2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar saat 6 dan beri hastanede yatıyorum inanılmaz bi yan ağrım var, idrarda kanama varmış kum veya taş düşürüyomuşum ağrıdan ağlamaktan çok fena bi hale düştüm. Bu sancılar doğumu da başlatabilir dedi doktor çok korkuyorum, pazar günü olduğu için de doktor falan da yok kanuni ye sevk edebiliriz geçmezse ağrılar dedi doktor ama hiçbi şekilde serumun ağrı kesicinin falan yararı yok napıcam bilmiyorum

Emziriyorum canım . Hep göğüslerim yara oldu resmen çiğlik atasım var aralarda mamada vermek zorunda kaliyorum
İnşallah bir an önce geçer canım
Bende devlette doğurdum canım. Özellikle dikiş atılırken sormama rağmen pansuman gerek yok dedi. Doktor da neden pansuman yapmadın diye kızdıben ilaçları geç kullandığım ve pansuman yapmadığım için açıldı dikişlerim. Şuan dikkat ediyorum ama hâlâ ipler düşmedi bakalım.
Oyy minnoş ya rahatlamıştır genzi açılınca. Benim kızda hırıltılı nefes alıyor bazen, burnundan bakıyorum ama birşey gözükmüyor. Acaba tıkalı mıdır ki?
Kızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Gaz damlası verin muhtemelen gazdan ağlıyordur. Biz biogaia kullanıyoruz bebek de rahatlıyor
Sağlık ocağına sorup alıcam canım, gazdandı muhtemelen.
Hayırlı uğurlu olsun canım, analı babalı büyüsük
Çok teşekkür ederim canım, iyileşmeye çalışıyorum.
Kızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
Biz d vitamini 15.günde başlayacağız canım, çocuk doktoru öyle söyledi.

Sezeryanda akşam 10dan sonra su dahi içme dediler...

Kızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun cnm
Cok gecmis olsun cnm. Ins hemen duserde rahat edersin

Ay maşallah benden önce doğurdun hayırlı olsun, sağlıklı ve güzel bir ömrü olsun minnoş kızının
çok teşekkür ederım canım
En kısa zamanda saglıcakla kavusun inş
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah aceleci çıktı cimcime hayırlısı olsun sağlıklı olsun insalalh
Allah razı olsn canım korkuttu bizi
Elimiz ayagımıza dolandı
Canım bebek için hiç kontrole gittinmi. Birde senin sütun kaç günde geldi . Benim yeni yeni daha biraz bugün gelmeye başladı
Oğlumda hıc süt sorunu yasamadım ama kızımda daha kademeli artıyo gibi hala tam sütüm inmedi mesela ve cocuk doktoru mamayla destekle istersen dogum kılosu düşük dedi ve dün aksam apar topar mama aldık sonuc kızım mamayı içmek istemedı napıcaz bılmıyorm bugun incir ve dereotu tüketmeye calısıcam inşaAllah
Sag salim en hayrlı ve saglıklı sekılde kavusun canım Rabbım yardımcın olsn
Kızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
-100 gramla hastaneden cıktık zaten kılomuz bıraz dusuktu iyice azalıcak diye sacma sapan üzüntüye kapıldım. Yarın kontrolum var inş daha da düşmez(
Kizlar bir şey sormak istiyorum, epidural ya da spinal sezaryen sonrasında kaç saat su içmeden yemek yemeden beklediniz?
Canım 17.30 da cıktım sezaryenden 7.30 da sıvı alımına basladım

Benim ameliyat hayırlısıyla yarın ne olur dua edin yavrum sağlıkla gelsin kaderi güzel olsun Hepimizin inşallah.
Rabbım saglıcakla kavustursn kolaycacık atlatın inşaAllah

Canım çok kötü bir durum gözükmüyor birşey genizi tıkalı sende yapabilirsin valla gece korkutuyor bizi çığlık atıyor nefes alamıyor hep nobetteyiz uxanmadan yatıryoz ysrin doktoru aracsm bakalım ne der

Allah razı olsun canım vallihi dikkat edin küçücük üzülüyorum onu böyle görünce

Canım benim ya hem doğum hem böbreğin sancısı bir araya gelince çok zorlanırsın ama vardır inşallah bunda da bir hayır Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin minnoşun
Kızlar ya gece üzerimizden gecti
Nerdeyse sabaha kadar uyumadı minik kızım
Hala mekonyumlu kaka yapıyo
Acaba kac kez mekonyumlu kakadan sonra normale dondu sizin kakişler
1 gün sürdü eminim de canım tam hatırlayamıyorum hastanede hep öyleydi de eve geldikten sonra ne zaman rengi açıldı emin olamıyorum

Allah bağışlasın canım bol bol rezene çayı iç brnrgin gazını hep çıkar düzene girecek insalalh
Allah bağışlasın canım şükür iyisiniz çok geçmiş olsun
Evet 3.gunde tartıldı 200 Gr a yakın gitti bizde D3 vitamine 5.gunde başladık hap günde 1 sutumle eritip kaşıkla veriyorum
Canım ameliyat im sabah oldu spinal den sonra hemen şu çay rezene çayı getirdiler içtim her saat sadece yemeği akşam 5gbi yedim oda kahvaltı verdiler
Çok geçmiş olsun canım ay ne zor kum taş atmak eşimden bilirim insallah ağrını hafifletecek ilaç verilrleer
Csnim benim oğlan da sanırım 4.gunde normal sarı kaka yaptı

Çok sagolun Allah razı olsun benim nişanım geldi ama dogum baslamadı, hiç sancı yok. Bel kasık agrım var sadece. Nişan gelip 2 gün sonra doguran varmış ama benim bugün 2. Günüm nişanda sonra inşallah sancı tutar da dogururum dua edim kızlar

Günaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş. Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım

Canım 3-4 kez yaptı belki biraz daha fazla. Ben de 2 saate bir emdiriyorum çocuk sütü almak istemiyo bazen.. Uykusuz her gece Halimize bin şükür

1 gün sürdü eminim de canım tam hatırlayamıyorum hastanede hep öyleydi de eve geldikten sonra ne zaman rengi açıldı emin olamıyorum
5 kez kaka yaptık 5 i de siyah endıse etmem gereken bısey yoktur demi canım ya
Csnim benim oğlan da sanırım 4.gunde normal sarı kaka yaptı
Ya cok endıse ettm bnde iyice acemi hissedyrm kendımı
Canım 3-4 kez yaptı belki biraz daha fazla. Ben de 2 saate bir emdiriyorum çocuk sütü almak istemiyo bazen.. Uykusuz her gece Halimize bin şükür
Ay içim rahatladı yarın tekrar sorucam zaten canımda acaba önemli bı durum mu dıye tuttu yine pimpirikli hallerim

Rabb'im yaridmcin olsun cnsim sağ salim gelsin inşallah bebeğin çok az kalmış günün bu aralar gelir inşallah kavuşur annesine Rabb'im insalalh tek avazda kurtarır seni
İnsallah çok sağol hepimizi inşallah Bu arada ağrı hiçbirsey yok . Kontrolüm var yarın bakalım hayırlısı

Valla canım k.bakma eşin çok düşüncesiz. Sana yardımcı olması gerekirken birde köstek oluyor.hem ameliyatlısın hiç takma onu kafana. Boşver konuşma onunla sadece bebeğinle ve kendinle ilgilen. Belki oda yanlışını anlar, çok biliyorsa beyefendi alsın emzirsin

Suan sütun az geliyor ya o ne kadar çektikçe bağırsaklara gitse o siyah kaka çıkar bol bol emzir bırakma uyusun sıkıntı etme düzelir

Son düzenleme:
Çok yanlış yaptığı sana destek olması lazimken yaptığına bak Allah yardımcın olsun canım annen yanında değil mi boşver kocanı takma annen yanında ise ona danış konuş birşeyler iste oda işine gitsin Gelsin sütun etkilemesin stresden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…