Evet canım ya ben senin durumunu okuyordum çok çok uzldum çok geçmiş olsunBen dikiş ten çok çektim, hâlâ da çekiyorum. Doktorun yazdığı ilacı mutlaka düzenli kullan canım. Ben hastane hatası yüzünden ilaçları geç aldım, dikişlerim açıldı, enfeksiyon kaptı. Üstüne kutu kutu antibiyotik içiyorum şuan. Hâlâ da dikiş atılmadı, 4 dikişim açıldı benimde. Sen doktorun yazdığı ilacları mutlaka kullan canım. Temiz ve kuru tut. Pansuman önerdiler mi bilmiyorum ama mutlaka pansuman şartmış. Her tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile uzaktan kurutabilirsin. Pedini de sık sık değiştir. Kabız olmamaya çalış. Ben bunlara geç dikkat ettim, enfeksiyonu atlattım ama dikiş için hâlâ bekliyorum.
. Gözün aydın bu arada canım, hayırlı olsunbende doğurunca bir ağlama krizine girmiştim rahatladığım için, değişik bir duygu
Benimde oğlumun burnunda hırıltı sesleri geliyor geçen gün baktım burnu kirli burun pompası ile bir çektim çok sapsarı akıntı salya çıktı ağladı zaten pompa ile temizlemek zararlı bu zamanda dün gittim eczaneden şerum aldım enjektör aldım YouTube'dan bir vudeooi izledim yeni dogan bebeklere de yapılıyor enjektör el 5cc serum doldurdum yarısını bir deliğe diğer ğer yarısını öbür deliğe tazyikli şekilde hızlı sıktım hemen bebeği bas aşağı yaptım sirtuna vurdum burnundan bir sürü salya çıktı ağzından çıktı genizi tıkanmış yavrumunValla bende öyleydim yaaman tek emsin de uyanık kalsın diyordum, bu günde sabahtan akşama kadar uyumadı hanımefendi. Gazda çıkarmıyor, uyumuyor da. En son yorgunluktan uyuya kaldı. Ağlayıp duruyor birde, susturamadık. Oturdum bende ağladım biyeri acıyor da farkedemiyor muyum diye.
2 kez gittik canım. İlkinde 4.günde gittik, ikincisi 9.günlükken gittik.
Benim sütüm de ilk üç gün filan azdı canım. Vardı ama azdı göğüslerim den anlıyordum. Ondan sonra çoğalıp gelmeye başladı, hatta sağ göğsüm taş gibi oldu. Sapmadan rahatlayamadım, şuan iyi şükür. Seninde artar canım merak etme. Beslenmene dikkat et yeter
Kuru soğan ve Dereotu tükettim canım, onunda faydası oldu sanırım.
Prine masajı insanlar kendilerine nasıl yapıyor anlamıyorum göbekleri kolları nasıl yetiyor
Canım sağ slaim dogurursun insalalhKızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.
Canım endişe etme benim ultrasyonda 4171 gram göründü. Normal doğum yaptım 3905 cıktı anne karnından. Hayırlısı neyse o olsun insAllahKızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.
Canım bende senin gibi ilişkiden sonra nisanım geldi benim doğum hemen başladı onun etkisi mı bilmiyorum bende bi şu gelmedi canım ya sadece kanlı mukus vardı şu nasıl oluyor bilmiyorum sadec dogumhneye giderken kanama mukus karışık hisetim zaten hiç birşey anlamdim şu olmadan da doğum başlar bence canım sağlıcakla kolay bi doğumun olur insallahHey kızlar iyi akşamlar hepinize Bi sorum olucak öncelikle evladını kucağına alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün, doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin bir seste kurtarsın.
39+1 haftalıgız dün dogumu kolaylaştırdıgını okudugum için son kez ilişkiye girdim eşimle yaklasık yarım saat sonra nişanım geldi. Kahverengi mukus işte bildiğiniz gibi. İnanılmaz bel kasık agrım vardı ama öyle belli dklarda sancı mancı yoktu. Sabah 6 ya kadar bekledim sancı yok.
Gittik hastaneye 2 cm acılma, nst normal, suyum gelmemiş benek basını tam yerleştirmemiş aşagı inmiş dediler. Eve git sancı olunca gel dediler. Geldim uyudum bu sabah yine sadece bel agrısı vardı. Açılma kanaması az az devam etti.
Benim dün gece cok sık çişim varmış hissi oldu suyum geliyo sandım Bi kez tazyikli aktı sonra kesik kesik şeffaf su. Ben suyum sandım bugun baktım sancı yok korktum ya suyum azaldıysa cocuguma sıkıntı olursa diye, gittim nst muayene ultrason hepsi bakıldı suyu başı iyi dendi. Artık sadece sancıyı beklicez dediler.
Doktorum yarın doğar dedi bakalım. Şuan beklemedeyiz. Ahududu yaprağı çayı içiyorum pilates te hareket ediyorum. Açılmamın artması ve sancı gelmesi için napabilirim?
NİŞANI GELİP SUYU GELMEYEN SANCISI BAŞLAMAYAN VAR MI? Allah kurtarsın hepimizi... Cevabınızı bekliyorum kızlar lütfen cok kafam karıştı
Allah büyük canım dualarım seninle inşalalh tez vakitte sağlıcakla bi avazda bebeğini kucağına al korkma normal doğum olabilir o allah'ın takdiri sezeryan da olsa yine senin ve bebeğinin sağlığı doğum şeklinden daha önemliKızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım bende senin gibi ilişkiden sonra nisanım geldi benim doğum hemen başladı onun etkisi mı bilmiyorum bende bi şu gelmedi canım ya sadece kanlı mukus vardı şu nasıl oluyor bilmiyorum sadec dogumhneye giderken kanama mukus karışık hisetim zaten hiç birşey anlamdim şu olmadan da doğum başlar bence canım sağlıcakla kolay bi doğumun olur insallah
Allah büyük canım dualarım seninle inşalalh tez vakitte sağlıcakla bi avazda bebeğini kucağına al korkma normal doğum olabilir o allah'ın takdiri sezeryan da olsa yine senin ve bebeğinin sağlığı doğum şeklinden daha önemli❣
İnşallah canım 38 de normal olur demişti dr bakalım sabaha belli olacak..Canım endişe etme benim ultrasyonda 4171 gram göründü. Normal doğum yaptım 3905 cıktı anne karnından. Hayırlısı neyse o olsun insAllah
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım sağ slaim dogurursun insalalhhangisi hayırlı ise o doğum olsun , sıkma canını bebeğin Masalalh buyuk normal doğum belki seni zorlayabilir doktorlar a bırak kendini insalalh hayırlısı ile sabaha alırsın yavrunu
Gaz damlası verin muhtemelen gazdan ağlıyordur. Biz biogaia kullanıyoruz bebek de rahatlıyorValla bende öyleydim yaaman tek emsin de uyanık kalsın diyordum, bu günde sabahtan akşama kadar uyumadı hanımefendi. Gazda çıkarmıyor, uyumuyor da. En son yorgunluktan uyuya kaldı. Ağlayıp duruyor birde, susturamadık. Oturdum bende ağladım biyeri acıyor da farkedemiyor muyum diye.
2 kez gittik canım. İlkinde 4.günde gittik, ikincisi 9.günlükken gittik.
Benim sütüm de ilk üç gün filan azdı canım. Vardı ama azdı göğüslerim den anlıyordum. Ondan sonra çoğalıp gelmeye başladı, hatta sağ göğsüm taş gibi oldu. Sapmadan rahatlayamadım, şuan iyi şükür. Seninde artar canım merak etme. Beslenmene dikkat et yeter
Kuru soğan ve Dereotu tükettim canım, onunda faydası oldu sanırım.
Nstde 100 e vuruyor ben de hiç şancı hissetmiyorum bebek hareketi gibi oluyorSancı nasıl hissediliyor arkadaşlar? Ben hissetmiyorum yalancı da gerçekte ? Bir gariplik yok değil mi ? Bayağı da büyüdü artık, başı da aşağıda. Sadece belim ağrıyor birde başım o da tansiyondan
Hareketli olması iyi bir şey kafam rahat işteKızlar yarın 40 oluyoruz bu haftalarda bebek hareketli olması normal misonlarda hareketler azalır diyorlardı ama bizim hiç azalmadı..
Canım ya neler gelmiş başına inşallah toparlanırsın Allah şifa versinBen dikiş ten çok çektim, hâlâ da çekiyorum. Doktorun yazdığı ilacı mutlaka düzenli kullan canım. Ben hastane hatası yüzünden ilaçları geç aldım, dikişlerim açıldı, enfeksiyon kaptı. Üstüne kutu kutu antibiyotik içiyorum şuan. Hâlâ da dikiş atılmadı, 4 dikişim açıldı benimde. Sen doktorun yazdığı ilacları mutlaka kullan canım. Temiz ve kuru tut. Pansuman önerdiler mi bilmiyorum ama mutlaka pansuman şartmış. Her tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile uzaktan kurutabilirsin. Pedini de sık sık değiştir. Kabız olmamaya çalış. Ben bunlara geç dikkat ettim, enfeksiyonu atlattım ama dikiş için hâlâ bekliyorum.
. Gözün aydın bu arada canım, hayırlı olsunbende doğurunca bir ağlama krizine girmiştim rahatladığım için, değişik bir duygu
Of of bilmez miyim ucu düşecek sanıyordum kremler fayda eder inşallah canım krem haricinde ayva çekirdeğini suya koyup jel kıvamı alınca sürüyordum o da iyi geliyorduEmziriyorum canım . Hep göğüslerim yara oldu resmen çiğlik atasım var aralarda mamada vermek zorunda kaliyorum
Olsun canım sağlığı yerinde olsun da sağ Salim kucağına al da artık gelme vakti idi zaten erken haftada değil şükür hakkınızda hayırlısı olur inşallah canımKızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.
Allah şifa versin canım benim kız da durmadan öpüyor sarılıyor seviniyorum kardeşini sevmesine de bi yandan hasta olacak diye tedirgin oluyorumBenimde oğlumun burnunda hırıltı sesleri geliyor geçen gün baktım burnu kirli burun pompası ile bir çektim çok sapsarı akıntı salya çıktı ağladı zaten pompa ile temizlemek zararlı bu zamanda dün gittim eczaneden şerum aldım enjektör aldım YouTube'dan bir vudeooi izledim yeni dogan bebeklere de yapılıyor enjektör el 5cc serum doldurdum yarısını bir deliğe diğer ğer yarısını öbür deliğe tazyikli şekilde hızlı sıktım hemen bebeği bas aşağı yaptım sirtuna vurdum burnundan bir sürü salya çıktı ağzından çıktı genizi tıkanmış yavrumunnefes alamıyordu öyle yaptıktan sonra biraz ağladı kendine gepdi saatlerce rahat uyudu
Bugünde yaptim yine pislik çıktı pazartesi çocuk doktorundan randevu yapcam korkuyorum gececystarken nefesi kesiliyor bağırıyor çığlık atıyor korkuyorum dün gece hiç yatmadım başını biraz dik tuttum tam yaslamadim kafasını boğulması diye zaten burnumdan nefes alıyor insaln korkuyor burnu tikanirsa nefes alamasa diye bakalım pazartesi goruscem doktrls insalalh öğüne kadar toparlanır hırıltısi geçerablaları hala öksürüyor iyilesmediler antibiyotik kullanıyorlar burun spreyleri hasta ettielr çocuğu ne kadar dikkat etsemde
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
130 Gr eksiyle çıktık hastaneden, d vitaminine henüz başlamadım sağlık ocağına goturmedim çünkü...Kızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
Benimkide hastaneden çıkınca 100 gramdı. 3 gün gittik 105 gram gene vermişti. 4 gün d vitaminine başla dedi130 Gr eksiyle çıktık hastaneden, d vitaminine henüz başlamadım sağlık ocağına goturmedim çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?