2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok üzüldüm cok gecmis olsun benimde tshım 3u haftamda sorun cikti bebegin kendi trioti calisiyomus artik onun salgiladigimi arttirdi noldu bilinmio doktor sadece dogduktan sonra anlarız dedi çok üzüldüm bende ama şimdi sakinim her sey Allahtan eminim sende hamilelikte yapabilcegin her seyi yapmissindir korkma dua et bi de soyle bi yazi okudum gunlerdir arastirdigim icin ilk zaman bebegin tshi sorunlu olabilirmis 15 gunlukken falan normale dönenler oluyomuş insallah seninde öyledir moralini bozma her şey gonlunce olsun ❤

Ay canım inan bende öyle bebek ağız mendili düşündüm bende cunku çok rahatsız oluyorum

Çok üzüldüm canım . Ama rahat ol hiç bir şey olmaz Allahin izniyle bir çok bebek bunu yaşıyor

Gozunuz aydın canım saglicakla büyüt insAllah benim oglanda babaya benziyo bizim baba hahavalara ucuyo kendisine benziyo diye

Sezeryan da yapmıyor doktor ya doğurup rahatlayayım Rabbimin rahmeti ile hayırlı şekilde doğum yapmayı nasip etsin Rabbim bütün gebelere

Amin inşallah. Eğer zorunlu bir durum yoksa biraz daha beklemesi bir şey kaybettirmez ki ama kendini germe hiç.
Sen bol yürüyüş yapmaya çalış doktor izin verdiyse Adaçayı hurma inşallah en kısa zamanda sağlıkla güzelce doğurursun

Sezeryan da yapmıyor doktor ya doğurup rahatlayayım Rabbimin rahmeti ile hayırlı şekilde doğum yapmayı nasip etsin Rabbim bütün gebelere
Canım senin de daha vaktin var aslında, sabırsızlanma bence yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten. Ben de öyle diyordum da bu ara biraz daha beklesin, kalsın içimde demeye başladım

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin yavrularınıza kızlar, bir an önce sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Annelik nasıl bir duyguymuş bebeğim doğunca anladım annemi, ablamı, halalarımı, teyzelerimi ve dahası tüm anneleri Dün en son sabah 7 de uyanmıştım daha uyuduğum yok oğlumun yanındayım onun kokusunu içime çekiyorum sanki her şey huzur dolu. Rabbim nasıl bir kokudur bu diyorum. Bunu burada doğum yapanlar biliyordur. Geri kalanlar da yakın ve hayırlı zamanda inşallah tadarlar
Ben spinal sezeryan oldum. Çok şükür başarılı ve sağlıklı bir doğum oldu, İnşallah yarın çıkacağız hastaneden. Meme emmede biraz sıkıntımız var uç yok siz nasıl bir çözüm buldunuz anneler?

38 olduk bugün.. Nefes alırken çok zorlanıyorum wc önünde yatıyorum resmen

Doktor da aynısını dedi geçebilir de kendiliğinden dedi benim ya da babanın troid guatr sorunu yok hormonal olarak da hamilelikte hiç ths yüksek olmadı benim. Bu yüzden çok şaşkınım.. Doktor tedavisi olan bir şey dedi inşallah öyle olur

38 olduk bugün.. Nefes alırken çok zorlanıyorum wc önünde yatıyorum resmen
Benim şimdilik wc sıkıntı olmuyor çok ama nefes olayı bende de var canım. Özellikle uzanınca bebenin ayakları sanki ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Bazen biraz dürtüklüyorum ayaklarını çeksin, başka pozisyona geçsin diye onda da eşim kızıyor çocuğu rahat bırakayım diye Az kaldı inşallah en kötü birkaç haftaya kavuşacağız bebişlerimize

Canım koteks markamı kullanıyordun bana oda tahriş kaşıntı yapmıştı

Canım daha kapsamlı hastaneye gitmesi iyi olmuş, hemencik düzelir inşallah Rabbim yardımcınız olsun, Şafi ismiyle şifa versin, yavrun iyi olacak moralini yüksek tutmaya çalış

Canım koteks markamı kullanıyordun bana oda tahriş kaşıntı yapmıştı
Orkid almıştım canım acele ile, ilk başta sıkıntı yoktu ama iki gündür kaşıntı yanma başladı. Şimdi ağız mendili koydum temiz biraz rahatladım ama yanma devam ediyor. İnşallah enfeksiyon kapmamışımdır yine

Canım Rabbim şifa versin, aldığı nefes şifa olsun kuzuna inşallah. Sarılık hemen hemen her bebekte olabiliyor, düşmüş şükür. İnşallah troid ve idrarda düzelir en kısa zamanda. Biliyorum zor ama sen moralini yüksek tutmaya çalış. Sen ne kadar iyi olursan bebişin de hisseder o kadar iyi olur Allahın izniyle

Ahh ah alıp içime sokasım geliyor. Sonra diyorum doğururken zorlandım, tekrar nasıl çıkartırım bunu içimden sonra onun için tüm acıları tekrar tekrar çekmeye razı oluyorum. Annelik demekki Rabbim geri kalan tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin

Benim meme ucumda küçüktü canım. Zorlama zorlana emdi biraz. Hâlâ ilk alışta tutamıyor bazen ama bir iki denemeden sonra tutuyor, meme ucu çıkıyor sonra. Silikon göğüs uçları oluyor, onlardan deneyebilirsin. Birde İnternette görmüştüm, burda kızlarda konuşmuştu sanırım. Enjektörün ucunu kesip böyle vakum gibi yapıp göğüs ucu çıkarıyorlardı.

Ay canım inan bende öyle bebek ağız mendili düşündüm bende cunku çok rahatsız oluyorum
Valla benim rahatlattı biraz canım çok şükür. Ped daha fena yapıyordu çünkü. Günlük yüksek ısıda yıkarım kuruturum öyle kullanırım artık. Hâlâ yanma hissi var ama normaldir diye düşünüyorum. Tekrar enfeksiyon kapmaktan çok korkuyorum. Birde bende en son idrar yolu enfeksiyonu vardır. Şimdi tuvalete girip çıktıkça yırtık yerime illaki idrar değiyor. Ben iyice temizlenip kurulanıyorum ama idrarımdaki enfeksiyon yara yerime tekrar enfeksiyon kaptırır mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…