2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Birde işin garibi t4 hormonu normal ama tsh 13 çıkmış. Tsh sınırı 11 diyor bu arada. Doktor da ondan teşhisi koyamadı tam olarak t4 normal diye

Sağ ol canım Bu süt pompaları bı işe yarar mı denesem mi çantada yanımda var. Silikon göğüs ucu eczanede vardır değil mi? Sanki biraz biraz çekiyor gibi. Hemşire bı kere gösterdi ama zorlanıyor emerken kıyamıyorum ya.

Ben ilk emzirirken çok zorlanmıştım. Ben acemiyim, bebek acemi. Emiyor sanıyordum ama boşa çekmiş meğerse. Sonradan memeyi ağzına soka soka alıştı emmeye.

Göğüs pompası bende süt sağlarken uç çıkarıyordu canım dene Bi istersen. Silikon uçta eczanelerde vardır, ondan da al canım hangisi işine yararsa.

İyi aksamlar bugun kontrolüm vardı nst filan girdim sancı hiçbısey yok . Bebeğin kalp atısları 160 180 arası olduğu için doktor tedbir amaclı yarın tekrar nst istedi . Bebeğin kilosu 3800 den 3600 e düşmüş zayıflamıs . Doktor demişti zaten zayıflar diye . Ctesi tam 40 hafta oluyo ozamanda gideceğim artık bebeğin gelmesi kaldı sağlıkla inşallah

Kızlar 9 ekim 39+1 iken gece 2 buçukta nişanım gelmişti 2 cm acılma var dediler hastanede ama suyum sancım yoktu eve geri dönmüştüm hatırlarsanız.Tekrar kontrole gittik bugün kendi doktorumun kliniğine. Bebeğin yüzü karnıma bakıyormuş.Daha önce de tam dönmemişti soluna yat demişti doktorum. 2 hafta sonraki kontrolde bası gayet güzel kanal hizasında demişti. O kontrolden yaklasık 10 gün sonra yani bugün gittim tekrar cevirmiş basını dedi moralim cok bozuldu. Başı yukarı dogru duruyo dedi. Normalde yüzü aşagı bakması lazım dedi. Başı kanala inmemişti zaten hala da tam inmemiş biraz aşagı inme var tabi ama baskı 5apıcak zorlicak kadar degil kanalda degil yani bebeğin başı. Yani dönme şansı var. Hep soluna yat dedi Dr. Geldiğimden beri araştırıyorum aslında doğum sırasında yüzü aşagı dönme ihtimali varmış, Dr müdahalesiyle de döndürülebilirmiş. Ama Dr um 2 gün sonra gel dönmezse sezeryana alırız dedi. Moralim cok bozuldu. Normal doğum istediğimi biliyor. Ama sezeryan yanlısı Bi doktor. Baş aşağı sonuçta, makat gelen bebekler bile normal dogabiliyoken sadece yüzü yukarı bakıyo diye direkt sezeryan yolu yapması beni üzdü 39+4 haftalıgız. Bu zamana kadar boşa mı bekledim. 41 haftaya kadar bekleyeceğim. Çarşamba inşallah dönmüş olur. Dönmezse normal dogumu denemek istediğimi gerekirse bekleyecegimi söylicem. Çünkü suyu kilosu catı kemiğim vs cok müsait normal doguma. Bu şansı kullanmak istiyorum. OKSİPUT POSTERİOR deniyormuş bu pozisyona. Ama yüzde 50si dogum esnasında dönüyormuş olması gerken hale. Dua edin nolur soluma yatıyorum suan inşallah düzelir. Bu durumda olup normal dogum yapan varsa lütfen yazsın

Naçizane fikrim, illa bir şeyde diretmeyin, sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı olsun, öyle düşünün. Belki de sezaryen olmanız daha hayırlı hakkınızda (doktorunuz da öyle söylemiş).

İnsallah zekayi etkilemesinde tedavisi olan bisey olsunda gerisi önemli degil benimde en son 28 haftalikken 1.8 31 haftalikkenki testte 2.3 tü 37deki tahlilde 3.23 yukseldi ikiside ac karninaydi tok karnina daha yuksekte olabiliyomuş daha düşükte bakalim tahlil sonucunda görecem Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize seninde her şey guzel olacaktir gelişmeleri yazarsan banada sevinirim

Agiz mendili cok mantikli geldi bana cnm. Ins ii gelir
Doğurmak istiyorummmm ben sanki yavrum ağzımdan çıkıcak gibi
Ben deee dogurmak istiyorum artik. Son 3 gunum kaldi. Dogum korkum fln hic yok kosa kosa gitcem resmen. Cok yoruldum her gun sancim agrim oluyor
Gecmis olsun cnm. Ins iyilescek sen icini ferah tut. Daha ii hastanelere gondermeleri cok ii cnm. Allahin izniyle saglikla kavuscaksiniz ins cnm
Gozunuz aydin cnm. Masalah darisi basimiza
Gecmis olsun cnm. Tedavi edilmezse zeka geriligi oluyo cnm seninki erken teshis edilmis cok sukur. Moralini bozma sarilik zaten cogu bebekte oluyor cnm biliosundur sende
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Canimlar yazamadim bir suredir. Ben bebisimi saglikla kucagima aldim. Sezeryan oldu suan evimizdeyiz. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun. Herkes guzellikle yasar umarim bu sureci
Gozunuz aydin. Amin cnm ins biz de kavusuruz saglikla.

Kızlar yalancı sancılar tam olarak nasıl oluyor? Birkaç gündür ara ara adet sancısı gibi kısa süreli bir şey hissediyorum ama öyle kasılma filan hissetmiyorum, sadece kasıklarda hafif bir sancı oluyor. Artık ağırlaştığım için mi bu ağrı oluyor yoksa yalancı sancı dedikleri bu tarz bir şey mi bilemedim sorayım dedim.

Sezeryan da yapmıyor doktor ya doğurup rahatlayayım Rabbimin rahmeti ile hayırlı şekilde doğum yapmayı nasip etsin Rabbim bütün gebelere
Bende medipole gidiyorum benim doktorumda normal olursa son ana kadar bekleme taraftarı 38+4 den önce sezeryan da yapmıyor
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah yavrunun
Canimlar yazamadim bir suredir. Ben bebisimi saglikla kucagima aldim. Sezeryan oldu suan evimizdeyiz. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun. Herkes guzellikle yasar umarim bu sureci
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyüsün inşallah

Bebeğimin t4 değeri gayet normal sınırlar içerisinde ama ths 13 çıkmış sınır 11 yazıyor. Bu da ilginç yani o nedenle de doktor bazen yenidoğan bebeklerde hormon yüksek çıkıp sonra inebilir takip edicez duruma göre tedavi başlayacağız dedi. Zaten t4 değeri de ths gibi yüksek olsa hipotroid ihtimali yüksek oluyormuş

Kızlar kaçınci günde d vitaminine başladınız. Ya ben eczaneden unuttum almayı. Yarın 6 inci gun çokmu geç kaldın. Birde reçete süresi geçmişmidir yarın 4 üncü gün olcak ya

39 da doğsalar sağlıkla çok uğraştırmasalar bari

Inşallah bir an önce düzelir canım solunum sıkıntısı başka hastaneye sevk etmeleri daha iyi tedavi göreceğine işaret böyle düşün bol bol dua et

Canım bana düzensiz oluyor demişti doktor. Sabah gittiğimde mesela 5 dk, 10 dk, 15 dk gibi değişken sürelerde geliyordu sancı. Sonra bir kesildi, saatlerce olmadı. Sanırım düzensiz ve dayanılabilir seviyede olanlar yalancı oluyor.
Kızlar kaçınci günde d vitaminine başladınız. Ya ben eczaneden unuttum almayı. Yarın 6 inci gun çokmu geç kaldın. Birde reçete süresi geçmişmidir yarın 4 üncü gün olcak ya
Canım ben 5.gün başladım, ilaçlarımı geç aldığım için. Reçete süresi geçse bile rica etsen belki verirler. Olmadı parasıyla alınacak bişeyse öyle alırsın. Yarım başlarsın canım sıkıntı yapma kendine. Demir ilacı da verdi mi doktorun?

Bende hiçbir şey yok yav gelmeyecek bu bebek herhalde

Canım bana da yazmıştın cevap vermedim bana pansuman yap demedi iki çıkışım var bende devlete doğum yaptım özelikle seni okuduktan sonra sordum ne yapmam gerek temiz ve kuru tut ilac yaz di bide ama.benim dünden beri kaşınıyor bide bana batıyor bu gün baktım sanki bitanesi biraz sararmış çok korkuyorum inşallah birşey olmaz çok dikkat ediyorum kurutuyorum bana on gün sonra kontrole gel ded bende randevuyu 20 sonra anca bulabildim inşalalh bir an önce kurtuluruz ya normal doğum güzel de dikiş çok zorluyor insani
Bende ped takıyordum baktım çok terkediyor kaşınıyor evde annem sağolsun eski çarşaflardan verdi pedi altına yerlestiriyorum onu da kesip üstüne koyuyorum çok iyi oluyor sende dene bence canım hem iç camasirin da batmaz inşallah biran önce atlatırız ya çok takıyorum kafama gerçekten sürekli yanıyor bide normal mi.bilmiyorum

Kız sancı mı değil mi onu da bilmiyorum ki, haftasonu kontrole gidicem sorayım doktora Onun dışında bende de bir şey yok, dursun azcık zaten daha hediyeliklerini bitirmedim

Perine masajını yapayım dedim ama canım acıdı ya, biraz yapmaya çalıştım sonra bıraktım. Belki yapa yapa azalıyodur acı da zor geldi bana.

Reactions: The
Pişik kremi mi sürsen acaba
Benimkide yerini sevdi galiba bazen sertleşiyor onun dışında bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…