2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Erkekler anlayışsız olabiliyor canım boşver ne takıyorsun Allah aşkına. Oda kendince babaligini ispatlamaya çalışıyor demekki gözünde ne kadar önemlisi ki sana ispat peşinde ama bunu yaparken kendisiyle kiyaslayabilecegi karşısında bir tek sen varsın senin canını acittiginin farkında değil... Benim babamda emzirdim mi, tülbent koyma boğulacak falan filan en son biraz kızdım lütfen dedim karışma işime . Sende ona dönüp deki karışma işime! Gerekirse yardımda alma ondan bir süre.. bu günlerde gecerrrrrr boşver hayatta neler oluyor çok şükür sağlıklı ya bebeklerimiz daha ne olsun. Sezeryan ağrıların içinde bol bol evin içinde yürüyüş yap ve ev işi yapma her fırsatta uzan dinlen ancak öyle geçiyor... Birde ağrı kesici içiyorsun değil mi?

Ağrı kesici içiyorum canım minoset verdiler birde enfexia antibiyotik verdiler. Gerçekten o da ispat peşinde kendince bebek bezini bile değiştirtmiyor çekil yapmıyorsun filan diyor

Annem benimle Allahtan canım.. Teşekkürler inşallah sütüm kesilmez

Merhaba kızlar ,
cuma saat 15.28 de oğlumla kavuştuk.Bugün saat 12 de hastaneden taburcu olduk .Gerçekten cennet annelerin ayakları altında .
Yani ben bu iki günde çok zorlandım .Annem ablalarım ve eşim sürekli yardımımda olmasına rağmen .Çok şükür bugün topladım .kalan arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum .

Hangi mamayı aldın cnm . Benimki hippy içmedi aptamil aldık sonra iciyo bakalim

Gözün aydın canımmm sağlıkla büyüt bebişini

Ver kucağına kendisi baksın madem bakmayıp birde böyle eleştirmelerine sinir oluyorum ya. Yok acıktı, yok gazı var, yok uykusu geldi. Çok biliyorsa kendileri yapsın

Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın

Bende nişandan 3 gün sonra sabah başlayıp akşam düzene giren sancıyla doğurmuştum canım. Yakındır inşallah doğumun, Allah kolaylık versin

Kızlar bebeklerinizin kaka yapısı nasıl? Bizimki çoğunlukla rengi sarı, bazen yeşilimsi oluyor. Yapısı da böyle pütürlü gibi sanki, cıvık kıvamda değil. Minik minik parçacıklı gibi, sümüksü gibi sanki tarif edemedim. Normal mi acaba? Salı günü sağlık ocağına soracağım ama sizin minnoşlarınkini merak ettim.

Birde ben geceleri 1.5 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama kaç gecedir alarmı erteleyip uyuya kalıyorum. 1.5saatlik alarm 2 saat olunca anca uyanıyorum. Gündüz 1.5 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Siz ne sıklıkta emziriyorsunuz? Bazen 5dk emip bırakıyor benim kız, bazen 20 dk memede yapışık kalıyor.

Kızlar dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu, sancım olmadığı için hastaneye gitmedim. Sonrada sabah kanama durdu, bebeğin hareketleride iyi. Şimdi bu nişan mı oluyor?

Kızlar bnde 39+3deyim daha doğum olmadı çatı muanesi yapıldı çatın çok dar ama bebeğin çok zayıf diye norml için umutluyuz dedi bu arada bebeğim 3hafta geride sizin çatınız dar olupta rahat doğuran var mı

Kızlar dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu, sancım olmadığı için hastaneye gitmedim. Sonrada sabah kanama durdu, bebeğin hareketleride iyi. Şimdi bu nişan mı oluyor?
Evet cnm galiba nişan oluyor da bşy sorcam son haftalarda ilşkiye girmek riskli olmuyo mu yada yasak değil mi bu arada bnde 39+3deym

Evet cnm galiba nişan oluyor da bşy sorcam son haftalarda ilşkiye girmek riskli olmuyo mu yada yasak değil mi bu arada bnde 39+3deym
Yok canım, hatta doktorlar rahmin açılması için tavsiye ediyor son haftalarda. oğlum da 40.haftada eşim ile ilişkeye girdikten sonra kanamam ve sancım başlamıştı 3 saat sonra doğurmuştum

Yok canım, hatta doktorlar rahmin açılması için tavsiye ediyor son haftalarda. oğlum da 40.haftada eşim ile ilişkeye girdikten sonra kanamam ve sancım başlamıştı 3 saat sonra doğurmuştum
Bnm sonradan ağrım oluyor ama kasıklarımda kramp gibi sizde de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…