- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 23
- 40
Youtu.be de var canım bak istersenNasil ki ben bilmiyorum nasıl yapılıyor bu masaj
İnşallah bir an önce geçer canımEmziriyorum canım . Hep göğüslerim yara oldu resmen çiğlik atasım var aralarda mamada vermek zorunda kaliyorum
Bende devlette doğurdum canım. Özellikle dikiş atılırken sormama rağmen pansuman gerek yok dedi. Doktor da neden pansuman yapmadın diye kızdıEvet canım ya ben senin durumunu okuyordum çok çok uzldum çok geçmiş olsunben ilaçları hastaneden çıktığım gün aldım kulanmaya başladım bana galiba sadec onun için bi antibiyotik yazmış ben devlete doğum yaptım bi de yanış okumadıysam oburu bi vitamin pansuman önermedi hiç bana canım sadece kuru ve temiz tut dedi saç kurutma makinesi hiç denemedim canım babamlardayim dikişler düştüğünü nasıl anliycaz canım bide çok konuştum ama benim acımıyor çok ama bakmayada çok korkuyorum sen kendini zorladın mı patladil canim neden oldu acaba çok tesekur ederim allah razı olsun evet gerçekten öyle oldu vala yaşadıklarımı düşünüp agladim
Oyy minnoş ya rahatlamıştır genzi açılınca. Benim kızda hırıltılı nefes alıyor bazen, burnundan bakıyorum ama birşey gözükmüyor. Acaba tıkalı mıdır ki?Benimde oğlumun burnunda hırıltı sesleri geliyor geçen gün baktım burnu kirli burun pompası ile bir çektim çok sapsarı akıntı salya çıktı ağladı zaten pompa ile temizlemek zararlı bu zamanda dün gittim eczaneden şerum aldım enjektör aldım YouTube'dan bir vudeooi izledim yeni dogan bebeklere de yapılıyor enjektör el 5cc serum doldurdum yarısını bir deliğe diğer ğer yarısını öbür deliğe tazyikli şekilde hızlı sıktım hemen bebeği bas aşağı yaptım sirtuna vurdum burnundan bir sürü salya çıktı ağzından çıktı genizi tıkanmış yavrumunnefes alamıyordu öyle yaptıktan sonra biraz ağladı kendine gepdi saatlerce rahat uyudu
Bugünde yaptim yine pislik çıktı pazartesi çocuk doktorundan randevu yapcam korkuyorum gececystarken nefesi kesiliyor bağırıyor çığlık atıyor korkuyorum dün gece hiç yatmadım başını biraz dik tuttum tam yaslamadim kafasını boğulması diye zaten burnumdan nefes alıyor insaln korkuyor burnu tikanirsa nefes alamasa diye bakalım pazartesi goruscem doktrls insalalh öğüne kadar toparlanır hırıltısi geçerablaları hala öksürüyor iyilesmediler antibiyotik kullanıyorlar burun spreyleri hasta ettielr çocuğu ne kadar dikkat etsemde
Hayırlı olsun canımKızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Sağlık ocağına sorup alıcam canım, gazdandı muhtemelen.Gaz damlası verin muhtemelen gazdan ağlıyordur. Biz biogaia kullanıyoruz bebek de rahatlıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım, analı babalı büyüsükİyi geceler kızlar. Bebeğini kucağına alanların gözü aydınbekleyenlerin de allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun. 39+5 de yani bugün sezeryan oldum.çok yürüyüş yapmama rağmen Ne sancı ne de açılmam olmuyordu. Dr risk etmeyelim günlerin alalım dedi. Kız bebek bu arada. Şükür ikimiz de iyiyiz sadece ağrım oluyor dikiş yerlerinde oda normal deniliyor. Hepimize geçmiş olsun iyi geceler
Çok teşekkür ederim canım, iyileşmeye çalışıyorum.Canım ya neler gelmiş başına inşallah toparlanırsın Allah şifa versin
Of of bilmez miyim ucu düşecek sanıyordum kremler fayda eder inşallah canım krem haricinde ayva çekirdeğini suya koyup jel kıvamı alınca sürüyordum o da iyi geliyordu
Olsun canım sağlığı yerinde olsun da sağ Salim kucağına al da artık gelme vakti idi zaten erken haftada değil şükür hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım
Allah şifa versin canım benim kız da durmadan öpüyor sarılıyor seviniyorum kardeşini sevmesine de bi yandan hasta olacak diye tedirgin oluyorum
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Biz d vitamini 15.günde başlayacağız canım, çocuk doktoru öyle söyledi.Kızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
Sezeryanda akşam 10dan sonra su dahi içme dediler...Kizlar bir şey sormak istiyorum, epidural ya da spinal sezaryen sonrasında kaç saat su içmeden yemek yemeden beklediniz?
Benim ameliyat hayırlısıyla yarın ne olur dua edin yavrum sağlıkla gelsin kaderi güzel olsunHepimizin inşallah.
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun cnmKızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Cok gecmis olsun cnm. Ins hemen duserde rahat edersinKızlar saat 6 dan beri hastanede yatıyorum inanılmaz bi yan ağrım var, idrarda kanama varmış kum veya taş düşürüyomuşum ağrıdan ağlamaktan çok fena bi hale düştüm. Bu sancılar doğumu da başlatabilir dedi doktor çok korkuyorum, pazar günü olduğu için de doktor falan da yok kanuni ye sevk edebiliriz geçmezse ağrılar dedi doktor ama hiçbi şekilde serumun ağrı kesicinin falan yararı yok napıcam bilmiyorum
Ay maşallah benden önce doğurdunhayırlı olsun, sağlıklı ve güzel bir ömrü olsun minnoş kızının
Allah razı olsn canım korkuttu biziCanım Allah analı babalı büyütsün inşallahaceleci çıktı cimcime hayırlısı olsun sağlıklı olsun insalalh
Oğlumda hıc süt sorunu yasamadım ama kızımda daha kademeli artıyo gibi hala tam sütüm inmedi meselaCanım bebek için hiç kontrole gittinmi. Birde senin sütun kaç günde geldi . Benim yeni yeni daha biraz bugün gelmeye başladı
Sag salim en hayrlı ve saglıklı sekılde kavusun canımKızlar hareketleri fazla diye acile geldim yatış yapıldı kilo 4 üzeri ve suyu fazla çıktı nst yapıldı sabah dr karar verecek sezeryan veya normal mi diye dua edin... Şimdiye kadar normal dendi su fazlalığı da yoktu şok oldum bi an... Dua edin nolur.
-100 gramla hastaneden cıktıkKızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
Benim ameliyat hayırlısıyla yarın ne olur dua edin yavrum sağlıkla gelsin kaderi güzel olsunHepimizin inşallah.
Canım çok kötü bir durum gözükmüyor birşey genizi tıkalı sende yapabilirsin valla gece korkutuyor bizi çığlık atıyor nefes alamıyor hep nobetteyiz uxanmadan yatıryoz ysrin doktoru aracsm bakalım ne derİnşallah bir an önce geçer canım
Bende devlette doğurdum canım. Özellikle dikiş atılırken sormama rağmen pansuman gerek yok dedi. Doktor da neden pansuman yapmadın diye kızdıben ilaçları geç kullandığım ve pansuman yapmadığım için açıldı dikişlerim. Şuan dikkat ediyorum ama hâlâ ipler düşmedi bakalım.
Oyy minnoş ya rahatlamıştır genzi açılınca. Benim kızda hırıltılı nefes alıyor bazen, burnundan bakıyorum ama birşey gözükmüyor. Acaba tıkalı mıdır ki?
Hayırlı olsun canımgözün aydın
Sağlık ocağına sorup alıcam canım, gazdandı muhtemelen.
Hayırlı uğurlu olsun canım, analı babalı büyüsük
Çok teşekkür ederim canım, iyileşmeye çalışıyorum.
Biz d vitamini 15.günde başlayacağız canım, çocuk doktoru öyle söyledi.
Allah razı olsun canımCanım ya neler gelmiş başına inşallah toparlanırsın Allah şifa versin
Of of bilmez miyim ucu düşecek sanıyordum kremler fayda eder inşallah canım krem haricinde ayva çekirdeğini suya koyup jel kıvamı alınca sürüyordum o da iyi geliyordu
Olsun canım sağlığı yerinde olsun da sağ Salim kucağına al da artık gelme vakti idi zaten erken haftada değil şükür hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım
Allah şifa versin canım benim kız da durmadan öpüyor sarılıyor seviniyorum kardeşini sevmesine de bi yandan hasta olacak diye tedirgin oluyorum
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım benim ya hem doğum hem böbreğin sancısı bir araya gelince çok zorlanırsın ama vardır inşallah bunda da bir hayır Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin minnoşunKızlar saat 6 dan beri hastanede yatıyorum inanılmaz bi yan ağrım var, idrarda kanama varmış kum veya taş düşürüyomuşum ağrıdan ağlamaktan çok fena bi hale düştüm. Bu sancılar doğumu da başlatabilir dedi doktor çok korkuyorum, pazar günü olduğu için de doktor falan da yok kanuni ye sevk edebiliriz geçmezse ağrılar dedi doktor ama hiçbi şekilde serumun ağrı kesicinin falan yararı yok napıcam bilmiyorum
1 gün sürdü eminim de canım tam hatırlayamıyorum hastanede hep öyleydi de eve geldikten sonra ne zaman rengi açıldı emin olamıyorumKızlar ya gece üzerimizden gecti
Nerdeyse sabaha kadar uyumadı minik kızım
Hala mekonyumlu kaka yapıyo
Acaba kac kez mekonyumlu kakadan sonra normale dondu sizin kakişler
Allah bağışlasın canımKızlar geldim ben Allahın izniyle doğum yaptım 36 haftalık 2500 Kg oldu ama şükürler olsun küveze gitmedi.yanlız bu gaz sancısı yedi bitirdi beni
Allah bağışlasın canımİyi geceler kızlar. Bebeğini kucağına alanların gözü aydınbekleyenlerin de allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun. 39+5 de yani bugün sezeryan oldum.çok yürüyüş yapmama rağmen Ne sancı ne de açılmam olmuyordu. Dr risk etmeyelim günlerin alalım dedi. Kız bebek bu arada. Şükür ikimiz de iyiyiz sadece ağrım oluyor dikiş yerlerinde oda normal deniliyor. Hepimize geçmiş olsun iyi geceler
Evet 3.gunde tartıldı 200 Gr a yakın gitti bizde D3 vitamine 5.gunde başladık hap günde 1 sutumle eritip kaşıkla veriyorumKızlar doğumdan sonra bebeklerinizde kilo kaybı yaşadinizmi bide d vitaminine basladinizmi
Canım ameliyat im sabah oldu spinal den sonra hemen şu çay rezene çayı getirdiler içtim her saat sadece yemeği akşam 5gbi yedim oda kahvaltı verdilerKizlar bir şey sormak istiyorum, epidural ya da spinal sezaryen sonrasında kaç saat su içmeden yemek yemeden beklediniz?
Çok geçmiş olsun canımKızlar saat 6 dan beri hastanede yatıyorum inanılmaz bi yan ağrım var, idrarda kanama varmış kum veya taş düşürüyomuşum ağrıdan ağlamaktan çok fena bi hale düştüm. Bu sancılar doğumu da başlatabilir dedi doktor çok korkuyorum, pazar günü olduğu için de doktor falan da yok kanuni ye sevk edebiliriz geçmezse ağrılar dedi doktor ama hiçbi şekilde serumun ağrı kesicinin falan yararı yok napıcam bilmiyorum
Csnim benim oğlan da sanırım 4.gunde normal sarı kaka yaptıKızlar ya gece üzerimizden gecti
Çok sagolun Allah razı olsunCanım bende senin gibi ilişkiden sonra nisanım geldi benim doğum hemen başladı onun etkisi mı bilmiyorum bende bi şu gelmedi canım ya sadece kanlı mukus vardı şu nasıl oluyor bilmiyorum sadec dogumhneye giderken kanama mukus karışık hisetim zaten hiç birşey anlamdim şu olmadan da doğum başlar bence canım sağlıcakla kolay bi doğumun olur insallah
Allah büyük canım dualarım seninle inşalalh tez vakitte sağlıcakla bi avazda bebeğini kucağına al korkma normal doğum olabilir o allah'ın takdiri sezeryan da olsa yine senin ve bebeğinin sağlığı doğum şeklinden daha önemli❣
Canım 3-4 kez yaptı belki biraz daha fazla. Ben de 2 saate bir emdiriyorum çocuk sütü almak istemiyo bazen.. Uykusuz her geceKızlar ya gece üzerimizden gecti
5 kez kaka yaptık 5 i de siyah endıse etmem gereken bısey yoktur demi canım ya1 gün sürdü eminim de canım tam hatırlayamıyorum hastanede hep öyleydi de eve geldikten sonra ne zaman rengi açıldı emin olamıyorum
Ya cok endıse ettm bndeCsnim benim oğlan da sanırım 4.gunde normal sarı kaka yaptı
Ay içim rahatladı yarın tekrar sorucam zaten canımda acaba önemli bı durum mu dıye tuttu yine pimpirikli hallerimCanım 3-4 kez yaptı belki biraz daha fazla. Ben de 2 saate bir emdiriyorum çocuk sütü almak istemiyo bazen.. Uykusuz her geceHalimize bin şükür
İnsallah çok sağol hepimizi inşallahRabb'im yaridmcin olsun cnsim sağ salim gelsin inşallah bebeğinçok az kalmış günün bu aralar gelir inşallah kavuşur annesine Rabb'im insalalh tek avazda kurtarır seni
Valla canım k.bakma eşin çok düşüncesiz. Sana yardımcı olması gerekirken birde köstek oluyor.hem ameliyatlısın hiç takma onu kafana. Boşver konuşma onunla sadece bebeğinle ve kendinle ilgilen. Belki oda yanlışını anlar, çok biliyorsa beyefendi alsın emzirsinGünaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş.Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım
Suan sütun az geliyor ya o ne kadar çektikçe bağırsaklara gitse o siyah kaka çıkar bol bol emzir bırakma uyusun sıkıntı etme düzelir5 kez kaka yaptık 5 i de siyah endıse etmem gereken bısey yoktur demi canım ya
Ya cok endıse ettm bndeiyice acemi hissedyrm kendımı
Ay içim rahatladı yarın tekrar sorucam zaten canımda acaba önemli bı durum mu dıye tuttu yine pimpirikli hallerim
Çok yanlış yaptığı sana destek olması lazimken yaptığına bakGünaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş.Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?