Erkekler anlayışsız olabiliyor canım boşver ne takıyorsun Allah aşkına. Oda kendince babaligini ispatlamaya çalışıyor demekki gözünde ne kadar önemlisi ki sana ispat peşinde ama bunu yaparken kendisiyle kiyaslayabilecegi karşısında bir tek sen varsın senin canını acittiginin farkında değil... Benim babamda emzirdim mi, tülbent koyma boğulacak falan filan en son biraz kızdım lütfen dedim karışma işime . Sende ona dönüp deki karışma işime! Gerekirse yardımda alma ondan bir süre.. bu günlerde gecerrrrrr boşver hayatta neler oluyor çok şükür sağlıklı ya bebeklerimiz daha ne olsun. Sezeryan ağrıların içinde bol bol evin içinde yürüyüş yap ve ev işi yapma her fırsatta uzan dinlen ancak öyle geçiyor... Birde ağrı kesici içiyorsun değil mi?Günaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş.Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım
Yok canım yok açılır rengi yavaş yavaş5 kez kaka yaptık 5 i de siyah endıse etmem gereken bısey yoktur demi canım ya
Ağrı kesici içiyorum canım minoset verdiler birde enfexia antibiyotik verdiler. Gerçekten o da ispat peşinde kendince bebek bezini bile değiştirtmiyor çekil yapmıyorsun filan diyorErkekler anlayışsız olabiliyor canım boşver ne takıyorsun Allah aşkına. Oda kendince babaligini ispatlamaya çalışıyor demekki gözünde ne kadar önemlisi ki sana ispat peşinde ama bunu yaparken kendisiyle kiyaslayabilecegi karşısında bir tek sen varsın senin canını acittiginin farkında değil... Benim babamda emzirdim mi, tülbent koyma boğulacak falan filan en son biraz kızdım lütfen dedim karışma işime . Sende ona dönüp deki karışma işime! Gerekirse yardımda alma ondan bir süre.. bu günlerde gecerrrrrr boşver hayatta neler oluyor çok şükür sağlıklı ya bebeklerimiz daha ne olsun. Sezeryan ağrıların içinde bol bol evin içinde yürüyüş yap ve ev işi yapma her fırsatta uzan dinlen ancak öyle geçiyor... Birde ağrı kesici içiyorsun değil mi?
Annem benimle Allahtan canım.. Teşekkürler inşallah sütüm kesilmezÇok yanlış yaptığı sana destek olması lazimken yaptığına bakAllah yardımcın olsun canım annen yanında değil mi boşver kocanı takma annen yanında ise ona danış konuş birşeyler iste oda işine gitsin Gelsin sütun etkilemesin stresden
Bizimki 3-4den sonra düzeldi canımKızlar ya gece üzerimizden gecti
Nerdeyse sabaha kadar uyumadı minik kızım
Hala mekonyumlu kaka yapıyo
Acaba kac kez mekonyumlu kakadan sonra normale dondu sizin kakişler
Hangi mamayı aldın cnm . Benimki hippy içmedi aptamil aldık sonra iciyo bakalimçok teşekkür ederım canım
En kısa zamanda saglıcakla kavusun inş
Allah razı olsn canım korkuttu bizi
Elimiz ayagımıza dolandı
Oğlumda hıc süt sorunu yasamadım ama kızımda daha kademeli artıyo gibi hala tam sütüm inmedi meselave cocuk doktoru mamayla destekle istersen dogum kılosu düşük dedi ve dün aksam apar topar mama aldık sonuc kızım mamayı içmek istemedı napıcaz bılmıyorm bugun incir ve dereotu tüketmeye calısıcam inşaAllah
Sag salim en hayrlı ve saglıklı sekılde kavusun canımRabbım yardımcın olsn
-100 gramla hastaneden cıktıkzaten kılomuz bıraz dusuktu iyice azalıcak diye sacma sapan üzüntüye kapıldım. Yarın kontrolum var inş daha da düşmez (
Kizlar bir şey sormak istiyorum, epidural ya da spinal sezaryen sonrasında kaç saat su içmeden yemek yemeden beklediniz?
Canım 17.30 da cıktım sezaryenden 7.30 da sıvı alımına basladım
Rabbım saglıcakla kavustursn kolaycacık atlatın inşaAllah
Gözün aydın canımmmMerhaba kızlar ,
cuma saat 15.28 de oğlumla kavuştuk.Bugün saat 12 de hastaneden taburcu olduk .Gerçekten cennet annelerin ayakları altında .
Yani ben bu iki günde çok zorlandım .Annem ablalarım ve eşim sürekli yardımımda olmasına rağmen .Çok şükür bugün topladım .kalan arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum .
Çok teşekkür ederim canım ,inşallah hepimiz kuzucumGözün aydın canımmmsağlıkla büyüt bebişini
Ver kucağına kendisi baksın mademGünaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş.Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydınMerhaba kızlar ,
cuma saat 15.28 de oğlumla kavuştuk.Bugün saat 12 de hastaneden taburcu olduk .Gerçekten cennet annelerin ayakları altında .
Yani ben bu iki günde çok zorlandım .Annem ablalarım ve eşim sürekli yardımımda olmasına rağmen .Çok şükür bugün topladım .kalan arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum .
Bende nişandan 3 gün sonra sabah başlayıp akşam düzene giren sancıyla doğurmuştum canım. Yakındır inşallah doğumun, Allah kolaylık versinÇok sagolun Allah razı olsunbenim nişanım geldi ama dogum baslamadı, hiç sancı yok. Bel kasık agrım var sadece. Nişan gelip 2 gün sonra doguran varmış ama benim bugün 2. Günüm nişanda sonra inşallah sancı tutar da dogururum dua edim kızlar
Evet cnm galiba nişan oluyor da bşy sorcam son haftalarda ilşkiye girmek riskli olmuyo mu yada yasak değil mi bu arada bnde 39+3deymKızlar dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu, sancım olmadığı için hastaneye gitmedim. Sonrada sabah kanama durdu, bebeğin hareketleride iyi. Şimdi bu nişan mı oluyor?
Yok canım, hatta doktorlar rahmin açılması için tavsiye ediyor son haftalarda. oğlum da 40.haftada eşim ile ilişkeye girdikten sonra kanamam ve sancım başlamıştı 3 saat sonra doğurmuştumEvet cnm galiba nişan oluyor da bşy sorcam son haftalarda ilşkiye girmek riskli olmuyo mu yada yasak değil mi bu arada bnde 39+3deym
Bnm sonradan ağrım oluyor ama kasıklarımda kramp gibi sizde de oluyo muYok canım, hatta doktorlar rahmin açılması için tavsiye ediyor son haftalarda. oğlum da 40.haftada eşim ile ilişkeye girdikten sonra kanamam ve sancım başlamıştı 3 saat sonra doğurmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?