2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
36+0 da doğdu ama şundan dolayı efsane diyorum 42 de normal doğum yapıp sütü gelmeyen arkadaşım da oldu. Yalnızca doğum şekli ile ilgili bir durum değil yani.
Kesinlikle efsane. Tibbi olarak aciklamasi var zaten. Sutun gelmesi plesantanin ayrilmasiyla alakali. Plesanta ayrilsa da gebelik hormon seviyesi gec dusebiliyo o zamn sut gec gelio. Bazen sut hormonlari az oluyo sut olmayadabiliyor gibi gibi. Hepsinin bilimsel aciklamasi var. Dogum sekliyle hic alakasi yok cunku plesanta her iksinde de vucuttan ayriliyor. Ins hormonlarimiz bizleri uzmez

Yeşilimsi oluyorsa sen veya bebek usutuyordur canım. Soğuk su falan içme. Yediginle kesinlikle alakası yok. Veya bebek usutuyor olabilir ben doğalgazı yaktım mesela evde acayip terliyorum bazen bunaliyorum ama bebek rahat etti. İlk gün sürekli eve geldi hapsuruyordu, sonra baktık agzindan balgamsi birşey geldi annem dedi kızım yakalım bu çocuk üşüyor. O günden beri çok şükür herşey yolunda...

Canım benimkide bazen 1 saat bazen 2 bazen 3 saatte uyaniyo. Zaten 15 dakka en fazla emmesi yeterliymis. Canım ilk günler senin göğüste sertlestimi özellikle bir gögsum taş gibi benim oğlan tutamıyor
2 saatte bir kendi uyanıyor eğer uyanmazsa ben alıp uyandırarak falan emzirmeye çalışıyorum. Ama 3 saati bulmuyor kesinlikle. Eğer sütü sagmazsan mastır olursun benimde oluyor bazen çok fena bir ağrı...birde sol tarafa doğru taslasiyor sizinde öyle oluyor mu? Sağarken sütü sol tarafıma bastiriyorum orayı yumuşatmak için...
Canım benim oğlan bugün daha kalası sarıya döndü bugünde 4 üncü günümüz
3. Gün kakası döndü bizimde sarıya...
Göğüs ucu kremini gunse kaç defa sürüyorsun? Mustela mi yoksa lansoni mi en iyisi? Bana acıbadem hastanesi mustela verdi organikmis zeytinyağ içerikli fena birşeye benzemiyor yorumlarda çok pozitif ama herkes lansoni kullanıyor. Kararsiz kaldım acilen almam lazim uçları çok acıyor...

1 adet lohusa babada bnde mevcut cnm

Kızlar gümüş kapak da çok iyi geldi bana

Kızlar bebeğimin vücudunda böyle içi sarı su dolu irili ufaklı baloncuklar çıktı başına gelen oldu mu nedir bilen var mı

Yok canım yok açılır rengi yavaş yavaş
İnşaAllah canım beklıyorm bakalımm
Bizimki 3-4den sonra düzeldi canım
5.yi yaptık siyah6. İçin beklemedeyim
Yaaa
Cuma günü sabah bi uyandım dedım bugun dogumu var arkadasın sag salim kavussunlR dıye dua ettım ve aynı gün aceleci miniğimi kucakladım sag salim buyutelim inşaAllah canımm
Hangi mamayı aldın cnm . Benimki hippy içmedi aptamil aldık sonra iciyo bakalim
Hipp aldım canım ama pek içmek istemedi kaka yapıncada biraz bekleyelım belkı mamaya gerek kalmaz diye baska marka denemedık canım ya

Kızlar bebeğimin vücudunda böyle içi sarı su dolu irili ufaklı baloncuklar çıktı başına gelen oldu mu nedir bilen var mı
Benım bebeğimde var canım
Yarın dr kontrolu var soraym diye acele edıyrm bende inş burayada yazarım

Kızlar emzirme yastığı gerçekten gerekli mi? Ben normal yastık koyar emziririm diye düşünüyordum ama kararsız kaldım.

Kiz çok afedersin benim seyime bir şeyler oldu herhalde ilişkide zorlanıyorum, sanki daralmış gibi böyle. Sen öyle bir şey yaşıyor musun? Biz de korunmasız deniyoruz son birkaç seferdir

Kiz çok afedersin benim seyime bir şeyler oldu herhalde ilişkide zorlanıyorum, sanki daralmış gibi böyle. Sen öyle bir şey yaşıyor musun? Biz de korunmasız deniyoruz son birkaç seferdir
Yaaa bende de oldu son birkaç seferdir, söylemesi ayıp biraz acı da olmaya başladı. Tam tersi olması gerekmiyor muydu diye düşündüm ben de, açılması gerekirken iyice mi kapanıyor anlamadım

Kesinlikle öyle ama işin ilginci benim eşim bakıyor hem bakıyor çocuğa hem bana bahane buluyor değişik bi adam ya annemin bakmasına bile bahane buluyor. Yakında annem ne haliniz varsa görün diyip gidecek
Babalık psikolojisi mi nedir bu adamlardaki anlamıyorum. Kaç kere çocuk büyüttülerse bazen hiçbir şeyi beğenmez oluyorlar.
Ben emzirme den sonra sağmıyorum ama sağmak mı gerekli canım?
Canım benim kızda sıcaktan çok bunalıyor ya. Geçen gün uyutamadık, serin odaya alınca rahatladı uyudu. Birde böyle bazen çok hızlı nefes alıp veriyor sonra normale dönüyor.
Bende yeşil kakayı üşütme diye biliyorum. Ama sıcak olunca da çok bunalıyor benim kız. Geçen sıcaktan uyutamadık, serin odada uyudu hemen. Acaba üstünü mü çok giydiriyorum diye düşündüm ama bir zıbın, altına bir pijama, üstüne bir uzun kollu. Giydikleri pamuklu hep. Bizimde kombi yanıyor. Annemle eşim sıcaktan bunalıyor diyor anlamadım bende

Ben lansinoh aldım canım direk. İlk aldığım gün her emzirme den sonra sürdüm gündüz, 4-5 kez belki. Ertesi gün rahatlayınca bebek uyurken sürdüm havalandırdım. Şimdi de göğsüm çok acırsa sürüyorum, aklıma geldikçe.
Canım bizde de böyle sivilce gibi kızarım, ortası toplu iğne başı kadar sarı sulu bişeyler çıkıyordu. Sonra geçip vücudunun başka yerinde çıkıyordu. Çocuk doktoru normaldir, vücudu çok hassas. Adapte oluyor dış dünyaya, önemli birşey değil dedi. Sonra geçti hepsi. Şuan tek tük çıkıyor, geçiyor bir güne hemen.
Kızlar emzirme yastığı gerçekten gerekli mi? Ben normal yastık koyar emziririm diye düşünüyordum ama kararsız kaldım.
Canım perşembe günü a101e geliyor bebek eşyaları filan, emzirme yastığı da var. Ben bakıp kalitesi hoşuma giderse alıcam inşallah

Ya doğru sizin ora TR daha daha soğumadi demi Almanya soğuk valalhi donuyoruz petrkleri açıyoruz

Valla maşallah. Benim göğüs hep yara bide dil bağı olduğu için çok zorlaniyo genel kontroller bitsin kestiricez bakalım

İyi dilekleriniz için teşekkürler Kızlar Doğum yaptım ben sabah 10 nst bebek hareketleri zayıflayınca bide iri olunca acil aldı dr bebekte bende iyiyiz 4635 gr 53 cm doğdu oğlum. Yürürken zorlama dışında iyiyim bide bademciğim bi tuhaf oldu balgam sanıodum ama. Bademcikmiş. Genel anestezi yaptı dr.. 3,5 civarı beklerken yanılttı bizi oğlum ç

Yaaa bende de oldu son birkaç seferdir, söylemesi ayıp biraz acı da olmaya başladı. Tam tersi olması gerekmiyor muydu diye düşündüm ben de, açılması gerekirken iyice mi kapanıyor anlamadım
Kızlar bnde aynı durum var o yüzden de hiç istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…