultrason hepsi bakıldı suyu başı iyi dendi. Artık sadece sancıyı beklicez dediler.

Doktorum yarın doğar dedi bakalım. Şuan beklemedeyiz. Ahududu yaprağı çayı içiyorum pilates te hareket ediyorum. Açılmamın artması ve sancı gelmesi için napabilirim?
NİŞANI GELİP SUYU GELMEYEN SANCISI BAŞLAMAYAN VAR MI? Allah kurtarsın hepimizi... Cevabınızı bekliyorum kızlar lütfen cok kafam karıştı

Bende 38 in içindeyim Pazartesi kontrolüm var.bebek hareketlerini geçen hafta daha yoğun hissediyordum şuan daha az geçen haftalara göre.böyle olan varmı

Bizde 3 gün gittik . Pazartesi bidaha kontrol vide işitme testi yapıldak . Sarılık cıktı 9 lardaydi önemli değil dedi . Bakalım insAllah yükselmez daha fazla

Valla benim yetmiyor bugün denedim tekrar ama tek elimle yapabildim sadece hafif yan tarafa doğru eğilerek. İki elimle asla yapamadım ve çok rahatsız edici bir masaj bence yaa
Ben yapamadım eşimde yapmaz korkar

Gebeliğin başından beri değil sonradan 30 haftaydı sanırım ama iğne yapıldığı için de olabilir dedi doktorum
İlaç tedavisi görüyormusun peki bebeğe zarar vermiyormuymuş ben şuanda çok endişelendim doktorum bir sıkıntı yok dedi

Bizde 3 gün gittik . Pazartesi bidaha kontrol vide işitme testi yapıldak . Sarılık cıktı 9 lardaydi önemli değil dedi . Bakalım insAllah yükselmez daha fazla
Düşükmüş sarılık değeri canım. Sütün az olsa da bol bol emzir, çabucak atlatır Allahın izniyle. Hem bol emzirmeye bağlı sütünde artar

39+6 yarın 40 oluyoruz aynı şekilde hiç bir belirti yok 40 a kadar olmazsa görüşelim dedi dr. Pazartesi gidecem tekrar 3 günde bir nst giriom sancı ağrı hiç bi şey yok
Bundan sonraya karar vereceksiniz sanırım hayırlısı olsun hakkımızda aynı benimde öyle 40 a bırakmadan alınsa mı beklesem mi çok kararsız kaldım bende ‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…