- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm. Ins cok guzel geccek dualarimiz seninleKızlar ben doğuma giriyorum sezeryan olacak. Bana dua edin
Masalah cnm. Gozunuz aydin. Allah anali babli buyutmeyi nasip etsin insİyi dilekleriniz için teşekkürler Kızlar Doğum yaptım ben sabah 10 nst bebek hareketleri zayıflayınca bide iri olunca acil aldı dr bebekte bende iyiyiz 4635 gr 53 cm doğdu oğlum. Yürürken zorlama dışında iyiyim bide bademciğim bi tuhaf oldu balgam sanıodum ama. Bademcikmiş. Genel anestezi yaptı dr.. 3,5 civarı beklerken yanılttı bizi oğlum ç
Cok gecmis olsun bebisin hayirli ugurlu olsun bnmde suyum fazla bebek iri sirf o yuzden 39u beklemeden sezeryan olacam cunku 40i beklersek 4.5 5i bulabilir kasar muz uzum çikolata haric kek şerbetli tatlilari kestim ama buna ragmen kilo almasinin önüne gecemedim çok üzülüyorum bebegin nasil acaba fazla iri duruyomu sen nasilsin agrin cokmu bi de gebeyken vajinanda agrilarun cok oluyomuydu tekrar cok gecmis olsunİyi dilekleriniz için teşekkürler Kızlar Doğum yaptım ben sabah 10 nst bebek hareketleri zayıflayınca bide iri olunca acil aldı dr bebekte bende iyiyiz 4635 gr 53 cm doğdu oğlum. Yürürken zorlama dışında iyiyim bide bademciğim bi tuhaf oldu balgam sanıodum ama. Bademcikmiş. Genel anestezi yaptı dr.. 3,5 civarı beklerken yanılttı bizi oğlum ç
Merhaba benim de bebeğim ayni sebepten kuvezde. Sizinkinin enfeksiyon oranı yani crp kaçtı ve kaç gün kaldı acaba küvezde?Bebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Maşallah canımİyi dilekleriniz için teşekkürler Kızlar Doğum yaptım ben sabah 10 nst bebek hareketleri zayıflayınca bide iri olunca acil aldı dr bebekte bende iyiyiz 4635 gr 53 cm doğdu oğlum. Yürürken zorlama dışında iyiyim bide bademciğim bi tuhaf oldu balgam sanıodum ama. Bademcikmiş. Genel anestezi yaptı dr.. 3,5 civarı beklerken yanılttı bizi oğlum ç
Sag salim kavuşun insalalh canımKızlar ben doğuma giriyorum sezeryan olacak. Bana dua edin
Bende de öyleydi kız daha da dar oluyordu sgri çekiyordum bakalım 40 insan sonra nasıl olacakYaaa bende de oldu son birkaç seferdir, söylemesi ayıp biraz acı da olmaya başladı. Tam tersi olması gerekmiyor muydu diye düşündüm ben de, açılması gerekirken iyice mi kapanıyor anlamadım
Masalalhİyi dilekleriniz için teşekkürler Kızlar Doğum yaptım ben sabah 10 nst bebek hareketleri zayıflayınca bide iri olunca acil aldı dr bebekte bende iyiyiz 4635 gr 53 cm doğdu oğlum. Yürürken zorlama dışında iyiyim bide bademciğim bi tuhaf oldu balgam sanıodum ama. Bademcikmiş. Genel anestezi yaptı dr.. 3,5 civarı beklerken yanılttı bizi oğlum ç
Çok geçmiş olsun canım insalalh tez zamanda çıkar evinize gecerisniz Rabb'im sağlık şifa versin minik yavrunaMerhaba benim de bebeğim ayni sebepten kuvezde. Sizinkinin enfeksiyon oranı yani crp kaçtı ve kaç gün kaldı acaba küvezde?
Allahım kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar yarın sabah benimde sezeryan ile doğumum var ufaktan panik başladı dua edin nolur
İnsalalh yarın sağ salim kavuşursun bebeğineKızlar yarın sabah benimde sezeryan ile doğumum var ufaktan panik başladı dua edin nolur
Benim de yarın sabahKızlar yarın sabah benimde sezeryan ile doğumum var ufaktan panik başladı dua edin nolur
Kızlar yarın sabah benimde sezeryan ile doğumum var ufaktan panik başladı dua edin nolur
Saglikla kavusun bebeklerinize ins kizlar. Dualarim sizinle. Allah yardimciniz olsunBenim de yarın sabah
Kızlar yarın sabah benimde sezeryan ile doğumum var ufaktan panik başladı dua edin nolur
Spinal anesteziyle sezeryan olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen? Ben de bu hafta zorunlu sezeryan olacağım. Önerileriniz olursa sevinirim
Çok teşekkür ederim, en ufak detaya kadar ayrıntılısı anlattığınız içinÇok aniden doğuma alındım. Sezaryen ile ilgili hiç bir bilgim yoktu. Sağolsun bir hemşire arkadaş süreci anlattı ama yaşaması daha farklı tabii. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben doktorum ve hastane çalışanları açısından çok şanslı idim. Sabah ameliyat kıyafetleri giydirmek için bir personel geldi akabinde sonda takıldı. (hiç istememiştim ama o kadar büyük rahatlıkmış ki)
Kendi yatağıma yattım o şekilde gittim ameliyathaneye, baya neşelilerdi ama benim panikten doğum sancım başladı. Bir de preeklampsi dolayısıyla vücudum çok şişmişti bacaklarımı bile katlayamıyordum. Sırtım dahil vücudumda şişmeyen hiç bir uzvum yoktu. Anestezi uzmanı geldi belimden uyuşturdu o anda sabit durmak gerekiyor yine hemşireler destek oldu o sırada hemen uyuşmaya başladım. Ben iğne gibi bir şey batıyor zannettiğimde ameliyata başlamışlar, bebeğimin 10 dakika bile geçmeden sesini duydum kendisini gördüm. Sadece bebeği çıkartırlarken kaburga akciğer tarafında bir hissettim o da çok hafif idi. O sırada ekip iyi ise günlük hayattan konuşup insanın zihni acıdan uzaklaşıyor. Dikme süreci ise acısızdı. Diktikten sonra bir süre kendime gelmem için bir alana aldılar o sırada biraz üşüme geldi ama sıcak hava verdiler ayaklarıma kendime geldim sonra yukarı yine kendi yatağımla çıktım.
Bebeğime de biraz oksijen verip yanımıza aldılar.
İlk 4 saat yemek yasaktı. Öyle gaz vs beklenmedi. Sadece çorba içtim. İlk gün sıvı beslenme önerdiler. Belden aşağısı da yemek yiyene kadar uyuşuktu. Öğleye kadar böyle bir süreç geçirdim. Sonrasında Emzirme danışmanı doktor kontrolleri derken ikindin de ilk yürüyüşü yaptırdılar. Sonrasında da çok şükür beklediğimden iyi toparladım.
Açıkçası ilk çok korktum sezaryen dedikleri için ama şu an iyi ki diyorum. Hem gebelik esnasında kalbimde bir hastalık olmuş doğum sonrası farkedildi yoksa kalbim daha çok yorulacakmış. Hem de zorunlu olarak hareketsiz bir gebelik geçirdim, normal doğum da kesi ve dikiş olma ihtimali çok daha fazla olacaktı. Aşağı kısımdaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi diye düşününce karnımda ki tercih edilesi oluypr. Çok geçmiş olsun şimdiden. Kimsenin sözüne kulak asmayın sadece doktorunuzu dinleyin. Kimsenin sezaryen diye sizi kötü hissettirmesine de müsaade etmeyin.
Bizler hep normal doğumu okuyoruz araştırıyoruz eğitim verenler hep bu yönde veriyor ama zorunlu olarak sezaryene girince sudan çıkmış balığa dönüyoruz. O açıdan çok ayrıntılı anlattım.
Çok çok teşekkür ediyorum içimi nasıl rahatlattiniz anlatamam. Yarın doğumum var tam üstüne geldi bu yazdiklarinizÇok aniden doğuma alındım. Sezaryen ile ilgili hiç bir bilgim yoktu. Sağolsun bir hemşire arkadaş süreci anlattı ama yaşaması daha farklı tabii. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben doktorum ve hastane çalışanları açısından çok şanslı idim. Sabah ameliyat kıyafetleri giydirmek için bir personel geldi akabinde sonda takıldı. (hiç istememiştim ama o kadar büyük rahatlıkmış ki)
Kendi yatağıma yattım o şekilde gittim ameliyathaneye, baya neşelilerdi ama benim panikten doğum sancım başladı. Bir de preeklampsi dolayısıyla vücudum çok şişmişti bacaklarımı bile katlayamıyordum. Sırtım dahil vücudumda şişmeyen hiç bir uzvum yoktu. Anestezi uzmanı geldi belimden uyuşturdu o anda sabit durmak gerekiyor yine hemşireler destek oldu o sırada hemen uyuşmaya başladım. Ben iğne gibi bir şey batıyor zannettiğimde ameliyata başlamışlar, bebeğimin 10 dakika bile geçmeden sesini duydum kendisini gördüm. Sadece bebeği çıkartırlarken kaburga akciğer tarafında bir hissettim o da çok hafif idi. O sırada ekip iyi ise günlük hayattan konuşup insanın zihni acıdan uzaklaşıyor. Dikme süreci ise acısızdı. Diktikten sonra bir süre kendime gelmem için bir alana aldılar o sırada biraz üşüme geldi ama sıcak hava verdiler ayaklarıma kendime geldim sonra yukarı yine kendi yatağımla çıktım.
Bebeğime de biraz oksijen verip yanımıza aldılar.
İlk 4 saat yemek yasaktı. Öyle gaz vs beklenmedi. Sadece çorba içtim. İlk gün sıvı beslenme önerdiler. Belden aşağısı da yemek yiyene kadar uyuşuktu. Öğleye kadar böyle bir süreç geçirdim. Sonrasında Emzirme danışmanı doktor kontrolleri derken ikindin de ilk yürüyüşü yaptırdılar. Sonrasında da çok şükür beklediğimden iyi toparladım.
Açıkçası ilk çok korktum sezaryen dedikleri için ama şu an iyi ki diyorum. Hem gebelik esnasında kalbimde bir hastalık olmuş doğum sonrası farkedildi yoksa kalbim daha çok yorulacakmış. Hem de zorunlu olarak hareketsiz bir gebelik geçirdim, normal doğum da kesi ve dikiş olma ihtimali çok daha fazla olacaktı. Aşağı kısımdaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi diye düşününce karnımda ki tercih edilesi oluypr. Çok geçmiş olsun şimdiden. Kimsenin sözüne kulak asmayın sadece doktorunuzu dinleyin. Kimsenin sezaryen diye sizi kötü hissettirmesine de müsaade etmeyin.
Bizler hep normal doğumu okuyoruz araştırıyoruz eğitim verenler hep bu yönde veriyor ama zorunlu olarak sezaryene girince sudan çıkmış balığa dönüyoruz. O açıdan çok ayrıntılı anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?