2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gazı vardır bence canım memeyi tutmuyor hatta memeyle boğuşuyorsa özellikle sırtını ovup ayaklarını altını siler gibi karnına doğru bastır rahatlar inşallah
Ben her emzirmeden sonra bu dediklerini yapıyorum canım. Bende gaz çıkarmıyor, annem yapınca hemen ağzından poposundan çıkarıp rahatlıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba diye düşünüyorum

Yumuşak yapıyorsundur canım Canı acır diye korkuyorsundur biraz daha bastırarak yap bir de sırtını ovarken aynı anda aşağı yukarı değil bu şekilde gaz yayılıyor sadece emzirmenin üstünden zaman geçmişse sadece aşağı doğru sırtını ovmak lazım yani popodan gazını çıkarmak yeni emmişse yukarı doğru sırtını ovarak ağızdan gazını çıkartabiliriz
Ben her emzirmeden sonra bu dediklerini yapıyorum canım. Bende gaz çıkarmıyor, annem yapınca hemen ağzından poposundan çıkarıp rahatlıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba diye düşünüyorum

Bilgiler icin saol cnm. Kahve icmeye ne zaman basliyoruz peki?
Ins cok.guzel gecer cnm. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Ne kadarlık oldu bebeğiniz bilmiyorum ama doktorumuz bize mamayı önerdiği için mama veriyorduk. Özellikle gece vermeyi tercih ettim ilk günler mama daha fazla uyutuyor çünkü ancak süt artışı onunda emmeyi daha iyi öğrenmesiyle birlikte mamayı sevmediğini gösterdi. Doktorunuz izin verdiyse gece mama takviyesi verebilirsiniz. Sütü de gece sağarsanız göğüslerini rahatlar mastit olmazsınız.

Son düzenleme:

Ben de ya gaz çıkarmayı beceremiyorum. Eşimde annemlerde çıkıyor gazı ben de tık yok.

Kızlar biliyorsunuz ben ikizlere hamileyim. Yanlız geceden beri kasilmalarim var . Düzensiz olarak. Sabahtan beride bir bel agrisi ve sürekli büyük.tuvalete çıkmak istiyorum . Eminde olamadım acaba doğum mu başlıyor . Akşam 6 da kontrol var ama korkuyorum o saate kadar bisey olur diye

Doğum belirtilerine benziyor canım bahsettiğin şeyler doğum hele ilkse biraz uzun sürebiliyor sıklaşırsa muhakkak erken git bence

Doğum belirtilerine benziyor canım bahsettiğin şeyler doğum hele ilkse biraz uzun sürebiliyor sıklaşırsa muhakkak erken git bence

Ikinci dogumum olacak . Ilki sezeryandi pek olamıyorum da. Normalde böyle bel ağrım olmazdı geçmedi sabahtan beri. Çok yoruldum artık psikolojik olarakda

Bizde açtık en sonunda canım valla. Aman sende dikkat et, üşümesin yavrucaklar
AyEN csnim baktık sicsk tutmak terketmek iyi geliyor hiriltisina ,eşimde bugün elektrik li soba alacak hava veren oda olsun ev sicsk olsun banyosunu yaptırırken üşümesin kızlarda bebekte

20 ekimde sezeryan olacağım ama çok heyecanlıyım kızımda genel anestezi olmuştum bunda uyumucam kalbim dayanır mı bilmiyorum
Hadi hayırlısı canım bende spinal oldum kalbi. Heyecana dayanamadı tsnsiyonum düştü çok stres korku yaptım ortam i görmek beni gerdi 10 dk sürdü sonrası kendime geldim bebeğimin ağlama sesini duyunca dünyalar benim oldu az da olsa insan heyecsn yapar elde değil onu merak edersin nasıl birşey kime benziyor diye kafanda kurarsın sonrası hop göğsüne. Verilrleer 15 dk içinde

Canım bende mama verince 3,4 saat uyuyur ama gaz yapıyor i yuzden gece ystmadan önce 12 den sonra veriyorum gazını çıkartıyorum. Altını degistirip emziği ağzına zorla alistiryom veriyorum yatıyor yoksa meme üstünde yatmayı ister damaklı kabul etmedi silikon uçlu emzik veriyorum meme ucuna benziyor o yüzden tutuyor simdilk yatıyor obur saatlerde emziryom yarım saat kadar yine emzik veriyorum yatıyor emzik dene istersen fazla biberona alıştırma gece .sütn göğsünde kalmasın hep

Ne yaptın canım doğum oldu mu sllah bağışlasın sezeryrn sonrası su çay rezene içtim ama yemek yedim akşam yeidm kahvaltı verdiler sabah 8.55 de doğum olmuştu spinal
Gazı vardır bence canım memeyi tutmuyor hatta memeyle boğuşuyorsa özellikle sırtını ovup ayaklarını altını siler gibi karnına doğru bastır rahatlar inşallah
Ay dün benim oğlan da memeyi emerken boğuşuyordu bir ysndan kendini sıkıp gaz çıkartıyordu o arada memem ağzında ucunu sıkıp çekiyordu kafasını geri atıyordu çok kizartti ya ne yapacam ki yara edecek yine çok rezene çayı emzie çaylar içiyom gaz için benim gaz yok hep bebeğim gazlı hıçkırık bitmez
Ben de ya gaz çıkarmayı beceremiyorum. Eşimde annemlerde çıkıyor gazı ben de tık yok.
Kizlar her emzirmede n sonra biraz dik tutun bebeği ben öyle yapıyorum göğsüme omuzumda sayıyorum bir sağ bir sol omuza doğru aşağıdan yukarı ovuyurum yavaş değil , ağzından maşallah geyiriyo çıkartıyor sinra uzandıryom bacsklsrini tutup hafif yukarı doğru götürüp sağı ibdirip birkaç kez yapıym yavaşça gazı çıkıyor

Ben biraz yavaş ovuyorum sanırım şimdi az daha hızlı yapayım :)

Ah kuzum ne yaparsan yap bi şekilde oluyor dediğin gibi benim kızın sesi kısılırdı ağlamaktan çok gazlı bir bebekti hatta kolikti diyebilirim susmak bilmezdi arabayla şehir turu yapardık uyusun diye yapmadığım şey kalmamıştı kimyon Rezene çörekotu gaz damlaları masajlar Ayşe önerin bir videosu var gaz masajı üzerine Onu yapardık karnına bastıra bastıra ama yok çocuk gazını yapmayı öğrenince bitti çilemiz yoksa çok çektirdi bize

Kızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…