Gözün aydın canım, inşallah hemen kuvezden de çıkar da yanına gelir minnoşKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
Valla canım benim göğsüm bitanesi mastit olduğu için ememiyor . Tem göğüs eMiyo aynı benimkide bırakmiyo. Arada bende mama veriyom yetmediği yerde yapcak birşey yok . Yada sütünü sağ ben arasa sağım yapiyorumKızlar yardıma ihtiyacım var
Bebişi gün içinde besleyebiliyorum ama her gece istisnasız saat 12 civarına gelen beslenmesinde doymuyor, 3 saat uyumuyor. Sürekli emiyor, memede uyuyor. Ağzından çıkartıyorum ağlıyor. Mama verdim dün-bugün akşam artık. 40cc mama içti. Ama göğüslerimde süt var içmiyor. Yavaş yavaş çekiyor ben bittim artık.
Fikri olan, önerisi olan, bilgisi olan varmıdır?
Öcü değil biliyorum ama mama vermek istemiyorum açıkcası.
38+0 mi yani canım yoksa 37+0 mi38 hafta olduk bugün kontrolüm vardı.nst herşey normal.gelmeye niyeti yok daha bizim kızınkilosu 3450 dediker.şuan normal doğum gözüküyor..bebek büyük olursa sezeryana dönme gibi bi durum olabilirmi dedim..doktor alttan yırtılma dikiş olmaktansa karından daha kolay dedi.kafam karıştı iyice korktum
aynen şuan bende gece bir kez 2 ölçek veriyodum baya rahat oluyo o sayede bende dinlenmis oluyorum . Şunu farkettim ben mama verince daha rahat oluyo gazi olmuyoNe kadarlık oldu bebeğiniz bilmiyorum ama doktorumuz bize mamayı önerdiği için mama veriyorduk. Özellikle gece vermeyi tercih ettim ilk günler mama daha fazla uyutuyor çünküancak süt artışı onunda emmeyi daha iyi öğrenmesiyle birlikte mamayı sevmediğini gösterdi. Doktorunuz izin verdiyse gece mama takviyesi verebilirsiniz. Sütü de gece sağarsanız göğüslerini rahatlar mastit olmazsınız.
Canım ben 3905 doğurdum. Sadece 3 dikiş alttan oldu hiç zorlanmadim şükür herşey çok güzel ilerledi . Doktoroda bağlı bazı şeyler38 hafta olduk bugün kontrolüm vardı.nst herşey normal.gelmeye niyeti yok daha bizim kızınkilosu 3450 dediker.şuan normal doğum gözüküyor..bebek büyük olursa sezeryana dönme gibi bi durum olabilirmi dedim..doktor alttan yırtılma dikiş olmaktansa karından daha kolay dedi.kafam karıştı iyice korktum
Gözünüz aydın sağlıkla biran önce çıkar inşallahKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
Çok iyi.inşallah benimde kolay olurCanım ben 3905 doğurdum. Sadece 3 dikiş alttan oldu hiç zorlanmadim şükür herşey çok güzel ilerledi . Doktoroda bağlı bazı şeyler
38+0 canım .sağlıkla alalım kucağıma hepimiz inşallah38+0 mi yani canım yoksa 37+0 mimaşallah , ben de yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Benim üniversite hastanesi belli bi doktorum yok.şaşırdım doktor öyle deyince..güle güle iyi günlerde büyüt canımCanım ben 3905 doğurdum. Sadece 3 dikiş alttan oldu hiç zorlanmadim şükür herşey çok güzel ilerledi . Doktoroda bağlı bazı şeyler
İnşallah canımGözün aydın canım, inşallah hemen kuvezden de çıkar da yanına gelir minnoş
İnşallah teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla biran önce çıkar inşallah
Galiba dediğin gibi canı acır diye ben yavaş yapıyorum canım, hiç gaz çıkarmıyor bendeYumuşak yapıyorsundur canım Canı acır diye korkuyorsundur biraz daha bastırarak yap bir de sırtını ovarken aynı anda aşağı yukarı değil bu şekilde gaz yayılıyor sadece emzirmenin üstünden zaman geçmişse sadece aşağı doğru sırtını ovmak lazım yani popodan gazını çıkarmak yeni emmişse yukarı doğru sırtını ovarak ağızdan gazını çıkartabiliriz
Biz kıyamıyoruz heralde sırtına vurmaya ondan canımBen de ya gaz çıkarmayı beceremiyorum. Eşimde annemlerde çıkıyor gazı ben de tık yok.
Bende bunu merak ediyorum canım, doktora soracaktım unuttum.Doğum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Birde öyle deneyeyim canım, beceririm inşallahCanım bende mama verince 3,4 saat uyuyur ama gaz yapıyor i yuzden gece ystmadan önce 12 den sonra veriyorum gazını çıkartıyorum. Altını degistirip emziği ağzına zorla alistiryom veriyorum yatıyor yoksa meme üstünde yatmayı ister damaklı kabul etmedi silikon uçlu emzik veriyorum meme ucuna benziyor o yüzden tutuyor simdilk yatıyor obur saatlerde emziryom yarım saat kadar yine emzik veriyorum yatıyor emzik dene istersen fazlabiberona alıştırma gece .sütn göğsünde kalmasın hep
Ne yaptın canım doğum oldu mu sllah bağışlasınsezeryrn sonrası su çay rezene içtim ama yemek yedim akşam yeidm kahvaltı verdiler sabah 8.55 de doğum olmuştu spinal
Ay dün benim oğlan da memeyi emerken boğuşuyordu bir ysndan kendini sıkıp gaz çıkartıyordu o arada memem ağzında ucunu sıkıp çekiyordu kafasını geri atıyordu çok kizartti ya ne yapacam ki yara edecek yineçok rezene çayı emzie çaylar içiyom gaz için benim gaz yok hep bebeğim gazlı hıçkırık bitmez
Kizlar her emzirmede n sonra biraz dik tutun bebeği ben öyle yapıyorum göğsüme omuzumda sayıyorum bir sağ bir sol omuza doğru aşağıdan yukarı ovuyurum yavaş değil , ağzından maşallah geyiriyo çıkartıyor sinra uzandıryom bacsklsrini tutup hafif yukarı doğru götürüp sağı ibdirip birkaç kez yapıym yavaşça gazı çıkıyor
Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
Canim acaba kanama durumuna göre böyle bez tarzı şeyler mi koysan eğer çok yoğun degilse? Hani mesela eski kıyafetlerden falan pamuklu olanlarindan ped şeklinde kesip kesip ki koysan ? Eskiden hep bu tarz şeylerden yaparlarmış ya o aklıma geldiKızlar hiç derdim bitmiyor benim ya4 dikişin 3ü düştü, enfeksiyon da gitti şükür. Antibiyotiklerim de bitti. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. O zamana kadar kuru temiz tutmaya devam dedi. 21 ekimde gidicem tekrar.
Yalnız bir sorunum var. Ped artık cildimi tahriş etmeye başladı. Pedi çıkarınca çok rahatım, takınca kaşındırıp yakmaya başlıyor, sızlıyor yara yerim. Yine mi enfeksiyon kapıyorum yoksa? Acaba günlük Ped mi taksam kanama için? Bana kalsa hiç takmam ama bu sefer de çamaşır dayanmıyor. Ne yapacağım bilemedim. Yine yırtık yerim enfeksiyon kapar diye çok korkuyorum. Her tuvaletten sonra deli gibi kurulanıyorum
Valalhi biizmkide ikinarak çıkartıyor olan meme me oluyor. Ne istiyor memedenAh kuzum ne yaparsan yap bi şekilde oluyor dediğin gibi benim kızın sesi kısılırdı ağlamaktan çok gazlı bir bebekti hatta kolikti diyebilirim susmak bilmezdi arabayla şehir turu yapardık uyusun diye yapmadığım şey kalmamıştı kimyon Rezene çörekotu gaz damlaları masajlar Ayşe önerin bir videosu var gaz masajı üzerine Onu yapardık karnına bastıra bastıra ama yok çocuk gazını yapmayı öğrenince bitti çilemiz yoksa çok çektirdi bize
Ped yakar csnim benim bile kanamam bu aralar yok hep kahverengi leke leke çamur gibi geliyor hergin degistiyitum günlük ped kullan eğer kanaman yoksa hergun günlük ped takKızlar hiç derdim bitmiyor benim ya4 dikişin 3ü düştü, enfeksiyon da gitti şükür. Antibiyotiklerim de bitti. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. O zamana kadar kuru temiz tutmaya devam dedi. 21 ekimde gidicem tekrar.
Yalnız bir sorunum var. Ped artık cildimi tahriş etmeye başladı. Pedi çıkarınca çok rahatım, takınca kaşındırıp yakmaya başlıyor, sızlıyor yara yerim. Yine mi enfeksiyon kapıyorum yoksa? Acaba günlük Ped mi taksam kanama için? Bana kalsa hiç takmam ama bu sefer de çamaşır dayanmıyor. Ne yapacağım bilemedim. Yine yırtık yerim enfeksiyon kapar diye çok korkuyorum. Her tuvaletten sonra deli gibi kurulanıyorum
Allah bağışlasın canımKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
Gecmis olsun canim bir an once solunum sikintisi duzelir yanina galir insallah bebeğin pozisyonu nasildi bir de neden erken aldılarKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?