- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Ben doktora sordum dogumdan 30 gun sonra yaptir dedi. Ilk 30 gun anneden cok fazla antikor geciyor bebege. Farkli bi tane daha yukleme hem grip gibi olma ihtimali de var asidan sonra dedi. Bask soran var mi kizlar? Ben hemen olmak istiyodum ama doktorun soyledikleri de cok mantikliDoğum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Cnm ped takma bence. Naylon icerikli hepsi o yuzden sivi gecirmiyolar. Naylon da hava almasini engeller. Cok sik degistirmen gerekse de ic camasiriyl idare etmeye calis. Bez fln da pamuklu da olsa sik.sik degismeli islak da kalmamasi lazim. Zor biraz ama hemen gececek ins baya iyilesti az kaldiKızlar hiç derdim bitmiyor benim ya4 dikişin 3ü düştü, enfeksiyon da gitti şükür. Antibiyotiklerim de bitti. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. O zamana kadar kuru temiz tutmaya devam dedi. 21 ekimde gidicem tekrar.
Yalnız bir sorunum var. Ped artık cildimi tahriş etmeye başladı. Pedi çıkarınca çok rahatım, takınca kaşındırıp yakmaya başlıyor, sızlıyor yara yerim. Yine mi enfeksiyon kapıyorum yoksa? Acaba günlük Ped mi taksam kanama için? Bana kalsa hiç takmam ama bu sefer de çamaşır dayanmıyor. Ne yapacağım bilemedim. Yine yırtık yerim enfeksiyon kapar diye çok korkuyorum. Her tuvaletten sonra deli gibi kurulanıyorum
Gozunuz aydin cnm. En kisa zamanda yanina da gelir ins. Saglikla buyutun cnmKızlar merhaba doğum oldu bebek küvezde solunum sıkıntısı varmış. 48 cm 2610 doğdu. Gördüm minicikti. Yanıma en kısa zamanda verirler inş. Benim ağrılarım ve yanmam var. Bebeği çıkarmaları zor oldu hem hareketli hem de zor pozisyondaydı dedi doktorum.
HastNedeyken farkedilmesi cok ii olmus cnm. Hic canini sikma en ii tedaviyi alip oyle gidersiniz evinize ins. Cok gecmiz olsun cnmYa biz bugün taburcu oluyorduk ama kilo kaybı 200 g olduğu için birde kan değerleri düşük diye bugünde yatırdılar
Bebişin ağız mendillerinden mi koysam diye düşündüm, bayağı çok var çünkü. Bazen leke gibi geliyor, bazen hafif çok geliyor kanama. Ama kesinlikle Ped artık çok kaşındırıyor ve sızlatıyor ya.Canim acaba kanama durumuna göre böyle bez tarzı şeyler mi koysan eğer çok yoğun degilse? Hani mesela eski kıyafetlerden falan pamuklu olanlarindan ped şeklinde kesip kesip ki koysan ? Eskiden hep bu tarz şeylerden yaparlarmış ya o aklıma geldiçok yoğun degilse bence pedi çıkarabilirsin, iyileşme sürecini uzatır diye düşünüyorum
Çok azaldı canım kanama. Leke şeklinde, bazende hafif artıyor azalıyor geri. Günlük pede geçiyim artık ya, ya da bebişin ağız mendillerinden mi koysam ki, pamuklu bez ya sıkıntı olur mu acaba?Ped yakar csnim benim bile kanamam bu aralar yok hep kahverengi leke leke çamur gibi geliyor hergin degistiyitum günlük ped kullan eğer kanaman yoksa hergun günlük ped tak
Bebeğin ağız mendillerinden koysam olur mu diye düşündüm, bayağı çok var çünküBen doktora sordum dogumdan 30 gun sonra yaptir dedi. Ilk 30 gun anneden cok fazla antikor geciyor bebege. Farkli bi tane daha yukleme hem grip gibi olma ihtimali de var asidan sonra dedi. Bask soran var mi kizlar? Ben hemen olmak istiyodum ama doktorun soyledikleri de cok mantikli
Cnm ped takma bence. Naylon icerikli hepsi o yuzden sivi gecirmiyolar. Naylon da hava almasini engeller. Cok sik degistirmen gerekse de ic camasiriyl idare etmeye calis. Bez fln da pamuklu da olsa sik.sik degismeli islak da kalmamasi lazim. Zor biraz ama hemen gececek ins baya iyilesti az kaldi
Eşine sopa atmak lazım..Günaydın kızlar malum uykusuzluk, sezeryan ağrısı, ayyaklarda şişme bir de idrar yollarım acıyor idrar yaparken çok zormuş.Ha bir de lohusa olan ben miyim yoksa eşim mi. Bilmiyorum depresyona girdim gelicem.. Doğum yaptıktan 3 saat sonra başladı benim adam sen yapamıyorsun emziremiyosun bebeği tutamıyosun yok ben 3 saatlik babayım ama daha iyiym senden bilmem ne.. Gece de tartıştık şuan triplerde sağolsun... Ben anlayış istiyorum ya lohusayım ben. Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlarım
Kızlar hiç derdim bitmiyor benim ya4 dikişin 3ü düştü, enfeksiyon da gitti şükür. Antibiyotiklerim de bitti. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. O zamana kadar kuru temiz tutmaya devam dedi. 21 ekimde gidicem tekrar.
Yalnız bir sorunum var. Ped artık cildimi tahriş etmeye başladı. Pedi çıkarınca çok rahatım, takınca kaşındırıp yakmaya başlıyor, sızlıyor yara yerim. Yine mi enfeksiyon kapıyorum yoksa? Acaba günlük Ped mi taksam kanama için? Bana kalsa hiç takmam ama bu sefer de çamaşır dayanmıyor. Ne yapacağım bilemedim. Yine yırtık yerim enfeksiyon kapar diye çok korkuyorum. Her tuvaletten sonra deli gibi kurulanıyorum
Bakıp yarın hemen alayım canım, inşallah iyi gelir.Benim de normalde ped alerjim vardı baya baya yıllarca kullanamadım çok yoğun da olmazdı kanama o yüzden peçete vs bir şekilde sıkıntısız geçirdim ancak şimdi mecbur kaldım orkidin sadece pamuk içeriklisi var beyaz paket ilk kez o yapmadı istersen bir de onu dene. Yoksa bir kaç kat tuvalet kağıdını ped şeklinde çamaşıra yerleştir en azından dışına çıkmasını engellersin. Yada gözden çıkaracağın eski aletleri falan kes
Doğurmak istiyorummmm ben sanki yavrum ağzımdan çıkıcak gibi
Nişanım da gelmiyor ki kendimi teselli edeyimSağlıkla sıhhatle doğurursun inşallah :) bence bu his geldiyse yakındır doğması
Bence çok mantıklı canım ağız mendili. Günlük ped de çok sağlıklı değil ki en güzeli pamuklu şeyler, hava da aldırır ve iyileşmene yardımcı olur benceBebişin ağız mendillerinden mi koysam diye düşündüm, bayağı çok var çünkü. Bazen leke gibi geliyor, bazen hafif çok geliyor kanama. Ama kesinlikle Ped artık çok kaşındırıyor ve sızlatıyor ya.
Çok azaldı canım kanama. Leke şeklinde, bazende hafif artıyor azalıyor geri. Günlük pede geçiyim artık ya, ya da bebişin ağız mendillerinden mi koysam ki, pamuklu bez ya sıkıntı olur mu acaba?
Bebeğin ağız mendillerinden koysam olur mu diye düşündüm, bayağı çok var çünkü
50 - 60 tane vardı, napacağım bu kadar diyordum buna kısmetmiş demekBence çok mantıklı canım ağız mendili. Günlük ped de çok sağlıklı değil ki en güzeli pamuklu şeyler, hava da aldırır ve iyileşmene yardımcı olur bence
Rabbim şifa versin inşallah canım en kısa zamanda düzelir yanına gelir umarım, üzme kendini ayrı kalmak zor ama onun sağlığı için en iyisini doktorlar bilir sabrediceksin birazcık zor ama Rabbim kolaylık versinKızımda solunum sorunu var başka hastaneye sevkettiler ileri tetkik diye çok kötü oldum doğru dürüst göremedim . Ciğer geliştirici yapmışlar ama düzelmedi sanırım. Nolur dua edin çok kötüyüm
Nişanım da gelmiyor ki kendimi teselli edeyim
Sezeryan da yapmıyor doktor ya doğurup rahatlayayımKendini streslendirme doğar inşallah en kısa zamanda rahatça
Kiz o kadar ağız mendilini napacaktin hakkaten50 - 60 tane vardı, napacağım bu kadar diyordum buna kısmetmiş demekkirlendikçe yüksek ısıda yıkarım artık, iyi gelir inşallah
Rabbim analı babalı büyütsün canım bahtı açık ömrü uzun olsun... Darısı başımıza..Kızlar merhaba, benim kızım bu sabah erkenden epidürel sezaryenle geldi2.920gr ve 47 cm, son ultrasonla uyumlu.
Çook tatlııı, Allah dileyen herkese nasip etsin. Şimdiden kucak bağımlısı ve babasına çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?