2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doğum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Ben doktora sordum dogumdan 30 gun sonra yaptir dedi. Ilk 30 gun anneden cok fazla antikor geciyor bebege. Farkli bi tane daha yukleme hem grip gibi olma ihtimali de var asidan sonra dedi. Bask soran var mi kizlar? Ben hemen olmak istiyodum ama doktorun soyledikleri de cok mantikli
Cnm ped takma bence. Naylon icerikli hepsi o yuzden sivi gecirmiyolar. Naylon da hava almasini engeller. Cok sik degistirmen gerekse de ic camasiriyl idare etmeye calis. Bez fln da pamuklu da olsa sik.sik degismeli islak da kalmamasi lazim. Zor biraz ama hemen gececek ins baya iyilesti az kaldi

Gozunuz aydin cnm. En kisa zamanda yanina da gelir ins. Saglikla buyutun cnm

Bebişin ağız mendillerinden mi koysam diye düşündüm, bayağı çok var çünkü. Bazen leke gibi geliyor, bazen hafif çok geliyor kanama. Ama kesinlikle Ped artık çok kaşındırıyor ve sızlatıyor ya.
Ped yakar csnim benim bile kanamam bu aralar yok hep kahverengi leke leke çamur gibi geliyor hergin degistiyitum günlük ped kullan eğer kanaman yoksa hergun günlük ped tak
Çok azaldı canım kanama. Leke şeklinde, bazende hafif artıyor azalıyor geri. Günlük pede geçiyim artık ya, ya da bebişin ağız mendillerinden mi koysam ki, pamuklu bez ya sıkıntı olur mu acaba?
Bebeğin ağız mendillerinden koysam olur mu diye düşündüm, bayağı çok var çünkü

Eşine sopa atmak lazım..

Benim de normalde ped alerjim vardı baya baya yıllarca kullanamadım çok yoğun da olmazdı kanama o yüzden peçete vs bir şekilde sıkıntısız geçirdim ancak şimdi mecbur kaldım orkidin sadece pamuk içeriklisi var beyaz paket ilk kez o yapmadı istersen bir de onu dene. Yoksa bir kaç kat tuvalet kağıdını ped şeklinde çamaşıra yerleştir en azından dışına çıkmasını engellersin. Yada gözden çıkaracağın eski aletleri falan kes

Bakıp yarın hemen alayım canım, inşallah iyi gelir.

Ya da eşimin atletlere bakıyım Bi, kesileceklere

Bence çok mantıklı canım ağız mendili. Günlük ped de çok sağlıklı değil ki en güzeli pamuklu şeyler, hava da aldırır ve iyileşmene yardımcı olur bence

Kızımda solunum sorunu var başka hastaneye sevkettiler ileri tetkik diye çok kötü oldum doğru dürüst göremedim . Ciğer geliştirici yapmışlar ama düzelmedi sanırım. Nolur dua edin çok kötüyüm

Bence çok mantıklı canım ağız mendili. Günlük ped de çok sağlıklı değil ki en güzeli pamuklu şeyler, hava da aldırır ve iyileşmene yardımcı olur bence
50 - 60 tane vardı, napacağım bu kadar diyordum buna kısmetmiş demek kirlendikçe yüksek ısıda yıkarım artık, iyi gelir inşallah

Reactions: The
Rabbim şifa versin inşallah canım en kısa zamanda düzelir yanına gelir umarım, üzme kendini ayrı kalmak zor ama onun sağlığı için en iyisini doktorlar bilir sabrediceksin birazcık zor ama Rabbim kolaylık versin

Rabbim analı babalı büyütsün canım bahtı açık ömrü uzun olsun... Darısı başımıza..

Hanımlar dua bekliyorum sizlerden.. Bebeğim dün sarardı apar topar acile gittik fototerapi gördü dün geceboyunca, sarılık 15 olmuş. Öğlen kan aldılar tekrar 8e inmiş taburcu olduk dönüyoruz eve 1 saat yolumuz var. Fakat çocuk doktoru tiroid hormonunda sıkıntı gördü çok ağladım neden çıktı şimdi bu.. İnternette zeka geriliği filan olur diyor doktor 2 gün sonra kontrol dedi. Dedi ki kanda ths yüksekmiş ama ötroid yani tiroit normalmiş ama hipofiz bezi sinyal yolluyormuş troide bu da sankş troid bezi yokmuş gibi algılanıyormuş dedi. Birde idrar yolu iltihabı var dedi Allahım nolur şifa versin bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…