2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gözün aydın canım, inşallah hemen kuvezden de çıkar da yanına gelir minnoş

Valla canım benim göğsüm bitanesi mastit olduğu için ememiyor . Tem göğüs eMiyo aynı benimkide bırakmiyo. Arada bende mama veriyom yetmediği yerde yapcak birşey yok . Yada sütünü sağ ben arasa sağım yapiyorum

38 hafta olduk bugün kontrolüm vardı.nst herşey normal.gelmeye niyeti yok daha bizim kızın kilosu 3450 dediker.şuan normal doğum gözüküyor..bebek büyük olursa sezeryana dönme gibi bi durum olabilirmi dedim..doktor alttan yırtılma dikiş olmaktansa karından daha kolay dedi.kafam karıştı iyice korktum

38+0 mi yani canım yoksa 37+0 mi maşallah , ben de yarın gideceğim bakalım ne diyecek

aynen şuan bende gece bir kez 2 ölçek veriyodum baya rahat oluyo o sayede bende dinlenmis oluyorum . Şunu farkettim ben mama verince daha rahat oluyo gazi olmuyo

Canım ben 3905 doğurdum. Sadece 3 dikiş alttan oldu hiç zorlanmadim şükür herşey çok güzel ilerledi . Doktoroda bağlı bazı şeyler

Gözünüz aydın sağlıkla biran önce çıkar inşallah

Canım ben 3905 doğurdum. Sadece 3 dikiş alttan oldu hiç zorlanmadim şükür herşey çok güzel ilerledi . Doktoroda bağlı bazı şeyler
Benim üniversite hastanesi belli bi doktorum yok.şaşırdım doktor öyle deyince..güle güle iyi günlerde büyüt canım

Galiba dediğin gibi canı acır diye ben yavaş yapıyorum canım, hiç gaz çıkarmıyor bende birde ben hep aşağı yukarı yapıyordum, dediğin gibi yapıyım artık canım çok sağol.
Ben de ya gaz çıkarmayı beceremiyorum. Eşimde annemlerde çıkıyor gazı ben de tık yok.
Biz kıyamıyoruz heralde sırtına vurmaya ondan canım
Doğum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Bende bunu merak ediyorum canım, doktora soracaktım unuttum.
Birde öyle deneyeyim canım, beceririm inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün hemencik yanına gelir inşallah bebeğin

Kızlar hiç derdim bitmiyor benim ya 4 dikişin 3ü düştü, enfeksiyon da gitti şükür. Antibiyotiklerim de bitti. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. O zamana kadar kuru temiz tutmaya devam dedi. 21 ekimde gidicem tekrar.

Yalnız bir sorunum var. Ped artık cildimi tahriş etmeye başladı. Pedi çıkarınca çok rahatım, takınca kaşındırıp yakmaya başlıyor, sızlıyor yara yerim. Yine mi enfeksiyon kapıyorum yoksa? Acaba günlük Ped mi taksam kanama için? Bana kalsa hiç takmam ama bu sefer de çamaşır dayanmıyor. Ne yapacağım bilemedim. Yine yırtık yerim enfeksiyon kapar diye çok korkuyorum. Her tuvaletten sonra deli gibi kurulanıyorum

Canim acaba kanama durumuna göre böyle bez tarzı şeyler mi koysan eğer çok yoğun degilse? Hani mesela eski kıyafetlerden falan pamuklu olanlarindan ped şeklinde kesip kesip ki koysan ? Eskiden hep bu tarz şeylerden yaparlarmış ya o aklıma geldi çok yoğun degilse bence pedi çıkarabilirsin, iyileşme sürecini uzatır diye düşünüyorum

Valalhi biizmkide ikinarak çıkartıyor olan meme me oluyor. Ne istiyor memedenonun ne suçu var sıkıyor ağzında çekiyor işkence ediyor zavallı memişlere

Ped yakar csnim benim bile kanamam bu aralar yok hep kahverengi leke leke çamur gibi geliyor hergin degistiyitum günlük ped kullan eğer kanaman yoksa hergun günlük ped tak

Allah bağışlasın canım şükür sağ salim kavuştun insalalh tez zaman da çıkar kuvezden minnoş

Gecmis olsun canim bir an once solunum sikintisi duzelir yanina galir insallah bebeğin pozisyonu nasildi bir de neden erken aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…