2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım ya ben senin durumunu okuyordum çok çok uzldum çok geçmiş olsun ben ilaçları hastaneden çıktığım gün aldım kulanmaya başladım bana galiba sadec onun için bi antibiyotik yazmış ben devlete doğum yaptım bi de yanış okumadıysam oburu bi vitamin pansuman önermedi hiç bana canım sadece kuru ve temiz tut dedi saç kurutma makinesi hiç denemedim canım babamlardayim dikişler düştüğünü nasıl anliycaz canım bide çok konuştum ama benim acımıyor çok ama bakmayada çok korkuyorum sen kendini zorladın mı patladil canim neden oldu acaba çok tesekur ederim allah razı olsunevet gerçekten öyle oldu vala yaşadıklarımı düşünüp agladim

Kızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.

Benimde oğlumun burnunda hırıltı sesleri geliyor geçen gün baktım burnu kirli burun pompası ile bir çektim çok sapsarı akıntı salya çıktı ağladı zaten pompa ile temizlemek zararlı bu zamanda dün gittim eczaneden şerum aldım enjektör aldım YouTube'dan bir vudeooi izledim yeni dogan bebeklere de yapılıyor enjektör el 5cc serum doldurdum yarısını bir deliğe diğer ğer yarısını öbür deliğe tazyikli şekilde hızlı sıktım hemen bebeği bas aşağı yaptım sirtuna vurdum burnundan bir sürü salya çıktı ağzından çıktı genizi tıkanmış yavrumunnefes alamıyordu öyle yaptıktan sonra biraz ağladı kendine gepdi saatlerce rahat uyudu
Bugünde yaptim yine pislik çıktı pazartesi çocuk doktorundan randevu yapcam korkuyorum gececystarken nefesi kesiliyor bağırıyor çığlık atıyor korkuyorum dün gece hiç yatmadım başını biraz dik tuttum tam yaslamadim kafasını boğulması diye zaten burnumdan nefes alıyor insaln korkuyor burnu tikanirsa nefes alamasa diye bakalım pazartesi goruscem doktrls insalalh öğüne kadar toparlanır hırıltısi geçer ablaları hala öksürüyor iyilesmediler antibiyotik kullanıyorlar burun spreyleri hasta ettielr çocuğu ne kadar dikkat etsemde

Son düzenleme:
Canım sağ slaim dogurursun insalalh hangisi hayırlı ise o doğum olsun , sıkma canını bebeğin Masalalh buyuk normal doğum belki seni zorlayabilir doktorlar a bırak kendini insalalh hayırlısı ile sabaha alırsın yavrunu

Canım endişe etme benim ultrasyonda 4171 gram göründü. Normal doğum yaptım 3905 cıktı anne karnından. Hayırlısı neyse o olsun insAllah

Canım bende senin gibi ilişkiden sonra nisanım geldi benim doğum hemen başladı onun etkisi mı bilmiyorum bende bi şu gelmedi canım ya sadece kanlı mukus vardı şu nasıl oluyor bilmiyorum sadec dogumhneye giderken kanama mukus karışık hisetim zaten hiç birşey anlamdim şu olmadan da doğum başlar bence canım sağlıcakla kolay bi doğumun olur insallah
Allah büyük canım dualarım seninle inşalalh tez vakitte sağlıcakla bi avazda bebeğini kucağına al korkma normal doğum olabilir o allah'ın takdiri sezeryan da olsa yine senin ve bebeğinin sağlığı doğum şeklinden daha önemli

Amin canım inşallah Allah razı olsun açılma yok sadece kasılma çıktı nstde sabah kendi drum karar verecek...

Amin canım inşallah Allah razı olsun dra bırakacağım bende ne derse artık

Gaz damlası verin muhtemelen gazdan ağlıyordur. Biz biogaia kullanıyoruz bebek de rahatlıyor

İyi geceler kızlar. Bebeğini kucağına alanların gözü aydın bekleyenlerin de allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun. 39+5 de yani bugün sezeryan oldum.çok yürüyüş yapmama rağmen Ne sancı ne de açılmam olmuyordu. Dr risk etmeyelim günlerin alalım dedi. Kız bebek bu arada. Şükür ikimiz de iyiyiz sadece ağrım oluyor dikiş yerlerinde oda normal deniliyor. Hepimize geçmiş olsun iyi geceler

Canım ya neler gelmiş başına inşallah toparlanırsın Allah şifa versin
Emziriyorum canım . Hep göğüslerim yara oldu resmen çiğlik atasım var aralarda mamada vermek zorunda kaliyorum
Of of bilmez miyim ucu düşecek sanıyordum kremler fayda eder inşallah canım krem haricinde ayva çekirdeğini suya koyup jel kıvamı alınca sürüyordum o da iyi geliyordu
Olsun canım sağlığı yerinde olsun da sağ Salim kucağına al da artık gelme vakti idi zaten erken haftada değil şükür hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım
Allah şifa versin canım benim kız da durmadan öpüyor sarılıyor seviniyorum kardeşini sevmesine de bi yandan hasta olacak diye tedirgin oluyorum
Kızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Iyi geceler arkadaslar.kasimda normal dogum dusunuyorduk,bebek makat gelusi oldugundan doktor ekimde sezeryan yapacak.aranizda bilgisi olan var mi?bebeyin pozisyonunu deyismek icin nrler yapa bilirim?

130 Gr eksiyle çıktık hastaneden, d vitaminine henüz başlamadım sağlık ocağına goturmedim çünkü...
Benimkide hastaneden çıkınca 100 gramdı. 3 gün gittik 105 gram gene vermişti. 4 gün d vitaminine başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…